Vendégkönyv ahol hiteles levelek olvashatók:

Akiknek valamilyen javulás történt az életében, csupán néhány százaléka ír a vendégoldalra a reiki hatásáról. Nagyon örülök, hogy megadják az elérhetőségüket. Nagyon kevesen mondják el a történetüket videón, amelyeket megnézheted, csak kattints ide és lásd Videók interjuk. A cím nélküliek többsége azonban engedélyezi, hogy hasonló betegeknek kiadjam a telefonszámukat. A híres emberek, még a nevük kezdőbetűivel, cím nélkül sem írnak az jó eredményekről. Köszönöm az alábbiaknak, hogy megírták a történetüket. Ha olvas egy hasonló beteg a sikeres gyógyulási történetet, akkor felcsillan a remény, hogy számára is van megoldás. Lehet írni a levélírónak, aki biztosan válaszolni fog. 

Vendégkönyv

Az apukám súlyos betegsége miatt kerestem meg a reiki klubot. Nagyon megfogott az energia kezelés és jelentkeztem a tanfolyamra. Ezután lelkesen alkalmaztam a reikit magamon és apukámon is, akinek az állapota javult. Nem mellékesen a reiki küldéssel bevonzottam egy legényt, akivel házasságot kötöttünk. Nagyon boldog vagyok mert született két kislányom. A reiki alapítója azt hagyta miránk, hogy a boldogságot lehet elérni gyakorlással. Most arra küldöm az energiát, hogy ez így folytatódjon.

Köszönettel Szadai Irén                masamodkerkft@gmail.com

 

Köszönöm minden Reiki kűldőnek, aki segített. A nagynénikémet három hónapja felirattam az energia listára. Ö 80 éves és mindene fájt, alig bírt menni. A napokban megláttogattam és szinte „kiugrott” elém. Úgy  gondolja, hogy az a gyógyszer amit már 5 éve szed a térdére az most kezd hatni. Számomra egyértelmü volt, hogy a reiki energia segitett neki. Én is naponta kűldöm neki a gyógyító energiát, miközben a kezeim nagyon forróak. Nagyon hatásosan müködik.

Köszönöm segitséget. 

Üdvözlettel  Minarik Ildikó minarik.ildiko@gmail.com

 

Kedves Tanár úr

Pánikbeteg voltam és nagyon féltem a repüléstől, hiszen a zárt térből ahonnan nem tudok kimenekülni. Ez régen úgy nézett ki hogy már repülés előtt 2 héttel tiszta ideg voltam. Most Skóciából Mo-ra utaztunk, majd vissza. Közvetlen felszállás előtt volt bennem egy kis félsz ami felszálláskor el is tűnt. Minden a lehető legjobb forgatókönyv szerint alakult, a reptéren is jól ment minden. A 2,5 éves kislányunk is végig nagyon ügyes volt. Nagyon boldog vagyok rátaláltam az Usui Reikire, mert megszabadultam az évekig tartó pánikbetegségtől.

Köszönettel és nektek is hasonló eredményeket kívánok!

Burkus Andrea andinagy1987@gmail.com

 

Vendégkönyv

Kedves Lajos.

Nagyon szerettem volna személyesen elvinni és átadni ezt a saját készítésű mandalát. Minden egyes gyöngyszemet szívvel és lélekkel tettem rá. Legyen a dísze a helységnek, a reiki klubnak ahol a reikit gyakoroljátok és tanítod. A távolból Online tanítottál és remélem egyszer, ha a ha rendbe jönnek a dolgok, személyesen is találkozunk és megnézhetem. Köszönet mindazért a türelemért, a sok sok tanításért és szeretetért, amit kaptam.

Addig is hála és köszönet. Szeretettel

Krizsan Rozália, Szlovákia Révkomárom.   rozky7@gmail.com

 

Kedves Lajos

A káros földsugárzások miatt kértem segítséget, amit megoldottál. Bár régebben is reikiztem, de nem éreztem az erejét. Itt újra online elvégeztem a reiki tanfolyamot és hetente az online csoporttal gyakorolunk. Sokkal intenzívebben érzem a reiki energiát. Én nagyon hálás vagyok azért amit teszel értünk, méghozzá nagyon jól érzem magam a csoportba amit csodálatosan megszerveztél. Mély testi, lelki nyugalmat, békét érzek magamban azóta. Részt veszek az csoportban a reiki energiaküldéssel, amit szervezel, az emberek gyógyulásáért.

Hálás köszönet a sok segítségért és az energiáért, amit folyamatosan kapok.
Remélem, a jövőben személyesen el tudok jutni hozzátok, a reiki klubba.

Szeretettel Judit.  kineso5@gmx.net

 

Fantasztikus változásokat észlelek az életemben és a lelkemben, a reiki nagyon, nagyon sokat segített, nélküle talán nem találtam volna meg az énemet Hálás köszönettel.

SZERETETTEL Nagy Lenke Erdélyből  lenke311lenke@gmail.com

 

Masszőrként a reikit is adok a vendégeknek, akik hála az égnek rendszeresen vissza járnak, így követni tudom a fejlődésüket és boldogan jelezhetem, hogy sokuk állapota javult, vagy meggyógyult.

A párom p4-es fokozatú méhnyak-rákkal küszködött, ma már ott tartunk, hogy eltűnt a rák. Rendszeresen kezeltem s reiki energiával kezelt vizet iszik folyamatosan. Az energia küldőlistán is rajta van, onnan is sok energiát kapott.

Krizsán Zoltán homura.massage@gmail.com

 

A reiki teljesen megváltoztatta az életem. Hálás vagyok, az alapító Usui senseinek és hogy tanárom vagy. A módszer beépült az életembe, mindennap használom, teszem a dolgom.

Nagy Lenke Brassó Erdély lupulalb311@yahoo.com

 

Állásinterjúra küldtem reikit, amely jól sikerült. Felkészítő tréningen veszek majd részt, még mielőtt elkezdek dolgozni. Teljesült az álmom, kozmetikus leszek, biztos vagyok benne, hogy a reiki is közrejátszott ebben, mert mióta naponta alkalmazom a reikit, sok jó dolog történt velem. Észrevettem sok pozitív változást magamon:

1.- a pánikbetegségem megjavult

2.- a pajzsmirigy túlműködésemre a gyógyszert nagyon nehezen lőtték be, így számos gondot okozott nálam. Pl. a szemeim kidülledtek, a bal szemem magától helyreállt, de a jobb szememben továbbra is éreztem a nyomást és kicsivel gyengébben láttam rá. Pár hónapja viszont úgy látom h a jobb szemem is helyreállt teljesen:)

Régi fotókon nagyon látszik a két szemem méretbeli különbsége de most már egyforma mindkettő

Nagy (Burkus) Andrea andinagy1987@gmail.com

 

Sok problémám volt és nagyon el voltam keseredve. Betegállományban voltam és a férjem is elhagyott. Eljutottam a klubnapra ahol nagyon kedvesen fogadtak és kaptam energiát, majd hamarosan tanultam a reiki tanfolyamon. Kevés idő után az ingadozó vérnyomásom rendeződött, és a szörnyű pánik betegségem is javulni kezdett. A reikit naponta gyakoroltam és elkezdhettem dolgozni, de szerettem volna egy másik megfelelőbb munkát találni. A reiki közösség velem együtt küldött energiát erre is. Hamar találtam egy máik munkát, sokkal több fizetésért és ahol megbecsülnek. Rátaláltam a belső békémre és a pánik betegségből teljesen meggyógyultam.

Köszönöm a segítséget Szőnyí Gabriella gabriellaszonyi@gmail.com

 

20 éve egy emelésnél elmozdult az 5-ös csigolyám. Azóta hol a derékban, hol a térdemben gyakran éreztem fájdalmat. Ezért is éltem a lehetőséggel elvégeztem a reiki a tanfolyamot. Naponta alkalmazom a tanultakat és sokszor gondolok hálával, mert a derekam és a térdem, azóta, nem fáj. Rendszeresen küldök energiát más rászorultaknak azért, hogy segítsek nekik.

