Eredmények a Reiki segítségével:

Akiknek valamilyen javulás történt az életében, csupán néhány százaléka ír a vendégoldalra és nagyon örülök, ha megadják az elérhetőségüket. Nagyon kevesen mondják el a történetüket videón, amelyeket megnézheted, csak kattints ide és lásd Videók interjuk. A cím nélküliek többsége azonban engedélyezi, hogy hasonló betegeknek kiadjam a telefonszámukat. A híres emberek, még a nevük kezdőbetűivel, cím nélkül sem írnak az jó eredményekről. Köszönöm az alábbiaknak, hogy megírták a történetüket. Ezzel segítenek elhinni a hasonló helyzetben lévőknek, hogy van alternatív megoldás reménytelen helyzetben is. Hasonló problémád van? Javasolom írj valamelyiküknek, remélem szívesen segítenek. 

reiki segít a család alapításban

 

Azért látogattam el a reiki klubba, mert az apukám egészségén szerettem volna segíteni. Az energia elvarázsolt, ami után tanultam a módszert, kaptam behangolásokat. Évek óta nem találtam társat és nagyon szerettem volna saját családot gyerekeket. Erre gyakran küldtem reiki energiát és felkerültünk az energialistára. Rendszeresen kezeltem aput, akinek az állapota javult. Találkoztam egy nagyszerű fiúval, akivel össze házasodtunk, és már két kislány anyukája vagyok. Azt tanultam, hogy a reiki a boldogság elérésének a módszere, erre az én esetem a példa.

Köszönettel Szadai Irén                masamodkerkft@gmail.com

 

Kedves Tanár úr

Pánikbeteg voltam és nagyon féltem a repüléstől, hiszen a zárt térből ahonnan nem tudok kimenekülni. Ez régen úgy nézett ki hogy már repülés előtt 2 héttel tiszta ideg voltam. Most Skóciából Mo-ra utaztunk, majd vissza. Közvetlen felszállás előtt volt bennem egy kis félsz ami felszálláskor el is tűnt. Minden a lehető legjobb forgatókönyv szerint alakult, a reptéren is jól ment minden. A 2,5 éves kislányunk is végig nagyon ügyes volt. Nagyon boldog vagyok rátaláltam az Usui Reikire, mert megszabadultam az évekig tartó pánikbetegségtől.

Köszönettel és nektek is hasonló eredményeket kívánok!

Burkus Andrea andinagy1987@gmail.com

 

Fantasztikus változásokat észlelek az életemben és a lelkemben, a reiki nagyon, nagyon sokat segített, nélküle talán nem találtam volna meg az énemet Hálás köszönettel.

SZERETETTEL Nagy Lenke Erdélyből  lenke311lenke@gmail.com

 

Masszőrként a reikit is adok a vendégeknek, akik hála az égnek rendszeresen vissza járnak, így követni tudom a fejlődésüket és boldogan jelezhetem, hogy sokuk állapota javult, vagy meggyógyult.

A párom p4-es fokozatú méhnyak-rákkal küszködött, ma már ott tartunk, hogy eltűnt a rák. Rendszeresen kezeltem s reiki energiával kezelt vizet iszik folyamatosan. Az energia küldőlistán is rajta van, onnan is sok energiát kapott.

Krizsán Zoltán homura.massage@gmail.com

 

 

A reiki teljesen megváltoztatta az életem. Hálás vagyok, az alapító Usui senseinek és hogy tanárom vagy. A módszer beépült az életembe, mindennap használom, teszem a dolgom.

Nagy Lenke Brassó Erdély lupulalb311@yahoo.com

 

 

Állásinterjúra küldtem reikit, amely jól sikerült. Felkészítő tréningen veszek majd részt, még mielőtt elkezdek dolgozni. Teljesült az álmom, kozmetikus leszek, biztos vagyok benne, hogy a reiki is közrejátszott ebben, mert mióta naponta alkalmazom a reikit, sok jó dolog történt velem. Észrevettem sok pozitív változást magamon:

1.- a pánikbetegségem megjavult

2.- a pajzsmirigy túlműködésemre a gyógyszert nagyon nehezen lőtték be, így számos gondot okozott nálam. Pl. a szemeim kidülledtek, a bal szemem magától helyreállt, de a jobb szememben továbbra is éreztem a nyomást és kicsivel gyengébben láttam rá. Pár hónapja viszont úgy látom h a jobb szemem is helyreállt teljesen:)

Régi fotókon nagyon látszik a két szemem méretbeli különbsége de most már egyforma mindkettő

Nagy (Burkus) Andrea andinagy1987@gmail.com

 

Azért fordultam a Dunavarsányi reiki közösséghez, mert évek óta pánikbetegségben és magas-vérnyomásban szenvedtem. Házasságom tönkrement, válófélben voltam és a rossz munkahelyem miatt nagyon feszült voltam. Ezek miatt munkaképtelen lettem. Bejelentkeztem a reiki klubba ahol szeretettel fogadtak és a kapott energia nagyon megnyugtatott, ezután meg akartam tanulni a módszert. Tanultam a reikit, kaptam behangolásokat, ami után az állandó feszültség jelentősen csökkent, és a vérnyomásom normális lett. A gyermekeimet reikizem és klubban gyakorolhattam és hamar megtaláltam a belső egyensúlyomat. Találtam egy remek munkát, amit megszerettem, és az autópályán is már félelem nélkül autózok. Sok a munka, de a fizetésemet két alkalommal jelentősen felemelték, így anyagilag egyenesbe vagyok.

Köszönöm a segítséget Szőnyí Gabriella gabriellaszonyi@gmail.com

 

 

20 éve egy emelésnél elmozdult az 5-ös csigolyám. Azóta hol a derékban, hol a térdemben gyakran éreztem fájdalmat. Ezért is éltem a lehetőséggel elvégeztem a reiki a tanfolyamot. Naponta alkalmazom a tanultakat és sokszor gondolok hálával, mert a derekam és a térdem, azóta, nem fáj. Rendszeresen küldök energiát más rászorultaknak azért, hogy segítsek nekik.

Szaniszló Gabriella gabriellaszaniszlo1@gmail.com

 

 

Sokáig kerestem valamit, ami által közelebb kerűlhetek önmagamhoz. Én a Reikiben megtaláltam ezt. Alázatra tanít, arra, hogy figyeljek magamra. Számomra ez egy védelmi háló, akit ha segítségül hívok, akkor mindig jön és segít. Legyen az fizikai fájdalom, elváltozás vagy lelki elakadás. Az egyik legjobb dolog az életemben a Reiki és a közösség, amit a reikis emberektől kapok. Ha bárkinek segítségre van szüksége, kérdés és feltételek nélkül segítjük egymást.

Hálás vagyok mindezért. Pataki-Bajza Judit bajza.judit@gmail.com

 

 

Két éve végeztem el a reiki 1, majd reiki 2 tréninget. Gyökeresen megváltoztatta az életemet. Kiegyensúlyozottabb magabiztos nő lettem, aki megtanult nemet is mondani. Magam és mások kezelésére használom ezt az intelligens energiát. Reikis vizet is készítek, ami a méreganyagokat kimossa a szervezetből. Az ételeket is harmonizálom, amiről tudom, hogy jót tesz. Energiát szoktam küldeni másoknak és pozitív visszajelzéseket kapok.

Krisztina gollerkriszta@gmail.com

 

Korábban írtam Önnek, kérve, hogy segítsen, és sikerült megváltoztatnom az életemet. A férjemtől elköltöztem, és kimondta a bíróság a válást. Esztergomba mentem, hogy teljesen új életet kezdjek. Megismerkedtem a jelenlegi párommal és a szüleihez költöztünk. Sikerült munkát találnom Győrben és oda költöztünk, albérletbe. Nemrégiben itt találtam egy iskolát ahol a reikit tanítják. Hamarosan a II. fokozat tanfolyamra megyek. Nagyon szépen szeretném megköszönni a segítséget. Tanácsaival sokat segített az indulásnál, hogy erőt kaptam egy vissza húzó kapcsolat felbontásához. Jó erőt, egészséget és kitartást kívánok ezekben a “nehéz” időkben.

