Reiki gyógyulás

Sikeres gyógyulások Reiki segítségével:

A gyógyult betegek talán 4-5 %-a ír a vendégoldalra és nagyon örülök, ha megadják az elérhetőségüket, és nagyon kevés videót tudok készíteni, amelyek lentebb láthatóak, illetve kattints ide és lásd Videók gyógyulásokról. A cím nélküliek többsége azonban engedélyezi, hogy hasonló betegeknek kiadjam a telefonszámukat. A híres emberek, még a nevük kezdőbetűivel, cím nélkül sem írnak a gyógyulásukról. Köszönöm az alábbi gyógyultaknak, hogy megírták a történetüket. Ezzel segítenek elhinni a hasonló betegeknek, hogy van alternatív megoldás reménytelen helyzetben is a gyógyulásra.

A bejegyzések időrendi sorrendben vannak, utolsóként 2007-ből, a volt parkinzon beteg telefonszámát, évek alatt, több, mint 50 hasonló beteg személynek adtam meg. 

 

2017 – 12 – 15  a levél ékezet nélküli gépről érkezett.

Evek ota fennallo egészsegi problemam miatt kertem segitseget a reiki kozossegtol. Fenykepem es a lakas rajza alapjan a foldsugorzasok meg lettek vizsgalva. Felkerultem a reiki energialistara es eddig kaptam tizszer direkt reiki kuldest. Ezekert nem kellett fizetni, ingyen kaptam a segitseget. Sokkal jobban erzem magam, ugy lelkileg mind fizikailag. Nyugodtabb vagyok, több szeretet van bennem. Betegsegem tunetei lecsokkentek. Mar tudom, teljesen meg fogok gyogyulni.

Halas koszonet! Erika Erdely Marosheviz            lengyel.erika@yahoo.com

 

2017 – 11 – 14

Gendai reiki behangolásokat kaptam, azóta minden nap, magam, és anyukámat reikizem. Több kollégám jön oda hozzám, hogy segítsek, mert fáj a feje. Távba küldöm az energialistára és lányomnak az energiát. Fogytam 13 kg-ot. Minden héten járok jógázni, és folyamatosan spirituálisan ébresztgetem az ismerőseimet.

Horváth Ilona, Putnok horvath.ilona18@gmail.com

2017 – 10 – 24

Katalin vagyok és a Reiki segítségével gyógyultam meg a 12 éve fennálló pánikbetegségből. Először is a káros földsugárzás elterelése történt meg a fekhelyemről. Majd elvégeztem a Gendai reiki 1. shoden tanfolyamát, később a 2. okuden fokozatot is. Ennek köszönhetően fokozatosan kezdtek elmúlni a rosszulléteim. Mindeközben folyamatosan kaptam a direkt reiki energia küldést, amiért nagyon hálás vagyok. A reiki meghozta az életembe a testi-lelki egészséget, békét és nyugalmat.    

KÖSZÖNÖM.  csehkatalin69@gmail.com                       

 

2017 – 08 – 30

Előzmény: Kedves Lajos!

Szeretnék anyukámnak, Nagy Gábornénak 59 éves, a reiki energiát kérni Egyedül él, apu halála óta, anyagi és egészségi problémák miatt, egész nap sír, és meg akart halni. Szeretném, ha tudna vele beszélni és lelket önteni bele.

Hálásan köszönöm Lánya, Nagy Klára nagyneklara@hotmail.com

Anyuka levele: Alig várom a kedd estét, amikor a közvetlen reiki küldést kapom. Sokkal jobban érzem magam lelkileg és fizikailag is, a műtétem is jól sikerült és sokkal jobb a hangulatom.

Köszönöm szépen. Nagy Gáborné Anarcs Kölcsey utca 41

 

2017 – 07 – 11. Asztma Allergia gyógyulása.

Boros Tibor vagyok Veszprémből. Az utam keresése közben a 2015-ben találtam rá a honlapra. Felvettem a kapcsolatot Lajos mesterrel és a Skypeon kaptam behangolásokat a Shoden első fokozatára. Nem sokkal később elkezdtek elmúlni az évek óta kínzó asztma és allergia tünetei. A Gendai Reiki gyakorlatai beépültek az életembe, aminek hatására felhagytam az állandó aggodalmaskodással és szorongással. Nemrégiben, idén Balatonfüreden találkoztunk személyesen Lajossal ahol Gendai Reiki Okuden, második fokozatú tanítást és behangolásokat kaptam. Az asztma pipámat több mint egy éve nem kell használnom és az allergiámra sem kell gyógyszert szednem. A korábbi adósság csapda miatt elvesztett otthonom nyomasztó érzéseit, következményeit fel tudtam dolgozni. Azt javasolom, hogy akik szeretnének változtatni az életünkön, keressék meg ezt a reiki közösséget.

Köszönettel  és szeretettel Boros Tibor nadienergia@gmail.com

 

2017-05-12-én érkezett levél

PARKINZON beteg voltam. 2016 szeptember 24-én Gendai Reiki behangolásokat kaptam Debrecenben. Vettem egy 70-es telefonkártyát így ingyen tudunk beszélni a tanár úrral és minden héten gyakorolunk. A bizonytalan járásom és a remegések hamar megszűntek. Naponta végzem a megbeszélt gyakorlatokat és kezelem a gerincbeteg páromat. Újabb célom, hogy az érszűkületem is javuljon. Holnap megyek Ceglédre a reiki második Okuden fokozatára.   

Köszönettel Weindner Endre.  Telefon szám: +36-52-311-045

2017-05-03 Levél érkezett

Drága Lajos ma megkaptam az első reiki kezelést ez nagyon csodálatos volt. Egyszer majd csak megtudom én is oldani, hogy megtanuljam a reikit.

Köszönöm szépen, Váradi Aladárné valadarne@gmail.com

giszhu kútfúró írta: A fogyás ingyen videó alá.

Köszönöm Lajos! Én 28 kilót fogytam 5 hónap alatt. Az ajánlásod mellett csak nyers zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztottam – napi 3-3,5 liter vízzel – és nem hiányzott más étel.

2017-04-14 

Szombathelyen dolgoztunk egy lakótelepen, amikor egy 80 éves néni elesett arccal a betonra és a szemüveg lencséje elvágta a szemöldöke alatt jó mélyen a bőrt. Ömlött a vére, egy nagy zsebkendőt nyomtam a sebre és már áramlott a kezeiből a reiki. Fél perc után a vérzés teljesen elállt. Az emberek kérdezték, hogy mit csináltam, Mondtam nekik ez a reiki csodája. Kijött a mentő és elvitték a nénit. Azóta is faggatnak a munkatársaim, akiknek bővebb elmondtam, mi is a reiki. Köszönöm neked.

