Vélemények a Reiki tanfolyamról és kezelésről, a tanulók írták.

A levelekből leszűrheted, hogy mit várhatsz és milyen változásokat hozhat az életedben, ha alkalmazod ezt az Usui Reiki Ryoho módszert. A levélírók e mail címét is láthatod, és akár írhatsz is mekik, ha valamilyen kérdéesed van feléjük.

 

Korábban tanultam a reikit, de kevéssé működött .
Rátaláltam a közösségre és kaptam tanítást és nagyon meg vagyok elégedve. Sok barátra leltem a közösségben Naponta használom a reikit és sok jó dolog történt velem.
Cintia Bernadett Mizséry cintiamizsery@gmail.com

 

Nem hittem a módszerben, de betegségem miatt kértem a segítséget, tanultam és próbálkoztam. Olyan helyen kezeltem magam, ahol később kiderült, hogy jóindulatú daganatom van. Műtétre került sor, ami jól sikerült és gyors gyógyulás történt. Minden nap kezelem magam, amitől lelki egyensúly jött bennem létre.

Veronika Balogh veronikabalogh85@gmail.com

Vélemények a Reiki tanfolyamról és kezelésről

Kedves Lajos! Sok szeretettel és hálával gondolok Rád a reiki tanításért. Az életem egyik legkimerítőbb időszakát élem. A mindennapi egészségügyi és egyéb kihívásokban a reiki a megmentőm. Minden nap használom a tanított gyakorlatokat, ami nyugalmat belső békét eredményez. A mai rohanó zaklatott világban mindenkinek szükség lenne a reikit megtanulni.

Sok szeretettel ölellek Horváth Lilla.  horvathgyulanelilla@gmail.com

 

Köszönöm szépen A tegnapi napot, nagyon jó érzés volt személyesen találkozni és részt venni a tanfolyamon. A férjem is meglepődött, amit kapott kezelést, hogy mennyire érezte azt! Annak meg még jobban, hogy a beteg fiam Markó, az eltelt idő alatt ennyit változott, együttműködő volt, a tanfolyami kezelés alatt is, és korábban a távoli a kezelések alatt is. Járása, a beszéde, a figyelme is koncentrációja is jobb lett. Bízom benne, hogy hamarosan teljesen meggyógyul.

Hálásan köszönök mindent!  Üdvözlettel Herceghné erzsebetgaraguly@gmail.com

 

Kedves Lajos!

Online oktatás után személyesen is találkoztam Lajos reiki tanárommal. Már a reiki helységbe lépve erős energiát éreztem. Kaptam személyes behangolást. Az úton hazafelé és még másnap is mind a két tenyerem erősen bizsergett. Nagyon köszönöm.

Köszönettel  Mátay Anita anita. matay@freemail.hu

 

Súlyos pánikbeteg voltam a házból egyedül nem tudtam kimenni. Ezért feliratkoztam a reiki energialistára. A megbeszélt időben és kaptam közvetlenül reikit és több reikis is küldött rendszeresen reikienergiát, amitől kezdtem jobban érezni magam. Ekkor eldöntöttem, hogy én is szeretném megtanulni a reikit. Lajos tanár úr online a skype-on behangolt a reikire és tanított meg a reiki gyakorlatokra. A második fokozatot nagyon vártam és behangolás és tanítás után tovább javultam. Mivel rendszeresen végeztem a gyakorlatokat. Teljesen meggyógyultam és másokon is tudok segíteni. Már én is küldöm a reikit rendszeresen, az energia listára. Csak azt tudom mondani, hogy érdemes megtanulni. Ja, és egyetlen egyszer sem találkoztunk személyesen Lajossal, csak online és igy is tökéletesen működik.

Cseh Katalin csehkatalin69@gmail.com

 

Köszönöm szépen a tegnapi napot, nagyon jó érzés volt személyesen találkozni és részt venni a klunapon. A férjem is meglepődött, kapott kezelést, hogy mennyire érezte az energiát! Annak meg még jobban örülök, hogy a beteg fiam Markó, a kezelés után sokat változott, együttműködő volt, a kezelés alatt is és a távoli a kezelések alatt is. Járása, a beszéde, a figyelme is koncentrációja is jobb lett. Bízom benne, hogy hamarosan teljesen meggyógyul.

Hálásan köszönök mindent!

Üdvözlettel Herceghné erzsebetgaraguly@gmail.com

 

Tisztelt Mester!

A hosszas útkeresés után találtam rá a honlapra. Köszönettel tartozom a tanításért, hogy iránymutatásért. Egy hiteles mestert találtam, aki tudásával segített az útra lépnem. A kezelésekkel a betegségem nagymértekben javult és a kapott tanítás segítségével szívesen küldök energiát a rászoruló embertársaimnak. Amikor a reiki kezelések okán, vagy a küldött energia segítségével valaki meggyógyul az a csodálatos érzés semmihez nem hasonlítható.

Szeretet és fény. Makai Csaba  makaicsaba90@gmail.com

 

Nagyon köszönöm, hogy megismerhettem az Usui Reikit. Minden nap küldök a fényképre és a listára 15 perc energiát. A héten először sikerült a fejfájásomat elmulasztani, ez korábban nem sikerült, pedig korábban tanultam más fajta reikit. A következő nap a jógatanárom fejfájásán is sikeresen segítettem, érezte ahogy „húzza” ki az energia a fejfájását. Mikor elkezdtem a kezelését, éreztem, hogy nem hisz igazán benne. Én automatikusan oda tettem a kezem, ahol a legerősebb volt a fájdalom.

