Online tanfolyamok Skype-on

Reiki tanítása online

Reiki módszer tanítása, gyakorlása a távol élőknek  az interneten

Online tanfolyamokat behangolásokat tartok a távollévőknek online (skypeon, messengeren) is.

A fenti képen: Marcaliból – Szekszárdról – Svájcból – és Kanadából látható tanuló.

Így lehetséges a tanulás otthon a lakásodon.

Az interneten többen fordultak hozzám a problémáikkal, akik távol laktak tőlem. Kezdetben megpróbáltam a telefonon, majd később online a skypeon, és messengeren a  tartottam meg a tanfolyamot. Elvégeztem a behangolásokat, tanítottam a távollévőket az eredeti Usui Reikire és jelentős pozitív változások történtek a tanulók életében. Ma azt állítom, hogy nincsen különbség az eredményeket illetően, a távoli és a közvetlen tanítás, behangolás között. Tehát az energia küldéshez hasonlóan, az online oktatás és behangolások is teljes értékűek. Mégis keresem a lehetőséget, hogy a később személyesen is elvégezzem a behangolásokat. 

Nagyon kedvező az is, hogy az  Usui Reiki Ryoho távoli tanulása, a behangolások, elérhetőek, az országban, vagy külföldön, távol élők számára és a lakásukhoz kötött, mozgássérülteknek is. Azoknak, akik közvetlenül tanultak tőlem, de kérdéseik merülnek fel és nem tudnak ismét eljönni, konzultációs lehetőség van, ingyenesen. Nincsen utazás miatt, költség és időveszteség. Amennyiben rendelkeznek Skype internetes alkalmazással, amelynek segítségével, egymással tudunk beszélni és látjuk is egymást, a Reiki első két fokozatának elsajátítása, számukra online tanfolyamon is lehetséges. 

Az első fokozat ára:

A KÉPZÉS EGYÉNI, tehát kérem elküldeni a tanfolyam díját, ami 20000.- forint, + postaköltség. Belföldön kb. 1000.- forint, külföldön kb. 3000.- forint. 

Ezután, elküldöm a tanfolyam anyagát, az oklevelet és a nyugtát, egy CD-t és a segédeszközöket, majd több egyeztetett alkalommal, találkozom a tanítvánnyal a Skype-on és folyamatosan, kap behangolásokat, tanulunk és gyakorolunk, ahányszor szükséges.

Havonta a távol élő tanítványnak, online csoportos gyakorlást és belső utazást tartunk a Skype-on, amelyen legtöbbször, egy Shinpiden (harmadik) fokozatot végzett tanítványom is, mint tanársegéd is segít. Az a tapasztalatom, hogy a hosszabb idő miatt, szakaszosan ismertetett tanítást könnyebben megértik a tanulók, mint amikor egyszerre több információt kell egyszerre befogadniuk. A közben felmerülő kérdéseiket, meg tudom válaszolni, illetve a csoportos gyakorlások miatt, sok esetben egy másik tanítvány mondja el a pozitív véleményét, tanácsát. Javasolom, ha távol vagy tőlem, bátran jelentkezz a tanfolyamra. Videók láthatóak a Skypeon tanultaktól, a Videók interjuk menüben.

Nekem ez plusz munkát jelentett de az eredmények nagyon sok örömöt okoztak.

ONLINE TANULÁS EREDMÉNYEKRŐL ÉRKEZETT ÜZENETEK:

(a tanulókkal személyesen nem, vagy csak jóval később találkoztam)

 

Online, távoli oktatásban kaptam a behangolásokat, ami után igen erősen forróak voltak a kezeim, és a lábaim mintha földhöz ragadtak volna. Nagyon erőteljes érzés volt. A sclerosis multiplex beteg húgomat rendszeresen adok és küldök reiki energiát az állapota javult és szeretnék tovább segíteni az állapotán, hogy meggyógyuljon.