Üdvözlettel: Bokros Éva babavilag35@gmail.com

 

 

Bécsben élek, de a reiki klubot többször látogattam. Tanultam a reikit a második fokozatig. Részt veszek minden  héten az online gyakorláson is, ahol távoli eredeti Reijut (hangolást) kaptam, ami nagy élmény volt. Ez után jóval nagyobb lett az energia áramlása. Amikor egy idős parkinzon betegnek adtam energiát, zöld – fénnyel teli szín áramlását láttam a kezemen át a beteg minden testrés​ze felé​​, ami szabadon volt (fej, nyak, mellkas). A kezeim is zöldben színben ragyogtak, 30 percig.

A tanítást és ezt a csodálatos élményt hálásan köszönöm.

Demeter Gizella ziademeter@ymail.com

 

 

Nagyon köszönöm a reiki tanítási napot! Hálás vagyok elsősorban a Mikao Usui senseinek a reiki módszer alapítójának. Másodszor a sorsnak, hogy Dunavarsányba vezérelt. Szuper nap volt! Csodás élmény volt megtapasztalni a reiki energiát mind a beavatás, mind a gyakorlatok alatt. Ez az energia sokkal erőteljesebben érzékelhető volt, mint amit előzőleg más reikinél tapasztaltam. Remélem, hamarosan találkozunk a reiki második fokozatán!
Szeretettel.

Kincses Barbara – barb.kincs@gmail.com

 

 

Egy évtized óta pánikbetegségtől szenvedtem. Elmentem a Dunavarsányi reiki klubba, ahol nagy szeretettel fogadtak. A reiki tanfolyamon tanultam és naponta sokat gyakoroltam. Sokszor elmentem a klubba, mert ott erős feltöltődést kaptam mindig. Jobban és jobban lettem, a rosszullétek, a félelmek csökkentek. Már én is küldöm az energiát más betegeknek, kezeltem magam és a családomat.  A második fokozat behangolása, után tovább javult az állapotom. Megjelent az öröm és nagyon energikus vagyok. Köszönet a korábban gyógyult pánikbetegeknek, akik megmondták, hogy meg fogok gyógyulni. A reiki már az életem része.

Köszönettel

Davidovics Edina malyiedina1975@gmail.com

 

 

Hálás vagyok, hogy megismertem a Reiki tanításait. Már tudom használni, minden nap. Rengeteg problémám volt, rosszak voltak az emberi kapcsolataim, főleg a párkapcsolatom. Nagyon örülök, hogy a párkapcsolatom, a reiki hatására teljesen harmonikus lett. Gyakorolom a módszert, és köszönöm, hogy tagja lettem a Dunavarsányi közösségnek.

Berki Zoltán szinespokroc@gmail.com

 

 

Szeretném megköszönni a behangolást. Nagyon sokszor használom a reikit. Magamon és másokon is. Közvetítettem a reiki-energiát betegeknek és elmúlt a fejfájás, fülfájás, fáradtság, levertség. Fantasztikus dolog, remekül érzem magam.

Bajza Judit      bajza.judit@gmail.com

 

 

Gerinc betegségem miatt folyamatosan nagyon erős fájdalomcsillapítókkal éltem. A klubban kaptam és kapom az emergia kezeléseket, tanfolyamokon elvégeztem a Gendai Reiki két fokozatát. A gyógyszereket elhagytam fájdalom nélkül élek. Energiával kezelek másokat és rendszeresen energia küldéssel segítem a hozzánk forduló betegeket.

Surányiné Erzsike  stte1956@gmail.com  

 

 

Néhány tapasztalatom a reikivel kapcsolatban.
A jobb kezem is elkezdett bizseregni, olyan mintha vízben lenne a kezem  valami patakban…..:)
A szemem folyamatosan csillog, ez azoknak is feltűnik, akik alig ismernek ma a munkahelyen többen is szóvá tették mi történt velem…
Anyósomat táv gyógyítottam, forróságot érzett és jobban lett, ami egy anyós relációban, nagy-dolog.
A kislányom fejfájása viszont változatlan, szerdán elvinném magammal a reiki klubba, hátha többen tudnak rajta segíteni. Járunk vele orvoshoz, de nem találták meg az okát. Lehet, hogy valamilyen lelki oka van. Tüneményes nagyon kedves lélek..

Kiss Zoltán József – somric@freemail.hu

 

 

Nem érdekelt a Reiki, rábeszélésre látogattam el a Dunavarsányi klubba. A reiki elvarázsolt, és este hazaértem bekapcsoltam a TV-t és szemüveg nélkül el tudom olvasni a feliratokat. Ez engem úgy meggyőzött, hogy meg akartam tanulni a Reikit! Ma már önmagamon használom a tanult módszert. Ajánlom mindenkinek, hogy menjen el a klubnapra, amely teljesen ingyenes.

Köszönettel: Domokos József jozsefdomokoscom@gmail.com

 

 

Nekem a reiki az életem része lett, az élet minden területén használom!

Hálásan köszönöm a behangolásokat, és a tudást, amit kaptam!

A reiki kezelésekkel és energia küldésével naponta segítem embereket, akik hozzám fordulnak.

Kapitány Róbert Sárvár.

kapitany7220@gmail.com

 

 

Katalin vagyok! Egy ülőideg sérülésnek köszönhetően teljesen lenyomorodtam, ami tulajdonképpen az egész szervezetemre kihatott. Nagyon sok segítséget kaptam a reiki klubtól, és a reiki energia képes volt engem talpra állítani, újra tudok rendesen járni, és bármit el tudok végezni. Csoda történt a sok küldött energia által is. Tehát ez egy csoda! Tiszta szívemből mindenkinek ajánlom, még akkor is ha probléma mentes, mert egészséges tud maradni! Tegyen mindenki egészsége érdekében, és bízzon a módszerben, és ebben a szeretetteljes csapatban! Hálás köszönet Tanár Úrnak és a klub minden tagjának!
További sok sikereket, jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Kelemen Katalin <katika_47@hotmail.com>

 

 

Nagyon szépen köszönöm a tanítást és az anyagokat.

Elkezdtem a Reiki gyakorlását. Csodás élmény  amikor érzem a kezemben az energiát.

A talptérképed alapján elkezdtem a láb reflex zónáit is masszírozni. Nagyon jók a tapasztalataim.

Külön köszönöm a KARMA TISZTÍTÁST. Óriási élmény volt, amikor először csináltam.

Mindent KÖSZÖNÖK!

Üdvözlettel Dúl Gábor –  dgabor157@gmail.com

 

 

Szívből gratulálok, a Dunavarsányi klub 11 éves születésnapján. Az emlékeim szerint már korábban 2006-ban Budapesten a 11. kerületi klubban találkoztunk először Lajos mesterrel. Súlyos colitisz beteg voltam és a nehéz időkben nagyon sok segítséget kaptam, ahogyan a közelmúltban is. Köszönöm és még sok-sok 10 évet kívánok!

Zsuzsanna Fehér  feherzsuzsanna23@gmail.com

 

 

Tímea Szabó 

Hat éve Crohn betegségben szenvedtem csontsovány, és 40 kiló voltam. Megtanultam  a reikit és gyakran látogattam aklubot, ahol sokat gyakoroltam. A betegségem tünetei javultak, majd elmúltak.  Lassan már fogyókúráznom kellene. Nem is reméltem, hogy találok magamnak egy jó társa, de rámtalált a boldogság is. Nézem a Facebookon a dohányzás táblát, ilyet én is kaptam anak idején a klubban. Több mint 5 éve szívtam el utolsó szál cigarettámat.

