Reiki energia küldés egyénileg

önzetlen segítő munka

 

Reiki energiát küldünk a rászorulóknak ha kérik, tehát csak nekik, vagyis egy személynek. Ez a szolgálat is ingyenes a mi fizetségünk az, hogy az energiát kérő személy állapota sok esetben javul. Az igénylés úgy lehetséges, hogy először a reiki energia küldése menüben igényeled a reiki küldést, és felkerülsz az energialistára úgy hogy írsz egy emailt. Kattints ide és olvashatsz erről többet. Ezután kereshetünk neked helyet ide.

A gyakorlat egyfelől úgy történik, hogy pontosan a megbeszélt időben az igénylő telefonál, és utána 25 percig kapja a reiki energiát. Másfelől a nagyon elfoglalt reikiseink, amikor van idejük, akkor (sok esetben éjjel, vagy hajnalban) küldenek csak neki energiát. Természetesen, a kettő kombinációja is történik, tehát a fix időpont esetében is, kap különböző időkben történhet a küldés. Mivel a cél az, hogy mindenkinek, aki hozzánk fordul, a legrövidebb idő alatt segítséget kapjon. Nagyon fontos, hogy az orvosi gyógyítást ne hanyagold el, és a gyógyszereidet, csakis az orvossal egyetértve csökkentsd, illetve hagyd el. Az energia küldést a fenti képeken látható reikisek végzik önkéntesen. Az eredmény érdekében, nagyon javasolt a reiki megtanulása, behangolásokkal a képesség megszerzése. Ha valaki máshol tanult reikit, akkor is szívesen segítünk neki.

A jelentkezőknek igyekezünk helyet találni, de a korlátjaink nekünk is megvannak. Fontos, hogy a segítő energiát küldő szívesen végezze ezt a szolgálatot, ne legyen a terhére, az életvitelét, ne gátolja ez az elfoglaltság. Az energiát küldő, pontosan tudja, hogy saját magának a legjobbat teszi ezzel a szolgálattal, mivel egyfelől a rajta áthaladó energia őt magát is feltölti életenergiával, másfelől az Univerzum, illetve a világmindenséget megteremtő Isteni akarat megjutalmazza az önzetlen munkáját. A megbeszélt időpontot a betegnek be kell tartania, ha elfelejti, akkor elveszíti a lehetőséget.

A betegnek kérnie kell a segítséget és meg kell adnia a nevét, életkorát és a tartózkodási helyét. Fontos lenne, hogy a beteg küldjön egy egész alakos képet, egy semleges háttérrel, amelyről ki tudom mérni a káros földsugárzás terheléseit. Tanítóm Lajos atya 1986-ban azt mondta, hogy a gyógyító sötétben tapogatózik, a földsugárzások vizsgálata nélkül.

 

Levelek, amelyet reiki küldések után írtak:

 

Szeretnék köszönetet mondani, sokat jelent, hogy önzetlenül segítséget és reményt nyújtanak. Ez sajnos a mai világban nagyon ritka kincs. Ezért örülök, hogy rátaláltam Önökre. Jelentős változás történt a testvérem állapotában, az immunrendszere jó és harcol a baktériumok ellen. A tüdejénél 2-3 naponta cserélnek szivacsot és ilyenkor ellenőrzik a tüdő állapotát. Erről is pozitív visszajelzést kaptunk, javulás vette kezdetét, és sokkal kevesebb fájdalomcsillapítóra van szüksége.

Optimisták vagyunk, nagyon bízunk benne, hogy az idő pozitív változást, javulást hoz. Ehhez szeretném kérni továbbra is a segítségüket, mert mint látják nagyon sokat jelent.

Nikolett     tusinka.niki@gmail.com

 

Pár hónapja találtam rá a Dunavarsanyi Reiki közösség honlapjára. Kerestem valamit, amivel segíthetek a gyerekeimnek, elsősorban a két kisebbnek, ugyanis évek óta asztmások voltak. Számtalanszor kellett az éjszaka közepén felkelni, és adni nekik a spray–t. Így teljesen ki voltunk merülve. Több ízben kellett éjszaka ügyeletre vagy kórházba vinni őket, és ilyenkor szteroid tablettát kaptak. Amióta kaptunk reiki energiát és felkerült a nevük az energia listára, azóta nem volt ilyen incidens. Ha voltak is betegek, abból hamar kilábaltak. Én magam is elvégeztem a Reiki első fokozatát, amitől az életem könnyebbé vált. Az életszabályok szépen, röviden és tömören összefoglalják, mire érdemes fókuszálni aznap, könnyen használható a módszer, mivel nem kell hozzá semmi, csak a behangolás  és egy kis szorgalom. Fantasztikus érzés, hogy van egy eszköz az ember kezében, amivel segíthet magán és másokon. Nagyon hálás vagyok a Reikiseknek és Lajos mesternek az önzetlen segítségükért!  

