Földsugárzások és elektroszmog

VIZSGÁLATA AZÉRT KERÜLT A REIKI MENÜBE, MERT NAGYON FONTOS AZ EGÉSZSÉG JAVÍTÁSA, ILLETVE MEGŐRZÉSE MIATT. 

Aki kimerülve ébred, vizsgáltassa meg a hálóhelyét.

FÖLDSUGÁRZÁSOK MÉRÉSE ÉS ELTERELÉSE, MŰSZERES ELEKTROMOS SZMOG ÉS RADIOAKTÍV GAMMA SUGÁRZÁS MÉRÉSE. 

Egy lakás, vagy ház mérése és a földsugárzások elterelése:

1.- A KÁROS FÖLDSUGÁRZÁSOK VIZSGÁLATA: Az igénylő küld egy teljes (egész alakos) képet magáról semleges háttér előtt (egy házfal) emailban, amit kinyomtatok és mérem a földsugárzásokat. Ha van probléma, és lehetséges az ágy eltolása azt javaslom. Ez ingyenes.

2.- elterelés a helyszínen 25000.- forint, (+ 10 kilométeren túl, a NAV szerinti autó használat, ami cca. 50Ft/km) Az összeget az igénylőnek valamilyen jótékony célra kell befizetnie.

3.- elterelés a távolból 20000.-  + 1200.- forint posta költség, amit az igénylőnek valamilyen jótékony célra kell befizetnie. Csak elterelés történik, elektroszmog és gammasugárzás mérése nem lehetséges. Az eltereléshez, kell alaprajzot küldeni a lakásról, vagy házról egy emailban. Nem kell pontosan méricskélni, kockás papíron két kocka egy méter, és megjelölni az északi irányt. Be kell jelölni a szomszédok irányát és távolságát, mivel a sugárzásokat oldalra lehet eltéríteni és a szomszédokra vigyázni kell.

Igény esetén küldök egy csekket, jótékony célra (Máltai Szeretet Szolgálat – Piros Orr Doktorok, – stb.) 20200.- forintról. Ezt az igénylő befizeti és visszaküldi az ellenőrző szelvényt. Ezután elküldöm az elterelő lapokat és bejelölöm a rajzon, hogy hova és hogyan kell azokat elhelyezni. Kérheti az igénylő az elterelés ellenőrzését a korábban küldött teljes kép alapján. Ez három hónap után történhet,  amikor az aurában már kedvező változás történt. 

A krónikus, vagy nehezen gyógyuló betegségek esetében a háttérében a káros fölsugárzások, hátráltatják a gyógyulást. Ezért a földsugárzásokat a hozzám fordulók esetben szívesen megmérem a reiki klubban az aurából, illetve ahogy fent írtam a hozzám küldött egész alakos fényképekről ingyenesen végzem. 

Földsugárzások és elektroszmog

A Föld káros sugárzásai függőlegesen  haladnak az univerzum felé, így ami az épület földszintjén mérhető, az akár a tizedik emeleten is jelen van. A Föld mágneses tere károsító rácshálókban jelenik meg, ezen vonalak kereszteződésein több százszoros is lehet az ártalom. Ezek a felfedezőkről lettek elnevezve, a Hartmann és Curry sugárzások.

Az egészségre ártalmas Szentgyörgy és Ley sugárzások és az abból kialakulható Vortexek, valamint a Föld törésvonal sugárzásai is. Ha ilyen  helyeken éveken keresztül való alvás, vagy tartózkodás, megzavarja az emberek energia rendszerét, és betegség léphet fel. 

Már az ókorban is képesek voltak egyes emberek megérezni, kimérni a vízerek kisugárzásait, amelyekkel a kutak helyét határozták meg. 4000 éves Afrikai barlang rajzok,  varázsvesszős víz kutatókat ábrázolnak. A kínai Yü császár időszámítás előtt 2000-ben írta le víz kutatásait.

A vízerek földsugárzásai nagyon veszélyesek. 

