Videók gyógyulásokról, Reiki eredmények

 

Megértem és elfogadom azt, hogy a az emberek nem szívesen vállalják a nyilvánosságot. Kevesebb mint egy százalékuk áll a kamera elé. A híres emberek, sajnos még a nevük kezdőbetűivel, cím nélkül sem írnak a magukról. Köszönöm az alábbiaknak, hogy videóinterjúban elmondják a történetüket. Ezzel segítenek elhinni a reménytelen esetekben is, hogy van kiút, van lehetőség számukra.

 

Colitisz krónikus fekélyes vastagbél gyulladás elmúlt a reiki segítségével.

Pintér Anikó üzenete Szegedről. E-mail: farkasne.pinter.aniko@gmail.com

Anikó vagyok Szegeden élek és fekélyes vastagbél gyulladással kerestem meg a reiki közösséget. Korábban reiki első és második fokozatát tanultam, amit gyakoroltam és más elérhető főleg étkezési és gyógygomba módszereket is alkalmaztam magamon. Valami kis javulás történt, de nem gyógyultam meg. A távolság miatt online kezdtem tanulni az Usui Reiki Ryoho módszert. Hetente találkoztam az interneten a tanár úrral, később a gyakorló csoporttal. A tünetek a gyakori véres széklet sokat javult és a második fokozaton teljesen meggyógyultam amit a labor lelet is igazolt. A vérsüllyedésem normális lett. Amikor a tanár úr Szegeden járt személyes behangolásokat is kaptam. Ami nincs a videóban, hogy megismertem egy hozzám illő férfit akivel boldoggá vált az életem. A reiki tanítását, hogy a módszer a boldogságot hozza létre, az én példám is igazolja.     

 

Asztma és allergia állapotáról küldött videó üzenetet Boros Tibor Veszprémből.  

 

PARKINZON beteg voltam. Weindner Endre Debrecen Telefon: +36-52-311-045 és +36 70 280 5722

A Tanár úrral Debrecenben találkoztam és tanított az Usui Reikire és a fekvőhelyemen mérte a földsugárzásokat. Két héttel később, lementem a boltba vásárolni és ott vettem észre, hogy a két botot, ami nélkül már nem tudtam járni, elfelejtettem magammal vinni. A videó Cegléden készült, amikor a reiki második fokozatát tanultam. Mivel nincs internetem, a telefonon voltunk kapcsolatban. Akár mikor hívtam a tanár urat, mindig ellátott tanácsokkal. Nagyon köszönöm a segítséget. Weindner Endre  Debrecen.

 

Interjú Hegedűs Zolival: pánikbetegség , allergia , reflux betegségről szóló története. E-mail: zoli.h@freemail.hu 

 

Parkinzon kór is elfelejthető?  A felvétel óta további javulás történt.              

 

Erzsike gyakran látogatja a Reiki klubot és segít másokon.  

 

A köszvényről és magas-vérnyomásról beszél a reikis.  Telefonszáma: +36 20 995  7776

Mindenkor, ha felébredtem éjjel reikivel aludtam el. A két galambtojás méretű nagy epekövem, amit műteni kellett volna. sok apró 1-1,5 milliméteres lett. A Lajos tanár úr javaslatára naponta egy liter almalevet ittam, és megtanított a talpmasszázs alapfogalmaira, amit használtam. Az utóbbi ultrahangos vizsgálat teljesen tiszta epehólyagot és vezetéket mutatott. Köszönöm: ez a reiki csodája. 

 

Trényi Misi megható üzenete, folyamatosak a javuló eredményei. E-mail: mihalytrenyi@gmail.com

 

Nagy Gabriella üzenete édesapjáról.

 

Molnár Szilvi babája. E-mail: kathylane0228@gmail.com

A reiki klub tagjai nagyon sokat segítettek. Nem hittem benne, de elkezdődött a javulás, hétről hétre jó irányba. Én is megtanultam a reikit és naponta minden szabad időmben végeztem amit a tanár úr javasolt. Nagyon vágyakoztam egy saját babára és megszületett. Nagyon hálás vagyok a minden reikisnek akik feláldozták a szabad idejüket, hogy nekem segítsenek.

 

 

videók gyógyulásokról

A reiki emberi egészség javítása

A Reiki a javítást a test és a lélek tisztításával kezdi és folytatja az energia rendszer életenergiával való feltöltésével.

Az orvostudomány fantasztikus eredményeket ér el, de a betegségek lelki okaival kevésé foglalkozik. Az emberi szervezet működését teljes mértékben vizsgálta kutatta a tudomány, a szervek felépítése e sejtek és azok belseje a kromoszómák és a DNS vizsgálata még a laikusok részére is megérthető. A lélek dolgai a gondolatok és érzelmek hatását a betegségekre még kevéssé ismert, kutatás tárgya. A Reiki ami a kozmikus energia, azonban automatikusan elkezdi a lelki dolgok tisztítását, ami után feltölti az egész szervezetet életenergiával. Az orvosi gyógyító munkát, kiegészíti ezzel és az együttműködés eredménye, hogy még a krónikus betegségek esetén is jó eredmények születnek. A reiki kezelőnek, vagy a betegnek ezekről semmit sem kell tudni, mert ez az energia hatására egyszerűen megtörténik.