Reiki hatása és működése nem komplikált.

A reiki behangolások megnyitják a diák energiarendszerét a kozmikus energia befogadására. Ezután elkezdődik az utazása a reiki ösvényén. Először gyakorolja az önkezelést a kapott hanganyag segítségével. Ahogyan fejlődik meg kezdheti a családja, barátai energiakezelését. Amikor jönnek az első sikerek lendületbe jöhet. Gyorsan tud segíteni az eseti fejfájósoknak, és megérzi a korán megjelenő zavarokat. A betegség megjelenése előtt érzékelheti, a betegség jeleit és fel tudja oldani az energia elakadásokat. Vagyis a reiki a prevencióra a megelőzésre, is kiváló. Ez nagyon fontos, mivel az egészséget nem megszerezni, hanem megtartani kell, vagy kellene. Nagy lehetőség, hogy olyan testi vagy lelki problémán is lehet segíteni, ami reménytelennek tűnik. Idült makacs esetekben sok reiki energiára van szükség ezért is ajánlatos a reiki módszerének megtanulása. Meg kell érteni azt, hogy a reikis csupán közvetíti a kozmikus energiát, tehát az eredmények az Univerzum Isteni energiának köszönhetők. Tehát a reikis olyan, mint egy antenna, vagy transzformátor, kéri és közvetíti az életenergiát.

Reiki hatása és működése az energia átadással.

A reiki gyakorlónak, jól meg kell tanulnia az Eredeti Usui Reiki Ryoho gyakorlatokat és be kell építenie a mindennapi életébe a folyamatos fejlődése érdekében. A reiki tanfolyamon lehet megtanulni a módszert. Amikor megkezdődnek a pozitív változások elhiszed, hogy nagy lehetőség került a birtokodba és tenni tud saját magadért.

Amikor az aurában, a csakrákban és a meridiánokban, nadikban az életenergia áramlása optimális  akkor fizikailag és lelkileg egészségesek vagyunk. Ha ez a harmónia megbomlik megjelennek a zavarok, mert akadályoztatva van az energia áramlása. Az életenergiánk áramlása hasonló a vízfolyáshoz, amely ha folyamatos, akkor a víz élő, ha az áramlás leáll, akkor a víz megposhad.

A problémák kialakulása lehet gyors, de legtöbbször lassú folyamat. Lehetnek külső okok, például fertőzések egészségtelen életmód stb., de sok esetben lelki problémák okozzák a testi zavarokat. A feszültségek, az aggodalmak eredménye a folyamatos stressz, amelyek miatt megbillen az egyensúly, és a labilitás megjelenik. Életmódunk miatt kevésnek bizonyul az energia, amit alvással szerez meg egy átlagember. Lemerül a szervezet, gyengül az ellenállóképesség, az immunrendszer már nem képes fenntartani az egészséges állapotot. Ezután a testi állapot visszahat a lelkiállapotra, a lelki állapot ismét a testi állapotra, ami tovább romlik és az egy ördögi kőr.   

 

Meg kell említeni, hogy testi, vagy lelki problémák esetén a káros földsugárzásokat minden esetben vizsgálni kell. Ezt a reiki klubba bejelentkezve, vendégként, az aurából, illetve a emailban elküldött egész alakos fényképről kérésre végezzük.  

Reiki hatása és működése a visszajelzésekkel bizonyítható

Leveleket kapunk a működés eredményeiről.

Krisztina vagyok, Marcaliból.

Elvégeztem a reiki Shoden majd az Okude tanfolyamot, ami megváltoztatta az életemet. Kiegyensúlyozott magabiztossá váltam és a kapcsolataim jó irányba változtak. Mások segítése nagyon fontos lett rendszeresen küldők reiki energiát részükre. Reikivel feltöltöm az ivóvizet magamnak és a családnak is, a méregtelenítés miatt. Nagyon boldog vagyok, hogy megismertem ezt a lehetőséget. Mindenkinek ajánlom, hogy legalább próbálja ki a reiki klubnapon ezt a csodát.

Krisztina gollerkriszta@gmail.com

Nagyon köszönöm a reiki tanítási lehetőséget. Nagyon hálás vagyok a reiki megalapítójának és minden reiki tanítónak, aki aki ezt a csodálatos módszert nekünk létrehozta és finomította. Másodszor azt a megérzésnek, ami üzent nekem, hogy a Dunavarsányi reiki klubban vezetett. A reiki kezelés elvarázsolt nagyszerű volt megtapasztalni ezt az energiát. Korábban is kaptam reiki kezelést máshol, de ez az energia sokkal erőteljesebben érzékelhető volt, mint amit máshol tapasztaltam. Fantasztikus élmény volt meg akartam tanulni a reikit. Jelentkeztem a tanfolyamra és a tanítás és a beavatás, olyan csodálatos világba vezetett, amiről nem tudtam korábban.. Remélem, hamarosan találkozunk a reiki második fokozatán!
Szeretettel. Kincses Barbara – barb.kincs@gmail.com

Ismételten el kell mondanom, hogy a reiki nem az orvosi gyógyítást váltja ki, azonban annak hatását felerősíti támogatja az immunrendszert és így jönnek létre az eredmények.

Ezekről olvashatsz és megnézheted a  vendégoldalon, és a  videók interjukon