A reiki lényege egyszerűen, megérthető és megtanulható.

Amikor az emberek hallanak a reikiről, legtöbben nem tudják, mi az és idegenkednek tőle. Valami bonyolult elvont dologra gondolnak, amikor találkoznak vele. A tudomány ma már tanítja, hogy az egész univerzum rezgésekkel működik. Az élő szervezetek, így az emberek létezéséhez szükséges ez a kozmikus energia, amely létfontosságú, mert ez áramlik a testünkben. 

Alvás közben kapjuk és raktározzuk el az Univerzumból érkező életenergiát, amit éber állapot alatt felhasználunk. Egyszerűen megfogalmazva: az energia rendszerünk működése, hasonlít az akkumulátorhoz. Ha nyugtalan az alvás miatt a feltöltés kevés és ha feszült, stresszes az életünk, akkor hamar kimerül az energiakészletünk, legyengülünk és megbetegszünk.

A reiki egy csatorna az ember és az univerzum között, amelyen korlátlanul érkezhet az életenergia. Tehát egy nagy lehetőség, hogy kapcsolódjunk a kozmikus térhez és pótoljuk a hiányzó energiánkat. 

A Reiki jelentése Rei = univerzum – Ki életenergia.

 

A reiki működése és használata, a tanfolyamon nagyon könnyen megtanulható. A tanítást a felhatalmazott hiteles mester-tanár végzi. A módszernek a lényege a tanuló energia rendszerének behangolása, megnyitása az életenergia fogadására. A reiki alkalmazása az életenergiát megnöveli, ami gyógyító hatású. Ezzel javítani tudjuk saját egészségünket, sőt segíteni tudunk vele másokat is. Tehát a kozmikus térhez kapcsolódva az elvesztett életerő pótlására remek lehetőségünk lesz.    

A reiki lényege egyszerűenA Reiki könnyen megtanulható és nem kell hozzá semmilyen eszköz vagy orvosi ismeret, sem különleges adottság.

Sajnos az emberek tartanak a változásoktól. Azonban megfigyeltem, a Dunavarsányi klubnapon, amikor van lehetőségük kipróbálni ezt az energiát, megváltozik a hozzáállásuk.

A legtöbb esetben az energia elvarázsolja őket és meg akarják tanulni. Erre a módszerre minden épeszű embert meg lehet tanítani, nemtől függetlenül. Kamaszkorú nyugodt gyermek, részt vehet az oktatásban és felső határ nincs. Folyamatosan élvezhetjük a jó hatásait: a belső békét, a harmóniát és a javuló egészség állapotot. A használója jó irányba változik, így a kisugárzása hatással van a környezetére. Nagy esély kínálkozik arra, hogy az emberi kapcsolatai megjavuljanak. A tanult gyakorlatok lecsökkentik az energia veszteségeket azáltal, hogy kitörölik a tudatalattiból a haragot, a félelmeket, az aggodalmat.

A reiki lényege egyszerűen érezhető ahogyan érkezik az nagy univerzumból.

A reiki energia nem látható, vagy tapintható, de aa reiki kezelő a kezeiben érezhet forróságot bizsergést szúrást és remegést is. A befogadó, a kliens érezheti a melegséget a nyugalmat, mitől még a hitetlen ember véleménye is legtöbbször megváltozik. A reiki energia hatására az szervezet biológiai működése harmonikussá válik. A fizikai zavarokat igyekszik elhárítani minden élő szervezetben. Amikor az energia áramlása az emberi energia rendszerben: az aurában, a csakrákban, a meridiánokban akadozik, akkor az előjele a betegségnek, vagy jelen van már. A reiki kezelés egyfelől megelőzheti a betegséget, még a kialakulása előtt, másfelől betegség esetén képes megjavítani az energia áramlást. Így az orvoslást kiegészítve hozzájárul a beteg gyógyulásához. A reiki energia képes kitakarítani a felgyülemlett méreganyagokat. Nagyon nagy lehetőség az ivóvíz energiával való feltöltése, ami szintén a méregtelenítést szolgálja. A világon sok pénzt költenek az emberek a méregtelenítésre, a reiki gyakorlójának a kezeiben van. Ezért lenne fontos, a reiki használata minden időben és minden helyzetben.

Olvass a visszajelzésekből a kattints a VENDÉGKÖNYV menüre.

A gyógyult személyek VIDEÓKBAN osztják meg történetüket. 

Ha meg akarod tapasztalni a gyógyító energiát, vagy szkeptikus vagy, akkor írj egy emailt, a kapcsolati űrlapon, vagy a kapcsolat menüben lévő címre. Jelentkezz be a a klubba, és ingyenesen megtapasztalhatod a reiki energiát, és esetleg el tudod dönteni, hogy megtanulod, vagy sem. Ha kéred, kimérem az aurádból a hálóhelyed káros földsugárzás terheléseit.  Tanítómtól a  Lajos Lazarista missziós atya, akitől 1986. évben tanultam, örökbecsű mondásai: „A súlyos beteg soha ne aludjon tovább ott, ahol megbetegedett” és „nem lehet meggyógyítani azt az embert, aki a káros Föld sugárzásokban alszik”.

Tanfolyamok olvass ITT

Online tanfolyam a távol élőknek olvass ITT