Szaniszló Gabriella gabriellaszaniszlo1@gmail.com

 

A tanár úr meditációit hallgattam és felkerestem a reiki közösséget. Az energia és egy különleges kezelés hatására az állandó derékfájások elmúlt. A reiki nagyon megérintett, a kezelések hatására tanultam a módszert. Úgy érzem kaptam egy segítséget, amit minden esetben tudok használni. A reiki közösség szeretete egy hányt pótolt, mert értékes, segítőkész embereket ismertem meg

Hálás vagyok mindezért. Pataki-Bajza Judit bajza.judit@gmail.com

 

Amikor a reiki Shoden, majd az Okuden szintjét tanultam, nagy hatással volt rám. Megváltoztak a szokásaim erősebb és határozottabb lettem. Mindig kezelem magamat és sokszor másokat is a reikivel. Az ételeimet ivóvizemet minden alkalommal feltöltöm energiával. Mivel nekem is sokat segítettek, szívesen küldök reikit az energialistára. Nagyon köszönöm

Krisztina gollerkriszta@gmail.com

 

Korábban írtam Önnek, kérve, hogy segítsen, és sikerült megváltoztatnom az életemet. A férjemtől elköltöztem, és kimondta a bíróság a válást. Esztergomba mentem, hogy teljesen új életet kezdjek. Megismerkedtem a jelenlegi párommal és a szüleihez költöztünk. Sikerült munkát találnom Győrben és oda költöztünk, albérletbe. Nemrégiben itt találtam egy iskolát ahol a reikit tanítják. Hamarosan a II. fokozat tanfolyamra megyek. Nagyon szépen szeretném megköszönni a segítséget. Tanácsaival sokat segített az indulásnál, hogy erőt kaptam egy vissza húzó kapcsolat felbontásához. Jó erőt, egészséget és kitartást kívánok ezekben a „nehéz” időkben.

Üdvözlettel: Bokros Éva babavilag35@gmail.com

 

Bécsben élek, de a reiki klubot többször látogattam. Tanultam a reikit a második fokozatig. Részt veszek minden  héten az online gyakorláson is, ahol távoli eredeti Reijut (hangolást) kaptam, ami nagy élmény volt. Ez után jóval nagyobb lett az energia áramlása. Amikor egy idős parkinzon betegnek adtam energiát, zöld – fénnyel teli szín áramlását láttam a kezemen át a beteg minden testrés​ze felé​​, ami szabadon volt (fej, nyak, mellkas). A kezeim is zöldben színben ragyogtak, 30 percig.

A tanítást és ezt a csodálatos élményt hálásan köszönöm.

Demeter Gizella ziademeter@ymail.com

 

Nagyon köszönöm a reiki tanítási napot! Hálás vagyok elsősorban a Mikao Usui senseinek a reiki módszer alapítójának. Másodszor a sorsnak, hogy Dunavarsányba vezérelt. Szuper nap volt! Csodás élmény volt megtapasztalni a reiki energiát mind a beavatás, mind a gyakorlatok alatt. Ez az energia sokkal erőteljesebben érzékelhető volt, mint amit előzőleg más reikinél tapasztaltam. Remélem, hamarosan találkozunk a reiki második fokozatán!
Szeretettel.

Kincses Barbara – barb.kincs@gmail.com

 

Több mint tíz éve Pánikbeteg voltam. Egy gyógyult barátnőm ajánlotta a reiki klubot. A látogatásomat soha nem fogom elfelejteni. Nagyon sokan voltunk, de nagy szeretettel fogadtak. A kezelés hatására megtanultam és minden nap gyakoroltam, a reikivel kezeltem magam. Minden héten ott voltam a klubnapon. A rendszeres rosszullétek csökkentek, és elhittem a barátnőm szavait, hogy meg fogok gyógyulni. A második Okuden fokozat után teljesen meggyógyultam. Nagyon jó érzem magam és már én is küldöm rendszeresen az energia listára az energiát. Amikor értesülök egy egy jó eredményről, akkor úgy érzem, hogy visszaadtam valamit abból, amit kaptam. Hálás vagyok azoknak a volt hasonló betegeknek, akik biztattak és elhitették velem, hogy rendbe fogok jönni.

Davidovics Edina malyiedina1975@gmail.com

 

Hálás vagyok, hogy megismertem a Reiki tanításait. Már tudom használni, minden nap. Rengeteg problémám volt, rosszak voltak az emberi kapcsolataim, főleg a párkapcsolatom. Nagyon örülök, hogy a párkapcsolatom, a reiki hatására teljesen harmonikus lett. Gyakorolom a módszert, és köszönöm, hogy tagja lettem a Dunavarsányi közösségnek.

Berki Zoltán szinespokroc@gmail.com

 

Szeretném megköszönni a behangolást. Nagyon sokszor használom a reikit. Magamon és másokon is. Közvetítettem a reiki-energiát betegeknek és elmúlt a fejfájás, fülfájás, fáradtság, levertség. Fantasztikus dolog, remekül érzem magam.

Bajza Judit      bajza.judit@gmail.com

 

Nagy fájdalmakkal éltem, mert két hátcsigolyám össze van csúszva. Minden nap fel kellet ragasztani fájdalom csillapító tapaszokat és plusz tablettákat is szedtem. A tanfolyamot elvégeztem és rendszeres látogatója lettem a reiki klubnak. A javulás folyamatosan történt, ma már semmilyen gyógyszert nem szedek. A klubba érkezőket már és is kezelem reikivel és sokszor küldök energiát a távoli betegeknek.

Surányiné Erzsike  stte1956@gmail.com  

 

Néhány tapasztalatom a reikivel kapcsolatban.
A jobb kezem is elkezdett bizseregni, olyan mintha vízben lenne a kezem  valami patakban…..:)
A szemem folyamatosan csillog, ez azoknak is feltűnik, akik alig ismernek ma a munkahelyen többen is szóvá tették mi történt velem…
Anyósomat táv gyógyítottam, forróságot érzett és jobban lett, ami egy anyós relációban, nagy-dolog.
A kislányom fejfájása viszont változatlan, szerdán elvinném magammal a reiki klubba, hátha többen tudnak rajta segíteni. Járunk vele orvoshoz, de nem találták meg az okát. Lehet, hogy valamilyen lelki oka van. Tüneményes nagyon kedves lélek..

Kiss Zoltán József – somric@freemail.hu

 

Villanyt szereltem a reiki klubban és utána ott maradtam a kezelésre. Nagy hatással volt rám az energia, és utána azt tapasztaltam, hogy az újságot szemüveg nélkül el tudom olvasni. Ennek hatására jelentkeztem a tanfolyamra. Gyakran feltöltöm magam azóta energiával. Javasolom, hogy mindenki próbálja meg ezt a lehetőséget.

Köszönettel: Domokos József jozsefdomokoscom@gmail.com

 

Nekem a reiki az életem része lett, az élet minden területén használom!

Hálásan köszönöm a behangolásokat, és a tudást, amit kaptam!

A reiki kezelésekkel és energia küldésével naponta segítem embereket, akik hozzám fordulnak.

Kapitány Róbert Sárvár, kapitany7220@gmail.com

 

Balesetet szenvedtem és az egész testemben érezhető fájdalommal kerestem fel a klubot. Kaptam energiát és felvettek az energia küldő rendszerbe. Folyamatosan éreztem az energiát amit kaptam a reiki klubtól.

Az eredmény egy csoda volt, mert a fájdalmak elmúltak és újra munkaképes lettem. Hálás szívvel köszönöm a sok segítséget. Ajánlom, hogy ha van problémád, ha nincs tapasztald meg ezt a csodálatos lehetőséget, ami akármilyen furcsa ingyenes. Köszönöm szépen a segítséget.

Kelemen Katalin <katika_47@hotmail.com>

 

Nagyon szépen köszönöm a tanítást és az anyagokat.

Elkezdtem a Reiki gyakorlását. Csodás élmény  amikor érzem a kezemben az energiát.

A talptérképed alapján elkezdtem a láb reflex zónáit is masszírozni. Nagyon jók a tapasztalataim.

Külön köszönöm a KARMA TISZTÍTÁST. Óriási élmény volt, amikor először csináltam.

Mindent KÖSZÖNÖK!

