Reiki energia küldése

Kérheted a Reikienergia küldését.

A Reikire behangolt személy, röviden reikis, a reikienergia közvetítésével, helyreállítja a beteg öngyógyító képességét, megemeli annak energiaszintjét és harmonizálja azt. A beteget tehát, nem a reikis, hanem az Univerzumot megteremtő Teremtő Isteni akarat energiája gyógyítja meg, amely az orvoslással és minden más módszerrel együttműködik.

A legalább Okuden (Reiki-2) fokozatú, illetve azok csoportja vesz részt ezen gyógyító energia küldésére.     

Eredményes gyógyulások történnek a Reiki energia küldésével, amelyet a tanítványok segítségével ingyenesen végzünk. Csatlakoztunk az országos tradicionális energia küldő renszerhez. Ha kéred a segítségünket, küldj az interneten e-mailt vagy levélben a kapcsolatnál lévő posta címre. Szükséges a név, az életkor és a helység neve, a probléma, hogy mi a kérés, (csak pozitív kérés). Például: Kis Aranka, 49 éves, Szörcsög, pánikbeteg, Reikit gyógyító energiát kérek.  Ha mellékletben, egész alakos képet is tudsz küldeni, lehetőség van a földsugárzások elemzésére.. Ha viccelsz, a Reiki nem fog működni, kár fáradni. A kérést havonta meg kell ismételni, lehetőleg elsején estig. A Reiki energiaküldés, fokozatosan növekszik, ahogyan a második fokozatú tanítványok valamennyien bekapcsolódnak. Ha megkeresel a kéréseddel E-mail-ben válaszolok. Ha javulás történik, kérlek, írd meg az eredményt, amit úgy kezelünk, ahogyan akarod tehát: 1.- titkosan, 2.-hasonló betegnek kiadhatjuk 3.-mindenkinek elérhetően. 

Nagyon súlyos betegeknek, van korlátozott lehetőség direkt, közvetlen Reiki küldésre kattints és megtudod.

 

Elkezdem összeszedni azokat az eredményeket, amelyek csakis a Reikienergia küldéssel történtek.

Korábbi Reikienergiát kérő levél Papné írta: kislányom Pap Csilla 8 éves a probléma a mandulájával van csúnyán be van gyulladva. Az orvos műtétet javasol.

Most azt írta: A kislányom mandulája rendbe jött, köszönöm szépen a segítséget. Papné Simon Ildikó vagyok. 37 éves Deszken lakom. Szeretnék magamnak Reikienergiát kérni (és a probléma felsorolása)

Ildikó <s.ildiko@vipmail.hu>

 

Tisztelt Wagner Lajos reiki mester!  

Köszönöm az eddig küldött gyógyító energiát. Édesanyám Ivácson Anna 63 – éves Gyöngyös. Műthetetlen tüdő daganata 2 kemo után az orvos legnagyobb megdöbbenésére eltűnt. De sajnos idegrendszeri problémái lettek, még lesznek vizsgálatok lehet, hogy depressziós de még nem lehet tudni hogy a kemo vagy a gyógyszerei miatt van ilyen állapotban. December 20 óta otthon van lassan javul. Legnagyobb probléma hogy álmatlanságban szenved, de lehet, hogy ez is gyógyszer mellékhatás. Reikit gyógyító energiát továbbra is kérek.

Üdv: Sanyi manusz1@mailbox.hu

 

Horváth Katalin írja

Üdvözlöm Lajos! Köszönjük a tegnapi Reikienergia küldést. A párom érezte az energiát, azt mondja meleg érzés ment felfelé a jobb lábán, a talpától indult, az első 10 percben a térdéig ment fel, aztán fel egészen a körteizomig. Szerencsére nem aludt el közben (én féltem attól), így végig érezte. Azt mondja jó érzés volt. Utána pár óra alatt kb. hússzor belenyilallt erős fájdalom a lábába. De mondtam neki, hogy a javulás során először rosszabbodhatnak is a tünetek. És semmiképpen ne vegyen be gyógyszert. De nem is akart, hisz pillanatnyi belenyilallások voltak csak. Nyolc hét óta ez volt az első éjszaka, amikor nem ébredt fel a fájdalomra. Csak reggel, munkába indulás előtt ébredt a szokásos időpontban. Máskor 1-4 alkalommal fel kellett kelnie, és járkálnia, meg persze vett be olyankor fájdalomcsillapítót is. És szenvedett. Ma délelőtt volt párszor tompa fájdalma, de össze sem hasonlítható az eddigiekkel. Most várjuk a következő éjszakákat, hogy már végleges-e a gyógyulás, vagy szükség lesz-e a következő energiaküldésre. Nagyon hálásak vagyunk. Még a hét vége felé jelentkezek, hogy milyen az állapota. A legutóbb küldött fénykép használható a földsugárzások értékelésére.? Köszönettel és üdvözlettel:

Horváth Katalin. v.h.k@citromail.hu

 

SEGÍTSÉG REIKI ENERGIA KÉRÉSE.

Kedves  Lajos
1.-Az unokámat Balázs Patriknak hívják,  agyvérzése van és görcsei a kezében és lábában. A Budapesti 2. sz. Női klinikán van. Kérem, segíts, mivel én is nektek köszönhetem a reménytelen helyzetben a gyógyulásomat. Nagyon köszönöm.
Sok szeretettel. 
Balázs Lászlóné balazsnemarta@gmail.co

Másnapi levél.

Jó híreket kaptunk. Az agyvérzés gyógyszerre nagyon szépen reagált – azóta is kapja, és nem volt görcs sem. Már nem is altatják, ma már kapott anyatejet is este szájon át. Köszönöm – köszönöm a segítséget, a segítségeteket!
Sok szeretettel üdvözöllek:
Balázs Lászlóné

Ma láthattuk igaz csak 5 percre, de láthattuk a kis drágámat. Javulás van hála Isten a lélegeztetőt már fokozatosan veszik le. Egyedül lélegzik, egyedül alszik, nem altatják, anyatej van sok, és szépen eszik már szájon keresztül. Vittünk egy zenedobozt, ami baba nyugtató relax zene van az orvosok ajánlották. Nem tudom, hogy az energia az egész kis testére megy-e, de fontos lenne még a kis kezére és lábára, mert azt mondták ma lehet hogy ezek epilepsziás rohamok is lehetnek.
Köszönöm a segítségeteket!
Balázs Lászlóné balazsnemarta@gmail.com