Horváth Ildikó E-mail csipkefa@yahoo.com

 

Autóvezetés forgalmi vizsgámhoz kértem tőletek segítséget! Az első közvetlen távkezelésnél látomásom volt. Sokat sírtam, hogy a körülöttem lévő emberek ne bántsanak, ne kiabáljanak velem, közöttük  a gépkocsi oktató is. Megsimogattam, minden ember arcát, elmondtam, hogy szeretem őket! Aztán felemelő végtelen szeretetben volt részem! Ápolónő vagyok, ha azt a szeretetet kapom vissza, amit én adok, akkor boldog idős korom lesz. Áldás legyen a munkátokra.

Szeretettel Jónás Zsuzsi.  Létavértesről <zsuzsojonas@gmail.com>

 

Tobb egészsegi problemaval fordultam a reiki kozosseghez, amik eddig nem gyogyultak.  Felkerultem a reiki energialistara es kapok kozvetlen reiki kuldest, ingyenesen. Sokat javult az alapotom jol erzem magam. Mar elhiszem, hogy meg fogok gyogyulni.

Koszonom az onzetlen segítseget. Erika Marosheviz Romania.            lengyel.erika@yahoo.com

 

Kedves Lajos!

Szeretnék anyukámnak, Nagy Gábornénak aki 59 éves, a reiki energiát kérni Egyedül él, apu halála óta, anyagi és egészségi problémák miatt, egész nap sír, és meg akart halni. Szeretném, ha tudna vele beszélni és lelket önteni bele.

Hálásan köszönöm Lánya, Nagy Klára nagyneklara@hotmail.com

Felírtam az országos energialistára és kedden 19 órakor kapja Anyuka a direkt reikit, (eddig 5 alkalommal). 

Az távreiki eredménye: alig várom a kedd estét, amikor a közvetlen reiki küldést kapom. Sokkal jobban érzem magam lelkileg és fizikailag is, a műtétem is jól sikerült és sokkal jobb a hangulatom.

Köszönöm szépen. Nagy Gáborné Anarcs Kölcsey utca 41

 

 

Felkerestem a Dunavarsányi Reiki klubot. A gerinc betegségem miatt folyamatosan fájdalomcsillapítókkal éltem, amiket nagyon hamar elhagytam. Reiki Okudenként (reiki-2) már én küldök gyógyító energiát rendszeresen egy kiemelt betegnek és az energialistára is. Többen végezzük ezt a munkát és nagyon jók az eredmények. Tudom a gyógyulásom útja, hogy másokon segítek.

Surányiné Erzsike <stte1956@gmail.com                    (alsó sorban a második)

 

 

Szia drága Lajos ma meg kaptam az első közvetlen reiki küldést, nagyon csodálatos volt. Egyszer majd csak megtudom én is oldani, hogy tanuljak nálad.

Szeretettel. Váradi Aladárné valadarne@gmail.com

 

 

Bajban voltam, mert agyvérzés miatt nyolc éve deréktól lefelé béna voltam. Még ülni sem tudtam rendesen. Tavaly májustól kerültem be az energiaküldő rendszerbe, kapok közvetlenül reiki energiát négy reikistől és ismeretlenektől is. Tanultam és reiki behangolásokat kaptam, a tanár úrtól. A beszédem folyamatos és érthető lett, a lábaim görcsös szorítása enyhült, ülni jól tudok, felálltam tornázok, elkezdtem térd rugózásokat végezni, az izmokat nyújtani. A jobb lábamon állni tudok és a ballal támaszkodok. Szeretném meg köszönni mindenkinek az önzetlen segítséget. Napjainkban, már én is bekerültem a direkt reiki küldők közé. Két életcélom van: az egyik, hogy saját magamat el tudjam látni a másik, hogy betegeknek segítsek.

Csoboth Zoltán csoboth1@gmail.com          (A felső képen a második)

Comments are closed.