MIRE JÓ A REIKI? ÉS MIRE HASZNÁLHATÓ?

reiki kezelés a klubban

A közösségünkhöz gyakran betegek jönnek, akik el vannak keseredve, mert nem látnak kiutat a problémáikból, vagy betegségükből.  A reiki kezelők, mindegyike gyógyult beteg, akinek gyógyulási története segít elhinni, hogy a reiki egy lehetőség

 a gyógyulásra. Elmondják helyettem, hogy az egyszerű gyakorlatok  minden napi használatával megváltozott az életük, hogy helyreállt a lelki békéjük, a betegségek lényegesen javultak, illetve teljesen meggyógyultak. Mikao Usui sensei a reiki alapítója világosan megfogalmazta, a módszerének célja a boldogság elérése. A betegségek kezelése, a kiváltó lelki problémákat számolja fel, ebből következik a testi gyógyulás.  A reiki szeretet a harmónia és a gyógyulás energiája, ami létrehozza az eredményeket.

A reiki klubnapunkon, a legtöbb ember azonnal megérzi, hogy a fejlődésre nagy lehetőség a reiki módszer. Nagy élmény érezni, a kezelő kezeiből áramló forróságot, ami a mindig a problémás területnél jelenik meg.

gyógyítás reikivel

           beteg kezelés

Sok esetben a kliens nagyon hamar ellazul, sokszor elalszik és csak a reiki kezelést befejező, vérfrissítő gyakorlatra ébred fel. Aki csak kíváncsiságból próbálja ki a reiki kezelést, az is megérti, hogy ez az egészség megőrzésére is nagyon nagy lehetőség. 

A kliens sokszor kérdezi, milyen betegséget találtunk meg mi a diagnózis. Azt válaszolom, hogy a reiki kezelő soha nem állít fel diagnózist, esetleg felhívja a figyelmet, egy orvosi kivizsgálásra. Az is előfordul, hogy a következő reiki kezelésnél, már rendeződik a kliens energia rendszere, mivel a reiki gyógyító hatása megkezdődött. Tehát a reiki kezelés, a betegségek megelőzésére, a prevencióra is kiváló.

 

A reiki megtanulása pedig egy lehetőség arra, hogy az érdeklődő, (vagy beteg) saját maga, később más személyek energia rendszerét feltölteni, harmonizálni tudja. Az eredeti reiki gyakorlatok megtanulásához nem szükségesek, különleges képességek és bárki képes alkalmazni azokat, rövid idő alatt.

 

 

régi japán írás

           Reiki régi írással

A piros linkekre kattintva többet olvashatsz

      Reiki tanfolyamok.

      Reiki online tanfolyamok és gyakorlás.

      Reiki klub és kezelések.

      Mi a reiki.

      Földsugárzások.

 

Tehát mire használható a reiki energia? 

 • energia rendszer feltöltésére, fizikai egészség     javítására.
 • lelki betegségek, lelki problémák feloldására.
 • a felesleges aggodalmat, a félelmeket automatikusan megszűnteti.
 • kiváló a karma tisztítására.
 • az öngyógyító képesség felébresztésére, betegség gyógyítására
 • más emberek segítése, kezelése lehetséges energiával. 
 • kapcsolatok, párkapcsolatok jobbítása.
 • anyagi biztonság javítására, és a felesleges vágyak rendezésére.
 • segíti a leszokást, a rossz szokásokról (falánkság, dohányzás, alkohol, drog, stb.) 
 • épületek, lakások, járművek védelmére, feltöltésére.  
 • a nemes életcélok, megerősíthetők,
 • a belső béke, a boldog élet elérésére, megteremtésére.
 • ételek, gyógyszerek ivóvíz kezelése, méreganyagok kivezetésére.
 • energia küldése a távolba, a jövőbe és a múltba.
 • időjárás befolyásolására.

Amikor a reiki gyakorló egy, vagy több év múlva visszatekint korábbi állapotára, elcsodálkozik milyen sok remek változás történt, az életében. A baráti kör megváltozhat, új barátokra, társra találhat. Ez azonban csak a kezdet, a reiki magasabb fokozataira lépve olyan változások történnek, a reikis, amiről nem is korábban nem is álmodott.

 Már a második Okuden majd a harmadik Shinpiden fokozaton a teljesítmény megnövekszik, a meditációs gyakorlatokkal, a belső béke, az elme csendje elérhető, élvezhető, fenntartható. Lehetőség van a múlt hibáinak (traumának, karmának) halványítására, hatásuk megszüntetésére a jelen életre való hatásának törlésére. A belsőnkben lakozó kundalini energiák felébresztésével és más meditációs gyakorlatokkal a fizikai és lelki állapot feltöltődik.            

Az egyszerűen megérthető a tanítás és mindenki képes a reiki tanfolyamon azt elsajátítani.

Egy ajtó nyílik meg a diák előtt, de boldogsághoz vezető lépcsőn neki kell felmenni. Én magam addig segítem a tanulókat, ameddig szükséges, ha évek után keres meg valaki, rendelkezésre állok. A reiki energia tehát a nagy univerzum, illetve az azt megteremtő Isteni akarat ajándéka, amelyből az energia rendszer behangolása után, korlátlanul kapható energia, segítség saját magunk és mások számára.

 

2 responses on “MIRE JÓ A REIKI? ÉS MIRE HASZNÁLHATÓ?

 1. Opra János szerint:

  Mindenki meg tudja tanulni a reiki módszert?

 2. Wagner Lajos szerint:

  Mindegy, hogy milyen vallású, ateista, férfi, vagy nő, 12 év felett mindenki megtanítható, behangolható a reiki energia korlátlan használatára.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük