Reiki lényege egyszerűen, megérthető és megtanulható.

Az emberek nem tudják hova tenni, a reikit amikor hallaanak róla. Elképzelésük sincs mi az és idegenkednek tőle. Valami nagyon érthetetlen dologra gondolnak, amikor találkoznak vele. A tudomány ma már tanítja, hogy az egész univerzum rezgésekkel működik. Az élő szervezetek, így az emberek létezéséhez szükséges ez a kozmikus energia, amely létfontosságú, mert ez áramlik a testünkben. 

Alvás közben kapjuk és raktározzuk el az Univerzumból érkező életenergiát, amit éber állapot alatt felhasználunk. Egyszerűen megfogalmazva: az energia rendszerünk működése, hasonlít az akkumulátorhoz. Ha nyugtalan az alvás miatt a feltöltés kevés és ha feszült, stresszes az életünk, akkor hamar kimerül az energiakészletünk, legyengülünk és megbetegszünk.

A reiki egy csatorna az ember és az univerzum között, amelyen korlátlanul érkezhet az életenergia. Tehát egy nagy lehetőség, hogy kapcsolódjunk a kozmikus térhez és pótoljuk a hiányzó energiánkat. 

A Reiki jelentése Rei = univerzum – Ki életenergia.

 

A reiki működése és használata, a tanfolyamon nagyon könnyen megtanulható. A tanítást a felhatalmazott hiteles mester-tanár végzi. A módszernek a lényege a tanuló energia rendszerének behangolása, megnyitása az életenergia fogadására. A reiki alkalmazása az életenergiát megnöveli, ami gyógyító hatású. Ezzel javítani tudjuk saját egészségünket, sőt segíteni tudunk vele másokat is. Tehát a kozmikus térhez kapcsolódva az elvesztett életerő pótlására remek lehetőségünk lesz.    

Reiki lényege egyszerűenA Reiki könnyen megtanulható és nem kell hozzá semmilyen eszköz vagy orvosi ismeret, sem különleges adottság.

Sajnos az emberek tartanak a változásoktól. Azonban megfigyeltem, a Dunavarsányi klubnapon, amikor van lehetőségük kipróbálni ezt az energiát, megváltozik a hozzáállásuk.

A legtöbb esetben az energia elvarázsolja őket és meg akarják tanulni. Erre a módszerre minden épeszű embert meg lehet tanítani, nemtől függetlenül. Kamaszkorú nyugodt gyermek, részt vehet az oktatásban és felső határ nincs. Folyamatosan élvezhetjük a jó hatásait: a belső békét, a harmóniát és a javuló egészség állapotot. A használója jó irányba változik, így a kisugárzása hatással van a környezetére. Nagy esély kínálkozik arra, hogy az emberi kapcsolatai megjavuljanak. A tanult gyakorlatok lecsökkentik az energia veszteségeket azáltal, hogy kitörölik a tudatalattiból a haragot, a félelmeket, az aggodalmat.

A reiki lényege egyszerűen érezhető ahogyan érkezik az nagy univerzumból.

A reiki energia nem látható, vagy tapintható, de a reiki kezelő a kezeiben érezhet forróságot bizsergést szúrást és remegést is. A befogadó, a kliens érezheti a melegséget a nyugalmat, mitől még a hitetlen ember véleménye is legtöbbször megváltozik. A reiki energia hatására az szervezet biológiai működése harmonikussá válik. A fizikai zavarokat igyekszik elhárítani minden élő szervezetben. Amikor az energia áramlása az emberi energia rendszerben: az aurában, a csakrákban, a meridiánokban akadozik, akkor az előjele a betegségnek, vagy jelen van már. A reiki kezelés egyfelől megelőzheti a betegséget, még a kialakulása előtt, másfelől betegség esetén képes megjavítani az energia áramlást. Így az orvoslást kiegészítve hozzájárul a beteg gyógyulásához. A reiki energia képes kitakarítani a felgyülemlett méreganyagokat. Nagyon nagy lehetőség az ivóvíz energiával való feltöltése, ami szintén a méregtelenítést szolgálja. A világon sok pénzt költenek az emberek a méregtelenítésre, a reiki gyakorlójának a kezeiben van. Ezért lenne fontos, a reiki használata minden időben és minden helyzetben.

Olvass a visszajelzésekből a kattints a VENDÉGKÖNYV menüre.

A gyógyult személyek VIDEÓKBAN osztják meg történetüket. 

Ha meg akarod tapasztalni a gyógyító energiát, vagy szkeptikus vagy, akkor írj egy emailt, a kapcsolati űrlapon, vagy a kapcsolat menüben lévő címre. Jelentkezz be a a klubba, és ingyenesen megtapasztalhatod a reiki energiát, és esetleg el tudod dönteni, hogy megtanulod, vagy sem. Ha kéred, kimérem az aurádból a hálóhelyed káros földsugárzás terheléseit.  Tanítómtól a  Lajos Lazarista missziós atya, akitől 1986. évben tanultam, örökbecsű mondásai: „A súlyos beteg soha ne aludjon tovább ott, ahol megbetegedett” és „nem lehet meggyógyítani azt az embert, aki a káros Föld sugárzásokban alszik”.

Tanfolyamok olvass ITT

Online tanfolyam a távol élőknek olvass ITT