Reiki klub programjai

 

Reiki klub programjai - reiki kezelésREIKI KLUB NAP minden szerdán 18 órától, ahol a reiki energia átadása, a felmerülő kérdések megbeszélése, földsugárzás mérés, és meditáció történik

A részvétel ingyenes.

Olvass többet a klubról. 

ZÁRTKÖRŰ REIKI GYAKORLÁS, és meditáció minden pénteken 18 órától ingyenesen, a nálunk végzett tanulók részére. Az érdeklődőknek bejelentkezés szükséges.

REIKI ENERGIA KÜLDÉS, távoli emberek részére Az energia listára küldünk reiki energiát, amelyre fel lehet iratkozni, és ez is ingyenes. Kérni kell emailban a listára való felkerülést.

Olvass többet a reiki küldésről.

REIKI ENERGIA KÜLDÉS EGY SZEMÉLY RÉSZÉRE, ingyenesen. Ide korlátozott a bekerülése, de igyekezünk megoldást találni, főleg a súlyos problémák esetén. Olvass erről többet ITT

Reiki klub programjai - távoli konzultáció

 

 

KONZULTÁCIÓ: levélben,  emailban, telefonon, skypeon, vagy messengeren ingyenesen.

Kereshetsz bennünket, mindennap reggeltől estig, a kapcsolat menüben lévő címeken.

Kapcsolat menühöz ide kattints.

Közös bemutatókat, előadásokat, látogatásokat szervezünk a reiki ismertetésére, esetileg. Segítünk más reiki közösségeket, ha van erre igény.

 

REIKI TANFOLYAMOK: az első Usui Reiki Ryoho Shoden fokozat oktatása szerdánként, és hétvégeken: A tanfolyamokról itt olvashatsz

Reiki klub programjai - reiki tanulóReiki tanfolyam második Okuden fokozat oktatása hétvégeken.

Reiki harmadik Shinpiden fokozat és a tanári Shihan fokozat egyéni képzés.

Shiki Ryoho Reiki (nyugati reiki) minden fokozat oktatása, valamint a máshol végzett reikisek áthangolása az eredeti Usui Reikire lehetséges, az ár, kedvezményes, is lehet.

FÖLDSUGÁRZÁSOK és az elekrto-szmog és gamma sugárzás műszeres mérése a helyszínen. Ennek a díját jótékony célra kell befizetni. Tehát én pénzt nem kapok, csupán a munkát végzem el.

Olvass többet a káros földsugárzásokról és az elektroszmogról