Később robbanó szerkezeteket, majd olajkutatáshoz használták a vesszös kutató módszert. A modern életünkben már sokat tudunk a radiesztéziáról. (sugárzás érzékelés)

1929. évben Gustav  von Pohl (báró) a Bajorországi Vilsbiburgban kereste az összefüggéseket vízér sugárzások és a gyakori daganatos betegségek között. A méréseit összehasonlította a faluorvos feljegyzéseivel, amelyek igazolták a feltevését. Ezután megindult a további vizsgálódás, amelyek bebizonyították vízerek károsítását. Ernst Hartmann 1956. évben megfigyelte a róla elnevezett mágneses rácshálót.

Később, Dr. Manfred Curry megtalálta a másik rácshálót, aminek a neve Curry sugárzás lett. A törésvonalak és az érctelepek sugárzásai akár radioaktívak is lehetnek. A különböző földsugárzások, az abban tartózkodó személyt legyengítik, hosszabb idő után megbetegszik.

Földsugárzások és elektroszmogAlfred Watkins határozta meg a Szent György vonalak pozitív sugárzását. Az ilyen helyeken, néhány órás tartózkodás, feltöltő, gyógyító, de benne élő személyt túltölti és betegségek okozója lehet. A Szent György sugárzás kísérője jobbra és balra a Ley negatív sugárzás, az abban élők sorvadás betegségre számíthatnak. Ezek mérhetők a térképeken is.

A földsugárzásokat, helyesen mérő bio-rezonanciás eszközzel lehet megmérni (amelyek mérése a Hartmann és vízér sugárzásokra korlátozódik) azonos eredményt mérhet egy gyakorlattal rendelkező személy az aurából, cca. 3-5 perc alatt, lengyel pálcával.

A helyszíni mérések hosszabb időt vesznek igénybe. Ekkor a műszer nem az inga a vessző, vagy pálca, hanem az ember, aki a mérést végzi.

Földsugárzások és elektroszmog

 

A Hartmann és Curry sugárzás kitérhet a csúcson lévő immunrendszer esetében. (A Hortobágyon, 6 méteres aurával rendelkező, legelőn kérődző szürke marhánkat nem lehetett a vízérbe vezetni.)

A Hartmann, Curry, a vízér, a Tigris sugárzás, a Szent György 2,5 méter széles és a Ley 1 méter széles sugárzások, eszközökkel kitéríthetők. A törésvonal sugárzásból pedig, ki kell térni.

 

A LEGFŐBB HIBÁK A FÖLDSUGÁRZÁSOK ELTERELÉSÉNÉL, AMIT EL KELL KERÜLNI.

1.- Ha csak a Hartmann és vízér sugárzást ismeri a „szakember” akkor lehet, hogy az általa nem ismert pusztító sugárzásba tolja a fekvőhelyet ahol még súlyosabb betegség, lehet a következmény.

2.- A földsugárzásokat megszüntetni nem lehet, csak oldalirányba kitéríteni, tehát a ha szomszédokra küldjük, megbetegíthetjük őket. Mindkét esetben a „szakember” negatív KARMÁT hoz létre magának, amiért a karma törvénye alapján, valamikor bűnhődni fog.

3.- A Hold pályája befolyásolja a Curry és Hartmann sávokat, tehát a mérést több órán keresztül kellene mérni, illetve az aurából az átlagot kell mérni. 

4.- Hagyni kell olyan területet amely nincsen elterelve, mert a földfelszíni Schumann hullámokra minden élő szervezetnek szüksége van és az elterelés ezt is befolyásolja.

Dunavarsány Viola utca 28 alatt, a Reiki klubot minden hétfőn 18-20 óráig tartjuk. Ide bejelentkezés alapján el lehet jönni. Kérésre a mérését, az aurából elvégezem. A távollévőknek az email-ban küldött egészalakos fénykép alapján is van lehetőség, amit kérni kell. Személyesen, vagy a kép aurájából meghatározható a fekhely sugárterhelése. A földsugárzástól mentesített személyek azonnal, vagy néhány hét után, pozitív eredményekről számolnak be. Három hónap után aurájukat ellenőrzöm. Ismétlem az ingyenes mérésre, bejelentkezés szükséges. 

AZ ELEKTROMOS SZMOG.

Az ember nem szokhatott hozzá, az elektromos szmoghoz, de ezekkel is együtt kell élnünk. Az erőművekben előállított elektromos áram egyharmada nem jut el a fogyasztóhoz, mert a vezetékek kisugározzák azt. Ezenkívül az áram, mágneses mezőket gerjeszt. Mindezek megterhelik, a szervezetünk működését, legyengít bennünket és betegségre számíthatunk. A modern életünk része a megannyi elektromos készülék. Ezek is létrehozzák az elektromos szmogot, ami természetünk ellen van, és szintén károsak az egészségre, hasonlóan mint a fent említett földsugárzások. 

Földsugárzások és elektroszmogEzeket a terheléseket a földsugárzás méréssel együttesen műszerrel mérem, ami legtöbbször, a sokszorosa a megengedett határértéknek. A mérések után tanácsolom és újra mérem azokat a változásokat, amelyek kedvezőbbek. 

Hogyan kerüljük el, illetve csökkenthetjük a fenti terheléseket:

Ingatlan vásárlás előtt meg kell vizsgálni a sugárzásokat. A földsugárzások elterelhetők, egy kivétellel, ez a törésvonal sugárzás, ha az radioaktív.  

A nagy-frekvenciás Wifi antenna erősítő éjjel legyen kikapcsolva, a mobiltelefon ne legyen a hálószobába, napi használatánál ki kell hangosítani,  ne tartsuk a fejünk közelében. Mikrohullámú sütő  bekapcsolása után távolodjunk el, és amikor leállt, akkor menjünk vissza. A mikrohullámú sütő halott ételt hoz létre, amit Reikivel lehet feltölteni, élővé tenni. 

Méréseim szerint, az 50 Hz káros elektro-szmogot okozzák: a villanyórák közelsége, a hosszabbító saláták, különösen az ágyak alatt, olvasólámpák, közeli elektromos ébresztő órák, ágymelegítők, az asztali PC és egyéb készülékek. A modern TV készülék kevésbé ártalmas. Legjobb, ha minden elektromos készüléket éjjelre kihúzzuk a konnektorból, mivel az kikapcsolt állapotban is ártalmas. (sok esetben a dugó megfordítása sokat javít a mérési eredményen) Profi megoldás a feszültségmentesítő relé (cca. 30 ezer forint) amely a villanyóra után áramtalanít, azonban bármely fogyasztó bekapcsolásakor, mindenhol lesz áram. Ilyenkor a hűtőgépnek és riasztónak, független áramkőrt kell kiépíteni.  

Dunavarsányban létezik egy terület SzentGyörgy sugárzások többszörös találkozásával, amelynek kiépítésével, az például az Attila dombhoz hasonló betegségeket gyógyító területet lehetne kialakítani.

A SzentGyörgy pozitív sugárzások legtöbbször észak-dél, vagy keletnyugat irányúak. A fent említett SzentGyörgy sugárzást amelyet a családi házam kerítése mellett megtaláltam, ezektől 45 fokban eltér. Ez azt jelentette, hogy valahol a közelben kell lenni egy nagy és sokszoros erővel bíró többszörös kereszteződésnek, amely egy kiváló gyógyító terület lehetne. Sok éve ismerem az észak déli sugárzást, amely Taksony-Dunavarsány-Délegyháza vonalon található. Tovább vizsgálódtam oly módon, hogy a Dunavarsányi katolikus és református templomokon áthaladó hasonlóan 45 fokos sugárzásokat is követve megkerestem a további 45 fokos kereszteződést és az észak-déli és kelet-nyugati társait. Térképeket nyomtattam, és tovább mértem, amely alapján sikerült megtalálni egy olyan beépítetlen területet, amelyen négy SzentGyörgy sugárzás kereszteződés található. Ez egyenértékű például a méltán híres Attila domb gyógyító területével. Dunavarsányt egy gyógyító park kiépítése, hasonlóan híressé teheti a városunkat és vonzaná a gyógyulni vágyó látogatókat. A hasonló ismert helyek általában nehezen megközelíthetők, az is szerencsés, hogy a városunk minden közlekedéssel jól megközelíthető.