Kapitány Zsolt kapitany72@gmail.hu

 

2017-03-30

Örülök, hogy tagja lehetek a reiki közösségnek, ha a klubnapokon részt veszek, egész héten jól vagyok. Sok támogatást, energiát kaptam és kapok az egészségem és a családi kapcsolatok javítására. A férjem lányával évek óta nem voltunk beszélő viszonyba, ez automatikusan megváltozott és szívélyes kapcsolat alakult ki. A megszerzett Reiki tudásommal segítem a családomat, barátokat és ismerősöket.

Kecskés Lászlóné Erika. kecskes.l@invitel.hu

 

2017-02-28

NAGY BAJBAN VOLTAM, MERT A SZTRÓK ÉS ÉRSZŰKÜLET MIATT 8 ÉVE DERÉKTÓL LEFELÉ BÉNA VOLTAM ÉS MÉG ÜLNI SEM TUDTAM RENDESEN. TAVALY MÁJUSTÓL, KAPTAM REIKI BEHANGOLÁSOKAT. LAJOS MESTERREL AZ ÓTA MINDEN HÉTFŐ ESTE A SKYPON GYAKOROLUNK. FURCSA NEKEM, HOGY A TANDÍJAT ÉS A FÖLDSUGÁRZÁS ELTERELÉS ÁRÁT IS JÓTÉKONY CÉLRA KELLETT BEFIZETNEM A MÁLTAI SZERETETSZOLGÁLATNAK. SZERETNÉM  MEGKÖSZÖNNI A TÖRŐDÉST, HOGY TÖBB REIKIS KÖZVETLENÜL KÜLD NEKEM GYÓGYÍTÓ ENERGIÁT. ÉS AZ ORSZÁGOS ENERGIALISTÁRA IS FEL VAGYOK ÍRVA, AHONNAN ISMERETLEN REIKISEK SEGÍTENEK RAJTAM.  

ÉRZEM, BIZSEREG A LÁBAM, A GÖCSÖS SZORÍTÁS ENYHÜLT. ÉVEK ÓTA, CSAK VITAMINOKAT SZEDEK. EGÉSZ NAP A REIKI ENERGIÁVAL ÉLEK, AMI ÉRZEM, SZINTÉN SEGÍT.  MÁR NEKI TUDTAM ÁLLNI, TORNÁSZNI ÉS NYÚJTOM AZ INAK SZALAGJAIT. KICSIT MÉG NEHEZEN, DE MÁR RÁ TUDOK ÁLLNI A JOBB LÁBAMRA, A BALRA PEDIG TÁMASZKODVA. A CÉLOM, HOGY SAJÁT MAGAMAT EL TUDJAM LÁTNI, MERT MOST AZ IDŐS ÉDESANYÁM SEGÍTSÉGÉRE VAGYOK UTALVA.  NEM TUDOM ELÉGGÉ  MEGKÖSZÖNNI A SOK ÖNZETLEN SEGÍTSÉGET!

CSOBOTH ZOLTÁN 51 ÉVES BÁTASZÉK csoboth1@gmail.com

 

2017-02-22

20 milliméteres epekövem miatt, műtétet javasolt az orvosom. A januárban voltam kontroll ultrahang vizsgálaton, ahol már csak 2 milliméteres köveket találtak. Az új cél, hogy ezek a kövek távozzanak. A korábbi 15-17 értékű vércukromra gyógyszert nem szedek, és a legutóbbi labor szerint, 6,5 lett. Tavaly kaptam új szívbillentyűket, a reikis barátaim a műtétet végig támogatták energiával, amely nagyon jól sikerült. Második fokozatú Okuden reikis vagyok, naponta kezelem magamat és küldök energiát másoknak.

Opra János. Dunavarsány Árpád utca 52

 

2017-02-16-án érkezett levél

A Reiki segítségével pánikbetegségből gyógyultam ki. Rátaláltam a honlapra, és kértem a közvetlen Reiki energia küldését. Majd skype-on elvégeztem az I. fokozatú tanfolyamot, és később kaptam közvetlen behangolást is. A gyógyulásért magam is sokat dolgoztam. Jelenleg elmondhatom, hogy jól vagyok, pánikbetegségre gyógyszert nem szedek. Egyébként naponta (általában reggel és este is) reikizek. Egy dolog lebeg előttem, nem akarok még egyszer olyan beteg lenni, mint voltam, mert az kibírhatatlan volt.

Irén  aminci@freemail.hu

 

2017-01-25

Üzemi baleset ért, a jobb szememet kettévágta egy fém darabka. A sebészprofesszor azt mondta, 2 % esélyem van, hogy látni fogok. A három órás műtét alatt végig kaptam reikienergiát és az országos energia listán évekig fel voltam írva. A látásom folyamatosan javult, illetve két év után rendbe jött. Tudom, hogy a Reiki nagymértékben támogatta az orvosi gyógyítást. Kértem arra is segítséget, hogy a rendeződjön az építési telkem tulajdonjoga, ami  szintén megtörtént. Mindenkinek köszönöm a segítséget. Most a családi házamat építem, amihez kérem szépen, küldjenek energiát.

 Jurancsik Zsolt 46 év Dunavarsány  csuro.zsola@gmail.com

 

2017-01-10

Nekem a klub olyan, mint a béke szigete ahol testileg és lelkileg meggyógyulni (ahol meggyógyultam) és fejlődni lehet. Ahol a klub összes tagja a barátaim lettek, szóval a klub a legjobb hely ahol lehetek. Örülök, hogy minden szerdán meg van tartva. Nagyon tetszik a honlap is mind tartalmi mind formai szempontból.  Ha azt akarod, hogy szebb és jobb legyen a világod, csatlakozz hozzánk bátran!

Jurancsik Rózsa Dunavarsány Arany János utca 78

 

2016-11-20 Shinpiden (mester tanítványom) levele Celldömölk mellöl, Mersevátról

Kedves Lajos

A környezetemben lévő betegeket gyakran kezelem reikivel, és a Reiki energialistára naponta küldök energiát. Egészségileg nagyon fitt vagyok, sokat sportolok és még többet reikizek. Minden percembe, tehát az életembe beiktatom a Reikit, ami nagyon jól működik. A házunkra, családomra gyakran kérem reikivel az Univerzum védelmét. Havonta 150000 forintot adok fel a postán kölcsön törlesztésre, plusz kell még pár forint az öttagú családom rezsiéje, amit eddig mindig meg tudtam oldani. Sokat kell dolgozni, de úgy vagyok vele, hogy mindig ott érzem jól magam, ahol éppen vagyok.

Áldás és békesség az egész családodnak. Kapitány Zsolt kapitany72@gmail.hu

 

2016-10-16

Parkinzon beteg vagyok, szeptember 24-én megkértem Wagner Lajost, hogy segítsen rajtam. Másnap megvizsgálta a földsugárzásokat a lakásomban és behangolt a Reikire. Azóta is tanulok tőle a Skypeon. Korábban a bizonytalan járásom miatt két támasztó bottal tudtam járni, amit teljesen elhagytam. Kaptam egy Cd-t amin más betegségek mellett, a parkinzon betegség javítása is rajta van. Ezt hallgatom és végzem a gyakorlatot. Sokat gyakorlom, a Reikit és már elhiszem, hogy meg fogok gyógyulni.  2016-10-16

Köszönettel Weindner Endre Debrecen. Telefon szám: +36-52-311-045

 

2016-07-22

2013 05 hónapban, betegállományban voltam, súlyos légzési problémákkal, amit hónapok óta antibiotikumokkal kezelt az orvosom.  Ekkor felkerestem a Reiki klubot és az energia hatására másnap dolgozni mentem.  A házunkban a földsugárzások el lettek terelve és behangolásokat kaptam a Gendai Reiki Shoden, majd Okuden fokozataira.  Nem mellesleg, egy hat centi átmérőjű mióma, ami nagyon sok problémát okozott eltűnt.

A mai napig a nyaralási időt leszámítva, minden Reiki klubon ott voltam.  A telefonszámomat hasonló betegnek kiadható.

Judit Dunavarsány.

 

2016-05-13. Kedves Lajos!   

Én Cegléden lakom, mégis ha tehetem – családom tagjaival ott vagyok a Reiki klubban Az út (cca. 180 kilométer oda-vissza)  

Párom talált RÁD. Nagylányomon szeretnénk már évek óta segíteni, hogy az önbizalma erősödjön, és próbáljon magára találni. Próbáltunk pszichológust, kineziológust, de egyik sem működött. Évek során, minden nyavalya előjön, és a stressz mindenre rányomja bélyegét. Ezekre szerettünk volna megoldást találni. Emlékszem egy szerdai napon kb. két hónapja minden bajom volt. Begyulladt a csigolyám, fájt derekam, a fogam. Ekkor mentünk reiki klubba, mert egy lehetőség, a nagylány problémáit megoldani. 

Még mielőtt indultunk úgy volt, hogy párom elvégzi a reiki I. fokozatát, és majd segít rajtunk is. Este fél 9- kor úgy jöttünk el a reiki klubból, hogy mindhárman elvégezzük a tanfolyamot. Én, aki eredendően szkeptikus vagyok de a reiki teljesen elvarázsolt. Elmúlt a fogfájásom, a derekam azóta egyáltalán nem fáj.  Már I. reikisek vagyunk, használjuk az energiát, legalább fél órát mindennap áldozunk a reikire, végezzük a gyakorlatot és a vizünket feltöltjük reiki energiával. Már saját bejáratú reiki klubunk van. Lányom is megindult a pozitív gondolkodás és az önállóság útján.  Ja, és a legfontosabb, mióta reikizek minden sikerül. Olyan problémák, amiken sokszor napokig- hetekig rágódtam egy pillanat alatt megoldódnak.

Ezt hozta az én életembe a reiki.

Üdvözlettel: Nagy Marika Ceglédről moczy40@gmail.com

 

2016-05-10 Sziasztok!

Amióta megismertem a Reikit, azóta gyökeresen megváltozott az életem. Reggel ébredés után az életszabályokat mondjuk a gyerekekkel együtt. Étkezések előtt, főleg a mikróban melegített ételeket és minden egyéb ételt, italt reikizzük, tanítom a gyerekeket is hogyan kell. 🙂 Védelem alá vontam a házunkat, magunkat – nagy szükségünk van rá – és a gyerekekkel is sokat beszélgetek ezekről a “hétköznapi” dolgokról.

Én szinte egész nap az energiák mezejében élek. Nagyon erősen érzem a reiki küldéseket, gyakran szinte elsodornak, átmosnak. Amint alkalmam van rá, én is küldök. Néha naponta többször is, legtöbbször esténként.

Szeretnék rajta maradni az energialistán, kezdek erősödni, és úgy érzem, hogy most még szükségem van rá. Köszönök mindent, amit tanultam és kapok tőletek!

Megmentitek, segítitek egy anya és két gyerkőc életét, akik most kezdtek új életet!

Hálás szívvel üdvözöllek titeket! Rehák Zsuzsi rehakzsu@gmail.com

 

Ádám László Shinpiden (Reiki-3) tanítványom írja:

2016 április 16-án leégett a szomszédom tanyája. Én éppen úgy 800 méterre voltam légvonalban. Csörgött a telefonom, a feleségem mondta, hogy ég egy tanya.

Oda lehet látni jól, hogy a tanyánk mellet valami nagy tűz és füst van. Ott van egy 30 m magas lucfenyő, a környék éke. Közvetlen a fenyő mellet volt a tűz. Az volt a gondolatom, hogy valahogyan, védjem meg, azt a fát a tűztől. A Reikivel, a mester szimbólummal próbáltam védeni a fát folyamatosan. Mire odaértünk, akkor már jöttek is a Tűzoltók. A fa a lobogó tűztől, 1.5 méterre volt. A Tűzoltók csodálkoztak, hogy sikerült a fának megúszni ezt a nagy tüzet. Ha az lángra kap akkor a mi tanyánk is leég. A tanyánk ikertanya 5 méterre van a leégettől. 

Ádám László Jánoshalma. adamlaszlo6011@gmail.com 

 

2016-04-08 Tisztelt Mester

Túl az 5.x-en hiába gondolja egészségesnek magát az ember, próbál is tenni érte, ez kevésnek bizonyul. Rendszeres itt ott fájdogál, megfázás, napi stressz, valami kellene aminek nincs mellékhatása. Kerestem kutattam és ekkor találtam rá a reikire, és valami elvezetett Dunavarsányba.
Többször beszéltünk telefonon, Lajos mester szerény alázatos ember benyomását keltette.
Izgatottan vártam a szerdai Klub napot, a családommal mentünk. Amit ott vár ránk azt szavakba nem lehet önteni, Hazafelé menet, már biztosak voltunk benne mi is szeretnénk megismerni, érezni a “Csodát”
Köszönöm a lehetőséget,és hogy megismertelek Téged és Közösségedet!