Üdvözlettel Dúl Gábor –  dgabor157@gmail.com

 

Szívből gratulálok, a Dunavarsányi klub 11 éves születésnapján. Az emlékeim szerint már korábban 2006-ban Budapesten a 11. kerületi klubban találkoztunk először Lajos mesterrel. Súlyos colitisz beteg voltam és a nehéz időkben nagyon sok segítséget kaptam, ahogyan a közelmúltban is. Köszönöm és még sok-sok 10 évet kívánok!

Zsuzsanna Fehér  feherzsuzsanna23@gmail.com

 

Crohn beteg voltam sok éven át. 175 centi magasságomhoz a súlyom mindössze 42 kg volt. A reiki tanár urat régóta ismerem mert a boltunkba gyakran járt vásárolni. Többször javasolta, hogy látogassak el a reiki klubba. Elmentem és attól kezdve hetente kapta energiát, és meg is tanultam a reikit. A betegségem folyamatosan javult és teljesen meggyógyultam. Segítettek, a dohányzásról leszokni, a testsúlyom gyarapodott. Mivel szingli voltam elkezdetem vonzani egy párt magamnak, ami sikerült. A tanár úr mindig mondja nem neki, hanem a reikinek köszönjem meg.

Hálás köszönet.  timiwinkler@gmail.com 

 

Majdnem minden szerdán ott vagyok a Reiki klubban. Korábban kaptam a reiki energiát, később már én segítettem mások gyógyulását. Több betegségből, a 20 éve fennálló allergiából, a pánikbetegségből és a refluxból is kigyógyultam. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy 2012-ben először benyitottam a reiki klubba..

Hegedűs Zoltán zoli.h@freemail.hu

 

Hosszantartó kómából a tanár úr meditációira ébredtem fel Meg akartam ismerni őt, jelentkeztem a reiki tanfolyamra, ami fantasztikus volt. A reikit beépítettem az életembe, naponta alkalmazom, és remekül érzem magam. Áldást kérek a Tanár úrra és a segítőire.

Újvári Ilona ilonaujvari@freemail.hu

 

Ékezet nélküli levél Erdélyből érkezett.

Evek ota fennallo egeszsegi problemam miatt kertem segitseget a kozossegtol. Fenykepem es a lakas rajza alapjan a foldsugorzasok meg lettek vizsgalva. Felkerultem az energialistara es eddig kaptam tizszer direkt energia kuldest. Biztosan tudom meggyogyulok egeszen.

Halas koszonet! Erika Erdely Marosheviz            lengyel.erika@yahoo.com

 

Megtanultam a módszert, behangolásokat kaptam, azóta minden nap, magam, és anyukámat kezelem. Több kollégám jön oda hozzám, hogy segítsek, mert fáj a feje. Távba küldöm az energialistára és lányomnak az energiát. Fogytam 13 kg-ot. Minden héten járok jógázni, és folyamatosan spirituálisan ébresztgetem az ismerőseimet.

Horváth Ilona, Putnok horvath.ilona18@gmail.com

 

Katalin vagyok és gyógyultam meg a 12 éve fennálló pánikbetegségből. Először is a káros földsugárzás elterelése történt meg a fekhelyemről. Majd elvégeztem a Gendai reiki 1. shoden tanfolyamát, később a 2. okuden fokozatot is. Sokat javult az állapotom, a küldött energia hatására. Nagyon boldog vagyok, hogy visszakaptam a régi boldog életemet.

Hálás köszönet.  csehkatalin69@gmail.com    

 

Kedves Tanár úr!

Nagy Gáborné az édesanyámnak, a férje sajnos meghalt. Neki az a kívánsága, hogy utána menjen, nem akar élni. Kérem szépen a segítségét, hogy összeszedje magát. Tudom nehéz vigaszt találni, de nekünk szükségünk van rá, hogy velünk legyen.

Nagy Klára nagyneklara@hotmail.com

 

Anyuka levele: Alig várom a kedd estét, amikor a közvetlen energia küldést kapom. Sokkal jobban érzem magam lelkileg és fizikailag is, a műtétem is jól sikerült és sokkal jobb a hangulatom.

Köszönöm szépen. Nagy Gáborné Anarcs Kölcsey utca 41

 

Megtapasztaltam a reiki energiát, ami semmihez nem hasonlítható szuper érzés. Minél hamarabb meg akarom tanulni. Érdekesnek tartom, hogy a kezelés és a földsugárzások mérése ingyenes.

Német János janos.nemeth@gmail.com

 

2017-ben kerestem fel először a klubbot és meg is tanultam a gyógyító módszert, és már Okuden második szintű Reikis vagyok. A szerdai klubnapok mindig jó hangulatban telnek. Rózsa és Lajos nagy szeretettel van mindenki iránt. Ajánlom, hogy próbáld ki az ingyenes reikit, mert nem mindennapi élményben lesz részed.

Miskolczi Beáta zoli.h@freemail.hu

 

Asztma Allergia gyógyulása.

Boros Tibor vagyok Veszprémből. Az utam keresése közben a 2015-ben találtam rá a honlapra. Felvettem a kapcsolatot Lajos mesterrel és a  Skypeon kaptam behangolásokat a Shoden első fokozatára. Nem sokkal később elkezdtek elmúlni az évek óta kínzó asztma és allergia tünetei. Az egyszerűen megérthető gyakorlatok beépültek az életembe, aminek hatására felhagytam az állandó aggodalmaskodással és szorongással.

Videó a gyógyulásról ITT látható

Köszönettel  és szeretettel Boros Tibor nadienergia@gmail.com

 

PARKINZON beteg voltam. 2016 szeptember 24-én Gendai Reiki behangolásokat kaptam Debrecenben. Vettem egy 70-es telefonkártyát így ingyen tudunk beszélni a tanár úrral és minden héten gyakorolunk. A bizonytalan járásom és a remegések hamar megszűntek. Naponta végzem a megbeszélt gyakorlatokat és kezelem a gerincbeteg páromat. Újabb célom, hogy az érszűkületem is javuljon. Holnap megyek Ceglédre a második Okuden fokozatra. 

Köszönettel Weindner Endre.  Telefon szám: +36-52-311-045

Videó interjú gyógyulásról látható ITT 

 

Drága Lajos ma megkaptam az első kezelést ez nagyon csodálatos volt. Egyszer majd csak megtudom én is oldani, hogy megtanuljam ezt a csodálatos módszert.

Köszönöm szépen, Váradi Aladárné valadarne@gmail.com

 

1998 óta, több vonalon tanultam és gyakoroltam az Usui Reikit. A Gendai Reiki Ho-ra erőteljes energiája a nagyon megérintett. Megtaláltam Lajos tanár urat, akit remekül oktat, és gyógyulást tartja a fontosak. Eredeti Usui Reiki tanítást kaptam, sallangok nélkül. Az egyszerűen megérthető reiki gyakorlatok hatásosak lettek a lelki fejlődésemre. Nagyon örülök, hogy tanulhatok tőle.

Erdélyi-Péter Viktória (Baja-Csávoly) wica6gendaireikiho@gmail.com

 

giszhu kútfúró írta: A fogyás ingyen videó alá.

Köszönöm Lajos! Én 28 kilót fogytam 5 hónap alatt. Az ajánlásod mellett csak nyers zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztottam – napi 3-3,5 liter vízzel – és nem hiányzott más étel.

(a módszerről (Fogyás ingyen címmel, videó látható /a szerkesztő  ITT)

 

Szombathelyen dolgoztunk egy lakótelepen, amikor egy 80 éves néni elesett arccal a betonra és a szemüveg lencséje elvágta a szemöldöke alatt jó mélyen a bőrt. Ömlött a vére, egy nagy zsebkendőt nyomtam a sebre és már áramlott a kezeiből az energia. Fél perc után a vérzés teljesen elállt. Az emberek kérdezték, hogy mit csináltam, Mondtam nekik ez egy csoda, amit mindenki megtanulhat. Kijött a mentő és elvitték a nénit. Azóta is faggatnak a munkatársaim, akiknek bővebb elmondtam, mi is ez. Köszönöm neked.

Kapitány Zsolt kapitany72@gmail.hu

 

Örülök, hogy tagja lehetek a közösségnek, ha a klubnapokon részt veszek, egész héten jól vagyok. Sok támogatást, energiát kaptam és kapok az egészségem és a családi kapcsolatok javítására. A férjem lányával évek óta nem voltunk beszélő viszonyba, ez automatikusan megváltozott és szívélyes kapcsolat alakult ki. A megszerzett új tudásommal segítem a családomat, barátokat és ismerősöket.

Kecskés Lászlóné Erika. kecskes.l@invitel.hu

 

NAGY BAJBAN VOLTAM, MERT A SZTRÓK ÉS ÉRSZŰKÜLET MIATT 8 ÉVE DERÉKTÓL LEFELÉ BÉNA VOLTAM ÉS MÉG ÜLNI SEM TUDTAM RENDESEN. TAVALY MÁJUSTÓL, KAPTAM BEHANGOLÁSOKAT. LAJOS MESTERREL AZ ÓTA MINDEN HÉTFŐ ESTE A SKYPON GYAKOROLUNK. FURCSA NEKEM, HOGY A TANDÍJAT ÉS A FÖLDSUGÁRZÁS ELTERELÉS ÁRÁT IS JÓTÉKONY CÉLRA KELLETT BEFIZETNEM A MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLATNAK. SZERETNÉM  MEGKÖSZÖNNI A TÖRŐDÉST, HOGY TÖBBEN KÖZVETLENÜL KÜLDENEK NEKEM GYÓGYÍTÓ ENERGIÁT. ÉS AZ ORSZÁGOS ENERGIALISTÁRA IS FEL VAGYOK ÍRVA, AHONNAN ISMERETLEN GYÓGYÍTOK SEGÍTENEK RAJTAM.  

ÉRZEM, BIZSEREG A LÁBAM, A GÖCSÖS SZORÍTÁS ENYHÜLT. ÉVEK ÓTA, CSAK VITAMINOKAT SZEDEK. EGÉSZ NAP AZ UNIVERZUM ENERGIÁVAL ÉLEK, AMI ÉRZEM, SZINTÉN SEGÍT.  MÁR NEKI TUDTAM ÁLLNI, TORNÁSZNI ÉS NYÚJTOM AZ INAK SZALAGJAIT. KICSIT MÉG NEHEZEN, DE MÁR RÁ TUDOK ÁLLNI A JOBB LÁBAMRA, A BALRA PEDIG TÁMASZKODVA. A CÉLOM, HOGY SAJÁT MAGAMAT EL TUDJAM LÁTNI, MERT MOST AZ IDŐS ÉDESANYÁM SEGÍTSÉGÉRE VAGYOK UTALVA.  NEM TUDOM ELÉGGÉ  MEGKÖSZÖNNI A SOK ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET!

CSOBOTH ZOLTÁN 51 ÉVES BÁTASZÉK csoboth1@gmail.com

 

20 milliméteres epekövem miatt, műtétet javasolt az orvosom. A januárban voltam kontroll ultrahang vizsgálaton, ahol már csak 1 milliméteres köveket találtak. Az új cél, hogy ezek a kövek távozzanak. A korábbi 15-17 értékű vércukromra gyógyszert nem szedek, és a legutóbbi labor szerint, 6,5 lett. Tavaly kaptam új szívbillentyűket, a klub tagjai, a barátaim a műtétet végig támogatták energiával, amely nagyon jól sikerült. Második fokozatú Okuden vagyok, naponta kezelem magamat és küldök energiát másoknak.

Opra János. Dunavarsány Árpád utca 52

 

A Dunavarsányi közösség segítségével pánikbetegségből gyógyultam ki. Rátaláltam a honlapra, és kértem a közvetlen energia küldését. Majd a skype-on elvégeztem az I. fokozatú tanfolyamot, és később kaptam közvetlen behangolást is. A gyógyulásért magam is sokat dolgoztam. Jelenleg elmondhatom, hogy jól vagyok, pánikbetegségre gyógyszert nem szedek. Egyébként naponta (általában reggel és este is) önkezelést végzek. Egy dolog lebeg előttem, nem akarok még egyszer olyan beteg lenni, mint voltam, mert az kibírhatatlan volt.

Irén  aminci@freemail.hu

 

Üzemi baleset ért, a jobb szememet kettévágta egy fém darabka. A sebészprofesszor azt mondta, 2 % esélyem van, hogy látni fogok. A három órás műtét alatt végig kaptam energiát és az országos energia listán évekig fel voltam írva. A látásom folyamatosan javult, illetve két év után rendbe jött. Tudom, hogy az Isteni energia nagymértékben támogatta az orvosi gyógyítást. Kértem arra is segítséget, hogy a rendeződjön az építési telkem tulajdonjoga, ami  szintén megtörtént. Mindenkinek köszönöm a segítséget. Most a családi házamat építem, amihez kérem szépen, küldjenek energiát.

 Jurancsik Zsolt 46 év Dunavarsány  csuro.zsola@gmail.com

 

Nekem a klub olyan, mint a béke szigete ahol testileg és lelkileg meggyógyulni (ahol meggyógyultam) és fejlődni lehet. Ahol a klub összes tagja a barátaim lettek, szóval a klub a legjobb hely ahol lehetek. Örülök, hogy minden szerdán meg van tartva. Nagyon tetszik a honlap is mind tartalmi mind formai szempontból.  Ha azt akarod, hogy szebb és jobb legyen a világod, csatlakozz hozzánk bátran!

Jurancsik Rózsa Dunavarsány Arany János utca 78

 

Kedves Lajos

A környezetemben lévő betegeket gyakran kezelem energiával, és az energialistára naponta küldök energiát. Egészségileg nagyon fitt vagyok, sokat sportolok és még többet kezelem magamat. Minden percembe, tehát az életembe beiktatom a módszert, ami nagyon jól működik. A házunkra, családomra gyakran kérem az Univerzum védelmét. Havonta 150000 forintot adok fel a postán kölcsön törlesztésre, plusz kell még pár forint az öttagú családom rezsiéje, amit eddig mindig meg tudtam oldani. Sokat kell dolgozni, de úgy vagyok vele, hogy mindig ott érzem jól magam, ahol éppen vagyok.

Áldás és békesség az egész családodnak. 

Kapitány Zsolt  Mersevát.               kapitany72@gmail.hu

 

Betegállományban voltam, súlyos légzési problémákkal, amit hónapok óta antibiotikumokkal kezelt az orvosom.  Ekkor felkerestem a Dunavarsányi gyógyító klubot és az energia hatására másnap dolgozni mentem.  A házunkban a földsugárzások el lettek terelve és behangolásokat kaptam a Gendai Shoden, majd Okuden fokozataira.  Nem mellesleg, egy hat centi átmérőjű nem operálható mióma, ami nagyon sok problémát okozott eltűnt.

A mai napig a nyaralási időt leszámítva, minden klubnapon ott voltam. 

A telefonszám hasonló betegnek kiadható.

Judit Dunavarsány.

 

Kedves Lajos!   

Én Cegléden lakom, mégis ha tehetem – családom tagjaival ott vagyok a klubban Az út (cca. 180 kilométer oda-vissza)  

Nagylányomon szeretnénk már évek óta segíteni, hogy az önbizalma erősödjön, és próbáljon magára találni. Próbáltunk pszichológust, kineziológust, de egyik sem működött. Évek során, minden nyavalya előjön, és a stressz mindenre rányomja bélyegét. Ezekre szerettünk volna megoldást találni. Nekem begyulladt a csigolyám, fájt derekam, és a fogam. Ekkor mentünk a klubba, és úgy jöttünk el, hogy mindhárman elvégezzük a tanfolyamot, a kapott energia teljesen elvarázsolt bennünket. Elmúlt a fogfájásom, a derekam azóta egyáltalán nem fáj. Már Shoden fokozatúak vagyunk, használjuk az energiát, legalább fél órát mindennap áldozunk erre, végezzük a gyakorlatot és a vizünket feltöltjük gyógyító energiával. Már saját bejáratú mini klubunk van. Lányom is megindult a pozitív gondolkodás és az önállóság útján.  Ja, és a legfontosabb, mióta naponta alkalmazom a tanultakat, minden sikerül. Olyan problémák, amiken sokszor napokig- hetekig rágódtam egy pillanat alatt megoldódnak.

Üdvözlettel: Nagy Marika Ceglédről moczy40@gmail.com

 

Sziasztok!

