Reiki tapasztalatok, előadások.

Reiki előadás

Reiki tapasztalatok.

A reiki tapasztalatokat, a tanuló a behangolások után a gyakori használattal, az energia kezelésével szerezheti meg hatásosan, vagyis a tanultak gyakorlásával. Szintén sok tapasztalatot lehet szerezni, a reiki energia küldésével. A Gendai Reiki Ho tanításakor a kiemelem a módszer beillesztését a mindennapokba, hogy kialakuljon az eredményes működés. Betegek esetében ezt könnyű megértetni, ha megkezdődik a javulás. Az energia a kezelő, vagy reiki küldőt is feltölti. Szerencsés, ha az új reikis gyakran látogatja a hetenként megtartott reiki klubot, ahol folyamatosan, gyakorolhat és a kérdéseire is választ kaphat, illetve a sikereit is elmondhatja. A távol élőknek adok lehetőséget, hogy online találkozzunk hetenként, illetve mivel távolról betegek keresnek meg, tanítom (olvass erről kattints a linkre) online a skypeon, vagy a messengeren a reikit. A behangolások után különbözően indul meg a reiki energia áramlása. Van, akinél lassabban indul meg az energia áramlása. Ha sok a tanulóban a feszültség és az eltemetett sérelem, akkor ezeket kell a reiki energiának feldolgozni, fizikailag pedig, a gyengébb keringési rendszert kell megjavítania. A gyógyító képesség akkor is működik, ha a diák nem érez semmi különöset, de jobban örülünk annak, ha a kezekben meleg, bizsergés, remegés, szúrás, vagy hideg stb érez. Legtöbbet fejlődik a tanuló a reikit naponta használja. Ha a szorgalmas reikis visszatekint egy év után, talán nem ismer magára. Új barátok veszik körül és jó irányba változik az élete.

A Gendai Reiki tanfolyamon a diák egyszerűen megérthető gyakorlatokat tanul és gyakorol, amelyek érthetően le vannak írva a fokozatok tanfolyami jegyzeteiben. Nálunk a tanuló a behangolások után azonnal megkezdi a reiki kezeléseket, betegeket szoktam hívni, hogy kipróbálják új tudásukat, akik elmondják mit éreztek. A reiki hatását az eredményeket gyakran elmondják a látogatók, illetve a reiki gyógyulások menüben is olvashatók olyan reiki tapasztalati eredmények, amelyeket a gyógyult betegek írnak nekünk, illetve adnak videó üzenetet .

GOKAI

                   reiki öt életszabálya

Sokfelé tartok előadást a reiki módszerről:

Ott elmondom a lehetőségeket a reiki mindennapos alkalmazásával kapcsolatban. Az előadások része mindig a reiki kezelés is, amely után sok kérdés, merül fel, így különböző emberekkel, különböző testi és lelki betegségekkel kapcsolatban. Egyértelművé válik, hogy a reiki csodálatos eszköz lehet bárki kezében, ha egyszer azt elsajátította.

A reikisek eleinte azt gondolhatják, hogy mindenkin képesek segíteni. Természetesen vannak esetek, amikor nem következik be a kívánt gyógyulás. Ennek az oka, hogy nem a reiki kezelő gyógyít, hanem az univerzum Isteni energiája, amelynek a bölcsessége, hozza meg az eredményeket. Egyszerű példa, hogy a reiki mester-tanár is megbetegszik és meg is hal.

Hogyan lesz gyógyulási eredmény?

Sok esetben, még a betegek sem veszik komolyan a lehetőségeket. A kifizetett tandíjtól és kapott oklevéltől senki nem fog meggyógyulni. Egyszerűen csak alázattal kell kapcsolódni  a nagy univerzumhoz és kérni és élvezni az energiát.  Mondod, hogy nincs időd semmire. Eleinte kell csak időt szakítani a gyakorlásra, később az üresjáratokat várakozási időket ki lehet használni. A reikizés lehet néhány perc és akkor is el tudod végezni a reiki munkát, amikor emberek vesznek körül. El kell fogadni alázattal, ahogyan Jézus a Miatyánk imában, gyönyörűen megfogalmazta: „legyen meg a Te akaratod” 

Reiki előadás, kezeléssel

A gyógyulás folyamata.

A reiki rendbe hozza a legyengült szervezetet úgy, hogy megindul az optimális energiaáramlás, ami kihat azokra a lelki előzményekre, amelyek a betegséget okozták. Röviden fogalmazva, a kezelések hatására az energiaszint megemelkedik.

 

 

Albert Einstein mondta: „azon az energia szinten, amelyen a gondolkodásoddal és a cselekedeteiddel létrehoztad a problémáidat, nem tudod azokat megoldani” Vagyis az energia szintet emelni kell, és a problémák alulmaradnak.

Sok esetben több, időre van szükség, hogy a gyógyulás elkezdődjön. Nagy lehetőség, ha a beteg meg akarja tanulni a reiki és kéri a behangolásokat. Ekkor önmagát is tudja kezelni, és ha érzi a jó hatásokat, akkor felgyorsul a javulás. Ekkor egy hosszan tartó betegség javulása is hamar elkezdődhet, de nincsen kőbe vésett szabály. 

Az eredeti GendReiki japán vonalú reikiben használhatók a belső elválasztású mirigyeket kezelő kézpozíciók. Azonban a fejlettebb reikisek a kézérzékelés, vagy az intuitív kezelési módszert alkalmazza.

 

Comments are closed.