Üdvözlettel Váradi Gyula Ceglédről gyulaurv@gmail.com

 

Mit jelent reikisnek lenni 2016-ban Dunavarsányban? (a levél 2016-03-02 érkezett)

 • Jelenti, ebben a hite hagyott világban, a lélekre, a testre és az egészségre való odafigyelést. A Reiki kezelések alkalmával, érzékeljük a lényünk harmonizálását, energiáink kiegyenlítődését és egészségünk helyreállását. Megérzéseink szerint, a megcélzott magasság, a Nagy Teremtő gyógyító energiája, amely elhelyezte bennünk a szikrát, a fényt, a gyógyító rezgéseket, amelynek átélése után, minden időmet a vele való egységben, TÖKÉLETESSÉGBEN szeretném eltölteni.
 • Jelenti a korlátlan mennyiségű gyógyító energiát és a tapasztalat cserét is, ami túl van a racionális elmén, a logikán. Reikivel a beteg testrész helye könnyen, anatómiai ismeretek nélkül is, megtalálható.
 • Jelenti azt is, hogy a reiki közösségben, mindig feltöltődhetünk reiki energiával és barátokkal találkozhatunk. Ott nagyon mély nyugalom és béke érzése fog el. Egy különleges helyre jutottam önmagamon belül, és biztosan tudom, hogy a Reiki sokban hozzájárult ahhoz, hogy jobban megértsem és élvezzem az életet.

           Simon János Dunavarsány simonzenta@gmail.com

 

2016-02-28

Szabó Timi timiwinkler@gmail.com címről írja: korábban máshol Reiki-1 és 2 behangolásokat kaptam, de a szörnyű Crohn betegségem nem javult. A gyógyulásom a Dunavarsányi Reiki klub látogatásai után elkezdődtek és teljesen meggyógyultam. Az életem jó irányban, nagyon megváltozott. Szeretnék jelentkezni a következő Gendai Reiki tanfolyamra. Előröl kell kezdenem? Lajos válasza: nem kell előröl tanulnod, mivel sokat tanultál évek óta a klubban, egy hosszabb beszélgetés után, jöhetsz az Okuden, (második fokozatra) 

 

Blaho Andrea üzenete Facebookon. Lakhely: Dunavarsány

Szia Lajos! Tegnap voltam először nálatok reikin. Nagyon jól aludtam, és a nyakam sem fáj. Köszönöm! Andi

 

Parkinson gyógyulása

2015-10-30   Városi Erzsébet Dunavarsány Hősök útja 3 alatti lakos vagyok. 

2013 őszén rosszul lettem és besárgultam.  Megállapították az orvosok, hogy vastagbél és májrákom van teljes áttéttel. Öt műtét következett, nagyon rosszul voltam és 15 kilót lefogytam. A dunavarsányi Reiki közösség és az ország reikisei folyamatosan küldték az energiát. Elhittem és tudtam, hogy meg fogok gyógyulni. Lajos mester ingyen hangolt be a Gendai Reiki Ho Okuden, második fokozatára. A felgyógyulásom gyors volt, a kemoterápia után nem voltam rosszul és később, illetve manapság helyreállt a korábbi egészséges állapotom. Szívesen vállalkoztam egy videó felvételre, mert talán lelki segítséget adok hasonló betegeknek. Köszönetet mondok a Dunavarsányi Reiki közösségnek és mindenkinek aki segített.   A videók gyógyulásoknál interjú található.

 

SEGÍTSÉG REIKI ENERGIA KÉRÉSE. 16. okt. 2015

Kedves  Lajos
1.-Az unokámat Balázs Patriknak hívják, 2015. okt. 13-án született 20,03 órakor, agyvérzése van és görcsei a kezében és lábában. A Budapesti 2. sz. Női klinikán van. Kérem, segíts, mivel én is nektek köszönhetem a reménytelen helyzetben a gyógyulásomat. Nagyon köszönöm.
Sok szeretettel. 
Balázs Lászlóné balazsnemarta@gmail.com

 1. okt. 2015
  2.-Jó híreket kaptunk. Az agyvérzés gyógyszerre nagyon szépen reagált – azóta is kapja, és nem volt görcs sem. Már nem is altatják, ma már kapott anyatejet is este szájon át. Köszönöm – köszönöm a segítséget, a segítségeteket!
  Sok szeretettel üdvözöllek:
  Balázs Lászlóné
 2. okt. 2015
  3.- Ma láthattuk igaz csak 5 percre, de láthattuk a kis drágámat. Javulás van hála Isten a lélegeztetőt már fokozatosan veszik le. Egyedül lélegzik, egyedül alszik, nem altatják, anyatej van sok, és szépen eszik már szájon keresztül. Vittünk egy zenedobozt, ami baba nyugtató relax zene van az orvosok ajánlották. Nem tudom, hogy az energia az egész kis testére megy-e, de fontos lenne még a kis kezére és lábára, mert azt mondták ma lehet hogy ezek epilepsziás rohamok is lehetnek.
  Köszönöm a segítségeteket!
  Balázs Lászlóné

Kedves Márti.
16-án A párommal, Rózsával küldtünk reiki energiát, és 17-18-án, az újonan behangolt Okuden Reikisek, segítettek. 19-21.-től az összes Okuden tanítványom bekapcsolódik az energiaküldésbe. Az orvosi gyógyítás nagyon fejlett, de talán egy kicsit mi is segítünk.
Jó egészséget kívánunk. 
Szeretettel Lajos

 

2015-09-10 én

Hat éve szenvedtem az ENDOMETRIÓZIS betegségtől, ami a méhen kívüli méhszövetek, felszaporodását jelenti és nem igazán gyógyítható vérzésekkel jár és meddőséget okoz. Műtétet nem akartam, mert nagyon szerettem volna gyereket szülni. Nagyon el voltam keseredve és 2013-ban fordultam a Dunavarsányi Reiki klubhoz segítségért. A káros földsugárzások el lettek terelve a hálóhelyemen és energia feltöltéseket kaptam a Reiki klubban. Behangolást kaptam a Gendai Reiki első fokozatára. Kaptam egy magasan képzett Reikist, Mászáros Jánost, aki rendszeresen küldött nekem gyógyító energiát és az országos energialistára is fel lettem írva. Naponta gyakoroltam az egyszerű energiafeltöltő gyakorlatokat és a tünetek nagyon gyorsan javultak. Később terhes lettem, nagyon bizakodtam, mert az ultrahang kimutatta, hogy minden rendben van. 2015 februárban megszületett a kisfiúnk Noel Péter, és a férjemmel együtt, nagyon boldogok vagyunk. Nagyon szépen köszönöm a mindenkinek a segítséget.

Molnár Szilvia kathylane28@vipmail.hu

 

2015-08-30. Opra János Dunavarsány Árpád utca 52.

Készült videó a gyógyulásomról, ott elmondtam, hogy a Reikivel dolgoznom kell még a cukorbetegségemen, Az akkori, márciusi labor vércukrom 17,5 volt az augusztusi pedig 7,5 gyógyszerek nélkül és a többi tételek is javultak. Folytatom a Reiki munkát

 

 

2014-10-12. Trényi Mihály újabb levele. mihalytrenyi@gmail.com

A legutóbbi szemnyomás kontrol méréskor a szemorvosnő gyógyultnak minősített. Meggyógyult a gyógyíthatatlan zöldhályog betegségem. Nagyon köszönöm.

 

2014-09-04 Balázs Lászlóné Márta Balatonkeresztúr

2013 decemberében keletkezett a lábamon egy fekélyes seb, ami nem akart begyógyulni – teljesen véletlenül találtam rá a honlapra és azt gondoltam, hogy megpróbálok segítséget kérni. Tudtam, hogy létezik energiaküldés, és én nagyon hiszek benne. Azóta kaptam az energiát, hát mit mondjak, folyamatosan javult a lábam, majd teljesen rendbe jött. Mindig éreztem a melegséget a lábamon, volt mikor úgy éreztem, hogy tűvel szurkálják a lábamat, volt hogy kezelés után tiszta piros lett, de segített, nem tudok elég hálás lenni Lajosnak, aki 15 alkalommal, minden csütörtökön 19,30-tól, 30 percen át Reikit küldött önzetlenül. Fotó alapján mért káros földsugárzásokat, Lajos segítségével eltereltük a hálószobából. Tudom, hogy az országos Reiki energiaküldő listára, is felkerültem. Mindenkinek köszönöm, hogy a gyógyulásomhoz ismeretlenül és önzetlenül hozzájárultak. Mivel három hónap után teljesen meggyógyultam.

Még egyszer, nagyon köszönök mindent, és a jó Isten áldását kérem a segítségért.

Szeretettel Márta balazsnemarta@gmail.com

 

2014-08-28 Jurancsik Antalné Rózsa Dunavarsány Arany János utca 78 írja. A Reikit élvezem és beépítettem a minden napjaimba. Nem is álmodtam, hogy találok megfelelő élettársat, de az életem teljesen megváltozott. Nagyon boldog életet élek a párommal, akit ajándékba kaptam az Univerzumtól. Nincsen e-mail címem, de megtalálsz a Reiki klubban, mert 2005 óta majdnem minden Reiki klubon, ott vagyok.

 

Horváth Katalin írja: (2014 augusztus 5. 12óra 30perc)

Üdvözlöm Lajos! Köszönjük a tegnapi Reikienergia küldést. A párom érezte az energiát, azt mondja meleg érzés ment felfelé a jobb lábán, a talpától indult, az első 10 percben a térdéig ment fel, aztán fel egészen a körteizomig. Szerencsére nem aludt el közben (én féltem attól), így végig érezte. Azt mondja jó érzés volt. Utána pár óra alatt kb. hússzor belenyilallt erős fájdalom a lábába. De mondtam neki, hogy a javulás során először rosszabbodhatnak is a tünetek. És semmiképpen ne vegyen be gyógyszert. De nem is akart, hisz pillanatnyi belenyilallások voltak csak. Nyolc hét óta ez volt az első éjszaka, amikor nem ébredt fel a fájdalomra. Csak reggel, munkába indulás előtt ébredt a szokásos időpontban. Máskor 1-4 alkalommal fel kellett kelnie, és járkálnia, meg persze vett be olyankor fájdalomcsillapítót is. És szenvedett. Ma délelőtt volt párszor tompa fájdalma, de össze sem hasonlítható az eddigiekkel. Most várjuk a következő éjszakákat, hogy már végleges-e a gyógyulás, vagy szükség lesz-e a következő energiaküldésre. Nagyon hálásak vagyunk. Még a hét vége felé jelentkezek, hogy milyen az állapota. A legutóbb küldött fénykép használható a földsugárzások értékelésére.? Köszönettel és üdvözlettel:

Horváth Katalin. v.h.k@citromail.hu

Lajos válasza: meg volt beszélve, hogy közvetlenül küldök energiát egy előre fixen megbeszélt időben. Budapesten tartottam oktatást és elfelejtettem, hogy ennyire elment az idő. Buszon utaztam hazafelé, amikor csöngött a telefon. Annyit értettem, hogy László Tófej községből. Kértem a Reiki segítségét, hogy a gyógyító energia találja meg őt. (a pontos adatok otthon voltak) Leszálltam és útban hazafelé ballagtam és végig az összetett két kezem közé képzeltem Lászlót. Köszönöm, hogy a csodálatos Reiki intelligenciája kisegített.
A jövö héten kedden 19 órakor újra küldök energiát, csak csengessetek meg, az adatokat sokáig nem felejtem el. A fotó nem felel meg. A földsugárzások fényképről való mérése, az alázat és mély elmélyülés eredménye. Ehhez egy egészalakos fénykép, semleges háttérrel szükséges. (tehát egyedül szembe álljon, és a háttér egy fal legyen)

 

2013-10-05 Kedves Lajos

Szeretném, ha a vendégoldaladra kikerülhetnének az én sikereim is, amit a Reiki-nek köszönhetek.
2012. őszén kezdtem a klubodba járni. Nagy szeretettel fogadtatok, amiért ezúton is szeretnék hálás köszönetet mondani. Azóta sikerült leszoknom a dohányzásról. Crohn beteg vagyok- igaz, mióta befogadtatok, nem szedek gyógyszert, és teljesen jól érzem magam. Mivel a Reiki energia, nem csak a gyógyulni vágyóknak nyújthat segítséget, el kell, mondjam, hogy a szerelem is rám talált. Számomra a létező legfontosabb, amit a Reiki adott, ad, és adni fog, az a harmónia, a nyugalom és a határtalan szeretet érzése. Ezek a saját érzéseim és élményeim voltak. Arról, hogy hányan nyilatkoztak pozitívan a kezelések után, majd talán egy következő levélben beszámolok.

Köszönöm: Szabó Tímea timiwinkler@gmail.com

 

2013 VIII hó 25.

Kedves Lajos. Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy Debrecenből miért éppen Dunavarsányban telepedtem le, aztán tavaly nyár végén rátaláltam a város honlapján a Te honlapodra és megérkezett a válasz. 
REI -KI az égből jövő energia és a válasz is azt hiszem onnan jött – meg kell ismerkednem ezzel az energiával kaptam a belső hangot. Szeptemberben látogattam meg először a klubbot és november 01 én megkaptam Tőled az első fokozatra való behangolást és az energia elkezdett áramolni a kezeimből olyannyira , hogy az idén márciusban alkalmasnak találtál rá , hogy Reiki második fokozatú behangolást is kaphassak. 
Röviden összefoglalom mit adott nekem a Reiki:

– teljesen megszűnt a közel 25 éve tartó pánikbetegség

-megszűntek az alvászavarok a szorongás és a megmagyarázhatatlan belső feszültség

– nagyon jelentősen javult a közel 30 éve fennálló pollen allergia

– jelentősen javultak a gyomorproblémák  kb. három hónapja, megszűntek a reflux tünetei

– állandóan teli vagyok energiával

– nyugalom van bennem, mindig vidám vagyok, nem aggódom.

Eddig nem találtam olyan módszert, aminek gyakorlása során, aki adja és aki kapja is egyaránt profitál belőle – REIKI az, hisz akár adom , akár kapom ez az energia éppúgy hat és dolgozik.
Köszönöm az égből jövő energiának és annak, aki erre behangolt, hogy újra elkezdhettem ÉLNI !

Hegedűs Zoltán Dunavarsány – E –mail: zoli.h@freemail.hu

 

2013-05-21 Phél Márti két levele. pehlmarta@gmail.com

Aki Horváth Tibor felesége írja Hatvanból: nem értik az orvosok, hogy lehet az, hogy nem romlik Tibor vérképe a rendszeres kemoterápia mellett, és a két hónappal ezelőtti MRI vizsgálaton a daganat nyomát sem látták. Pedig ezt a fajtát nem tudják nyomtalanul kioperálni. Az ő nevében is csak nagy köszönetet tudok mondani, és további sikeres munkát kívánok Neked és a csapatodnak!

Ármin (egy éves nyelőcső nélkül születet unoka, akinek orvosi bravúr, alkotott nyelőcsövet a szerkesztő megjegyzése) állapota sokat javult. Levettek róla minden gépet, szondát. Cumisüvegből eszik már, rendes mennyiséget. Az izmai merevek, tornáztatni kell. Várjuk, hogy a hosszú altatás után a mozgása és az ébersége is rendbe jöjjön. Szép lassan vissza fog állni a rend. Nagyon sokat köszönhetünk Nektek! Üdvözlettel Márti.

 

Nagy Beatrix vagyok 30 éves, Bugyin élek párommal.

2011 nyarán az orvostudomány megállapította hogy pánikbeteg vagyok. Az egyetlen dolog amit segítségként kaptam a sok antidepresszáns vagyis nyugtató volt. Tudtam hogy ez csak felületi kezelés, de az igazi okot nem gyógyítja meg és túl fiatal vagyok ahhoz hogy ilyen betegséget hordozzak. A megoldás keresésére összpontosítottam. Eszembe jutott hogy 2001-ben édesapám jóvoltából megismerkedtem a Reikivel és ez úton kerestem a gyógyulásom. A világháló, (és talán valami más is) – segített rátalálnom a dunavarsányi Reiki klubra. Felkerestem a klubot és segítséget kértem. Ezt kővetően rendszeresen részt vettem a klubfoglalkozásokon majd behangolást kaptam a GENDAI REIKIBE. Azóta életem gyökeresen megváltozott pánikbetegségemnek nyoma sincs. A Reikizés, meditáció és a Reiki klub segítette a gyógyulásomat. Sokat köszönhetek a páromnak akinek először ismeretlen volt a Reiki de a pozitív változások hatására ő is megnyílt e csodálatos dolog felé oly annyira, hogy ő is beavatást kapott így gyakran kezelt a mielőbbi gyógyulás érdekében. Nagyon köszönők minden segítséget. 
Nagy örömömre szolgál hogy megoszthatom veletek a csodálatos dolgot, amit a REIKI adott nekem

2012-05-10-én Köszönettel, Beatrix petrizs@citromail.hu

 

2012/4/10 Trenyi Mihály 55-éves. Apátfalva. mihalytrenyi@gmail.com 

Szeretnék energiaküldést kérni. Betegségek: skizofrénia, krónikus pancreatitis, glaucoma, asztma, diabetes mellitus. Szeretném, hogy a betegségem tünetei enyhüljenek és a hanghallásaim (hallucináció) megszünjön. Az elmúlt héten is voltak hallucinációim. Tízszer voltam műtve. Fizikailag, most erősebb, de lelkileg lelkileg eléggé sérülékeny vagyok. Ha szán rám egy kis időt, kérem írja meg, hogy az egyik ember meg tudja e átkozni a másikat. Fáradozásaikat előre is nagyon köszönöm. Jó egészséget kívánok. Trényi Mihály

2012/4/16 Tisztelt Wagner Úr. Nagyon köszönöm a segítségét! Egész nap vártam az estét, izgatott voltam. Eljött a fél hét, feküdtem és vártam. Pár perc után, belül feszült a hasam, majd a hasi szervek látványosan megnyugodtak. Négyszer voltam pisilni, nem kis mennyiséget és a tüdőmből sok váladék feljött! Egyáltalán olyan könnyűnek érztem magam, mintha egész éjjel aludtam volna és kipihent lettem. Egy kicsit még lebegek, a fejem könnyű és üres. Nagyon szépen köszömön. Trényi Mihály mihalytrenyi@gmail.com

2012/4/19 Tudtam, hogy valamit csináltak velem, mert eszméletlenül bírom a munkát. Képzelje, ma a törött cserepeket cseréltem a tetőn. Ilyenre, még álmomban sem gondoltam. Néha lüktetést érzek a tenyeremben, akkor kapom az energiát? Tegnap és tegnapelőtt megint voltak hallucinációim, de most dícsérő szavakat hallottam. Ez is nagyon rossz volt. Az ágyam, vagyis a fejem fekvéskor délkelet felé néz. Ha megírja, olyan irányba teszem az ágyamat, ahova mondja. Köszönettel Misi. mihalytrenyi@gmail.com

 

2012/4/21 Kedves Lajos. Már érzem, hogy Te leszel a harmadik APÁM. Az első ugye a nemző, a második a sebész prof. aki operált és Te aki vissza adsz az életnek!

(Beszúrás – Lajostól: nem akarlak örökbe fogadni, én csak teszem a dolgomat, neked meg az a dolgod, hogy meggyógyulj.)

Az ágyat lefelé el tudtam tolni, de jobbra nem lehet, mert ott a fal van. A rontást megszüntető imát, még ma elkezdem. Miért törödsz velem ennyit? Bevallom nagyon jól esik, sőt több mint jól esik. Amióta küldiktek az energiát én is több szeretetet tudok adni másoknak. Szeretettel Misi. mihalytrenyi@gmail.com

Válasz, Lajostól: a Reiki így működik. Kérdés: lehet az ágyat 60 centire a faltól elhúzni? Ha közel laknál elterelhetném a káros sugárzásokat.

Videó interjú is készült Misivel, látható a videók gyógyulásokról menüben.

 

2011-09-27. Szekeres Zsuzsa Budapest. szekeres.zsuzsa@logopediakiado.hu 

Soha nem godoltam volna, hogy így is lehet élni, mindig küzdeni akartam és talán zavartam a családomat. Azt gondolom, hogy még az út elején járok, de mások észrevették rajtam a változásokat. Nagyon köszönöm a Shoden (első fokozat) behangolást. Nagyon várom a második fokozatot, amely mágnesként vonz.

 

Reiki siker: a nyugati Reiki III/a fokozatával, eddig a családomat kezelgettem. Behangolást kaptunk a Gendai Reiki Shoden (első) fokozatára. Lendületbe jöttünk és van egy betegünk, aki nyolc hónapja küszködik fej és torokfájással. Előzőleg arcüreg gyulladása volt, amit megnyitottak, felvágták és a fogait kiszedték. Renáta, Csilla lányom és jómagam, tehát hárman Reikivel kezeltük. Előszőr rosszul érezte magát, a torkában, a gyomrában csomókat érzett és hányingere is volt. Gondolom ez a hirtelen sok energia miatt lehetett, ami először felerősítette a fájdalmait. Később a sok-sok ideg és stressz kezdett oldódni és jól érezte magát. Másnap ugyan még fájt a feje, de nem vett be fájdalomcsillapítót. (eddig ez nem történhetett meg, mert a fájdalmat nem tudta elviselni). A második kezelés két nap múlva következett, ezt ketten Renátával végeztük. A kezelés után olyan jól érezte magát, mint betegsége előtt. Nagyon megható volt, mert sírva fakadt és áldotta a Jóistent, hogy hozzánk küldte őt. A kezeléseket folytatjuk tovább, hisszük, hogy minél előbb rendbe jön és mehet dolgozni. Tervezem, hogy a kezelések között, küldök neki távreikit. Szerinted jó ötlet? Ja, ami nem elhanyagolható, én rettenetesen jól érzem magam, ki vagyok békülve világgal. Csilla lányom teljes testkezeléseket kap tőlem, nagyon izgul, kezdődik a suli és költözni kell Pestre, fél attól , hogy egyedül lesz.

2011-09-02 -Nagykőrős Kecskeméti utca 19. Szabóné Csilla

 

2010 december 12. Kedves Lajos. Megpróbálom összefoglalni mit adott nekem a Reiki és az a segítség, amit Tőled kaptam, ha szükségem volt energiára. Több mint két éve kezdődtek a problémáim, azzal, hogy nem tudtam a fájdalomtól lábra állni. Discus herniát diagnosztizáltak, egy MR vizsgálat során az L 4-5 csigolyánál. A sebész meg akart operálni, mert a véleménye szerint az elváltozás, ami a nagy fájdalmakat okozza, csak műtéttel szüntethető meg. Sok-sok fájdalom és küzdelem mellett kerestem a lehetőséget, hogy kerülhetem el a gerinc műtétet. Így találkoztam veled egy Budapesti Reiki klubban, megtapasztaltam a Reiki energia csodálatos hatását és az első kezelés után csökkentek a fájdalmaim. A lakásunkban lévő káros földsugárzásokat is elterelted. Később kitartóan végeztem az önkezeléseket, de sokszor előfordult, hogy segítséget távkezelést kellett kérnem, tőled, ami mindig azonnal érkezett és nagyon sokat segített. Hálás szívvel köszönöm neked, hogy közvetítője voltál a Reiki energiának, ami a betegségem meggyógyítását eredményezte. Jelenleg is rendszeresen kezelem magam és ennek és a távkezeléseknek köszönhetően, amiket teljesen ingyenesen kaptam, nem kellett a porckorong sérvemet megműteni. 2011 január elsejétől minden este a feleségemmel Reiki kört, ülést tartunk és küldünk Reiki energiát mindenkinek akinek szüksége van segítségre. Mégegyszer köszönök nimdent és kívánok a munkádhoz sok-sok sikert. Minél több emberben szítsd fel az életenergia tüzét, kapcsold fel bennük a fényt és ismertesd meg ezt a csodálatos módszert. Telefonszámomat hasonló betegekek megadhatod, hogy reményt adhassak nekik. Baráti öleléssel, 

Dr Győző Károly 1112 Budapest, Csenger út 10 

 

2010-11-11 Dán Marcsi új bejegyzése: 2010 augusztus 28-án, beavatást kaptam a Reiki-1 fokozatába. Az új tudás és a kapott CD segítségével minden nap kezelem magamat Reikivel. Korábbam nappal is ágyban fekvő beteg voltam, most kitünően érzem magam. Ősszel 60 mázsa fát, a téli tüzelőt összevágtam ékekkel, fejszével, baltával és behordtam azt a tárolóba. Már nagyon várom a Reiki második fokozatát. Ha eljössz a klubnapra, találkozhatunk. Írhatsz nekem a címem: aloe-vera@windowslive.com

 

2010-10-22 2007. óta krónikus vastagbélgyulladásom miatt a vérsüllyedésem 30-40 volt. 2010 április 17-től minden héten jártam a Reiki klubban és az otthonomban a káros fölsugárzásokat Lajos tanár úr kitérítette. 2010 május 10.-én a vérvételi leletemen a vérsüllyedés eredményem normális lett. Köszönöm a segítséget. Dánné Marcsi Dunavarsány. aloe-vera@windowslive.com

2010-09-26 Balog Sándor írja Szigetszentmiklósról, kértem küldjenek Reiki energiát, mert megszűnt a munkahelyem és pánikba estem. Azóta a szakmámban kaptam állást közelebb és több fizetségért. Köszönöm. 

 

2010-06-13 Hollósi Judit vagyok Soroksárról. A férjem halálát nem tudtam feldolgozni, meg akartam halni én is. Gendai Reiki Shoden behangolást kaptam. Lajos mester tanácsára kitűztem egy célt magamnak, hogy az unokám esküvőjén szeretnék táncolni. A Reiki segítségével, a halott férjemmel mindent meg tudok beszélni. Azóta egy nagyon rendes párom van. Lajos tanár úr előre megmondta, hogy a Reiki a boldogság elérésének a módszere. Ez igaz.

 

2010-04-11 Balázs János Bp. XI kerületben lakom. Nyugdíjasok vagyunk és a feleségemmel minden apróságon, összevesztünk, ami után napokig duzzogtam. A Reiki hatására, nyugalom és béke keletkezett bennem. Jó lenne megtanulni a Reikit, de a feleségem hallani sem akar róla, nem balhézok vele e miatt. A segítséget, köszönöm. 

 

2010-02-05 Lonci írta. Budapesten élek. 2006-ban, kétszer operáltak gégerákkal, Rózsa és Lajos egy közös rokonunknál bemutatta nekem a Reikit, amely után fájdalom nélkül tudtam enni. 2011-ben, most is élek és virulok. Köszönöm.

 

2009-12-05 Gergő vagyok. Fiatalon a jobb lábamon a fekélyes nyiroködémámat naponta kellett fáslizni. A földsugárzások elterelése és a Reiki-1 behangolásom, valamint az önkezelések hatására nagyon szépen javulok. Azóta beleférek egy normális méretű cipőmbe.

Köszönöm a segítséget, Máthé Gergő Budapest XIV. kerület Nagy Lajos király út 151 f/2

 

2009-09-30 Köszönjük azokat a leveleket, amelyekben írjátok, hogy a Reiki klubban, vagy távolságból kapott Reiki energiától, melegséget éreztetek, könnyűek, lazák lettetek és elmúltak fejfájások, vagy gyönyörű színes fényeket láttatok. Érdekesség, hogy én Máthé Gergő a honlap szerkesztője feküdtem a kezelőágyon. Reiki energiát kaptam és nyitott szemmel, világos nappal a mennyezetet örvénylő gyönyörű, zöld fény-folyónak láttam. Csodálatos volt.

Máthé Gergő Budapest XIV. kerület Nagy Lajos király út 151 f/2

 

2009-09-12 . Nyirokmirigy daganattal operáltak, évenként operáltak és sugárkezeléseket kaptam. Gyógyult vagyok. Minden Reiki klubon ott vagyok. Köszönöm a segítséget.

Jurancsik Antalné Rózsa Dunavarsány Arany János utca 78

 

2009-08-21 Madaras Edit  vagyok, budapesti 2008-ben tavasszal a gyógyító központban találkoztam Lajos mesterrel. Két évig próbálkoztunk, mert babát akartunk. Hétszer kaptam talpmasszázst és természetgyógyászati tanácsokat. Korábban volt beavatásom Reikire, amit nem használtam, azt felébresztettük és sokat gyakoroltam. A 2008 augusztusra kiírt magzat beültetést, le kellett mondani, mert terhes lettem. Hálás szívvel küldöm a fényképet Nórikáról a REIKI babánkról. Edit madarasedit@hotmail.com

 

2009-07-18 Sipos Elvira, írja. Az első reiki kezelés  után már jól aludtam. Egy hónap múlva, a lelki problémáimat, amelyek évekig gyötörtek, fel tudtam dolgozni. Sajnos messze lakom a közösségtől.

 

2009-06-21 H. Ibolya Délegyháza  írja. Szájpadlás rák és infarktus után kerültem a közösségbe, a Reiki nagyon sokat segített. Találkozhatsz velem, mert a mai napig minden klubnapon ott voltam.

 

2009-05-16 Katalin Dunavarsány írja. A vérnyomásomat semmilyen orvosi módszerrel nem lehetett levinni. A Reiki segítségével rendbejőttem, semmilyen gyógyszert nem szedek és a vérnyomásom normális. 

Katalin Dunavarsány Hősök útja 9 

 

2009-02-12. Ullmann Kati, Dunavarsány. Reiki-2 avatott vagyok. A vastagbél rák kivizsgálása után az orvos azt mondta, hogy készüljek fel az életből való távozásra, ennek ellenére meggyógyultam. Kis apróság, hogy a mellemben lévő nyolc ciszta csoda folytán, eltűnt, a vérnyomásom normális lett. 

Köszönöm katka1956@freemail.hu

 

2008-11-30 Mikóné Győri Mariann, délegyházi középiskolai tanárnő vagyok és évek óta pánik beteg voltam. A Reiki meggyógyított.

Köszönöm gyorimariann@caesar.elte.hu 

 

2008-09-20 Tekla Délegyháza. 2008 nyarán kerestem fel a közösséget, szörnyű derékfájással. Először a földsugárzásokat Lajos elterelte, majd ajavulás hatására Reiki beavatást kértem. A férjemet Reikivel kezelem és a közösség is rendszeresen, küld neki energiát. Az arcán lévő karcióma bőrrák sebei leestek, alatta új egészséges bőr van, a vese dialízis réme elhárult a leletei jobbak lettek és a 10 éve süket bal fülére újra hall. A pánikbeteg unokám a küldött energiától meggyógyult és dolgozni tud. Az egész távollévő családom szeretné megismerni a Reikit. A közösségbe látogató hasonló betegekkel szívesen találkozom. A mai napig mindig részt vettem. 

 

2007-12-25. Jeles Jánosné Ica dunabogdányi lakos, 20 évig voltam Parkinson beteg. 2007-ben, kerültem kapcsolatba a közösséggel, illetve Wagner Lajos Reiki tanárral, Csúsztam, másztam a kabátomat, sem tudtam egyedül segítség nélkül felvenni. Most órákig kertészkedek, táncolni járok és Reiki-2 beavatott, vagyok. A hasonló betegeknek a telefonszámomat Lajos mester megadhatja.