Szellemsebészet magyar tudomány.

Az úgynevezett szellemgyógyászat legfontosabb része a szellemsebészet, amikor a kliens szellemtestében történik az egészség javítása. Meditációban mélytudati állapotban leállSzellemsebészet a beteg okoskodó elméje. A segítő szellemi vezető saját magával együtt a klienst a fizikai síkról a sokdimenziós szellemi síkra vezeti. Ezután a vezető a legfelső dimenziós szellemi kórházban kijavítja, vagy kicseréli a páciens hibás szervét, vagy szervét, új egészséges szervre.

Ez a műtét a szellem és a lélektestben zajlik, ezközök nélkül. Nem folyik vér, nincsenek sebek, de mégis szerveket, csontokat cserél ki, vagyis kórós elváltozásokat javít ki. Ez teljesen veszélytelen.

A szellemgyógyászat szerint az egészségi bajok, először a szellemtestben jelennek és ezután kerülnek át a fizikai testbe. Ennek a kijavítása fordítva történik, vagyis a szellemi síkon történő beavatkozás, javítás átírható a fizikai síkra.

SzellemsebészetRitkán fordul elő azonnali hatás, a gyakorlat szerint 8-14 hét alatt történik meg a jelentős javulás, vagy teljes siker.

Akkor hatásos, ha a kliens naponta kétszer a javasolt rövid meditációval hozza létre az átírást a szellemtestéből a fizikaiba.

A keleti felfogás szerint, a test-lélek-szellem egysége természetes. A látó emberek és sok esetben a gyermekek látják az átlagos embereknek láthatatlan aurát és csakrákat. Ma már az aura, amelyben a szellemi test jelen van lefényképezhető.

Például a Reiki egészségjavító energia is láthatatlan. Ennek az átadása a közvetítő a kezeit a test fölé helyezi, amit erősen érez az energiát befogadó személy.

Minden ilyen módszerekben nagyon fontos a hit szerepe. 

Máté 21:18-32 Jézus így felelt: „Igazán mondom nektek: ha hisztek, és nem kételkedtek, ti is megtehetitek, amit én tettem. 

János 14:12 Jézus azt mondta: „…aki hisz bennem, az is véghez viszi majd azokat a tetteket, amiket én, sőt ezeknél nagyobb dolgokat fog tenni.

Aki hisz a gyógyulásában mindegy, hogy az szellemsebészet, reiki, agykontrol, imádkozás történik, az erősíti javítja az eredményeket.

Ha valaki elutasítja ezeket és kijelenti, hogy nem hisz a módszerekben, akkor keressen a gondjaira más lehetőséget.

Ma már bizonyított, hogy a gyógyulásba vetett hit javítja az immunrendszer működését, javítja a gyógyulás lehetőségét. Még a hatástalan placebot szedő betegek nagy részének az egészsége is javul. A Teremtő Istenben való hit, ami nem feltétlen vallásos hitet jelent, erős gyógyító erőt ad. Gondoljuk a sok köszönő márványtáblácskára, amelyek a Mária vagy Szent Antal templomokban helyeztek el. Szellemsebészet azoknak tud segíteni, akik hisznek a Teremtő Isteni Akaratban.

Másnéven pszichotronika az egyik legősibb gyógyító módszer. Ennek Szellemsebészetújrafelfedezése magyar tudomány, amelynek a kidolgozását, Ifjú Csontos Vilmosnak köszönhetjük. A tanfolyamán 2002-ben tanultam. Eleinte nem hittem a módszerben, de elkezdtek jönni az eredmények, ami után a súlyos egészségi gonddal szenvedő embereken tudtam és tudok segíteni.

Szelemsebészet

Fontos tisztázni a hozzám fordulók esetében a hálóhelyük  káros földsugárzás terhelését. Ezért minden esetben helyszínen, vagy az aurából személyesen vagy teljes nyomtatott képről megmérem a káros földsugárzásokat és ha szükséges elterelem azokat.

A betegségeknek vannak kiváltó lelki okai, amelyeket meg kell keresni, fel kell oldani. Ezért a szellemsebészet előtt, belső utazásokat ajánlok fel az elengedések érdekében. Ennek részei a belsőgyermek gyógyítása, az anyaseb és az apaseb gyógyítása és az összes sérelmek bántások feloldása. Fel kell oldani a saját vétkeket is, hogy tiszta lappal induljon a beteg tovább az egészsége javítása felé.

A szellemi műtétek az Istenhívők részére a Mennyei Szellemkórházban történnek, egy mennyei sebész, végzi a beavatkozást.

A gyógyulásukban hívő ateistának egy lehetőség, hogy a beavatkozás az éteri Kristálypiramisban történik.

Ha mindezeket szamárságnak érzed, nem neked való a módszer.

Levél érkezett: Porcleválások miatt térdprotézis lett volna szükséges, mindkét térdemnél. Sajnos a várólista rendkívül hosszú lett volna. Kaptam injekciókat a térdembe, amelyek nagyon sokba kerültek, és nem sokat használtak. A tanár úr a rosszabb bal térdemen szellemsebészeti módszert alkalmazott. Az előírt egyszerű meditációt szorgalmasan végeztem és az ötödik hét után a fájdalmak elmúltak. Alig várom, hogy a fájó jobb térdem is átessen a beavatkozáson. A csekély díjat a Magyar Máltai Szeretet Szolgálatnak kellet befizetnem adományként. Ajánlottam a lehetőséget, több sorstársamnak és rokonomnak, de azt mondták, hogy nem hisznek ilyen butaságban.  

Molnár József  molnar4807@gmail.com