Tudatos gondolatok teremtő ereje megjavítja az életünket.

Nagyon fontos miként gondolkodunk, mert ez befolyásolja az életünket.

A gondolatunk láthatatlan energia, amelyek érzelmi képet hoz létre.

Sokkal több van bennünk, mint hisszük és ezeket a tartalékokat fel kell tárni és a változás szolgálatába állítani. Nincs más választásunk. Ezért jó mondatokat kell használnunk, aminek a tartalma hozza létre az érzelmeinket és az életünk megjavítását.

Az agykutató és sejtbiológus tudósok: Eric Nestler  – Bruce Lipton Pjotr Garajajev és mások is. Egybehangzóan megállapították, hogy az elménk 5 %-a tudatos, amivel a kívánságainkat terveinket, vágyainkat, hozhatjuk létre. 95 %-a pedig a tudatalatti működése, ami egyfelöl a genetikai, esetleg előző életi, másfelöl a születésünk óta, a nevelési és kapcsolati információkat tárolja.

A tudatalatti nagyon hasznos, mivel az életünk fenntartását működteti, a megtanult tevékenység végzésénél nem kell gondolkodni. Automatikusan vezetünk autót, dolgozunk stb.  Sajnos nagyon sok a visszahúzó feszültséget, stresszt okozó minta is, el van tárolva itt, ami rossz hatással van az életünkre. A stressz kikapcsolja az immunrendszerünket és védtelenné válunk.

Mindezt meg tudjuk változtatni, és a tudatos elmével képesek vagyunk a sejteket és a bennük lévő DNS-t megtanítani, illetve átírni az általunk létrehozott karmát és az örökítő genetikai tényezőket is. A változáshoz be kell lépni a tudatalattiba, reiki meditációval, vagy önhipnózissal és törölni az erősen bevésődött rutinos érzéseket. Azért kell megtenni, hogy ne ugyanazokat a döntéseke hozzuk meg, mint tegnap. 

Ha belefogunk a változásokba, rendszerint nyugtalanítónak érezzük és öntudatlanul visszatérünk a régi gondolkodásukhoz és döntéseikhez. Ha azonban tisztában vagyunk azzal, hogy azok csak megvonási tünetek, akkor tovább tudunk menni. Ha megérezzük a változások erejét, az segíti a lelkesedésünket. A régi énnek el kell tünni, hogy megszülethessen az új.

Akkor már tudunk teremteni, át tudjuk írni a nevelésünkkel berögzött mintákat mivel a tudatunk képes hatni ezeknek az energiamezőire.

Tehát a gondolataink teremtik meg a világunkat, ami kezdetben csak az elménkben létezik, de amikor az érzelmeinkbe megjelenik teremtő erővel bír. 

A gondolatokból kimondott szavakból, amelyek érzelmekké válnak. Az érzelmek tettek válhatnak. Ez a teremtés erőteljes sorrendje.

Minden gondolat létrehozhat előremutató, de akár romboló erőt is.

Tehát nagyon nem mindegy mire gondolunk és azt hogyan érezzük át.

Nehéz az első lépéseket megtenni, mert félünk minden változástól, ami a kényelmesnek gondolt életünket bizonytalanná teheti.

Amikor belekezdünk, szinte azonnal javulást tapasztalunk, már könnyebb tovább lépni.  

Usui Reiki módszere segít elindulni és eligazodni ezen az úton.

A módszer az energiarendszer behangolásával kezdődik, ami elvarázsolja a tanulót. A reiki tanfolyamon megtanulható és azonnal elkezd működni.

A kezekben és a fizikai testben megjelenő melegség segít a változások elfogadásában, Rálépünk egy útra, amelynek célja a békés és boldog élet elérése.

Az ÉLETSZABÁLYOK pozitív üzenetek a tudatos elmének: csak a mai napon

NEM HARAGSZOM – a harag az ellenségünk, amitól meg kell szabadulni.

NEM AGGÓDOK – a reiki energia a félelmeket aggodalmat és a stresszt eltünteti.

HÁLÁS VAGYOK – a hála a szeretet mellett a legnemesebb érzésünk.

TISZTESÉGGEL TESZEM A DOLGOM – nemes mondat a becsületes életet felé.

KEDVES VAGYOK MINDENKIHEZ – ezzel kezdődik el az örömteli életünk.

Elkezdődik a lelki egyensúly helyreállítása, aminek egyenes következménye a fizikai problémák folyamatos javulása.

Ezek a gondolatok egyértelműek, állandók, és határozottak.

Ezután a saját gondolataidat lehet és kell hozzátenni például: BOLDOG VAGYOK – MEGGÓGYULOK – EGÉSZSÉGES VAGYOK

Tudatos gondolatok teremtő ereje

Természetesen, ami 20-40 év alatt irányította az életünket, 10 perc alatt nem tudjuk megváltoztatni. Ezért az életszabályokat és a jól megválasztott saját gondolatainkat be kell építeni az életünkbe. A reiki kínál remek megerősítő, tisztító, energia feltöltő gyakorlatokat, ahol lehetőség van a tudatos mondatainkat kimondani.

Az Univerzum Isteni energiája önállóan is javítja az életünket, de a tudatos gondolkodással együtt a hatása többszörös lesz. A reiki karma tisztító gyakorlatával és engesztelő, bocsánatot kérő mondatainkkal tisztihatók a múltunk hibái.

A tudatos gondolataiddal és a reikivel átvettük az irányítást az életünk felett.

A tudatalatti a fentieket is elraktározza és javul az egyensúly és hamarosan pozitív lesz a mérlege. A meditációs gyakorlatok hatására megtapasztaljuk a belső csendet. Az állandóan kavargó káosz az elménkben elcsendesedik és a problémák megoldására megjön egy Isteni szikra a felső dimenziókból. A reiki alkalmazására eleinte időt kell szánnunk, de később, amikor az életünk része lesz, ez megfordul.

A jó döntéseink, a tudatos gondolkodás és a stressz megszűnte okán több időnk lesz élvezni az új boldog életünket.

Eddig is teremtettünk a gondolatainkkal valóságot magunknak, aminek sokszor rossz eredménye volt. Kezdjük el ezt a tudatos alkotó tevékenységet.

Tanuljuk meg hozzá a távollévőknek akár az online reiki tanfolyamon azt a módszert, amivel korlátlanul tudunk életenergiához jutni bárhol és bármikor. Nagy lépést tehetünk a boldogabb élet elérése felé.