Adrienn Hideg.  hideg.adrien@gmail.com

 

A Reiki behangolás után elindult bennem egy lelki és testi tisztulás.

Az életem részévé vált a Reiki. Masszőr vagyok több vendégem lett és a vendégeim kérik a reiki kezelést is. Naponta reikivel kezelem magam, a vérnyomásom és a pulzusom is normális, tökéletes lett. Nagyon boldog vagyok, hogy találkoztam Lajos mesterrel. Ö nagyon jó tanár, az energia  nagyon hatásos.

Szeretettel: Bendéné Horváth Erika  erikabendene2017@gmail.com

 

A távoli oktatáson, online tanfolyamon tanultakat naponta alkalmazom mind magamon, mind a kisfiamon. Sok pozitív tapasztalatom van. Azért végeztem el a tanfolyamot, mert terhesen 5.-ik hónapban kinyílt a méhszájam. 1 hónappal később az orvos nem értette, hogy mitől záródott vissza. Az orvos szerint nem lehetséges. A kisfiam megszületett és nagyon jó kedélyű, nyugodt baba. Eddig szerencsére minden betegséget is sikerült kivédenünk. A 13 éve alul-működő pajzsmirigyemre már csak fele annyi hormon gyógyszert kell szednem, mint korábban.

Lívia Ruppert   ruppert.livia@gmail.com

 

Kedves Lajos.

Bécsújhelyen élek és korábban tanultam reikit. Most távoli oktatásban végeztem itt újra a reiki tanfolyamokat. Sokkal erősebben érzem a reiki energiát, mint korábban. Részt veszek az online gyakorlásokon, amit remekül vezetsz. Nagyon hálás vagyok a mert a betegségem miatt csak nehezen fájdalommal tudtam járni. Ez nagyon sokat javult Békét nyugalmat érzek magamban a behangolások óta. Rendszeresen kűldök reiki energiát mások megsegítésére,  az emberek gyógyulásáért. A sok segítségért és a folyamatosan érkező energiáért nagyon hálás vagyok.
Bízom benne, hogy hamarosan személyesen is fogunk találkozni.

Öleléssel Judit.  kineso5@gmx.net

 

A reiki kezelés lelki nyugalmat, adott és elmondták, hogy lehet másokon is segíteni. Kezelem magamat, a családomat és a barátaimat. Energikus vagyok és megtaláltam önmagamat. A rossz érzéseim eltűntek.

Rozália  rozky7@gmail.com

 

Segítséget kértem apukámnak a Dunavarsányi reiki közösségtől, mert nagyon elesett volt, és nem tudott felkelni az ágyból. A klubból kapott direkt reiki küldést, amit 25 percig, amit erősen érzett. Nagyon megkönnyebbült, éhes lett, visszatért bele az élet.

Köszönettel  Gálik Eleonóra   galik.eleonora@gmail.com

Vélemények a Reiki tanfolyamról és kezelésről

Kedves Lajos. A tapasztalataim a reiki tanfolyam után nagyon kedvezők. Az két galambtojás nagyságú epekövem, ultrahangos vizsgálata sok apró egy milliméteresre esett szét. Most azon dolgozok, hogy ezek távozzanak. Nyugodtan alszom és energiával telten pihenten kelek fel. Ha mégis felébredek, akkor kezelem magamat és hamar el tudok aludni. A barátoknak ajánlom ennek a csodának a megtanulását. Köszönöm a behangolásokat.

Opra János oprajani@gmail.com

 

Dunavarsányban tanultam a reikit, ami után részt veszek a heti gyakorláson. Máshol is tanultam a reikit, de az itteni Usui Reiki energia sokkal erőteljesebb. Hálás vagyok, hogy az utam ide vezetett.

János demko58@gmail.com

 

Az egyik legjobb dolog az életemben a Reiki és a közösség, amit a reiki kezelőktől által kapok. Az Usui Reiki gyakorlatai bekerültek az életembe. Ha bárkinek segítségre van szüksége, segítséget adok. A tanfolyam óta megváltoztam, mosolygós lettem, az ismerőseim is feltűnt.

Bajza Judit bajza.judit@gmail.com

 

Tíz éve pánikbeteg voltam és ellátogattam a reiki klubba, ahol nagy szeretettel fogadtak. A félelmeim elmúltak meggyógyultam és vidám energikus vagyok. Bárcsak előbb találtam volna rá a klubra. Hálás köszönetem. Wagner Lajos remek oktató. A klubban családias hangulatú, kezelésben volt részem. Tisztán, érthetően kaptam a tudást a tanfolyamon. Minden felmerülő kérdésemre válaszokat kaptam.

Dávidoivics Edina  malyiedina1975@gmail.com

 

Minden napom része lett a reiki, egy új utat járok, ami a szeretethez és a belső békéhez vezetett. Ez kihat a  környezetemre és én is megváltoztam. Szívből ajánlom mindenkinek.

Kátai Nagy Szilvia   knagy.szilvi@gmail.com