Videó interjúk

Videók gyógyulásokról

 

Megértem és elfogadom azt, hogy a meggyógyult betegek, nem szívesen vállalják a nyilvánosságot.       Kevesebb mint egy százalékuk áll a kamera elé. A híres emberek, sajnos még a nevük kezdőbetűivel, cím nélkül sem írnak a gyógyulásukról. Köszönöm az alábbi gyógyultaknak, hogy videóinterjúban elmondják a történetüket. Ezzel segítenek elhinni a reménytelen krónikus betegeknek, hogy van kiút, van lehetőség a gyógyulásra.

 

Colitisz krónikus fekélyes vastagbél gyulladás gyógyulása a reiki segítségével.

Pintér Anikó üzenete Szegedről.

 

 Asztma és allergia gyógyulásáról küldött videó üzenetet Boros Tibor Veszprémből.

 

PARKINZON beteg voltam. Weindner Endre 4025 Debrecen Hatvan utca 22.

 

Interjú Hegedűs Zolival: pánikbetegség , allergia , reflux betegség gyógyulásának története. 

Az interjú óta, Zoli sokat fejlődött, Shinpiden behangolást kapott és velem együtt tanít a tanfolyamokon.

 

Parkinzon kór gyógyulása.  A felvétel óta további javulás történt. A Skypeon kezdtem Irmával, a kilencedik Parkinzon beteggel dolgozni, nagyon lelkes, mert folyamatos a javulása. Remélem a gyógyulása után vállalkozik videóinterjúra.             

 

A rák gyógyulásának története a Reiki segítségével. A felvétel óta, Erzsike nagyon jó egészségi állapotba került, gyakran látogatja a Reiki klubot és segíti az új betegeket,  

 

A köszvény és magas-vérnyomás gyógyulása a Reiki, Agykontroll és az Egészségjavító CD segítségével, amely átvehető a Reiki klubban. A interjú óta János legutóbbi laborleletében, a cukor értéke 7,4-re csökkent le, amit a vendégoldalra felírtam.

 

Szabó Tímea Crohn betegség gyógyulása

 

Trényi Misi megható üzenete, több betegség gyógyulásáról és a boldogságról

 

Nagy Gabriella üzenete édesapja gyógyulásáról.

 

Molnár Szilvi babája. Többeknek a jóindulatú, de vérzéseket okozó miómája és cisztája eltűnt. Amíg hasonló gyógyulások történnek, még érdemes maradnom, ezen a sártekén.