Hálás köszönet.  timiwinkler@gmail.com 

 

 

Majdnem minden szerdán ott vagyok a Reiki klubban. Korábban kaptam a reiki energiát, később már én segítettem mások gyógyulását. Több betegségből, a 20 éve fennálló allergiából, a pánikbetegségből és a refluxból is kigyógyultam. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy 2012-ben először benyitottam a reiki klubba..

Hegedűs Zoltán zoli.h@freemail.hu

 

 

Hosszantartó kómából a tanár úr meditációira ébredtem fel Meg akartam ismerni őt, jelentkeztem a reiki tanfolyamra, ami fantasztikus volt. A reikit beépítettem az életembe, naponta alkalmazom, és remekül érzem magam. Áldást kérek a Tanár úrra és a segítőire.

Újvári Ilona ilonaujvari@freemail.hu

 

 

A levél Erdélyből érkezett.

Evek ota fennallo egeszsegi problemam miatt kertem segitseget a kozossegtol. Fenykepem es a lakas rajza alapjan a foldsugorzasok meg lettek vizsgalva. Felkerultem az energialistara es eddig kaptam tizszer direkt energia kuldest. Ezekert nem kellett fizetni, ingyen kaptam a segitseget. Sokkal jobban erzem magam, ugy lelkileg mind fizikailag. Nyugodtabb vagyok, tobb szeretet van bennem. Betegsegem tunetei lecsokkentek. Mar tudom, teljesen meg fogok gyogyulni.

Halas koszonet! Erika Erdely Marosheviz            lengyel.erika@yahoo.com

 

 

Megtanultam a módszert, behangolásokat kaptam, azóta minden nap, magam, és anyukámat kezelem. Több kollégám jön oda hozzám, hogy segítsek, mert fáj a feje. Távba küldöm az energialistára és lányomnak az energiát. Fogytam 13 kg-ot. Minden héten járok jógázni, és folyamatosan spirituálisan ébresztgetem az ismerőseimet.

Horváth Ilona, Putnok horvath.ilona18@gmail.com

 

 

Katalin vagyok és gyógyultam meg a 12 éve fennálló pánikbetegségből. Először is a káros földsugárzás elterelése történt meg a fekhelyemről. Majd elvégeztem a Gendai reiki 1. shoden tanfolyamát, később a 2. okuden fokozatot is. Ennek köszönhetően fokozatosan kezdtek elmúlni a rosszulléteim. Mindeközben folyamatosan kaptam a direkt energia küldést, amiért nagyon hálás vagyok. Megérkezett az életembe a testi-lelki egészség, a békét és nyugalom.    

KÖSZÖNÖM.  csehkatalin69@gmail.com    

 

 

Kedves Lajos!

Szeretnék anyukámnak, Nagy Gábornénak 59 éves, a gyógyító energiát kérni Egyedül él, apu halála óta, anyagi és egészségi problémák miatt, egész nap sír, és meg akart halni. Szeretném, ha tudna vele beszélni és lelket önteni bele.

Hálásan köszönöm Lánya, Nagy Klára nagyneklara@hotmail.com

Anyuka levele: Alig várom a kedd estét, amikor a közvetlen energia küldést kapom. Sokkal jobban érzem magam lelkileg és fizikailag is, a műtétem is jól sikerült és sokkal jobb a hangulatom.

Köszönöm szépen. Nagy Gáborné Anarcs Kölcsey utca 41

 

 

Jó hangulatú reiki energia kezelés történik a klubban minden szerdán. Nagyon jól éreztem magam, és energikusan, feltöltődve távoztam. Mindenkinek szívből ajánlom!

Német János janos.nemeth@gmail.com

 

 

2017-ben kerestem fel először a klubbot és meg is tanultam a gyógyító módszert, és már Okuden második szintű Reikis vagyok. A szerdai klubnapok mindig jó hangulatban telnek. Rózsa és Lajos nagy szeretettel van mindenki iránt. Ajánlom, hogy próbáld ki az ingyenes reikit, mert nem mindennapi élményben lesz részed.

Miskolczi Beáta zoli.h@freemail.hu

 

 

Asztma Allergia gyógyulása.

Boros Tibor vagyok Veszprémből. Az utam keresése közben a 2015-ben találtam rá a honlapra. Felvettem a kapcsolatot Lajos mesterrel és a  Skypeon kaptam behangolásokat a Shoden első fokozatára. Nem sokkal később elkezdtek elmúlni az évek óta kínzó asztma és allergia tünetei. Az egyszerűen megérthető gyakorlatok beépültek az életembe, aminek hatására felhagytam az állandó aggodalmaskodással és szorongással. Nemrégiben, idén Balatonfüreden találkoztunk személyesen Lajossal ahol Gendai Okuden, második fokozatú tanítást és behangolásokat kaptam. Az asztma pipámat több mint egy éve nem kell használnom és az allergiámra sem kell gyógyszert szednem. A korábbi adósság csapda miatt elvesztett otthonom nyomasztó érzéseit, következményeit fel tudtam dolgozni. Azt javasolom, hogy akik szeretnének változtatni az életünkön, keressék meg ezt a gyógyító közösséget. Videó a gyógyulásról ITT látható

Köszönettel  és szeretettel Boros Tibor nadienergia@gmail.com

 

 

PARKINZON beteg voltam. 2016 szeptember 24-én Gendai Reiki behangolásokat kaptam Debrecenben. Vettem egy 70-es telefonkártyát így ingyen tudunk beszélni a tanár úrral és minden héten gyakorolunk. A bizonytalan járásom és a remegések hamar megszűntek. Naponta végzem a megbeszélt gyakorlatokat és kezelem a gerincbeteg páromat. Újabb célom, hogy az érszűkületem is javuljon. Holnap megyek Ceglédre a második Okuden fokozatra. 

Köszönettel Weindner Endre.  Telefon szám: +36-52-311-045

Videó interjú gyógyulásról látható ITT 

 

Drága Lajos ma megkaptam az első kezelést ez nagyon csodálatos volt. Egyszer majd csak megtudom én is oldani, hogy megtanuljam ezt a csodálatos módszert.

Köszönöm szépen, Váradi Aladárné valadarne@gmail.com

 

 

1998 óta, több vonalon tanultam és gyakoroltam az Usui Reikit. A Gendai Reiki Ho-ra erőteljes energiája a nagyon megérintett. Megtaláltam Lajos tanár urat, akit remekül oktat, és gyógyulást tartja a fontosak. Eredeti Usui Reiki tanítást kaptam, sallangok nélkül. Az egyszerűen megérthető reiki gyakorlatok hatásosak lettek a lelki fejlődésemre. Nagyon örülök, hogy tanulhatok tőle.

Erdélyi-Péter Viktória (Baja-Csávoly) wica6gendaireikiho@gmail.com

 

 

giszhu kútfúró írta: A fogyás ingyen videó alá.

Köszönöm Lajos! Én 28 kilót fogytam 5 hónap alatt. Az ajánlásod mellett csak nyers zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztottam – napi 3-3,5 liter vízzel – és nem hiányzott más étel.

(a módszerről (Fogyás ingyen címmel, videó látható /a szerkesztő  ITT)

 

 

Szombathelyen dolgoztunk egy lakótelepen, amikor egy 80 éves néni elesett arccal a betonra és a szemüveg lencséje elvágta a szemöldöke alatt jó mélyen a bőrt. Ömlött a vére, egy nagy zsebkendőt nyomtam a sebre és már áramlott a kezeiből az energia. Fél perc után a vérzés teljesen elállt. Az emberek kérdezték, hogy mit csináltam, Mondtam nekik ez egy csoda, amit mindenki megtanulhat. Kijött a mentő és elvitték a nénit. Azóta is faggatnak a munkatársaim, akiknek bővebb elmondtam, mi is ez. Köszönöm neked.

Kapitány Zsolt kapitany72@gmail.hu

 

 

Örülök, hogy tagja lehetek a közösségnek, ha a klubnapokon részt veszek, egész héten jól vagyok. Sok támogatást, energiát kaptam és kapok az egészségem és a családi kapcsolatok javítására. A férjem lányával évek óta nem voltunk beszélő viszonyba, ez automatikusan megváltozott és szívélyes kapcsolat alakult ki. A megszerzett új tudásommal segítem a családomat, barátokat és ismerősöket.

Kecskés Lászlóné Erika. kecskes.l@invitel.hu

 

 

NAGY BAJBAN VOLTAM, MERT A SZTRÓK ÉS ÉRSZŰKÜLET MIATT 8 ÉVE DERÉKTÓL LEFELÉ BÉNA VOLTAM ÉS MÉG ÜLNI SEM TUDTAM RENDESEN. TAVALY MÁJUSTÓL, KAPTAM BEHANGOLÁSOKAT. LAJOS MESTERREL AZ ÓTA MINDEN HÉTFŐ ESTE A SKYPON GYAKOROLUNK. FURCSA NEKEM, HOGY A TANDÍJAT ÉS A FÖLDSUGÁRZÁS ELTERELÉS ÁRÁT IS JÓTÉKONY CÉLRA KELLETT BEFIZETNEM A MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLATNAK. SZERETNÉM  MEGKÖSZÖNNI A TÖRŐDÉST, HOGY TÖBBEN KÖZVETLENÜL KÜLDENEK NEKEM GYÓGYÍTÓ ENERGIÁT. ÉS AZ ORSZÁGOS ENERGIALISTÁRA IS FEL VAGYOK ÍRVA, AHONNAN ISMERETLEN GYÓGYÍTOK SEGÍTENEK RAJTAM.  

ÉRZEM, BIZSEREG A LÁBAM, A GÖCSÖS SZORÍTÁS ENYHÜLT. ÉVEK ÓTA, CSAK VITAMINOKAT SZEDEK. EGÉSZ NAP AZ UNIVERZUM ENERGIÁVAL ÉLEK, AMI ÉRZEM, SZINTÉN SEGÍT.  MÁR NEKI TUDTAM ÁLLNI, TORNÁSZNI ÉS NYÚJTOM AZ INAK SZALAGJAIT. KICSIT MÉG NEHEZEN, DE MÁR RÁ TUDOK ÁLLNI A JOBB LÁBAMRA, A BALRA PEDIG TÁMASZKODVA. A CÉLOM, HOGY SAJÁT MAGAMAT EL TUDJAM LÁTNI, MERT MOST AZ IDŐS ÉDESANYÁM SEGÍTSÉGÉRE VAGYOK UTALVA.  NEM TUDOM ELÉGGÉ  MEGKÖSZÖNNI A SOK ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET!

CSOBOTH ZOLTÁN 51 ÉVES BÁTASZÉK csoboth1@gmail.com

 

20 milliméteres epekövem miatt, műtétet javasolt az orvosom. A januárban voltam kontroll ultrahang vizsgálaton, ahol már csak 1 milliméteres köveket találtak. Az új cél, hogy ezek a kövek távozzanak. A korábbi 15-17 értékű vércukromra gyógyszert nem szedek, és a legutóbbi labor szerint, 6,5 lett. Tavaly kaptam új szívbillentyűket, a klub tagjai, a barátaim a műtétet végig támogatták energiával, amely nagyon jól sikerült. Második fokozatú Okuden vagyok, naponta kezelem magamat és küldök energiát másoknak.

Opra János. Dunavarsány Árpád utca 52

 

 

A Dunavarsányi közösség segítségével pánikbetegségből gyógyultam ki. Rátaláltam a honlapra, és kértem a közvetlen energia küldését. Majd a skype-on elvégeztem az I. fokozatú tanfolyamot, és később kaptam közvetlen behangolást is. A gyógyulásért magam is sokat dolgoztam. Jelenleg elmondhatom, hogy jól vagyok, pánikbetegségre gyógyszert nem szedek. Egyébként naponta (általában reggel és este is) önkezelést végzek. Egy dolog lebeg előttem, nem akarok még egyszer olyan beteg lenni, mint voltam, mert az kibírhatatlan volt.

Irén  aminci@freemail.hu

 

 

Üzemi baleset ért, a jobb szememet kettévágta egy fém darabka. A sebészprofesszor azt mondta, 2 % esélyem van, hogy látni fogok. A három órás műtét alatt végig kaptam energiát és az országos energia listán évekig fel voltam írva. A látásom folyamatosan javult, illetve két év után rendbe jött. Tudom, hogy az Isteni energia nagymértékben támogatta az orvosi gyógyítást. Kértem arra is segítséget, hogy a rendeződjön az építési telkem tulajdonjoga, ami  szintén megtörtént. Mindenkinek köszönöm a segítséget. Most a családi házamat építem, amihez kérem szépen, küldjenek energiát.

 Jurancsik Zsolt 46 év Dunavarsány  csuro.zsola@gmail.com

 

 

Nekem a klub olyan, mint a béke szigete ahol testileg és lelkileg meggyógyulni (ahol meggyógyultam) és fejlődni lehet. Ahol a klub összes tagja a barátaim lettek, szóval a klub a legjobb hely ahol lehetek. Örülök, hogy minden szerdán meg van tartva. Nagyon tetszik a honlap is mind tartalmi mind formai szempontból.  Ha azt akarod, hogy szebb és jobb legyen a világod, csatlakozz hozzánk bátran!

Jurancsik Rózsa Dunavarsány Arany János utca 78

 

 

Kedves Lajos

A környezetemben lévő betegeket gyakran kezelem energiával, és az energialistára naponta küldök energiát. Egészségileg nagyon fitt vagyok, sokat sportolok és még többet kezelem magamat. Minden percembe, tehát az életembe beiktatom a módszert, ami nagyon jól működik. A házunkra, családomra gyakran kérem az Univerzum védelmét. Havonta 150000 forintot adok fel a postán kölcsön törlesztésre, plusz kell még pár forint az öttagú családom rezsiéje, amit eddig mindig meg tudtam oldani. Sokat kell dolgozni, de úgy vagyok vele, hogy mindig ott érzem jól magam, ahol éppen vagyok.

Áldás és békesség az egész családodnak. 

Kapitány Zsolt  Mersevát.               kapitany72@gmail.hu

 

 

Betegállományban voltam, súlyos légzési problémákkal, amit hónapok óta antibiotikumokkal kezelt az orvosom.  Ekkor felkerestem a Dunavarsányi gyógyító klubot és az energia hatására másnap dolgozni mentem.  A házunkban a földsugárzások el lettek terelve és behangolásokat kaptam a Gendai Shoden, majd Okuden fokozataira.  Nem mellesleg, egy hat centi átmérőjű nem operálható mióma, ami nagyon sok problémát okozott eltűnt.

A mai napig a nyaralási időt leszámítva, minden klubnapon ott voltam.  A telefonszám hasonló betegnek kiadható.

Judit Dunavarsány.

 

 

Kedves Lajos!   

Én Cegléden lakom, mégis ha tehetem – családom tagjaival ott vagyok a klubban Az út (cca. 180 kilométer oda-vissza)  

Nagylányomon szeretnénk már évek óta segíteni, hogy az önbizalma erősödjön, és próbáljon magára találni. Próbáltunk pszichológust, kineziológust, de egyik sem működött. Évek során, minden nyavalya előjön, és a stressz mindenre rányomja bélyegét. Ezekre szerettünk volna megoldást találni. Nekem begyulladt a csigolyám, fájt derekam, és a fogam. Ekkor mentünk a klubba, és úgy jöttünk el, hogy mindhárman elvégezzük a tanfolyamot, a kapott energia teljesen elvarázsolt bennünket. Elmúlt a fogfájásom, a derekam azóta egyáltalán nem fáj. Már Shoden fokozatúak vagyunk, használjuk az energiát, legalább fél órát mindennap áldozunk erre, végezzük a gyakorlatot és a vizünket feltöltjük gyógyító energiával. Már saját bejáratú mini klubunk van. Lányom is megindult a pozitív gondolkodás és az önállóság útján.  Ja, és a legfontosabb, mióta naponta alkalmazom a tanultakat, minden sikerül. Olyan problémák, amiken sokszor napokig- hetekig rágódtam egy pillanat alatt megoldódnak.

