Agykontroll és a Reiki együttműködése az egészség javítására

Wagner Lajos reiki mesterrel beszélget, Domján László az agykontroll Magyarországi elterjesztője. 

A videó segíthet, hogy elhidd, hogy a Reiki és az Agykontroll, segít neked. A Reikivel, több energiát vagy képes befogadni az Univerzumból és az Agykontroll a tudatalattidba írja be a pozitív üzeneteket. A videó-felvétel előtt a puskámra felírtam, de mivel nem néztem bele, sajnos kimaradt az, hogy nagy tisztelője vagyok a nagyon fejlett orvosi gyógyításnak és igénybe veszem azt. A Reiki és az Agykontroll is együttműködik az orvoslással, minden vallással és minden más módszerrel. A bemutatott módszer hibája, hogy a munkát senki nem végzi el helyetted, tehát neked kell munkálkodnod a saját érdekedben.

2014 elején, a Reiki és az Agykonroll használatával, megkezdődött a fogyásom. 

Készítettem videó felvételeket, majd azok alapján egy C D felvételt, amelyen 10 féle baj található és a hallgatása, velem együtt végzett gyakorlatok nagyon hatásosaknak bizonyultak. A demó példányok használói javaslatára elkészítettem a második CD felvételt, 18 problémát támogat és az elfoglalt, vagy lusta embereknek ajánlok. Én magam is használom mindkettőt és 2014 szeptemberéig 15 kilót sikerült lefogynom.  A baloldali képen 96 kiló voltam, a jobboldalin 81 kiló és jelenleg is tartom ezt a súlyt.  A CD-k kiadása folyamatban van, a Dunavarsányi klubban kaphatsz belőle.

Reiki mester 2013-ban

       Fogyás előtt

Egészség javító CD I- tartalma: 1 Bevezető, 2 Alacsony és magas-vérnyomás, 3 Fogyás, 4

Wagner reiki mester

            Fogyás után

Cukorbetegség, 5 Rák és immunrendszer, 6 Emésztés betegségei, 7 Stressz és pánikbetegség, 8 Ízületi és gerincbetegség, 9 Asztma és allergia, 10 Alvászavar (altató)  

A tételek önálló meditációs gyakorlatok, elmélyülten javasolt használni.

Egészség javító CD-II tartalma: 1 Bevezető, 2 Alapgyakorlat, 3 Alacsony és

magas-vérnyomás 4 Fogyás, 5 Szemek és látás, 6 Cukorbetegség, 7 Rák és immunrendszer, 8 Máj és epebetegség, 9 Stressz és idegesség, 10 Emésztés betegségei, 11 Vesebetegségek, 12 Ízületi és gerincbetegségek, 13 Asztma allergia, köhögés, 14 Fejfájás, migrén, 15 Prosztata potencia, 16 Köszvény, 17 Parkinzon kór, 18 Epekövesség, 19 Bőrbetegségek, 20 Vérszegénység, 21 Befejezés. Használata, javasolt egyszer meghallgatni a bevezetőt. Naponta egyszer javasolt meghallgatni az Alapgyakorlatot, majd az aktuális tételre kapcsolni és akár ismétlő állásba állítva hallgatni, Így a tudatalatti érzékeli, megjegyzi a pozitív üzeneteket.    

A lent, látható a fogyást segítő módszer és alatta néhány betegség gyógyulását segítő videó.  

 giszhu kútfúró írta: A fogyás ingyen videó alá.

Köszönöm Lajos! Én 28 kilót fogytam 5 hónap alatt. Az ajánlásod mellett csak nyers zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztottam – napi 3-3,5 liter vízzel – és nem hiányzott más étel.

 

Rák és immunrendszer. Egészségjavító gyakorlat. Ennek elődjét cca. 20 éve tanultam a bióenergetikus tanáraimtól. A kiváló eredmények miatt kiterjeszttem. Városi Erzsike elmondása szerint vagy 30-40000 szer mondta el a varázsigét. Gyógyulása utáni videóját láthatod, a videó interjúk menüben, ide kattints.   

  

Ízület és gerincbetegség. Egészségjavító gyakorlat. Ezt a módszer én is használtam mostanában, mert a múlt században sokat betegeskedtem kibillent és összenőtt ágyékcsigolyáim miatt. Mostanában becsípődött az ottani ideg, ami fájdalmakat okozott. Rendbe jöttem. A gyulladás elmúlása után a gerinctornát és a Nordic Walkingot is alkalmazom.

 

Reflux, crohn, colitisz, emésztőrendszeri betegségek. Brüsszelből Brigitta írta, hogy 100-szor, végezte velem a gyakorlatot és a colitisz tünetei elmúltak, ezután a Skypeon behangoltam az Usui Reiki Ryoho-ra amely használata is segített neki.  

 

 Cukorbetegségre. Egészségjavító gyakorlat. Opra János barátom, a videó interjúban elmondta, hogy a cukor laborértékére még dolgoznia kell. Azóta nagyon sokat javult, a reiki és a CD (ami a videó alapján készült) használatával. Videója a Video interjuk vége felé látható. 

 

 Alacsony és magas-vérnyomás. Egészségjavító gyakorlat. Nem tudom megsaccolni sem, hogy hányan javították a vérnyomásukat, az Usui Reikivel és az alábbi módszerrel.

 

Asztma, allergia, köhögés. Egészségjavító gyakorlat. A kislányom és mások autójában munkába járás közben szól a CD (Gendai Reiki behangoltak) a problémák megszűntek. Kattints Hegedűs Zoli videójára.    

  

Stressz, Pánikbetegség, Idegesség, Egészségjavító gyakorlat.