Reiki mester tanár vagyok

Reiki mesterAz láthatatlan kozmikus energia nagy hatással volt az életemre. Fiatalon súlyos fekélyes vastagbél gyulladás beteg voltam, és meggyógyított egy bioenergetikus. A kilátásba helyezett műtét elmaradt. Ez megváltoztatta a műszaki, anyagi gondolkodásomat.

Wagner Lajos Usui Shiki Ryoho Reiki és Gendai Reiki Ho mester-tanár és földsugárzás érzékelő vagyok. Az Usui Reiki Ryoho módszer tanítom szívesebben, mert az eredmények a legjobbak a segítségével. Korábban tanítottam, a Shíki Ryoho Reikit , ha ilyen tanítvány keres meg, akkor tovább tanulhatja nálam, illetve felajánlom, az áthangolást az eredményesebb reiki módszerre.

A kitűzött célom, hogy az eredeti reiki módszerrel, az egyetemes életenergiával megismertessen a hozzám fordulókat Dunavarsányban Budapesten és ahová hívnak. A hozzám fordulókat, addig segítsem, ameddig szükséges. A korábban nálam tanult diákok, minden időben megkereshetnek, ha valamit elfelejtenek, vagy nem értenek. A legjobb tudásom szerint megválaszolok minden felmerülő kérdést. Sok esetben máshol tanult reikisek is írnak, vagy személyesen megkeresnek, őket is szívesen látom és segítem. Akiknek lelki, vagy testi problémájuk van, azokat szívesen meghallgatom és különös gonddal próbálok tanácsot adni, még akkor is, ha nem akarják megtanulni a reiki módszert.

1942-ben születtem, átlagos életet éltem, de a természetgyógyászat mindig érdekelt. 29 évesen évek óta tartó, krónikus vastagbélgyulladásom volt. Ekkor találkoztam Jim Hislop skót bio-energikussal, az angliai Birmingham városában. Az energia a panaszaim megszűntek és a kilátásba helyezett műtét elmaradt. 1985-ben tanultam Szabó Lajos gyógyító atyától természetgyógyászatot és a földsugárzások mérését. Lajos atya megáldott és azt mondta nekem: küldetésem van, hogy erős energiával, az embereket szolgáljam, mutassam meg nekik a boldog életet a vezető utat.

reiki mester

Talpmasszázst is tanultam, majd a Cédrus centrumban, megismerkedtem az Usui Shiki Ryoho Reiki energiagyógyászattal, és a Reiki Shiki Ryoho mester tanára lettem. 2005 évtől 2010 évig vezettem ott a reiki klubot, ahol nagyon sokat tanultam, a betegtől és a remek eredményekből. Felismertem az alázatos szolgálat fontosságát. Később a szem íriszének vizsgálatát, is tanultam és gyakoroltam.

segítségével Gendai Reiki Ho (mester-tanár) beavatásig is eljutottam. 2009. évben japán tanítótól Jikiden Reiki Shoden, Okuden beavatásban részesültem.

Több egészség-központban dolgoztam. Nagyon megfogott a sok ember jelentős javulása, a reiki energiának köszönhetően. 2008 január óta Dunavarsányban, a családi házamban van a Reiki közösségem és klubom. Ez egyfelől a reikit tanult személyek gyakorlására ad lehetőséget, másfelől az érdeklődőnek bemutatjuk a reiki energiát, megismertetjük a módszert. A közösségi napokon a gyakorlás és az energiaátadás ingyenes. Aki kéri, szintén ingyenesen, az aurából kimérem a hálóhelye föld sugárzás terhelését. A távollévők mérését egész alakos fénykép alapján tudom végezni, amely mindig megegyezik a helyszínen lévővel.

A távollévőknek reiki energiát tudunk küldeni, szerencsés, ha valaki meg akarja tanulni a módszert.

Bárhova elmegyek, tanítani, vagy induló közösséget segíteni. A Reikit máshol is tanulhatjátok, de felhívom a figyelmet, hogy nagyon sok olcsó, értéktelen, leszármazás nélküli üzleti reiki van forgalomban. Hasonló a helyzet a földsugárzás mérésekkel is.

Tanítóim, akiknek hálás vagyok: Szabó Lajos atya, és Tamás János természetgyógyászok, Jim Hislop (Anglia), doktor Bíró Dénes, és Oláh Andor bioenergia tanárok. Wiltord Kullmann radio-esztéta (Németország), Domján László agykontroll, Balázs Attila, Kálazi Ági, Habalin Gyula, Lőrincz Béla, Attila Kupi, és Masaki Nishina Jikiden reiki mester tanárok és valamennyi tanítványom. Köszönöm a teremtőnek, hogy mindig küldött valakit, aki a fejlődésemet segítette. Mostani életem hálával tölt el, a Reiki felrepít oda, ahol régebben soha nem jártam. Megváltozott az életem, béke, rend, szeretet van bennem és körülöttem. Új barátokra leltem és olyan emberek vesznek körül, akiket szeretek. Ezt mindenki megtapasztalhatja, aki a Reikivel behatóan foglalkozik.

Ide kívánkozik egy rövid levél:

Nagyon élveztem a reiki első fokozatának a tanítását. Köszönöm a reikit megalapító Usui senseinek, hogy a reikit nekünk adta. Köszönöm a szerencse csillagomnak, hogy a reiki klubba vezetett. Szuper élmény volt megkapni a reiki tanítást. Lajos tanár úr nagyon türelmesen és érthetően oktatott bennünket. Máshol is tanultam reikit, de ez az energia sokkal jobban működik. Tervezem, hogy hamarosan elérem a reiki második fokozatát.
Köszönettel.

Barbara Kincses barb.kincs@gmail.com