PROGRAMJAINK:

 

tanfolyamon reiki munkaREIKI KLUB NAP minden szerdán 18 órától, ahol a reiki energia átadása, a felmerüló kérdések megbeszélése, földsugárzás mérés, és meditáció történik

A részvétel ingyenes.

Olvass többet a klubról. 

ZÁRTKÖRŰ REIKI GYAKORLÁS, és meditáció minden pénteken 18 órától ingyenesen, a nálunk végzett tanulók részére. Az érdeklődőknek bejelentkezés szükséges.

REIKI ENERGIA KÜLDÉS, távoli emberek részére Az energia listára küldünk reiki energiát, amelyre fel lehet iratkozni, és ez is ingyenes. Kérni kell e-mailban a listára való felkerülést.

Olvass többet a reiki küldésről.

REIKI ENERGIA KÜLDÉS EGY SZEMÉLY RÉSZÉRE, ingyenesen. Ide korlátozott a bekerülése, de igyekezünk megoldást találni, főleg a súlyos problémák esetén. Olvass erről többet ITT

konzultáció

 

 

KONZULTÁCIÓ: levélben,  e-mailban, telefonon, skypeon, vagy messengeren ingyenesen.

Kereshetsz bennünket, mindennap reggeltől estig, a kapcsolat menüben lévő címeken.

Kapcsolat menühöz ide kattints.

Közös bemutatókat, előadásokat, látogatásokat szervezünk a reiki ismertetésére, esetileg. Segítünk más reiki közösségeket, ha van erre igény.

 

 

REIKI TANFOLYAMOK: az első Gendai Reiki Shoden fokozat oktatása szerdánként, és hétvégeken, erre jelentkezni kell az időpontot hozzád igazítjuk, ára: 17000.- forint.

A tanfolyamokról itt olvashatsz

reiki tanulóReiki tanfolyam második Okuden fokozat oktatása hétvégeken, erre jelentkezni kell, az időpontot hozzád igazítjuk, ára: 22000.- forint.

Reiki harmadik Shinpiden fokozat és a tanári Gokuikaiden fokozat egyéni képzés.

Shiki Ryoho Reiki (nyugati reiki) minden fokozat oktatása, valamint a máshol végzett reikisek áthangolása az eredeti Usui Reikire lehetséges, az ár, kedvezményes, is lehet.

FÖLDSUGÁRZÁSOK ELTERELÉSE lakásokban és házakban, valamint az elekrtoszmog műszeres mérése 10000 forint, plusz utazási költség, távoli lakhely esetén. Ennek a díját jótékony célra kell befizetni. Tehát a megrendelő sárga csekken befizeti a munkadíjat, akár általa választott jótékony célra az én nevemben. Én pénzt nem kapok, csupán a munkát végzem el.

Olvass többet a káros földsugárzásokról és az elektroszmogról