Reiki Klub

Reiki kezelések, Reiki klub

 

Egy nagy lehetőség a lelki fejlődésedre, és az egészséged javítására a klub látogatása.

reiki kezelések

 

Ne gondolj valami misztikus dologra. Én nem hittem a dologban, de amikor először reikit kaptam, két perc alatt elaludtam az ágyon, és amikor felébredtem szuper nyugalmat és a békét éreztem. A többiek elmondták, hogy olyan betegségektől szabadultak meg, amiről nem is álmodtak, gyógyíthatatlan betegségek lényegesen javultak, vagy meggyógyulnak. Megkérdeztem: nem is kell ezután orvoshoz járni? A válasz az volt, dehogynem, a reiki energia együttműködik az orvoslással, a vallásokkal és minden gyógyító módszer hatását felerősíti. Opra János reiki Okuden

Mi történik a Reiki klubban?

„Ha eljössz, itt mindig segítséget, és szeretetet kapsz.” A reiki kezelések és a földsugárzás mérés, a klubnapon ingyenesek

A klubnap Dunavarsány viola utca 28 alatt, minden szerdán 18 órakor kezdődik az üdvözlésekkel, majd az auratisztítás után felállítjuk a masszázságyakat. Pár perc múlva, általában két reikis reikienergiát egy személynek közvetít, mintegy 40 percig, majd váltás következik. Egyszerre 4-5 személy is kaphat gyógyító energiát, tehát a klubnapon akár összesen 10 fő is Ez általában 19,30-ig, tart, ezután megbeszéljük az élményeket, majd meditáció után elköszönünk egymástól.

A Reikire behangolt személy, röviden reikis, a reikienergia közvetítésével, reiki kezeléssel helyreállítja a beteg öngyógyító képességét, megemeli annak energiaszintjét és harmonizálja azt. A beteget tehát, nem a reikis, hanem az Univerzumot megteremtő Teremtő Isteni akarat energiája gyógyítja meg.  Ez egy alternatív gyógyulási lehetőség, és még a krónikus betegségek is meggyógyulhatnak, mivel a reiki hatásosan együttműködik, az orvoslással. 

2008 előtt a Reiki klubunk Budapesten volt. Ezután két helyen Budapesten és Dunavarsányban. Sajnos jelenleg a Budapesti klubfoglalkozás, helység problémák miatt szünetel. 

DUNAVARSÁNYBAN 2008 januártól minden héten Reiki közösségünkben klubot működtetünk, amelynek egyik célja, hogy, tanfolyamot végzett, gyakorlók fejlődjenek, tapasztalataikat egymással megoszthassák. A másik cél, hogy a hozzánk forduló betegekkel egészségét segítsük helyreállítani. Harmadik cél, hogy megismertessük az energia harmonizálásával működő, öngyógyító módszert. A Reiki kezelések ára, a Reiki klubnapon, ingyenes, 0 forint.

Tapasztalatom szerint a súlyos gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségek esetén, akkor fordulnak az alternatív lehetőségek felé, amikor csalódottak és nem akarnak beletörődni a helyzetükbe.

A Reiki energiaátadása, egy csodálatos lehetőség, hogy a beteg állapota javuljon, vagy teljesen meggyógyuljon. A beteg aurájából ingyenesen kimérem a fekvőhelye földsugárzás terhelését. A súlyos betegek kivétel nélkül, nagyon rossz helyen fekszenek. Van lehetőség, hogy a beteg, vagy a hozzátartozója megtanulja a talpmasszázs alapvető fogásait, ami sokat segíthet. 

Az energiafeltöltést, az első alkalommal, lehetőleg egy Reiki-1 fokozatú tanítványra bízom, vagy a képzettebb tanítvány esetleg én, lágyabb energiákat közvetítünk, a hozzászokás miatt. A második alkalommal akár több képzettebb Reikistől kaphat energiát. A csakrák (energia központok) vizsgálatát is végezzük, amelyből az energia blokádokra lehet következtetni. Már az első lágy Reiki feltöltés az alanyt legtöbbször elvarázsolja a szkeptikus személy véleménye, megváltozik. A első, de inkább a második találkozáskor elmondom a betegség lehetséges lelki okait. Mivel sok gyógyult, volt beteg van, a legnagyobb segítség, ha Ők a tapasztalataikat átadják az újabb érdeklődőknek, amelyeket a Reiki hatásosságáról tudnak. Az egészséges embereknek is nagyon ajánlatos a Reiki energia a prevenció, vagyis a megelőzés miatt. Az egészséget nem megszerezni kell, hanem megtartani. 

A tisztelt érdeklődőket és a betegeket szívesen látjuk minden szerdán Dunavarsány, Viola utca 28. alatt minden szerdán 18-20 óráig, a klubnapokon.

Az alábbi képeken látható módon történik a reiki energia átadása, a kezelés, a gyógyulás érdekében. 

 Legtöbbször két reikis jut egy befogadóra

reikiklub02

 

2018 – 02 02.

Szívből gratulálok, a Dunavarsányi reiki klub 10 éves születésnapján. Korábban 2006-ban is találkoztam Wagner mesterrel, amikor Budapesten a 11. kerületi reiki klubot látogattam. Akkor súlyos colitisz betegségből gyógyultam meg a reiki és a reikisek segítettek. Köszönöm és még sok-sok 10 évet kívánok nektek!

Zsuzsanna Fehér  feherzsuzsanna23@gmail.com

 

Nekem a klub olyan, mint a béke szigete ahol testileg és lelkileg meggyógyulni és fejlődni lehet. Ahol a klub összes tagja a barátaim lettek, szóval a klub a legjobb hely ahol lehetek. Örülök, hogy minden szerdán van klub. Nagyon tetszik a honlap mind tartalmi mind formai szempontból. www.reikidunavarsany.hu . Ha azt akarod, hogy szebb és jobb legyen a világod, csatlakozz bátran!

Jurancsik Rózsa Dunavarsány Arany János utca 78

 

Egy család Ceglédről érkezett, 2016-03-16-án a Reiki klubnapra. A látogatásuk után kaptam ezt a levelet:

Tisztelt Mester.  Az 5.x után rendszeresen itt ott fájdogál, visszatérő megfázás, napi stressz….akkor jön valami, aminek nincs mellékhatása. Kerestem kutattam és  rétaláltam a reikire, és valami  elvezetett Dunavarsányi reiki klubba. Többször beszéltünk telefonon, Lajos mesterrel és felcsigázott, szerény alázatos ember benyomását keltette. Izgatottan vártam a szerdai Klub napot,hogy megismerkedjek a Reikivel Elmondtam a családtagjaimnak is, a Párom és Lányunk is velünk tartott. Mindhármunkat magával ragadta a Reiki és a Közösség. Amit ott vár ránk azt szavakba nem lehet önteni, meg kell tapasztalni! Hazafelé, már biztosak voltunk benne hogy mind hárman szeretnénk megismerni,érezni a reikit jobban. Köszönöm a lehetőséget.  

Üdvözlettel Váradi Gyula Ceglédről gyulaurv@gmail.com

Egy Okuden, második fokozatú reikis levele.

Mit jelent reikisnek lenni 2016-ban, Dunavarsányban? (a levél 2016-03-02 érkezett) Jelenti, ebben a hite hagyott világban, a lélekre, az egészségre való odafigyelést. A Reiki kezelések alkalmával, befelé magunkban érzékeljük a lényünk harmonizálását, energiáink kiegyenlítődését és egészségünk helyreállását. Megérzéseink szerint, a megcélzott magasság, a Nagy Teremtő gyógyító energiája, amely elhelyezte bennünk a szikrát, a fényt, a gyógyító rezgéseket, amelynek átélése után, minden időmet a vele való egységben, TÖKÉLETESSÉGBEN szeretném eltölteni. Jelenti a korlátlan mennyiségű gyógyító energiát és a tapasztalat cserét is, például az intuíciót (megérzést), amire szintén nincs tudományos magyarázat. Túl van a racionális elmén, a logikán. Intuícióval és érzékeléssel, a beteg testrész helye könnyen, anatómiai ismeretek nélkül is, megtalálható. Jelenti az egészséget javító meditációkat, amelyek legtöbbször, belső utazások. Jó lenne, ha több idő lenne, vagy külön alkalom, amikor a többi résztvevővel, ezekről bővebben kifejtenénk az észrevételeinket. Jelenti azt is, hogy a reiki közösségben, mindig feltöltődhetünk reiki energiával és barátokkal találkozhatunk. Ott nagyon mély nyugalom és béke érzése fog el. Megérzem azt is, hogy egy különleges helyre jutottam önmagamon belül, és biztosan tudom, hogy a Reiki sokban hozzájárult ahhoz, hogy jobban megértsem és élvezzem az életet.

           Simon János Dunavarsány simonzenta@gmail.com

Kedves Lajos!  A párom talált RÁD. A nagylányomon szeretnénk már évek óta valamilyen formában segíteni, hogy az önbizalma erősödjön, és próbáljon magára találni az ÉLET- ben. Próbáltunk pszichológust,kineziológust, de valahogyan egyik sem működött. Egy bizonyos koron túl, az embernek kezd minden nyavalyája előjönni, és a mai világban a stressz mindenre rányomja bélyegét. Ezekre szerettünk volna megoldást találni. Emlékszem a szerdai napon minden bajom volt. Begyulladt a csigolyám  ami ritkán elővesz, fájt a fogam stb. A reiki kezelés után teljesen jól éreztem magam, mintha kicseréltek volna. A korábban komor, szótlan lányom, hazafelé mosolygott, csacsogott. Nagy élmény volt a reiki klub megismerése. 

Üdvözlettel: Nagy Marika Ceglédről <moczy40@gmail.com>