Amióta megismertem a Dunavarsányi közösséget, gyökeresen megváltozott az életem. Reggel ébredés után az életszabályokat mondjuk a gyerekekkel együtt. Étkezések előtt, főleg a mikróban melegített ételeket és minden egyéb ételt, italt energiával kezelünk a tanult módon, tanítom a gyerekeket is hogyan kell. :) Védelem alá vontam a házunkat, magunkat – nagy szükségünk van rá – és a gyerekekkel is sokat beszélgetek ezekről a „hétköznapi” dolgokról.

Én szinte egész nap az energiák mezejében élek. Nagyon erősen érzem a távoli küldéseket, ezek gyakran szinte elsodornak, átmosnak. Amint alkalmam van rá, én is küldök. Néha naponta többször is, legtöbbször esténként.

Szeretnék rajta maradni az energialistán, kezdek erősödni, és úgy érzem, hogy most még szükségem van rá. Köszönök mindent, amit tanultam és kapok tőletek!

Megmentitek, segítitek egy anya és két gyerkőc életét, akik most kezdtek új életet!

Hálás szívvel üdvözöllek titeket! Rehák Zsuzsi rehakzsu@gmail.com

 

2016 április 16-án leégett a szomszédom tanyája. Én éppen úgy 800 méterre voltam légvonalban. Csörgött a telefonom, a feleségem mondta, hogy ég egy tanya.

Oda lehet látni jól, hogy a tanyánk mellet valami nagy tűz és füst van. Ott van egy 30 m magas lucfenyő, a környék éke. Közvetlen a fenyő mellet volt a tűz. Az volt a gondolatom, hogy valahogyan, védjem meg, azt a fát a tűztől. A mester szimbólummal próbáltam védeni a fát folyamatosan. Mire odaértünk, akkor már jöttek is a Tűzoltók. A fa a lobogó tűztől, 1.5 méterre volt. A Tűzoltók csodálkoztak, hogy sikerült a fának megúszni ezt a nagy tüzet. Ha az lángra kap akkor a mi tanyánk is leég. A tanyánk ikertanya 5 méterre van a leégettől. 

Ádám László Jánoshalma. adamlaszlo6011@gmail.com 

 

Tisztelt Mester

Túl az 5.x-en hiába gondolja egészségesnek magát az ember, próbál is tenni érte, ez kevésnek bizonyul. Rendszeres itt ott fájdogál, megfázás, napi stressz, valami kellene aminek nincs mellékhatása. Kerestem kutattam és ekkor találtam rá a reikire, és valami elvezetett Dunavarsányba.
Többször beszéltünk telefonon, Lajos mester szerény alázatos ember benyomását keltette.
Izgatottan vártam a szerdai Klub napot, a családommal mentünk. Amit ott vár ránk azt szavakba nem lehet önteni, Hazafelé menet, már biztosak voltunk benne mi is szeretnénk megismerni, érezni a „Csodát”
Köszönöm a lehetőséget,és hogy megismertelek Téged és Közösségedet!

Üdvözlettel Váradi Gyula Ceglédről gyulaurv@gmail.com

 

Mit jelent ez a Dunavarsányi klub 2016-ban Dunavarsányban?

  • Jelenti, ebben a hite hagyott világban, a lélekre, a testre és az egészségre való odafigyelést. Az energia kezelések alkalmával, érzékeljük a lényünk harmonizálását, energiáink kiegyenlítődését és egészségünk helyreállását. Megérzéseink szerint, a megcélzott magasság, a Nagy Teremtő gyógyító energiája, amely elhelyezte bennünk a szikrát, a fényt, a gyógyító rezgéseket, amelynek átélése után, minden időmet a vele való egységben, TÖKÉLETESSÉGBEN szeretném eltölteni.
  • Jelenti a korlátlan mennyiségű gyógyító energiát és a tapasztalat cserét is, ami túl van a racionális elmén, a logikán. Reiki kezelésnél a beteg testrész helye könnyen, anatómiai ismeretek nélkül is, megtalálható.
  • Jelenti azt is, hogy a reiki közösségben, mindig feltöltődhetünk energiával és barátokkal találkozhatunk. Ott nagyon mély nyugalom és béke érzése fog el. Egy különleges helyre jutottam önmagamon belül, és biztosan tudom, hogy a módszer sokban hozzájárult ahhoz, hogy jobban megértsem és élvezzem az életet.

           Simon János Dunavarsány simonzenta@gmail.com

 

Szabó Timi timiwinkler@gmail.com címről írja:

Korábban máshol 1 és 2 behangolásokat kaptam, de a szörnyű Crohn betegségem nem javult. A gyógyulásom a Dunavarsányi Reiki klub látogatásai után elkezdődtek és teljesen meggyógyultam. Az életem jó irányban, nagyon megváltozott. Szeretnék jelentkezni a következő Gendai tanfolyamra. Előröl kell kezdenem? Lajos válasza: nem kell előröl tanulnod, mivel sokat tanultál évek óta a klubban, egy hosszabb beszélgetés után, jöhetsz az Okuden, (második fokozatra) 

Blaho Andrea üzenete Facebookon. Lakhely: Dunavarsány

Szia Lajos! Tegnap voltam először nálatok kaptam kezeléseket. Nagyon jól aludtam, és a nyakam sem fáj. Köszönöm! Andi

 

Városi Erzsébet Dunavarsány Hősök útja 3 alatti lakos vagyok. 

Rosszul lettem és besárgultam.  Megállapították az orvosok, hogy vastagbél és májrákom van teljes áttéttel. Öt műtét következett, nagyon rosszul voltam és 15 kilót lefogytam. A dunavarsányi klub és közösség és az ország minden tájáról folyamatosan küldték az energiát. Elhittem és tudtam, hogy meg fogok gyógyulni. Lajos mester ingyen hangolt be a Gendai Reiki Ho Okuden, második fokozatára. A felgyógyulásom gyors volt, a kemoterápia után nem voltam rosszul és később, illetve manapság helyreállt a korábbi egészséges állapotom. Szívesen vállalkoztam egy videó felvételre, mert talán lelki segítséget adok hasonló betegeknek. Köszönetet mondok a Dunavarsányi Reiki közösségnek és mindenkinek aki segített.   

(A videók gyógyulásoknál interjú található / a szerkesztő)

 

Hat éve szenvedtem az ENDOMETRIÓZIS betegségtől, ami a méhen kívüli méhszövetek, felszaporodását jelenti és nem igazán gyógyítható vérzésekkel jár és meddőséget okoz. Műtétet nem akartam, mert nagyon szerettem volna gyereket szülni. Nagyon el voltam keseredve és 2013-ban fordultam a Dunavarsányi Reiki klubhoz segítségért. A káros földsugárzások el lettek terelve a hálóhelyemen és energia feltöltéseket kaptam a klubban. Behangolást kaptam a Gendai Reiki első fokozatára. Kaptam egy magasan képzett klubtagot, Mészáros Jánost, aki rendszeresen küldött nekem gyógyító energiát és az országos energialistára is fel lettem írva. Naponta gyakoroltam az egyszerű energiafeltöltő gyakorlatokat és a tünetek nagyon gyorsan javultak. Később terhes lettem, nagyon bizakodtam, mert az ultrahang kimutatta, hogy minden rendben van. 2015 februárban megszületett a kisfiúnk Noel Péter, és a férjemmel együtt, nagyon boldogok vagyunk. Nagyon szépen köszönöm a mindenkinek a segítséget.

Molnár Szilvia kathylane28@vipmail.hu

(Gyógyulásról videó ITT látható a szerkesztő)

 

Opra János Dunavarsány Árpád utca 52.

Készült videó a gyógyulásomról, ott elmondtam, hogy a Reikivel dolgoznom kell még a cukorbetegségemen, Az akkori, márciusi labor vércukrom 17,5 volt az augusztusi pedig 7,5 gyógyszerek nélkül és a többi tételek is javultak. Folytatom az önkezeléseket.

 

Trényi Mihály újabb levele.  mihalytrenyi@gmail.com

A legutóbbi szemnyomás kontrol méréskor a szemorvosnő gyógyultnak minősített. Meggyógyult a gyógyíthatatlan zöld-hályog betegségem. Nagyon köszönöm.

 

Balázs Lászlóné Márta Balatonkeresztúr

Korábban keletkezett a lábamon egy fekélyes seb, ami nem akart begyógyulni – teljesen véletlenül találtam rá a honlapra és azt gondoltam, hogy megpróbálok segítséget kérni. Tudtam, hogy létezik energiaküldés, és én nagyon hiszek benne. Azóta kaptam az energiát, hát mit mondjak, folyamatosan javult a lábam, majd teljesen rendbe jött. Mindig éreztem a melegséget a lábamon, volt mikor úgy éreztem, hogy tűvel szurkálják a lábamat, volt hogy kezelés után tiszta piros lett, de segített, nem tudok elég hálás lenni Lajosnak, aki 15 alkalommal, minden csütörtökön 19,30-tól, 30 percen át Reikit küldött önzetlenül. Fotó alapján mért káros földsugárzásokat, Lajos segítségével eltereltük a hálószobából. Tudom, hogy az országos energiaküldő listára, is felkerültem. Mindenkinek köszönöm, hogy a gyógyulásomhoz ismeretlenül és önzetlenül hozzájárultak. Mivel három hónap után teljesen meggyógyultam.

Még egyszer, nagyon köszönök mindent, és a jó Isten áldását kérem a segítségért.

Szeretettel Márta balazsnemarta@gmail.com

 

Jurancsik Antalné Dunavarsány Arany János utca 78 írja. A Reikit élvezem és beépítettem a minden napjaimba. Nem is álmodtam, hogy találok megfelelő élettársat, de az életem teljesen megváltozott. Nagyon boldog életet élek a párommal, akit ajándékba kaptam az Univerzumtól. Nincsen e-mail címem, de megtalálsz a Reiki klubban, mert 2005 óta majdnem minden Reiki klubon, ott vagyok.

 Köszönettel Rózsa  Tel: +36 30 5819254

 

Üdvözlöm Lajos! Köszönjük a tegnapi energia küldést. A párom érezte az energiát, azt mondja meleg érzés ment felfelé a jobb lábán, a talpától indult, az első 10 percben a térdéig ment fel, aztán fel egészen a körteizomig. Szerencsére nem aludt el közben (én féltem attól), így végig érezte. Azt mondja jó érzés volt. Utána pár óra alatt kb. hússzor belenyilallt erős fájdalom a lábába. De mondtam neki, hogy a javulás során először rosszabbodhatnak is a tünetek. És semmiképpen ne vegyen be gyógyszert. De nem is akart, hisz pillanatnyi belenyilallások voltak csak. Nyolc hét óta ez volt az első éjszaka, amikor nem ébredt fel a fájdalomra. Csak reggel, munkába indulás előtt ébredt a szokásos időpontban. Máskor 1-4 alkalommal fel kellett kelnie, és járkálnia, meg persze vett be olyankor fájdalomcsillapítót is. És szenvedett. Ma délelőtt volt párszor tompa fájdalma, de össze sem hasonlítható az eddigiekkel. Most várjuk a következő éjszakákat, hogy már végleges-e a gyógyulás, vagy szükség lesz-e a következő energiaküldésre. Nagyon hálásak vagyunk. Még a hét vége felé jelentkezek, hogy milyen az állapota. A legutóbb küldött fénykép használható a földsugárzások értékelésére.? Köszönettel és üdvözlettel:

Horváth Katalin. v.h.k@citromail.hu

 

Kedves Lajos

Szeretném, ha a vendégoldaladra kikerülhetnének az én sikereim is, amit a Reiki-nek köszönhetek.
2012. őszén kezdtem a klubodba járni. Nagy szeretettel fogadtatok, amiért ezúton is szeretnék hálás köszönetet mondani. Azóta sikerült leszoknom a dohányzásról. Crohn beteg vagyok- igaz, mióta befogadtatok, nem szedek gyógyszert, és teljesen jól érzem magam. Mivel a gyógyító energia, nem csak a gyógyulni vágyóknak nyújthat segítséget, el kell, mondjam, hogy a szerelem is rám talált. Számomra a létező legfontosabb, amit a kaptam, és kapni fog,ok az a harmónia, a nyugalom és a határtalan szeretet érzése. Ezek a saját érzéseim és élményeim voltak. Arról, hogy hányan nyilatkoztak pozitívan a kezelések után, majd talán egy következő levélben beszámolok.

Köszönöm: Szabó Tímea timiwinkler@gmail.com

 

Kedves Lajos. Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy Debrecenből miért éppen Dunavarsányban telepedtem le, aztán tavaly nyár végén rátaláltam a város honlapján a Te honlapodra és megérkezett a válasz. 
REI -KI az égből jövő energia és a válasz is azt hiszem onnan jött – meg kell ismerkednem ezzel az energiával kaptam a belső hangot. Szeptemberben látogattam meg először a klubbot és november 01 én megkaptam Tőled az első fokozatra való behangolást és az energia elkezdett áramolni a kezeimből olyannyira , hogy az idén márciusban alkalmasnak találtál rá , hogy második fokozatú behangolást is kaphassak.
Röviden összefoglalom, hogy a módszer mit adott nekem:

– teljesen megszűnt a közel 25 éve tartó pánikbetegség

-megszűntek az alvászavarok a szorongás és a megmagyarázhatatlan belső feszültség

– nagyon jelentősen javult a közel 30 éve fennálló pollen allergia

– jelentősen javultak a gyomorproblémák  kb. három hónapja, megszűntek a reflux tünetei

– állandóan teli vagyok energiával

– nyugalom van bennem, mindig vidám vagyok, nem aggódom.

Eddig nem találtam olyan módszert, aminek gyakorlása során, aki adja és aki kapja is egyaránt profitál belőle, hisz akár adom , akár kapom ez az energia éppúgy hat és dolgozik.
Köszönöm az égből jövő Isteni energiának és annak, aki erre behangolt, hogy újra elkezdhettem ÉLNI !

Hegedűs Zoltán Dunavarsány – E -mail: zoli.h@freemail.hu

Videó interjú ITT  látható

 

Phél Márti két levele. pehlmarta@gmail.com

Aki Horváth Tibor felesége írja Hatvanból: nem értik az orvosok, hogy lehet az, hogy nem romlik Tibor vérképe a rendszeres kemoterápia mellett, és a két hónappal ezelőtti MRI vizsgálaton a daganat nyomát sem látták. Pedig ezt a fajtát nem tudják nyomtalanul kioperálni. Az ő nevében is csak nagy köszönetet tudok mondani, és további sikeres munkát kívánok Neked és a csapatodnak!

Ármin (egy éves nyelőcső nélkül születet unoka, akinek orvosi bravúr, alkotott nyelőcsövet a szerkesztő megjegyzése) állapota sokat javult. Levettek róla minden gépet, szondát. Cumisüvegből eszik már, rendes mennyiséget. Az izmai merevek, tornáztatni kell. Várjuk, hogy a hosszú altatás után a mozgása és az ébersége is rendbe jöjjön. Szép lassan vissza fog állni a rend. Nagyon sokat köszönhetünk Nektek! Üdvözlettel Márti.

 

Nagy Beatrix vagyok 30 éves, Bugyin élek párommal.

2011 nyarán az orvostudomány megállapította hogy pánikbeteg vagyok. Az egyetlen dolog amit segítségként kaptam a sok antidepresszáns vagyis nyugtató volt. Tudtam hogy ez csak felületi kezelés, de az igazi okot nem gyógyítja meg és túl fiatal vagyok ahhoz hogy ilyen betegséget hordozzak. A megoldás keresésére összpontosítottam. Eszembe jutott hogy 2001-ben édesapám jóvoltából megismerkedtem a Reikivel és ez úton kerestem a gyógyulásom. A világháló, (és talán valami más is) – segített rátalálnom a dunavarsányi  klubra. Felkerestem és segítséget kértem. Ezt kővetően rendszeresen részt vettem a klubfoglalkozásokon majd behangolást kaptam a GENDAI eredeti módszerbe. Azóta életem gyökeresen megváltozott pánikbetegségemnek nyoma sincs. Az önkezelések, a meditáció és a közösség segítette a gyógyulásomat. Sokat köszönhetek a páromnak akinek először ismeretlen volt a Reiki de a pozitív változások hatására ő is megnyílt e csodálatos dolog felé oly annyira, hogy ő is beavatást kapott így gyakran kezelt a mielőbbi gyógyulás érdekében. Nagyon köszönők minden segítséget. 
Nagy örömömre szolgál hogy megoszthatom veletek a csodálatos dolgot, amit a Dunavarsányi közösség adott nekem

