Reiki tapasztalatok, előadások, ismertetik a szeretet energiáját.

A reiki, a tanuló a behangolások után a gyakori használattal, az energia munkával szerezheti meg hatásosan, vagyis a tanultak gyakorlásával. Szintén sok tapasztalatot lehet szerezni, a reiki energia küldésével. A Gendai Reiki Ho tanításakor a kiemelem a módszer beillesztését a mindennapokba, hogy kialakuljon az eredményes működés. Problémák esetében ezt könnyű megértetni, ha megkezdődik a módszer pozitív hatása. Az energia a reiki küldőt is feltölti. Szerencsés, ha az új reikis gyakran látogatja a hetenként megtartott reiki klubot, ahol folyamatosan, gyakorolhat és a kérdéseire is választ kaphat, illetve a sikereit is elmondhatja. A távol élőknek adok lehetőséget, hogy online találkozzunk hetenként, illetve mivel távolról keresnek meg, tanítom (olvass erről kattints a linkre) online a skypeon, vagy a messengeren a reikit. A behangolások után különbözően indul meg a reiki energia áramlása, van, akinél lassabban, de sok esetben azonnal. Ha sok a tanulóban a feszültség és az eltemetett sérelem, akkor ezeket kell a reiki energiának feldolgozni, fizikailag pedig, a gyengébb keringési rendszert kellene megjavítania. A képesség akkor is működik, ha a diák nem érez semmi különöset, de jobban örülünk annak, ha a kezekben meleget, bizsergést, remegést, szúrást, vagy hideget érez. Legtöbbet fejlődik a tanuló, ha a reikit naponta használja. Ha a szorgalmas reikis visszatekint egy év után, lehetséges, hogy nem ismer magára. Sokszor megtörténik, hogy új barátokra lel és jó irányba változik az élete.

A Usui Reiki Ryoho tanfolyamon a diák egyszerűen megérthető gyakorlatokat tanul és gyakorol, amelyek érthetően le vannak írva a fokozatok tanfolyami jegyzeteiben. Nálunk a tanuló a behangolások után azonnal megkezdi a reiki alkalmazását, és egymáson is kipróbálják új tudásukat. Utána elmondják mit tapasztaltak, mit éreztek. A reiki hatását az eredményeket gyakran elmondják a látogatók, illetve a vendégoldal menüben is olvashatók olyan reiki tapasztalati eredmények, amelyeket, emailban írnak nekünk, illetve adnak videó üzenetet .

Sokfelé tartok előadást a reiki módszerről:

Ott elmondom a lehetőségeket a reiki mindennapos alkalmazásával kapcsolatban. Az előadások része mindig a reiki energia átadás is, amely után sok kérdés, merül fel, így különböző emberekkel, különböző testi és lelki problémákkal kapcsolatban. Egyértelművé válik, hogy a reiki csodálatos eszköz lehet bárki kezében, ha egyszer azt elsajátította.

A reikisek eleinte azt gondolhatják, hogy mindenkin képesek segíteni az energia rendszerük feltöltésével. Természetesen vannak esetek, amikor nem következik be a kívánt javuló eredmény. Ennek az oka, hogy valójában nem a reiki kezelő segít, hanem az univerzum Isteni energiája, amelynek a bölcsessége, hozza meg az eredményeket. Egyszerű példa, hogy a reiki mester-tanár is megbetegszik, és meg is hal (szerencsére).

Hogyan lesz jó az eredmény?

Sok esetben, még az emberek nem veszik komolyan a lehetőségeket. A kifizetett tandíjtól és kapott oklevéltől semmi nem fog megváltozni. Egyszerűen csak alázattal kell kapcsolódni  a nagy univerzumhoz és kérni és élvezni az energiát.  Mondod, hogy nincs időd semmire. Eleinte kell csak időt szakítani a gyakorlásra, később az üresjáratokat várakozási időket ki lehet használni. A reikizés lehet néhány perc és akkor is el tudod végezni a reiki munkát, amikor emberek vesznek körül. El kell fogadni alázattal, ahogyan Jézus a Miatyánk imában, gyönyörűen megfogalmazta: „legyen meg a Te akaratod” 

Reiki tapasztalatok, előadások és reiki mindenkinek

A javulások folyamata.

A reiki energia felébreszti a természetes életerőt megindul az optimális energiaáramlás, ami kihat a lelki állapotra. Röviden fogalmazva, az energiaszint megemelkedik.

 

 

Albert Einstein mondta: „azon az energia szinten, amelyen a gondolkodásoddal és a cselekedeteiddel létrehoztad a problémáidat, nem tudod azokat megoldani” Vagyis az energia szintet emelni kell, és a problémák alulmaradnak.

Sok esetben több, időre van szükség, hogy megkezdődjenek a javulások. Nagy lehetőség, ha a meg akarod tanulni a reikit és kéred a behangolásokat. Ekkor már önmagadon tudod alkalmazni az új tudásodat, és ha érzed a jó hatásokat, akkor felgyorsul a javulás. Nincsen kőbe vésett szabály, ez csak egy remek lehetőség. 

Az eredeti Usui Reiki Ryoho japán vonalú reikiben használhatók a belső elválasztású mirigyeket feltöltő kézpozíciók. Azonban a fejlettebb reikisek a kézérzékelés, vagy az intuitív módszert alkalmaznak.