Ilona Seres icus7510@gmail.com

 

Ékezet nélküli levél Kanadából:

A Reiki egy olyan csodalatos energia, ami gyokeresen megvaltoztatta az eletemet. Minden testi, lelki, szellemi problemamra megoldást nyujtott. Sokeves szorongastol a panikrohamoktol segitett megszabadulni. Az ontisztito gyakorlatok napi hasznalataval harmoniat, nyugalmat, egyensulyt tapasztaltam meg, es a kituzott celjaimat is konnyebben erem el. Lajos tanar urtol, online tanultam a reiki modszert.

Virag Adrienn Toronto Canada vadryka88@gmail.com

 

Pintér Anikó vagyok Szegedről és korábban Reiki-2 fokozatot tanultam. Azért fordultam Lajos tanár úrhoz, mert évek óta Colitis fekélyes vastagbél gyulladástól szenvedtem. Az antibiotikumok és más gyógyszerek hatástalanok voltak, a betegségemre azokat már régóta nem szedtem. Mivel nem tudtam elutazni a tanár úrhoz, felajánlotta, hogy tanít a távolból a skypeon, online. Az első Shoden fokozat tanulása és mindennapi gyakorlása után a tünetek a gyakori véres széklet megszűnt. Minden héten részt veszek az ingyenes gyakorlásokon. Az Okuden második fokozat behangolásai után, voltam endoszkópos kontrollon, ahol megállapította a doktor, hogy teljesen meggyógyultam. A tanfolyami díjakból jelentős kedvezményt kaptam, mondván, hogy már régebben sok pénzt fizettem a reikire. A tanár úr hamarosan Szegeden lesz rokoni látogatáson, amikor kapok közvetlen behangolásokat, és tanítást.

Mindent köszönök.

farkasne.pinter.aniko@gmail.com

 

Katalin vagyok és a Reiki segítségével gyógyultam meg a 12 éve fennálló pánikbetegségből. Először is a káros földsugárzás elterelése történt meg a fekhelyemről. Majd a skypeon online távoktatással elvégeztem a Gendai reiki 1. shoden tanfolyamát, később a 2. okuden fokozatot is. Ennek köszönhetően fokozatosan kezdtek elmúlni a rosszulléteim. Mindeközben folyamatosan kaptam a direkt reiki energia távküldést, amiért nagyon hálás vagyok. A reiki meghozta az életembe a testi-lelki egészséget, békét és nyugalmat.

KÖSZÖNÖM.  csehkatalin69@gmail.com

 

Személyesen tanultam Dunavarsányban a reikit, amely után részt veszek a hetenkénti online (Skype) gyakorláson. Szeretnék megosztani egy különös élményt. Egy megbeszélt időpontban, távban Reijut (hangolást) kaptam, ami nem mindennapi élmény volt. Két szintes a lakásunk és az emeleten voltam a Reiju alatt. A korona csakrán éreztem hatalmas energia áramlást, bizsergést, ami a kezemben az ujjaim hegyén is jelen volt.
Ez után lementem a földszintre feleségemhez. Ő azt kérdezte mi történt fent? Elmondta, hogy TV-t nézett és közben különös bizsergést érzett, mire kikapcsolta a TV-t. El kezdett figyelni magára és érezte azt az energiát, amit én is az emeletem. Hálás vagyok, hogy használhatom ezt a csodálatos Energiát.
Köszönettel:
Demkó János – demko58@gmail.com

 

Bécsben élek, és az online gyakorláson, távoli Reijut (hangolást) kaptam, ami nagy élmény volt. Ez után erősebb lett az energia áramlása. A Bécs mellett egy idős parkinzon betegnek adtam energiát, és zöld fénnyel teli szín áramlását láttam a kezemen át a beteg felé​​ 30 percig.

Ezt egy fantasztikus élmény volt amit hálásan köszönök.

Demeter Gizella ziademeter@ymail.com

 

A Reiki segítségével pánikbetegségből gyógyultam ki. Rátaláltam a honlapra, és kértem a közvetlen Reiki energia küldését. Majd online tanfolyamon a skype-on elvégeztem az I. fokozatú tanfolyamot, és később kaptam közvetlen személyes behangolást is. A gyógyulásért magam is sokat dolgoztam. Jelenleg elmondhatom, hogy jól vagyok, pánikbetegségre gyógyszert nem szedek. Egyébként naponta (általában reggel és este is) reikizek. Egy dolog lebeg előttem, nem akarok még egyszer olyan beteg lenni, mint voltam, mert az kibírhatatlan volt.

Irén  aminci@freemail.hu

 

Nagy Gabi apukájával telefonon tanultunk, és egy évig hetente küldtem reiki energiát neki.

 

Üdvözöllek benneteket, én hála a teremtőnek és a Reikinek nagyon jól vagyok. Minden reggel és este gyakorlok odáig jutottam, hogy kezd be indulni a belső érzés vagyis a hatodik érzék, ha jól mondom. Olyan valami ami segít könnyebben megoldani a feladataimat, ez nekem eddig nem működött. Meg aztán nagyon türelmes lettem, tudom minek mi az értelme, vagyis könnyebben reagálom le a dolgokat. Érzem, mindenek kell egy bizonyos idő. Június elsején haza jövök és akkor szeretném a második fokozatot is, ha egyet értesz és elég érett vagyok erre természetesen te fogod ezt meghatározni. Puszillak benneteket, kellemes tavaszt kívánok. Nagyon tetszik amit szoktál közretenni a facebookon tanulságos persze annak aki ezt meg is érti.

Derzsi Erzsébet Szicilia Tarpani.  erzsebet.derzsi@yahoo.ro   

          

2015-02-02. Vinze Brigitta Brüsszelből kérdezte, milyen diétát javasolok a colitisz, krónikus vastagbél gyulladásra. Mivel én 44 éve gyógyultam meg a bioenergia segítségével ebből a betegségből, megkérdeztem, két gyógyult beteget: Dán Marcsit és Szentgyörgyi Annát, akik a Reiki segítségével gyógyultak meg a nehezen, vagy nem gyógyítható betegségből. Anna válasza érkezett meg előbb. Mellesleg azóta Brigi is teljesen meggyógyult.  

A levél ékezet nélkül érkezett, bemásoltam ide. 

Draga Lajos.  

Colitis betegsegemre En probaltam minden dieta es orvosi es termeszetgyogyaszat modszer.

En koltottem ezekre a szerek hiaba tobb even mindig, havonta cca. 200-300 dollar.

A dieta, nyilvanvalo hogy rostos es hurutkepez etelek ezek en nem ajanlom.

Nem ettem a kenyer (teszta sem) es tej, es cukor (mert erjed) es semmi, ami smirgli.

Az kell megragni etelek haromszor mindig. Ma mar en vagyok csaknem minden evo. Paleos

A gyogyulas: a hazunk alaprajza es a fenykep alapjan elterelted a foldsugarzasok es online behangoltal a Skypeon a Reiki ketto fokozatara, amit naponta tobb orat hasznaltam es gyakorolok ma is, meg sok munka kozben, auto drive is. A legjobban segito Reiki gyakorlat, nekem a koldok kezeles (onkezeles). A gondolat van az univerzum es vagyok halas nagyon. A magan elet, lett nekem teles boldog, van nekem hejes fiu három ev igaz te megmondtad elore, hogy ez lesz.

Kulonben kuld el a beteg-nonek az elso fokozat mellekletet ami a Dan Marcsirol szol. Az Marcsi gyogyulasi eredmeny nekem sokat segitet. Akarj jonni hozzam egy ketto honap en szervezni neked reiki tanulokat es en lenni a te tolmacs tanulo es behangolni engem a reiki harmadik fokozatra. imadkozok te érted minden nap.

Much kisses Ann Szentgyorgyi Canada          

A mail cimem kiadhatod a hasonlo betegnek.

 

Boros Tibor vagyok Veszprémből 27 éves

Az egész ott kezdődött, hogy rátaláltam Wagner Lajos Reikis honlapjára az interneten. Két hónapja kaptam behangolást és online tanultam a Skypeon a Gendai Reiki Shoden (első) fokozatát. Azóta, a napi rendszeres önkezeléseknek köszönhetően megszabadultam az allergia gyötrelmeitől és az asztmámtól is. Már sem gyógyszert, sem az asztma pipát nem kell használnom hála a Reikinek.