Köszönettel, Beatrix petrizs@citromail.hu

 

Trenyi Mihály 55-éves. Apátfalva. mihalytrenyi@gmail.com 

Szeretnék energiaküldést kérni. Betegségek: skizofrénia, krónikus pancreatitis, glaucoma, asztma, diabetes mellitus. Szeretném, hogy a betegségem tünetei enyhüljenek és a hanghallásaim (hallucináció) megszünjön. Az elmúlt héten is voltak hallucinációim. Tízszer voltam műtve. Fizikailag, most erősebb, de lelkileg lelkileg eléggé sérülékeny vagyok. Ha szán rám egy kis időt, kérem írja meg, hogy az egyik ember meg tudja e átkozni a másikat. Fáradozásaikat előre is nagyon köszönöm. Jó egészséget kívánok. Trényi Mihály

Tisztelt Wagner Úr. Nagyon köszönöm a segítségét! Egész nap vártam az estét, izgatott voltam. Eljött a fél hét, feküdtem és vártam. Pár perc után, belül feszült a hasam, majd a hasi szervek látványosan megnyugodtak. Négyszer voltam pisilni, nem kis mennyiséget és a tüdőmből sok váladék feljött! Egyáltalán olyan könnyűnek érztem magam, mintha egész éjjel aludtam volna és kipihent lettem. Egy kicsit még lebegek, a fejem könnyű és üres. Nagyon szépen köszömön. Trényi Mihály mihalytrenyi@gmail.com

 

Tudtam, hogy valamit csináltak velem, mert eszméletlenül bírom a munkát. Képzelje, ma a törött cserepeket cseréltem a tetőn. Ilyenre, még álmomban sem gondoltam. Néha lüktetést érzek a tenyeremben, akkor kapom az energiát? Tegnap és tegnapelőtt megint voltak hallucinációim, de most dícsérő szavakat hallottam. Ez is nagyon rossz volt. Az ágyam, vagyis a fejem fekvéskor délkelet felé néz. Ha megírja, olyan irányba teszem az ágyamat, ahova mondja. Köszönettel Misi. mihalytrenyi@gmail.com

Kedves Lajos. Már érzem, hogy Te leszel a harmadik APÁM. Az első ugye a nemző, a második a sebész prof. aki operált és Te aki vissza adsz az életnek!

Az ágyat lefelé el tudtam tolni, de jobbra nem lehet, mert ott a fal van. A rontást megszüntető imát, még ma elkezdem. Miért törődsz velem ennyit? Bevallom nagyon jól esik, sőt több mint jól esik. Amióta kűldiktek az energiát én is több szeretetet tudok adni másoknak. Szeretettel Misi. mihalytrenyi@gmail.com

Videót is küldött Misi ami megtekinthető a videó interjuk menüben.

 

Szekeres Zsuzsa Budapest. szekeres.zsuzsa@logopediakiado.hu 

Soha nem gondoltam volna, hogy így is lehet élni, mindig küzdeni akartam és talán zavartam a családomat. Azt gondolom, hogy még az út elején járok, de mások észrevették rajtam a változásokat. Nagyon köszönöm a Shoden (első fokozat) behangolást. Nagyon várom a második fokozatot, amely mágnesként vonz.

 

Beszámolok a sikereinkről: a nyugati Reiki III/a fokozatával, eddig a családomat kezelgettem. Behangolást kaptunk a Gendai Shoden (első) fokozatára. Lendületbe jöttünk és van egy betegünk, aki nyolc hónapja küszködik fej és torokfájással. Előzőleg arcüreg gyulladása volt, amit megnyitottak, felvágták és a fogait kiszedték. Renáta, Csilla lányom és jómagam, tehát hárman a tanult módon energiával kezeltük. Először rosszul érezte magát, a torkában, a gyomrában csomókat érzett és hányingere is volt. Gondolom ez a hirtelen sok energia miatt lehetett, ami először felerősítette a fájdalmait. Később a sok-sok ideg és stressz kezdett oldódni és jól érezte magát. Másnap ugyan még fájt a feje, de nem vett be fájdalomcsillapítót. (eddig ez nem történhetett meg, mert a fájdalmat nem tudta elviselni). A második kezelés két nap múlva következett, ezt ketten Renátával végeztük. A kezelés után olyan jól érezte magát, mint betegsége előtt. Nagyon megható volt, mert sírva fakadt és áldotta a Jóistent, hogy hozzánk küldte őt. A kezeléseket folytatjuk tovább, hisszük, hogy minél előbb rendbe jön és mehet dolgozni. Tervezem, hogy a kezelések között, küldök neki távkezelést. Szerinted jó ötlet? Ja, ami nem elhanyagolható, én rettenetesen jól érzem magam, ki vagyok békülve világgal. Csilla lányom teljes testkezeléseket kap tőlem, nagyon izgul, kezdődik a suli és költözni kell Pestre, fél attól , hogy egyedül lesz.

Nagykőrős Kecskeméti utca 19.

Szabóné Csilla  szamocsil@gmail.com

 

Kedves Lajos. Megpróbálom összefoglalni mit adott nekem az a segítség, amit Tőled kaptam, ha szükségem volt energiára. Több mint két éve kezdődtek a problémáim, azzal, hogy nem tudtam a fájdalomtól lábra állni. Discus herniát diagnosztizáltak, egy MR vizsgálat során az L 4-5 csigolyánál. A sebész meg akart operálni, mert a véleménye szerint az elváltozás, ami a nagy fájdalmakat okozza, csak műtéttel szüntethető meg. Sok-sok fájdalom és küzdelem mellett kerestem a lehetőséget, hogy kerülhetem el a gerinc műtétet. Így találkoztam veled a Budapesti gyógyító klubban, megtapasztaltam az Isteni energia csodálatos hatását és az első kezelés után csökkentek a fájdalmaim. A lakásunkban lévő káros földsugárzásokat is elterelted. Később kitartóan végeztem az önkezeléseket, de sokszor előfordult, hogy segítséget távkezelést kellett kérnem, tőled, ami mindig azonnal érkezett és nagyon sokat segített. Hálás szívvel köszönöm neked, hogy közvetítője voltál a Reiki energiának, ami a betegségem meggyógyítását eredményezte. Jelenleg is rendszeresen kezelem magam és ennek és a távkezeléseknek köszönhetően, amiket teljesen ingyenesen kaptam, nem kellett a porckorong sérvemet megműteni. 2011 január elsejétől minden este a feleségemmel  kör ülést tartunk és küldünk energiát mindenkinek akinek szüksége van segítségre. Még egyszer köszönök mindent és kívánok a munkádhoz sok-sok sikert. Minél több emberben szítsd fel az életenergia tüzét, kapcsold fel bennük a fényt és ismertesd meg ezt a csodálatos módszert. Telefonszámomat hasonló betegeknek megadhatod, hogy reményt adhassak nekik. Baráti öleléssel, 

Dr Győző Károly 1112 Budapest, Csenger út 10 

 

Dán Marcsi új bejegyzése: 2010 augusztus 28-án, beavatást kaptam a az első fokozatba. Az új tudás és a kapott CD segítségével minden nap kezelem magamat Reikivel. Korábban nappal is ágyban fekvő beteg voltam, most kitűnően érzem magam. Ősszel 60 mázsa fát, a téli tüzelőt összevágtam ékekkel, fejszével, baltával és behordtam azt a tárolóba. Már nagyon várom a második fokozatot. Írhatsz nekem a címem: aloe-vera@windowslive.com

Évek óta krónikus vastagbél gyulladásom miatt a vérsüllyedésem 30-40 volt. 2010 április 17-től minden héten jártam a klubba és az otthonomban a káros fölsugárzásokat Lajos tanár úr kitérítette. 2010 május 10.-én a vérvételi leletemen a vérsüllyedés eredményem normális lett. Köszönöm a segítséget. 

Dánné Marcsi Dunavarsányaloe-vera@windowslive.com

 

Cukorbeteg vagyok évek óta és magas a vérnyomásom. A bal vesém alig dolgozik és a fejembe van két érszűkület. Több hónapja hallottam a fejemben egy surrogó hangot, szívem verésének ütemében. A reiki módszert tanultam és naponta kétszer alkalmazom a kezelést magamon, reggel felkelés után, és este lefekvés előtt. Már a kezelés harmadik napján megszűnt surrogó hang és nem tért vissza. Ezután a veséimre fordítottam figyelmet gyakran kezeltem reikivel, aminek az lett a következménye, hogy a sötét kellemetlen szagú vizelet halvány sárgává változott. Folytatom az önkezeléseket és nem tudok eléggé hálás lenni a csodálatos REIKI energiának, hogy ezt saját gyógyulásom érdekében használhatom. KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM!

Adam Kiss silozofia@gmail.com

 

Amikor elkezdtem a reikit, nem is sejtettem , hogy mekkora változást fog hozni az életembe. Segített fizikai es lelki problémáknál. Nyugodtabb es kiegyensúlyozottabb vagyok, több az energiám. Mindenhova megkérem a reiki segítséget: utazáshoz, hivatalos dolgok el intézésében, mindenhol. Tudok kiküldeni energiát azoknak, akinek segítségre van szükségük. Nagyon jó érzés, hogy tudok másoknak segíteni. És az is nagyon jó, hogy Te és a reiki klub, mindig segítetek, amikor szükségem van rá.

Köszönök mindent, szívből.  Bíró Ildikó Bergamo Olaszország. e-mail: biro.ildiko@yahoo.it  

 

A távoli oktatáson, online tanfolyamon tanultakat naponta alkalmazom mind magamon, mind a kisfiamon. Sok pozitív tapasztalatom van. Azért végeztem el a tanfolyamot, mert terhesen 5.-ik hónapban kinyílt a méhszájam. 1 hónappal később az orvos nem értette, hogy mitől záródott vissza. Az mondta csoda történt, mert orvosilag nem lehetséges. 

A kisfiam megszületett és nagyon jó kedélyű, nyugodt baba. Eddig szerencsére minden betegséget is sikerült kivédenünk. A 13 éve alul-működő pajzsmirigyemre már csak fele annyi gyógyszert kell szednem, mint korábban.

Lívia Ruppert   ruppert.livia@gmail.com

 

Köszönöm a lehetőséget, hogy a tanulhattam ennek a csodálatos energiának az alkalmazását és sokat gyakorlok. Az anyukám a másik helységben volt és látott engem, hogy fehér fény vesz körül. Ezután meséltem neki a reikiről. A kislányom fájó hasát kezeltem és arról számolt be, hogy nagyon érezte a melegséget a kezemen keresztül. A beteg társunknak, Márknak naponta küldöm a reiki energiát.

Ecseki Fruzsina kolonicse78@gmail.com

 

Svédországban, Stockholmban élek. Online tanultam. Reiki miatt nagyon örvendek és nagyon szeretném folytatni a tanulást. Reggelenként csinálom Hatsurei-Ho gyakorlatot. Napközben is amikor várakozási, vagy pihenő idő van és úgy érzem nagyon pozitív hatással van rám. Beiktattam a megerősítés gyakorlatot is tudjam alakitani az életemet.

Üdvözlettel Judit Kelemen csutika@icloud.com

 

Köszönjük azokat a leveleket, amelyekben írjátok, hogy a klubban, vagy távolságból kapott Reiki energiától, melegséget éreztetek, könnyűek, lazák lettetek és elmúltak fejfájások, vagy gyönyörű színes fényeket láttatok. Érdekesség, hogy én Máthé Gergő a honlap szerkesztője feküdtem a kezelőágyon, energia kezelést kaptam és nyitott szemmel, világos nappal a mennyezetet örvénylő gyönyörű, zöld fény-folyónak láttam. Csodálatos volt.

Máthé Gergő Budapest XIV. kerület Nagy Lajos király út 151 f/2

 

Klaudia vagyok Tatabányáról

Sok rossz dolgot tapasztaltam meg gyermekkoromban, ami tovább romlott felnőttként. Tele voltam szorongással félelmekkel és pánikbeteg lettem. 10 évig volt Hegyűit fertőzésem is, amire kéthavonta antibiotikumos kezelést kaptam és kórházban is voltam miatta. Ezek a 2018-évben idegösszeomláshoz vezetett. Gyógyszereken éltem 2022 év elejéig.   Ekkor a Pszichiátrián leállították a gyógyszer szedését, amitől még rosszabb lett a helyzet.  Anyukám barátnője javasolta a Reikit es addig kerestem a neten, amíg rátaláltam Lajos reiki tanárra és általa a reiki tanításra. A tanfolyam után a reiki gyakorlatok és az energia teljesen átformálta az addigi életemet. A Reiki mindennapos használata  segített átlendülni a bajokon. Sokkal nyugodtabb és békésebb lettem. Fizikailag és lelkileg is meggyógyultam. Ma már másoknak is tudok segíteni közvetlenül és a távolról is. Részt veszek a gyakorló órákon, ahol sokat tanulok. Mindenkinek ajánlom ezt a csodás lehetőséget, ha beteg, ha nem akkor megelőzésképpen.  

Hálás szívvel köszönöm a sok segítséget. Priger Klaudia klauprigi@gmail.com

 

Madaras Edit  vagyok. A Budapesti  a gyógyító központban találkoztam Lajos mesterrel. Két évig próbálkoztunk, mert babát akartunk. Hétszer kaptam talpmasszázst és természetgyógyászati tanácsokat. Korábban volt beavatásom Reikire, amit nem használtam, azt felébresztettük és sokat gyakoroltam. A 2008 augusztusra kiírt magzat beültetést, le kellett mondani, mert terhes lettem. Hálás szívvel küldöm a fényképet Nórikáról a babánkról.

Edit madarasedit@hotmail.com

 

Katalin Kelemen vagyok Nagyon szépen köszönöm, nekem sokat jelent egy borzalmas gerinc betegségből való felépülésben.

katalinkelemen693@gmail.com

 

H. Ibolya Délegyháza  írja. Szájpadlás dagant és infarktus után kerültem a közösségbe, a Reiki nagyon sokat segített. Telefonszámom hasonló betegnek kiadható

 

Kedves Lajos Minket egy erős láthatatlan szál köt össze, a neve Reiki. Szeretetet, békét, csendet és sok boldogságot hintett a szívemben. Hálásan köszönöm a segítségedet, a tanitást. Szeretettel, köszönettel és hálával.

Nagy  Lenke Erdélyből.   lenke311lenke@gmail.com

 

Ullmann Kati, Dunavarsány. Második fokozatú beavatott vagyok. A vastagbél rák kivizsgálása után az orvos azt mondta, hogy készüljek fel az életből való távozásra, ennek ellenére meggyógyultam. Kis apróság, hogy a mellemben lévő nyolc ciszta csoda folytán, eltűnt, a vérnyomásom normális lett. 

Köszönöm katka1956@freemail.hu

 

Mikóné Győri Mariann, délegyházi középiskolai tanárnő vagyok és évek óta pánik beteg voltam, de a közösségben meggyógyultam.

Köszönöm gyorimariann@caesar.elte.hu 

 

Phélné Tekla Délegyháza Kossuth utca 9.

Szörnyű derékfájással kerestem fel a közösséget. Először a földsugárzásokat Lajos elterelte, majd a javulás hatására Reiki beavatást kértem. A férjemet mindennap kezelem és a közösség is rendszeresen, küld neki energiát. Az arcán lévő karcióma bőrrák sebei leestek, alatta új egészséges bőr van, a vese dialízis réme elhárult a leletei jobbak lettek és a 10 éve süket bal fülére újra hall. A pánikbeteg unokám a küldött energiától meggyógyult és dolgozni tud. Az egész távollévő családom szeretné megismerni a Reikit. A közösségbe látogató hasonló betegekkel szívesen találkozom. 

 

Jeles Jánosné Ica dunabogdányi lakos, 20 évig voltam Parkinson beteg. A Budapesti reiki klubban kerültem kapcsolatba Wagner Lajos Reiki tanárral, Csúsztam, másztam a kabátomat, sem tudtam egyedül segítség nélkül felvenni. Most órákig kertészkedek, táncolni járok és második fokozatú beavatott, vagyok. A hasonló betegeknek itt a telefonszámom: +36 20 916 9826

Oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére