Mit várhatsz a Reiki behangolások után, teszik fel sokan a kérdést.

A Shoden fokozat

reiki behangolásai után korábban nem ismert tapasztalatok birtokába kerülsz, amelyek legtöbbször elvarázsolnak. A reiki használatától, a lelki és testi problémáid javulását várhatod. Ez úgy történik meg, hogy az energia szinted megemelkedik, a reiki beavatás után, korlátlan mennyiségű életenergiát tudsz kérni, befogadni. Az energiaáramlás akadályai feloldódnak, megemelkedik az energiaszinted és a problémáid alulmaradnak. Az öngyógyító képességed és az immunrendszer működése felerősödik, az és helyreállhat egy optimális egészséges állapot. A rossz hírem az, hogy neked kell dolgozni, gyakorolni a tanultakat, és beépítened a mindennapjaidba. Eleinte úgy érzed, hogy nem tudsz időt szakítani a gyakorlásra. Mégis erőlteted, mert a barátaid és tanuló társaid remek eredményekről számoltak be. Reméled, és azért foglalkozol a frissen tanult módszerrel, hogy segítségével megtalálhasd a belső nyugalmad. Van lehetőséged, a tudatalattiban eltárolt, feldolgozatlan érzések, gondolatok, beidegződött, rossz hiedelmek, és a KARMÁD, takarítására. Erre remek eredeti tisztító reiki gyakorlatok vannak, már az első Shoden fokozaton. Az energia gyűjtő gyakorlatokat összekötöd az életszabályokkal és elkezdődik a belső nagytakarítás.

Mit várhatsz a Reiki behangolások után válasz jobb lesz az életed

 

Jobban fogod érezni magad és már nem hozol létre újabb rossz karmát, javul a mérleged, közeledsz az egyensúly felé. Elindulsz egy ösvényen, aminek az eredményként megtapasztalod az valódi belső békét.

Az Eredeti Usui  Reiki Ryoho folyamatos gyakorlásával, az élmények és az eredmények hamar jönnek. Tapasztalni fogod, hogy könnyebb lesz, az életed, mert megérted hogyan kell elengedni a felesleges feszültségeket.

 

A tapasztalatom szerint a reiki gyakorlása a felesleges aggodalmat nagyon hamar normális mederbe tereli. Megerősítheted a céljaidat reiki gyakorlattal, és elindulsz a boldogabb életed felé. Az ivóvized, ételeid, esetleges gyógyszereid feltöltésével, a fizikailag támogatást kapsz. Az alapító Mikao Usui sensei-nek hálásak lehetünk, hogy a módszert ránk hagyományozta. Ha behangolásokat kapsz, megtanulod a Reiki használatát és főképpen, ha megindulnak a kedvező változások, a lelkileg és testileg, akkor egyetértesz majd ezzel. 

Okuden fokozat

behangolásai után felerősödnek, megnövekednek, a képességeid. Az újabb behangolásokkal a szellemi fejlődés magasabb szintjére érkezel. A szimbólumok tanulásával, és használatával, újabb lehetőségekhez jutsz. Az életed megváltozik, és másképpen látod a problémákat. A problémáik okait könnyen felfedezed és fel tudod oldani. Saját magadon kívül, más embereken is jobban tudsz segíteni, és ettől nagyon jól fogod érezni magad. Régi barátaid közül néhány elmarad, de biztosan új barátokra teszel szert. Tapasztalod majd, hogy megváltozik a környezeted, mert Te változol, ha a Reikit beépíted az életedbe. Ezen a fokozaton a reiki tanulása és az energiarendszer  behangolása nagy lehetőség a lelki terhek elengedésére. A pánikbetegek esetében az eddigi tapasztalatok azt mutatták, hogy jelentős javulások illetve gyógyulások történtek.

Erről olvashatsz

videókat is láthatsz

Shinpiden fokozat.

Ha még tovább akarsz fejlődni, és sokat használtad a módszert, akkor még lehetőséged van a harmadik fokozat tanulására. Amely után a fejődési lehetőségek szinte korlátlanok. Behangolást kaphatsz a mester szinbólumra és sok gyakorlatot és korai gyakorlatokat is tanulhatsz. 

Sensei, a tanár fokozat

A negyedik fokozat neve sensei, a tanár. Ide az út látszólag hosszú, mert elhivatottság szükséges.  Legfontosabb a reiki módszer iránti alázat és annak tökéletes ismerete. Tanár jelölt hosszabb ideig együtt dolgozik velem. Lehetőleg a tanfolyamokon mint tanársegéd részt vesz és amikor már a behangolásokat is megtanulta, akkor azt is velem együtt gyakorolja. 

Ide kívánkozik egy korábbi pánikbeteg levele: Hosszú ideig pánikbeteg voltam. A reiki klubban kaptam reiki kezelést, aminek hatására behangolásokat kaptam és megtanultam a reikit. A rosszullétek elmaradoztak, és második Okuden fokozat után meggyógyultam. Én is segítek más betegeknek energiával a reiki klubban, a reiki küldésével és ezzel az írással is, hogy higgyék el van lehetőség a gyógyulásra.  Ha ezután olvasom az eredményeket, akkor úgy érzem törlesztek valamit a sok segítségből amit én is kaptam. Köszönöm azoknak a reikiseknek, akik engem támogattak korábban. Javasolom, ha bármilyen testi vagy lelki betegséged van csatlakozz a reiki közösségünkhöz.

Davidovics Edina malyiedina1975@gmail.com

 

Javasolom, kattints az alábbi linkekre és olvass többet:

https://reikidunavarsany.hu/a-reiki-beavatas/

https://reikidunavarsany.hu/reiki-tanfolyamok/