Köszönettel Tibor littlefuhrer@freemail.hu

 

Kedves Tanár úr! A betegségeim 1989-ben kezdődtek. Egy fertőző betegséget kaptam el, a Toxoplasmózist. Hosszú évekig szedtem rá a gyógyszert, nem sok eredménnyel, mert nem füstölte ki a kórokozót. Ekkor leszázalékoltak. A betegségnek a parazitái, betokozódtak a hasnyálmirigyembe, ahol cisztát okoztak. Négyszer műtöttek és nem vették észre, hogy több apró ciszta is van mellette. Meg amúgy is, olyan sebészeten műtöttek meg, ahol se fölszereltsé , se szaktudás nem volt ehhez a műtéthez. Ezt a klinikán mondta a professzor aki aztán végre rendesen meg műtött. Közben le állt a hasnyál mirigyem működése és ezért inzulinos cukor beteg lettem és az emésztő enzimeket is kívülről viszem be 97-óta. A magas cukor miatt fájni kezdtek a lábaim, amire újabb gyógyszert kaptam. A látásom romlott, ki derült, hogy a cukor miatt, glaukómás is lettem , erre szemcseppet kaptam . A sok altatástól, rendetlen légvételektől asztmás lettem. Erre újabb gyógyszereket kaptam. Lassan a rengeteg feszültségtől magas lett a vérnyomásom tartósan. Erre újabb gyógyszert kaptam. Közben hang hallásaim lettek, skizofréniásnak nyilvánítottak, erre két gyógyszert adtak. 15 évvel ezelőtt el kezdtem vérezni alulról. Ekkor ismét négy műtét következett, ki vettek a beleimből 2x 20 centit . A pontos diagnózist nem tudták felállítani, mert bizonytalan vérzés volt. Legalább félévi kórházi, klinikai fekvés után “gyógyultan” haza engedtek. Másnap reggel itthon újra véreztem. Ekkor valaki onnan ” fentről ” a kezembe adta Trében asszony füves könyvét és abból néztem ki, hogy melyik gyógynövény jó vérzésre. Így kötöttem ki a pásztortáskánál és azóta nem tért vissza a vérzés. Hála Istennek. A hasnyálmirigy betegsége miatt cukor, zsír és fűszer mentes diétán voltam vagy 25 évig . A sok hasnyál mirigygyulladás miatt elmeszesedett , nagyon szűk lett az epevezetékem, amit egy kis csővel tágítottak ki. Ez szájon át történt, de az egyik cserénél bele szakadt a vezetékbe nem tudták ki venni. Ezért újabb műtét következett, hogy ki vegyék ezt a csövet, de nem találták meg! Ez teljesen haszontalan műtét volt. Az ultrahang ki mutatta és azóta is azzal élek . Amikor egyszer az asztmámmal mentem ellenőrzésre az orvos egy gyógyszert ki cserélt háromra. Ekkor el kezdtem gondolkodni, hogy tényleg ennyire beteg vagyok? Aztán egy téli estén szörföztem itt az interneten és rá találtam a Mesterem honlapjára, ott is az energiaküldésre. Valaki ekkor is fogta “fentről” a kezemet, mert én egyedül nem mertem volna rá kattintani! Hála Lajos tanár úrnak kaptam az energiát és fokozatosan jobban és jobban éreztem magamat. Nagyon energikus lettem. Aztán 2012-ben online, a Skypeon voltunk kapcsolatban, a fényképemről és a házunk alaprajából megállapította a káros földsugárzásokat, és eltereltük azokat és bevezetett a Reiki csodálatos világába. Tanított és behangolt rá. Már meg van a második / Okuden / Reiki fokozatom is. Ezekért járó tandíjakat és más fizetséget nem a Tanár úrnak, hanem a Máltai Szeretet szolgálatnak kellett adományként befizetnem. A Tanár úr küldött egy CD-t, amelyen gyógyító programozó mondatok vannak. Ezeket a Reikivel együtt használom. Ezt a módszert alkalmaztam magamon minden hajnalban, kezeltem magamat gyakran és lassan még jobban lettem. A betegségek szép lassan visszavonulót fújtak. A cukorbetegségem stabilizálódott, a lábfájásom el múlt teljesen, meg tanultam levegőt venni, sokkal jobb a légzésem az asztmára már csak egy gyógyszer van. A /a gyógyíthatatlan!/ zöld-hályog teljesen elmúlt. Hasnyálmirigyem már évek óta nem volt be gyulladva, pedig már mindent eszek, csak persze még kevesebb szénhidrátot, mert a cukorbetegség még meg van, de szelíd formában. Az energiám a felhőket súrolja néha, olyan energikus vagyok. 20 év óta szingli voltam, de egy éve Makón, megismerkedtem egy hozzám illő hölggyel, akivel nagyon boldogok vagyunk. Erről már nem is álmodtam. Apátfalván lakom, biciklivel tekerek át Makóra, ami 10 kilométer. Korábban a közeli boltig is nehezemre esett eljutni. Mindig a fülembe cseng, amit Lajos tanár úr mondott még meg ismerkedésünkkor. Misi nagyon sok bajod lesz, mert a környezetedben levők nem fogadják el, hogy a beteg emberből gyógyult, illetve „gyógyító” lesz! De az is igaz, hogy a Reiki a boldogság elérésének módszere. A Skizofrénia hanghallásait korábban sikerült megszüntetni. De mostanában kizárólag az otthoni házban visszajöttek. Lajos tanár úr megígérte, hogy leutazik hozzám és segít megszüntetni azokat. Isten áldását kérem a Tanár úrra, aki tanított engem és a Reiki alapítójának Mikao Usui sensei emlékére, aki evvel a módszerrel megajándékozta az emberiséget.

Trényi Mihály Apátfalva mihalytrenyi@gmail.com  alul látható az általa készített és elküldött videó.

Kedves Lajos!

Hálát adok az égnek, hogy megtaláltam az interneten a neveddel fémjelzett Gendai Reikit. Addig egy elkeseredett befelé forduló ember voltam, aki a betegségeivel foglalkozott. Az energiaküldésnek és a Reiki tanultaknak köszönhetően más ember lettem. Tudom saját magamat kezelni. Másképp látom a világot. Boldog vagyok. Köszönöm az összejöveteleket is amelyek online, a Skypeon két hetente van. Jók a meditációk és egymástól is sokat tanulunk. Az ország több részéből sőt külföldről is vannak résztvevők. Mind ezt egy fillér nélkül csinálod. Csodálkoztam azon is, hogy a Reiki tanfolyami díjat nem neked, hanem a Málta-i Szeretet Szolgálat számlájára kellett befizetnem.

Az energiaküldő listán továbbra is szeretnék, fent lenni. Nekem biztonságot jelent.

Üdvözlettel Tuboly Irén tuboly.iren@gmail.com

 

 

Kedves Lajos 

Egymással jól tudunk kommunikálni, sőt, nagyon jól online tanulhattam tőled a Skype-on. Amikor megismertelek, attól kezdve már éreztem, hogy a Reiki melegíti föl a kezeim, pedig még be sem avattál. Aztán később félreérthetetlen volt a Reiki, a csodás Isteni gyógyító energia áramlása. Ezért is gondolok arra, hogy mivel most jönnek a jó idők, gyakrabban fogunk hazajönni Németországból és akkor személyesen is el tudok menni hozzád. Mindenesetre a kezem remegése alábbhagyott, a lábam is biztonságosabban jár. A  „gyógyíthatatlan parkinzon betegség” mégiscsak befolyásolható, pláne, ha az embernek van egy olyan jó Tanára, mint Te. Szóval köszönöm Neked még egyszer, hogy foglalkoztál velem, az idődet, amit rám szántál.

 Üdvözlettel Stamf Irma            03inci@gmail.com