Üdvözlettel: Nagy Marika Ceglédről moczy40@gmail.com

 

 

Sziasztok!

Amióta megismertem a Dunavarsányi közösséget, gyökeresen megváltozott az életem. Reggel ébredés után az életszabályokat mondjuk a gyerekekkel együtt. Étkezések előtt, főleg a mikróban melegített ételeket és minden egyéb ételt, italt energiával kezelünk a tanult módon, tanítom a gyerekeket is hogyan kell. :) Védelem alá vontam a házunkat, magunkat – nagy szükségünk van rá – és a gyerekekkel is sokat beszélgetek ezekről a “hétköznapi” dolgokról.

Én szinte egész nap az energiák mezejében élek. Nagyon erősen érzem a távoli küldéseket, ezek gyakran szinte elsodornak, átmosnak. Amint alkalmam van rá, én is küldök. Néha naponta többször is, legtöbbször esténként.

Szeretnék rajta maradni az energialistán, kezdek erősödni, és úgy érzem, hogy most még szükségem van rá. Köszönök mindent, amit tanultam és kapok tőletek!

Megmentitek, segítitek egy anya és két gyerkőc életét, akik most kezdtek új életet!

Hálás szívvel üdvözöllek titeket! Rehák Zsuzsi rehakzsu@gmail.com

 

 

2016 április 16-án leégett a szomszédom tanyája. Én éppen úgy 800 méterre voltam légvonalban. Csörgött a telefonom, a feleségem mondta, hogy ég egy tanya.

Oda lehet látni jól, hogy a tanyánk mellet valami nagy tűz és füst van. Ott van egy 30 m magas lucfenyő, a környék éke. Közvetlen a fenyő mellet volt a tűz. Az volt a gondolatom, hogy valahogyan, védjem meg, azt a fát a tűztől. A mester szimbólummal próbáltam védeni a fát folyamatosan. Mire odaértünk, akkor már jöttek is a Tűzoltók. A fa a lobogó tűztől, 1.5 méterre volt. A Tűzoltók csodálkoztak, hogy sikerült a fának megúszni ezt a nagy tüzet. Ha az lángra kap akkor a mi tanyánk is leég. A tanyánk ikertanya 5 méterre van a leégettől. 

Ádám László Jánoshalma. adamlaszlo6011@gmail.com 

 

 

Tisztelt Mester

Túl az 5.x-en hiába gondolja egészségesnek magát az ember, próbál is tenni érte, ez kevésnek bizonyul. Rendszeres itt ott fájdogál, megfázás, napi stressz, valami kellene aminek nincs mellékhatása. Kerestem kutattam és ekkor találtam rá a reikire, és valami elvezetett Dunavarsányba.
Többször beszéltünk telefonon, Lajos mester szerény alázatos ember benyomását keltette.
Izgatottan vártam a szerdai Klub napot, a családommal mentünk. Amit ott vár ránk azt szavakba nem lehet önteni, Hazafelé menet, már biztosak voltunk benne mi is szeretnénk megismerni, érezni a “Csodát”
Köszönöm a lehetőséget,és hogy megismertelek Téged és Közösségedet!

Üdvözlettel Váradi Gyula Ceglédről gyulaurv@gmail.com

 

 

Mit jelent ez a Dunavarsányi klub 2016-ban Dunavarsányban?

  • Jelenti, ebben a hite hagyott világban, a lélekre, a testre és az egészségre való odafigyelést. Az energia kezelések alkalmával, érzékeljük a lényünk harmonizálását, energiáink kiegyenlítődését és egészségünk helyreállását. Megérzéseink szerint, a megcélzott magasság, a Nagy Teremtő gyógyító energiája, amely elhelyezte bennünk a szikrát, a fényt, a gyógyító rezgéseket, amelynek átélése után, minden időmet a vele való egységben, TÖKÉLETESSÉGBEN szeretném eltölteni.
  • Jelenti a korlátlan mennyiségű gyógyító energiát és a tapasztalat cserét is, ami túl van a racionális elmén, a logikán. Reiki kezelésnél a beteg testrész helye könnyen, anatómiai ismeretek nélkül is, megtalálható.
  • Jelenti azt is, hogy a reiki közösségben, mindig feltöltődhetünk energiával és barátokkal találkozhatunk. Ott nagyon mély nyugalom és béke érzése fog el. Egy különleges helyre jutottam önmagamon belül, és biztosan tudom, hogy a módszer sokban hozzájárult ahhoz, hogy jobban megértsem és élvezzem az életet.

           Simon János Dunavarsány simonzenta@gmail.com

 

 

Szabó Timi timiwinkler@gmail.com címről írja:

Korábban máshol 1 és 2 behangolásokat kaptam, de a szörnyű Crohn betegségem nem javult. A gyógyulásom a Dunavarsányi Reiki klub látogatásai után elkezdődtek és teljesen meggyógyultam. Az életem jó irányban, nagyon megváltozott. Szeretnék jelentkezni a következő Gendai tanfolyamra. Előröl kell kezdenem? Lajos válasza: nem kell előröl tanulnod, mivel sokat tanultál évek óta a klubban, egy hosszabb beszélgetés után, jöhetsz az Okuden, (második fokozatra) 

 

Blaho Andrea üzenete Facebookon. Lakhely: Dunavarsány

Szia Lajos! Tegnap voltam először nálatok kaptam kezeléseket. Nagyon jól aludtam, és a nyakam sem fáj. Köszönöm! Andi

 

 

Városi Erzsébet Dunavarsány Hősök útja 3 alatti lakos vagyok. 

Rosszul lettem és besárgultam.  Megállapították az orvosok, hogy vastagbél és májrákom van teljes áttéttel. Öt műtét következett, nagyon rosszul voltam és 15 kilót lefogytam. A dunavarsányi klub és közösség és az ország minden tájáról folyamatosan küldték az energiát. Elhittem és tudtam, hogy meg fogok gyógyulni. Lajos mester ingyen hangolt be a Gendai Reiki Ho Okuden, második fokozatára. A felgyógyulásom gyors volt, a kemoterápia után nem voltam rosszul és később, illetve manapság helyreállt a korábbi egészséges állapotom. Szívesen vállalkoztam egy videó felvételre, mert talán lelki segítséget adok hasonló betegeknek. Köszönetet mondok a Dunavarsányi Reiki közösségnek és mindenkinek aki segített.   

(A videók gyógyulásoknál interjú található / a szerkesztő)

 

 

Hat éve szenvedtem az ENDOMETRIÓZIS betegségtől, ami a méhen kívüli méhszövetek, felszaporodását jelenti és nem igazán gyógyítható vérzésekkel jár és meddőséget okoz. Műtétet nem akartam, mert nagyon szerettem volna gyereket szülni. Nagyon el voltam keseredve és 2013-ban fordultam a Dunavarsányi Reiki klubhoz segítségért. A káros földsugárzások el lettek terelve a hálóhelyemen és energia feltöltéseket kaptam a klubban. Behangolást kaptam a Gendai Reiki első fokozatára. Kaptam egy magasan képzett klubtagot, Mászáros Jánost, aki rendszeresen küldött nekem gyógyító energiát és az országos energialistára is fel lettem írva. Naponta gyakoroltam az egyszerű energiafeltöltő gyakorlatokat és a tünetek nagyon gyorsan javultak. Később terhes lettem, nagyon bizakodtam, mert az ultrahang kimutatta, hogy minden rendben van. 2015 februárban megszületett a kisfiúnk Noel Péter, és a férjemmel együtt, nagyon boldogok vagyunk. Nagyon szépen köszönöm a mindenkinek a segítséget.

Molnár Szilvia kathylane28@vipmail.hu

(Gyógyulásról videó ITT látható a szerkesztő)

 

 

Opra János Dunavarsány Árpád utca 52.

Készült videó a gyógyulásomról, ott elmondtam, hogy a Reikivel dolgoznom kell még a cukorbetegségemen, Az akkori, márciusi labor vércukrom 17,5 volt az augusztusi pedig 7,5 gyógyszerek nélkül és a többi tételek is javultak. Folytatom az önkezeléseket.

 

 

Trényi Mihály újabb levele.  mihalytrenyi@gmail.com

A legutóbbi szemnyomás kontrol méréskor a szemorvosnő gyógyultnak minősített. Meggyógyult a gyógyíthatatlan zöld-hályog betegségem. Nagyon köszönöm.

 

 

Balázs Lászlóné Márta Balatonkeresztúr

Korábban keletkezett a lábamon egy fekélyes seb, ami nem akart begyógyulni – teljesen véletlenül találtam rá a honlapra és azt gondoltam, hogy megpróbálok segítséget kérni. Tudtam, hogy létezik energiaküldés, és én nagyon hiszek benne. Azóta kaptam az energiát, hát mit mondjak, folyamatosan javult a lábam, majd teljesen rendbe jött. Mindig éreztem a melegséget a lábamon, volt mikor úgy éreztem, hogy tűvel szurkálják a lábamat, volt hogy kezelés után tiszta piros lett, de segített, nem tudok elég hálás lenni Lajosnak, aki 15 alkalommal, minden csütörtökön 19,30-tól, 30 percen át Reikit küldött önzetlenül. Fotó alapján mért káros földsugárzásokat, Lajos segítségével eltereltük a hálószobából. Tudom, hogy az országos energiaküldő listára, is felkerültem. Mindenkinek köszönöm, hogy a gyógyulásomhoz ismeretlenül és önzetlenül hozzájárultak. Mivel három hónap után teljesen meggyógyultam.

Még egyszer, nagyon köszönök mindent, és a jó Isten áldását kérem a segítségért.

Szeretettel Márta balazsnemarta@gmail.com

 

 

Jurancsik Antalné Dunavarsány Arany János utca 78 írja. A Reikit élvezem és beépítettem a minden napjaimba. Nem is álmodtam, hogy találok megfelelő élettársat, de az életem teljesen megváltozott. Nagyon boldog életet élek a párommal, akit ajándékba kaptam az Univerzumtól. Nincsen e-mail címem, de megtalálsz a Reiki klubban, mert 2005 óta majdnem minden Reiki klubon, ott vagyok.

 Köszönettel Rózsa  Tel: +36 30 5819254

 

 

Üdvözlöm Lajos! Köszönjük a tegnapi energia küldést. A párom érezte az energiát, azt mondja meleg érzés ment felfelé a jobb lábán, a talpától indult, az első 10 percben a térdéig ment fel, aztán fel egészen a körteizomig. Szerencsére nem aludt el közben (én féltem attól), így végig érezte. Azt mondja jó érzés volt. Utána pár óra alatt kb. hússzor belenyilallt erős fájdalom a lábába. De mondtam neki, hogy a javulás során először rosszabbodhatnak is a tünetek. És semmiképpen ne vegyen be gyógyszert. De nem is akart, hisz pillanatnyi belenyilallások voltak csak. Nyolc hét óta ez volt az első éjszaka, amikor nem ébredt fel a fájdalomra. Csak reggel, munkába indulás előtt ébredt a szokásos időpontban. Máskor 1-4 alkalommal fel kellett kelnie, és járkálnia, meg persze vett be olyankor fájdalomcsillapítót is. És szenvedett. Ma délelőtt volt párszor tompa fájdalma, de össze sem hasonlítható az eddigiekkel. Most várjuk a következő éjszakákat, hogy már végleges-e a gyógyulás, vagy szükség lesz-e a következő energiaküldésre. Nagyon hálásak vagyunk. Még a hét vége felé jelentkezek, hogy milyen az állapota. A legutóbb küldött fénykép használható a földsugárzások értékelésére.? Köszönettel és üdvözlettel:

Horváth Katalin. v.h.k@citromail.hu

 

 

Kedves Lajos

Szeretném, ha a vendégoldaladra kikerülhetnének az én sikereim is, amit a Reiki-nek köszönhetek.
2012. őszén kezdtem a klubodba járni. Nagy szeretettel fogadtatok, amiért ezúton is szeretnék hálás köszönetet mondani. Azóta sikerült leszoknom a dohányzásról. Crohn beteg vagyok- igaz, mióta befogadtatok, nem szedek gyógyszert, és teljesen jól érzem magam. Mivel a gyógyító energia, nem csak a gyógyulni vágyóknak nyújthat segítséget, el kell, mondjam, hogy a szerelem is rám talált. Számomra a létező legfontosabb, amit a kaptam, és kapni fog,ok az a harmónia, a nyugalom és a határtalan szeretet érzése. Ezek a saját érzéseim és élményeim voltak. Arról, hogy hányan nyilatkoztak pozitívan a kezelések után, majd talán egy következő levélben beszámolok.

Köszönöm: Szabó Tímea timiwinkler@gmail.com

 

 

Kedves Lajos. Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy Debrecenből miért éppen Dunavarsányban telepedtem le, aztán tavaly nyár végén rátaláltam a város honlapján a Te honlapodra és megérkezett a válasz. 
REI -KI az égből jövő energia és a válasz is azt hiszem onnan jött – meg kell ismerkednem ezzel az energiával kaptam a belső hangot. Szeptemberben látogattam meg először a klubbot és november 01 én megkaptam Tőled az első fokozatra való behangolást és az energia elkezdett áramolni a kezeimből olyannyira , hogy az idén márciusban alkalmasnak találtál rá , hogy második fokozatú behangolást is kaphassak.
Röviden összefoglalom, hogy a módszer mit adott nekem:

– teljesen megszűnt a közel 25 éve tartó pánikbetegség

-megszűntek az alvászavarok a szorongás és a megmagyarázhatatlan belső feszültség

– nagyon jelentősen javult a közel 30 éve fennálló pollen allergia

– jelentősen javultak a gyomorproblémák  kb. három hónapja, megszűntek a reflux tünetei

– állandóan teli vagyok energiával

– nyugalom van bennem, mindig vidám vagyok, nem aggódom.

Eddig nem találtam olyan módszert, aminek gyakorlása során, aki adja és aki kapja is egyaránt profitál belőle, hisz akár adom , akár kapom ez az energia éppúgy hat és dolgozik.
Köszönöm az égből jövő Isteni energiának és annak, aki erre behangolt, hogy újra elkezdhettem ÉLNI !

Hegedűs Zoltán Dunavarsány – E -mail: zoli.h@freemail.hu

Videó interjú ITT  látható

 

Phél Márti két levele. pehlmarta@gmail.com

Aki Horváth Tibor felesége írja Hatvanból: nem értik az orvosok, hogy lehet az, hogy nem romlik Tibor vérképe a rendszeres kemoterápia mellett, és a két hónappal ezelőtti MRI vizsgálaton a daganat nyomát sem látták. Pedig ezt a fajtát nem tudják nyomtalanul kioperálni. Az ő nevében is csak nagy köszönetet tudok mondani, és további sikeres munkát kívánok Neked és a csapatodnak!

Ármin (egy éves nyelőcső nélkül születet unoka, akinek orvosi bravúr, alkotott nyelőcsövet a szerkesztő megjegyzése) állapota sokat javult. Levettek róla minden gépet, szondát. Cumisüvegből eszik már, rendes mennyiséget. Az izmai merevek, tornáztatni kell. Várjuk, hogy a hosszú altatás után a mozgása és az ébersége is rendbe jöjjön. Szép lassan vissza fog állni a rend. Nagyon sokat köszönhetünk Nektek! Üdvözlettel Márti.

 

 

Nagy Beatrix vagyok 30 éves, Bugyin élek párommal.

2011 nyarán az orvostudomány megállapította hogy pánikbeteg vagyok. Az egyetlen dolog amit segítségként kaptam a sok antidepresszáns vagyis nyugtató volt. Tudtam hogy ez csak felületi kezelés, de az igazi okot nem gyógyítja meg és túl fiatal vagyok ahhoz hogy ilyen betegséget hordozzak. A megoldás keresésére összpontosítottam. Eszembe jutott hogy 2001-ben édesapám jóvoltából megismerkedtem a Reikivel és ez úton kerestem a gyógyulásom. A világháló, (és talán valami más is) – segített rátalálnom a dunavarsányi  klubra. Felkerestem és segítséget kértem. Ezt kővetően rendszeresen részt vettem a klubfoglalkozásokon majd behangolást kaptam a GENDAI eredeti módszerbe. Azóta életem gyökeresen megváltozott pánikbetegségemnek nyoma sincs. Az önkezelések, a meditáció és a közösség segítette a gyógyulásomat. Sokat köszönhetek a páromnak akinek először ismeretlen volt a Reiki de a pozitív változások hatására ő is megnyílt e csodálatos dolog felé oly annyira, hogy ő is beavatást kapott így gyakran kezelt a mielőbbi gyógyulás érdekében. Nagyon köszönők minden segítséget. 
Nagy örömömre szolgál hogy megoszthatom veletek a csodálatos dolgot, amit a Dunavarsányi közösség adott nekem

Köszönettel, Beatrix petrizs@citromail.hu

 

 

Trenyi Mihály 55-éves. Apátfalva. mihalytrenyi@gmail.com 

Szeretnék energiaküldést kérni. Betegségek: skizofrénia, krónikus pancreatitis, glaucoma, asztma, diabetes mellitus. Szeretném, hogy a betegségem tünetei enyhüljenek és a hanghallásaim (hallucináció) megszünjön. Az elmúlt héten is voltak hallucinációim. Tízszer voltam műtve. Fizikailag, most erősebb, de lelkileg lelkileg eléggé sérülékeny vagyok. Ha szán rám egy kis időt, kérem írja meg, hogy az egyik ember meg tudja e átkozni a másikat. Fáradozásaikat előre is nagyon köszönöm. Jó egészséget kívánok. Trényi Mihály

 

Tisztelt Wagner Úr. Nagyon köszönöm a segítségét! Egész nap vártam az estét, izgatott voltam. Eljött a fél hét, feküdtem és vártam. Pár perc után, belül feszült a hasam, majd a hasi szervek látványosan megnyugodtak. Négyszer voltam pisilni, nem kis mennyiséget és a tüdőmből sok váladék feljött! Egyáltalán olyan könnyűnek érztem magam, mintha egész éjjel aludtam volna és kipihent lettem. Egy kicsit még lebegek, a fejem könnyű és üres. Nagyon szépen köszömön. Trényi Mihály mihalytrenyi@gmail.com

 

Tudtam, hogy valamit csináltak velem, mert eszméletlenül bírom a munkát. Képzelje, ma a törött cserepeket cseréltem a tetőn. Ilyenre, még álmomban sem gondoltam. Néha lüktetést érzek a tenyeremben, akkor kapom az energiát? Tegnap és tegnapelőtt megint voltak hallucinációim, de most dícsérő szavakat hallottam. Ez is nagyon rossz volt. Az ágyam, vagyis a fejem fekvéskor délkelet felé néz. Ha megírja, olyan irányba teszem az ágyamat, ahova mondja. Köszönettel Misi. mihalytrenyi@gmail.com

 

Kedves Lajos. Már érzem, hogy Te leszel a harmadik APÁM. Az első ugye a nemző, a második a sebész prof. aki operált és Te aki vissza adsz az életnek!

Az ágyat lefelé el tudtam tolni, de jobbra nem lehet, mert ott a fal van. A rontást megszüntető imát, még ma elkezdem. Miért törődsz velem ennyit? Bevallom nagyon jól esik, sőt több mint jól esik. Amióta kűldiktek az energiát én is több szeretetet tudok adni másoknak. Szeretettel Misi. mihalytrenyi@gmail.com

 

Videót is küldött Misi ami megtekinthető a videó interjuk menüben.

 

 

Szekeres Zsuzsa Budapest. szekeres.zsuzsa@logopediakiado.hu 

Soha nem godoltam volna, hogy így is lehet élni, mindig küzdeni akartam és talán zavartam a családomat. Azt gondolom, hogy még az út elején járok, de mások észrevették rajtam a változásokat. Nagyon köszönöm a Shoden (első fokozat) behangolást. Nagyon várom a második fokozatot, amely mágnesként vonz.

 

 

Beszámolok a sikereinkről: a nyugati Reiki III/a fokozatával, eddig a családomat kezelgettem. Behangolást kaptunk a Gendai Shoden (első) fokozatára. Lendületbe jöttünk és van egy betegünk, aki nyolc hónapja küszködik fej és torokfájással. Előzőleg arcüreg gyulladása volt, amit megnyitottak, felvágták és a fogait kiszedték. Renáta, Csilla lányom és jómagam, tehát hárman a tanult módon energiával kezeltük. Először rosszul érezte magát, a torkában, a gyomrában csomókat érzett és hányingere is volt. Gondolom ez a hirtelen sok energia miatt lehetett, ami először felerősítette a fájdalmait. Később a sok-sok ideg és stressz kezdett oldódni és jól érezte magát. Másnap ugyan még fájt a feje, de nem vett be fájdalomcsillapítót. (eddig ez nem történhetett meg, mert a fájdalmat nem tudta elviselni). A második kezelés két nap múlva következett, ezt ketten Renátával végeztük. A kezelés után olyan jól érezte magát, mint betegsége előtt. Nagyon megható volt, mert sírva fakadt és áldotta a Jóistent, hogy hozzánk küldte őt. A kezeléseket folytatjuk tovább, hisszük, hogy minél előbb rendbe jön és mehet dolgozni. Tervezem, hogy a kezelések között, küldök neki távkezelést. Szerinted jó ötlet? Ja, ami nem elhanyagolható, én rettenetesen jól érzem magam, ki vagyok békülve világgal. Csilla lányom teljes testkezeléseket kap tőlem, nagyon izgul, kezdődik a suli és költözni kell Pestre, fél attól , hogy egyedül lesz.

Nagykőrős Kecskeméti utca 19.

Szabóné Csilla  szamocsil@gmail.com

 

 

Kedves Lajos. Megpróbálom összefoglalni mit adott nekem az a segítség, amit Tőled kaptam, ha szükségem volt energiára. Több mint két éve kezdődtek a problémáim, azzal, hogy nem tudtam a fájdalomtól lábra állni. Discus herniát diagnosztizáltak, egy MR vizsgálat során az L 4-5 csigolyánál. A sebész meg akart operálni, mert a véleménye szerint az elváltozás, ami a nagy fájdalmakat okozza, csak műtéttel szüntethető meg. Sok-sok fájdalom és küzdelem mellett kerestem a lehetőséget, hogy kerülhetem el a gerinc műtétet. Így találkoztam veled a Budapesti gyógyító klubban, megtapasztaltam az Isteni energia csodálatos hatását és az első kezelés után csökkentek a fájdalmaim. A lakásunkban lévő káros földsugárzásokat is elterelted. Később kitartóan végeztem az önkezeléseket, de sokszor előfordult, hogy segítséget távkezelést kellett kérnem, tőled, ami mindig azonnal érkezett és nagyon sokat segített. Hálás szívvel köszönöm neked, hogy közvetítője voltál a Reiki energiának, ami a betegségem meggyógyítását eredményezte. Jelenleg is rendszeresen kezelem magam és ennek és a távkezeléseknek köszönhetően, amiket teljesen ingyenesen kaptam, nem kellett a porckorong sérvemet megműteni. 2011 január elsejétől minden este a feleségemmel  kör ülést tartunk és küldünk energiát mindenkinek akinek szüksége van segítségre. Még egyszer köszönök mindent és kívánok a munkádhoz sok-sok sikert. Minél több emberben szítsd fel az életenergia tüzét, kapcsold fel bennük a fényt és ismertesd meg ezt a csodálatos módszert. Telefonszámomat hasonló betegeknek megadhatod, hogy reményt adhassak nekik. Baráti öleléssel, 

Dr Győző Károly 1112 Budapest, Csenger út 10 

 

Dán Marcsi új bejegyzése: 2010 augusztus 28-án, beavatást kaptam a az első fokozatba. Az új tudás és a kapott CD segítségével minden nap kezelem magamat Reikivel. Korábban nappal is ágyban fekvő beteg voltam, most kitűnően érzem magam. Ősszel 60 mázsa fát, a téli tüzelőt összevágtam ékekkel, fejszével, baltával és behordtam azt a tárolóba. Már nagyon várom a második fokozatot. Írhatsz nekem a címem: aloe-vera@windowslive.com

 

 

Évek óta krónikus vastagbél gyulladásom miatt a vérsüllyedésem 30-40 volt. 2010 április 17-től minden héten jártam a klubba és az otthonomban a káros fölsugárzásokat Lajos tanár úr kitérítette. 2010 május 10.-én a vérvételi leletemen a vérsüllyedés eredményem normális lett. Köszönöm a segítséget. 

Dánné Marcsi Dunavarsányaloe-vera@windowslive.com

 

 

Balog Sándor írja

Szigetszentmiklósról, kértem küldjenek energiát, mert megszűnt a munkahelyem és pánikba estem. Azóta a szakmámban kaptam állást közelebb és több fizetségért. Köszönöm. 

 

 

Hollósi Judit vagyok Soroksárról. A férjem halálát nem tudtam feldolgozni, meg akartam halni én is. Gendai Shoden behangolást kaptam. Lajos mester tanácsára kitűztem egy célt magamnak, hogy az unokám esküvőjén szeretnék táncolni. A Reiki segítségével, a halott férjemmel mindent meg tudok beszélni. Azóta egy nagyon rendes párom van. Lajos tanár úr előre megmondta, hogy Usui sensei szerint ez a boldogság elérésének a módszere. Ez igaz.

 

 

Balázs János Bp. XI kerületben lakom. Nyugdíjasok vagyunk és a feleségemmel minden apróságon, összevesztünk, ami után napokig duzzogtam. A kezelések hatására, nyugalom és béke keletkezett bennem. Jó lenne megtanulni a módszert, de a feleségem hallani sem akar róla, nem balhézok vele e miatt. A segítséget, köszönöm. 

 

 

Lonci írta. Budapesten élek. 2006-ban, kétszer operáltak gégerákkal, Rózsa és Lajos egy közös rokonunknál adott energiakezelést, amely után fájdalom nélkül tudtam enni. 2014-ben, most is élek és virulok. Köszönöm.

 

 

Fiatalon a jobb lábamon a fekélyes nyiroködémámat naponta kellett fáslizni. A földsugárzások elterelése és a Reiki-1 behangolásom, valamint az önkezelések hatására nagyon szépen javulok. Azóta beleférek egy normális méretű cipőmbe.

Köszönöm a segítséget, Máthé Gergő Budapest XIV. kerület Nagy Lajos király út 151 f/2

 

Köszönjük azokat a leveleket, amelyekben írjátok, hogy a klubban, vagy távolságból kapott Reiki energiától, melegséget éreztetek, könnyűek, lazák lettetek és elmúltak fejfájások, vagy gyönyörű színes fényeket láttatok. Érdekesség, hogy én Máthé Gergő a honlap szerkesztője feküdtem a kezelőágyon, energia kezelést kaptam és nyitott szemmel, világos nappal a mennyezetet örvénylő gyönyörű, zöld fény-folyónak láttam. Csodálatos volt.

Máthé Gergő Budapest XIV. kerület Nagy Lajos király út 151 f/2

 

 

Nyirokmirigy daganattal operáltak, évenként operáltak és sugárkezeléseket kaptam. Gyógyult vagyok. Minden Reiki klubon ott vagyok. Köszönöm a segítséget.

Jurancsik Antalné Rózsa Dunavarsány Arany János utca 78

 

 

Madaras Edit  vagyok. A Budapesti  a gyógyító központban találkoztam Lajos mesterrel. Két évig próbálkoztunk, mert babát akartunk. Hétszer kaptam talpmasszázst és természetgyógyászati tanácsokat. Korábban volt beavatásom Reikire, amit nem használtam, azt felébresztettük és sokat gyakoroltam. A 2008 augusztusra kiírt magzat beültetést, le kellett mondani, mert terhes lettem. Hálás szívvel küldöm a fényképet Nórikáról a babánkról.

Edit madarasedit@hotmail.com

 

 

Sipos Elvira, írja. A klubban az első kezelés  után már jól aludtam. Egy hónap múlva, a lelki problémáimat, amelyek évekig gyötörtek, fel tudtam dolgozni. Sajnos ritkán jutok el hozzátok, mert messze lakom.

 

 

H. Ibolya Délegyháza  írja. Szájpadlás dagant és infarktus után kerültem a közösségbe, a Reiki nagyon sokat segített. Telefonszámom hasonló betegnek kiadható

 

 

Katalin Dunavarsány írja. A vérnyomásomat semmilyen orvosi módszerrel nem lehetett levinni. A közösség segítségével rendbe jöttem, semmilyen gyógyszert nem szedek és a vérnyomásom normális. 

Katalin Dunavarsány Hősök útja 9 

 

 

Ullmann Kati, Dunavarsány. Második fokozatú beavatott vagyok. A vastagbél rák kivizsgálása után az orvos azt mondta, hogy készüljek fel az életből való távozásra, ennek ellenére meggyógyultam. Kis apróság, hogy a mellemben lévő nyolc ciszta csoda folytán, eltűnt, a vérnyomásom normális lett. 

Köszönöm katka1956@freemail.hu

 

 

Mikóné Győri Mariann, délegyházi középiskolai tanárnő vagyok és évek óta pánik beteg voltam, de a közösségben meggyógyultam.

Köszönöm gyorimariann@caesar.elte.hu 

 

 

Phélné Tekla Délegyháza Kossuth utca 9.

Szörnyű derékfájással kerestem fel a közösséget. Először a földsugárzásokat Lajos elterelte, majd a javulás hatására Reiki beavatást kértem. A férjemet mindennap kezelem és a közösség is rendszeresen, küld neki energiát. Az arcán lévő karcióma bőrrák sebei leestek, alatta új egészséges bőr van, a vese dialízis réme elhárult a leletei jobbak lettek és a 10 éve süket bal fülére újra hall. A pánikbeteg unokám a küldött energiától meggyógyult és dolgozni tud. Az egész távollévő családom szeretné megismerni a Reikit. A közösségbe látogató hasonló betegekkel szívesen találkozom. 

 

 

 

Jeles Jánosné Ica dunabogdányi lakos, 20 évig voltam Parkinson beteg. A Budapesti reiki klubban kerültem kapcsolatba Wagner Lajos Reiki tanárral, Csúsztam, másztam a kabátomat, sem tudtam egyedül segítség nélkül felvenni. Most órákig kertészkedek, táncolni járok és második fokozatú beavatott, vagyok. A hasonló betegeknek itt a telefonszámom: +36 20 916 9826

Oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére