Földsugárzások és elektroszmog

A FÖLDSUGÁRZÁSOK vizsgálata, fontos az egészség megőrzése miatt. 

Ha szükséges az elterelésük a a törésvonal sugárzás kivételével lehetséges.

A krónikus, vagy nehezen gyógyuló betegségek esetében a háttérében a káros fölsugárzások, hátráltatják a gyógyulást. Ezért a földsugárzásokat a hozzám fordulók esetben szívesen megmérem. Ez az aurából, illetve a hozzám küldött egész alakos fényképekről ingyenesen végzem. Ha szükséges elterelem azokat a helyszínen és a szintén egészségkárosító elektroszmogot, műszerrel mérem.

Ennek a díja 10000.- forint, amit az igénylőnek, jótékony célra kell befizetni.

Ha találok törésvonal sugárzást, ami radioaktív lehet, azt Geiger-Müller müszerrel mérhetem.

A Föld káros sugárzásai függőlegesen  haladnak az univerzum felé, így ami az épület földszintjén mérhető, az akár a tizedik emeleten is jelen van. A Föld mágneses tere károsító rácshálókban jelenik meg, ezen vonalak kereszteződésein több százszoros is lehet az ártalom. Ezek a felfedezőkről lettek elnevezve, a Hartmann és Curry sugárzások.

Az egészségere ártalmasak a Szentgyörgy és Ley sugárzások és az abból kialakulható Vortexek, valamint a Föld törésvonal sugárzásai is. Ha ilyen  helyeken éveken keresztül való alvás, vagy tartózkodás, megzavarja az emberek energia rendszerét, és betegség léphet fel.

Már az ókorban is képesek voltak egyes emberek megérezni, kimérni a vízerek kisugárzásait, amelyekkel a kutak helyét határozták meg. 4000 éves Afrikai barlang rajzok,  varázsvesszős vízkutatókat ábrázolnak. A kínai Yü császár időszámítás előtt 2000-ben írta le vízkutatásait.

A vízerek földsugárzásai nagyon veszélyesek. 

Később robbanó szerkezeteket, majd olajkutatáshoz használták a vesszős kutató módszert. A modern életünkben már sokat tudunk a radiesztéziáról. (sugárzás érzékelése)

1929. évben Gustav  von Pohl (báró) a Bajorországi Vilsbiburgban kereste az összefüggéseket vízér sugárzások és a gyakori daganatos betegségek között. A méréseit összehasonlította a faluorvos feljegyzéseivel, amelyek igazolták a feltevését. Ezután megindult a további vizsgálódás, amelyek bebizonyították vízerek károsítását. Ernst Hartmann 1956. évben megfigyelte a róla elnevezett mágneses rácshálót.

Később, Dr. Manfred Curry megtalálta a másik rácshálót, aminek a neve Curry sugárzás lett. A törésvonalak és az érctelepek sugárzásai akár radioaktívak is lehetnek. A különböző földsugárzások,az abban tartózkodó személyt legyengítik, hosszabb idő után megbetegszik.

Alfred Watkins határozta meg a Szent György pozitív sugárzást. Az ilyen helyeken, néhány órás tartózkodás, feltöltő, gyógyító, de benne élő személyt túltölti és betegségek okozója lehet. A Szent György sugárzás kísérője jobbra és balra a Ley negatív sugárzás, az abban élők sorvadásos betegségekre számíthatnak.

A földsugárzásokat, helyesen mérő biorezonanciás eszközzel lehet megmérni (amelyek mérése a Hartmann és vízér sugárzásokra korlátozódik) azonos eredményt mérhet egy gyakorlattal rendelkező személy az aurából, cca. 3-5 perc alatt, lengyel pálcával.

A helyszíni mérések hosszabb időt vesznek igénybe. Ekkor a műszer nem az inga a vessző, vagy pálca, hanem az ember, aki a mérést végzi.

A Hartmann és Curry sugárzás kitérhet a csúcson lévő immunrendszer esetében. (Amit a Hortobágyon, 6 méteres aurával rendelkező, legelőn kérődző szürke marhánkon sikerült mérnem, akiket nem lehetett a vízérbe vezetni.)

A Hartmann, Curry, a vízér, a Tigris sugárzás, a Szent György 2,5 méter széles és a Ley 1 méter széles sugárzások, eszközökkel kitéríthetők. A törésvonal sugárzásból pedig, ki kell térni.

A LEGFŐBB HIBÁK A FÖLDSUGÁRZÁSOK ELTERELÉSÉNÉL, AMIT EL KELL KERÜLNI.

1.- Ha csak a Hartmann és vízér sugárzást ismeri a “szakember” akkor lehet, hogy az általa nem ismert pusztító sugárzásba tolja a fekvőhelyet ahol még súlyosabb betegség, lehet a következmény.

2.- A földsugárzásokat megszüntetni nem lehet, csak oldalirányba kitéríteni, tehát a ha szomszédokra küldjük, megbetegíthetjük őket. Mindkét esetben a “szakember” negatív KARMÁT hoz létre magának, amiért a karma törvénye alapján, valamikor bűnhődni fog.

3.- A Hold pályája befolyásolja a Curry és Hartmann sávokat, tehát a mérést több órán keresztül kellene mérni, illetve az aurából az átlagot kell mérni. 

4.- Hagyni kell olyan területet amely nincsen elterelve, mert a földfelszíni Schumann hullámokra minden élő szervezetnek szüksége van és az elterelés ezt is befolyásolja.

Dunavarsány Viola utca 28 alatt, a Reiki klubot minden hétfőn 18-20 óráig tartjuk. Ide bejelentkezés alapján el lehet jönni. Kérésre a mérését, az aurából elvégezem. A távollévőknek az email-ban küldött egészalakos fénykép alapján is van lehetőség, amit kérni kell. Személyesen, vagy a kép aurájából meghatározható a fekhely sugárterhelése. A földsugárzástól mentesített személyek azonnal, vagy néhány hét után, pozitív eredményekről számolnak be. Három hónap után aurájukat ellenőrzöm. Ismétlem az ingyenes mérésre, bejelentkezés szükséges. 

AZ ELEKTROMOS SZMOG.

Az ember nem szokhatott hozzá, az elektromos szmoghoz, de ezekkel is együtt kell élnünk. Az erőművekben előállított elektromos áram egyharmada nem jut el a fogyasztóhoz, mert a vezetékek kisugározzák azt. Ezenkívül az áram, mágneses mezőket gerjeszt. Mindezek megterhelik, a szervezetünk működését, legyengít bennünket és betegségre számíthatunk. A modern életünk része a megannyi elektromos készülék. Ezek is létrehozzák az elektromos szmogot, ami természetünk ellen van, és szintén károsak az egészségre, hasonlóan mint a fent említett földsugárzások. 

Ezeket a terheléseket a földsugárzás méréssel együttesen műszerrel mérem, ami legtöbbször, a sokszorosa a megengedett határértéknek. A mérések után tanácsolom és újra mérem azokat a változásokat, amelyek kedvezőbbek. 

Hogyan kerüljük el, illetve csökkenthetjük a fenti terheléseket:

Ingatlan vásárlás előtt meg kell vizsgálni a sugárzásokat. A földsugárzások elterelhetőek, egy kivétellel, ez a törésvonal sugárzás, ha az radioaktív.  

A nagyfrekvenciás Wifi antenna erősítő éjjel legyen kikapcsolva, a mobiltelefon ne legyen a hálószobába, napi használatánál hangosítsuk ki ne tartsuk a fejünk közelében. Mikrohullámú sütő  bekapcsolása után távolodjunk el, és amikor leállt, akkor menjünk vissza. A mikrohullámú sütő halott ételt hoz létre, amit Reikivel lehet feltölteni, élővé tenni. Erről itt olvashatsz.

Méréseim szerint, az 50 Hz káros elektrószmogot okozzák: a villanyórák közelsége, a hosszabbító saláták, különösen az ágyak alatt, olvasólámpák, közeli elektromos ébresztő órák, ágymelegítők, az asztali PC és egyéb készülékek. A modern TV készülékek kevésbé ártalmasak. Legjobb, ha minden elektromos készüléket éjjelre kihúzzuk a konnektorból, mivel azok kikapcsolt állapotban is ártalmasak. (sok esetben a dugó megfordítása sokat javít a mérési eredményen) Profi megoldás a feszültségmentesítő relé (cca. 30 ezer forint, a neve: 2 záró, TELE ONF3) amely a villanyóra után áramtalanít, azonban bármely fogyasztó bekapcsolásakor, mindenhol lesz áram. Ilyenkor a hűtőgépnek és riasztónak, független áramkőrt kell kiépíteni.  

FÖLDSUGÁRZÁSOK MÉRÉSE ÉS ELTERELÉSE, MŰSZERES ELEKTROMOS SZMOG MÉRÉSE. 

Egy lakás, vagy ház mérése és a földsugárzások elterelése Dunavarsányban 10000.- forint, amit az igénylőnek valamilyen jótékony célra kell befizetnie. 

 Dunavarsányban létezik egy terület Szentgyörgy sugárzások többszörös találkozásával, amelynek kiépítésével, az például az Attila dombhoz hasonló betegségeket gyógyító területet lehet kialakítani.

A Szentgyörgy pozitív sugárzások legtöbbször észak-dél, vagy kelet-nyugat irányúak. A fent említett Szentgyörgy sugárzást amelyet a családi házam kerítése mellett megtaláltam, ezektől 45 fokban eltér. Ez azt jelentette, hogy valahol a közelben kell lenni egy nagy és sokszoros erővel bíró többszörös kereszteződésnek, amely egy kiváló gyógyító terület lehetne. Sok éve ismerem az észak déli sugárzást, amely Taksony-Dunavarsány-Délegyháza vonalon található. Tovább vizsgálódtam oly módon, hogy a Dunavarsányi katolikus és református templomokon áthaladó hasonlóan 45 fokos sugárzásokat is követve megkerestem a további 45 fokos kereszteződést és az észak-déli és kelet-nyugati társait. Térképeket nyomtattam, és tovább mértem, amely alapján sikerült megtalálni egy olyan beépítetlen területet, amelyen négy Szentgyörgy sugárzás kereszteződés található. Ez egyenértékű például a méltán híres Atilla domb gyógyító területével. Dunavarsányt egy gyógyító park kiépítése, hasonlóan híressé tehetné a városunkat és vonzaná a gyógyulni vágyó látogatókat. A hasonló ismert helyek általában nehezen megközelíthetőek, az is szerencsés, hogy a városunk minden közlekedéssel jól megközelíthető. 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük