Reiki tanítása online

Reiki módszer tanítása, gyakorlása a távol élőknek  az interneten

A fenti képen: Marcaliból – Szekszárdról – Svájcból – és Kanadából látható tanuló.

Az otthonodban is van lehetőség a reiki tanulására.

Online oktatást 2009. évben kezdtem tartani főleg a távoli betegek részére. Mivel az eredmények nagyon jók voltak, kiterjesztettem az oktatást.

Először találkozunk ketten, és tanulunk ameddig szükséges. Utána bekerül diák az online csoportba, ez jelenleg minden héten meg van tartva.   

Az első tanuló, aki krónikus fekélyes vastagbél gyulladásos, beteg volt a Kanadai Vancouverből 2009-ben, aki a módszer hatására meggyógyult. Vele még telefonon tanultunk.

Ezután online a skypeon, és a messengeren, kezdtem tanítani.    

A behangolások, teljes értékűnek bizonyultak. A reiki hatására kedvező változások következtek be a tanulóknál. Sokszor van lehetőség, hogy később a tanuló személyesen ismételje a tanulást és a behangolt is megkapja. 

Az Usui Reiki Ryoho tanfolyam után a diáknak kérdései vannak, valamit nem ért, akkor azokat megkaphatja a választ. Akár évek múltán is van lehetőség ingyenes konzultációra.

A tanuláshoz szükséges letölteni lehetőleg a Skype alkalmazást és a tanulás és a gyakorlások elkezdődhetnek. Nagy előny, hogy látjuk is egymást, gyors a kapcsolat és az utazási költség is megtakarítható.

A Reiki első és második fokozatának elsajátítása és a nagyon távoli fejlett diáknak, a harmadik is megtanulható. 

Az első fokozat ára:

A tanuló elküldi az oktatás díját, ami 20000.- Forint és a postai díjat, ami Magyarországról 1100.- forint, külföldönről 3500.- forint. 

A tanulóhoz megérkezik a tanfolyami anyag, a „Certificte”, az oklevél és az önkezelés  hanganyaga. Ezután találkozunk a diákkal, a Skype-on és megkapja behangolásokat és tanulunk és gyakorlunk, ameddig szükséges.

A folytatás az online tanulás csoportosan  a Skype-on, történik, amelyen sokszor, egy Shihan (tanár) vagy Shinpiden (harmadik) szintű tanítványom is, segít. Minden alkalommal Reiju-t (korai behangolást) kapnak a találkozó elején, vagy a végén.

A távoli tanítás hátránya mellett előny, hogy a lassabban haladunk. A hetenként történő tanítást könnyebben megjegyzi  a tanuló, mintha a sok gyakorlatot rövid idő alatt kapja meg. A találkozók között eltelt idő alatt, több kérdése lehet a diáknak. Sok esetben a résztvevők megosztják a tapasztalataikat, a pozitív eredményeket, amelyek segítik a fejlődést. 

Videók láthatók az online tanulóktól, kattints a linkre: Videók interjúk.

A folyamatos ingyenes az online gyakorlás nekem többletmunkát jelent, de az eredmények miatt nagyon sok örömöt okoz.

ONLINE TANULÁS EREDMÉNYEKRŐL KAPOTT ÜZENETEK:

(Velük személyesen egyáltalán nem, vagy csak sokkal később találkoztam)

 

Reikit tanultam a nyáron online a skypeon. Utána a kolléganőm elmondta, hogy a kislányának gyakran van epilepsziás rohama. Sajnos a kislány a sem dolgozni, sem egyedül a lakást elhagyni nem tudja. Megkérdeztem tőle, hogy segíthetek-e. Az anyuka, és a lány is nagyon örült és megbeszéltük, hogy küldök reikit és előtte minden alkalommal felhívom telefonon. Azóta amikor van időm, általában heti 4-5 alkalommal küldöm neki az energiát. Mielőtt megkezdem, az energia küldését, beszélek vele pár percet, majd letesszük a telefont. Ahogyan tanultam, megkezdem az energia küldését, ez körülbelül 15-30 percig szokott tartani, ami alatt, én is nagyon jól érzem magam. Öt hete kezdtem el küldeni az energiát, és azóta a kislánynak nem volt rohama. Ez számomra egy nagy siker élmény.

Boglárka Molnár <molnarb031@gmail.com>

 

Online, távoli oktatásban kaptam a behangolásokat, ami után igen erősen forrók voltak a kezeim, és a lábaim mintha földhöz ragadtak volna. Nagyon erőteljes érzés volt. A sclerosis multiplex beteg húgomat rendszeresen adok és küldök reiki energiát az állapota javult és szeretnék tovább segíteni az állapotán, hogy meggyógyuljon.

Ilona Seres    icus7510@gmail.com

 

Ékezet nélküli levél Kanadából:

A Reiki egy olyan csodalatos energia, ami gyokeresen megvaltoztatta az eletemet. Minden testi, lelki, szellemi problemamra megoldást nyujtott. Sokeves szorongastol a panikrohamoktol segitett megszabadulni. Az ontisztito gyakorlatok napi hasznalataval harmoniat, nyugalmat, egyensulyt tapasztaltam meg, es a kituzott celjaimat is konnyebben erem el. Lajos tanar urtol, online tanultam a reiki modszert.

Virag Adrienn Toronto Canada      vadryka88@gmail.com

 

Pintér Anikó vagyok Szegedről és korábban Reiki-2 fokozatot tanultam. Azért fordultam Lajos tanár úrhoz, mert évek óta Colitis fekélyes vastagbél gyulladástól szenvedtem. Az antibiotikumok és más gyógyszerek hatástalanok voltak, a betegségemre azokat már régóta nem szedtem. Mivel nem tudtam elutazni a tanár úrhoz, felajánlotta, hogy tanít a távolból a skypeon, online. Az első Shoden fokozat tanulása és mindennapi gyakorlása után a tünetek a gyakori véres széklet megszűnt. Minden héten részt veszek az ingyenes gyakorlásokon. Az Okuden második fokozat behangolásai után, voltam endoszkópos kontrollon, ahol megállapította a doktor, hogy teljesen meggyógyultam. A tanfolyami díjakból jelentős kedvezményt kaptam, mondván, hogy már régebben sok pénzt fizettem a reikire. A tanár úr hamarosan Szegeden lesz rokoni látogatáson, amikor kapok közvetlen behangolásokat, és tanítást.

Mindent köszönök.   farkasne.pinter.aniko@gmail.com

 

Katalin vagyok és a Reiki segítségével gyógyultam meg a 12 éve fennálló pánikbetegségből. Először is a káros földsugárzás elterelése történt meg a fekhelyemről. Majd a skypeon online távoktatással elvégeztem a Gendai reiki 1. shoden tanfolyamát, később a 2. okuden fokozatot is. Ennek köszönhetően fokozatosan kezdtek elmúlni a rosszulléteim. Mindeközben folyamatosan kaptam a direkt reiki energia távküldést, amiért nagyon hálás vagyok. A reiki meghozta az életembe a testi-lelki egészséget, békét és nyugalmat.

KÖSZÖNÖM.    csehkatalin69@gmail.com

 

Nagyon jó az online csoport. Jókat és sokat kérdeztek, amire hosszan és részletekre is kiterjedően kapunk válaszokat, így sokat tanultam. Tanultuk, de egy tovább tanuló társunk is kihangsúlyozta, hogy nagyon sokat lehet fejlődni az energia küldéssel, és én is így érzem. Minden nap küldök reiki energiát mások segítésére. Eleinte semmit sem éreztem, de természetesen folytattam, aztán egy napon, valami fantasztikus érzés kerített hatalmába. Zsibogott a vérem, éreztem, hogy a kezeimből árad az energia, és ez az érzés mai napig megvan. Kívánom mindenkinek, hogy hasonló érzései legyenek, vagy ha már megvan, örüljön neki, mert ez egy hatalmas ajándék.

Szeretettel Kiss Ádám     silozofia@gmail.com

 

Személyesen tanultam Dunavarsányban a reikit, amely után részt veszek a hetenként az online (Skype) gyakorláson. Szeretnék megosztani egy különös élményt. Egy megbeszélt időpontban, távban Reijut (hangolást) kaptam, ami nem mindennapi élmény volt. Két szintes a lakásunk és az emeleten voltam a Reiju alatt. A korona csakrán éreztem hatalmas energia áramlást, bizsergést, ami a kezemben az ujjaim hegyén is jelen volt.
Ez után lementem a földszintre feleségemhez. Ő azt kérdezte mi történt fent? Elmondta, hogy TV-t nézett és közben különös bizsergést érzett, mire kikapcsolta a TV-t. El kezdett figyelni magára és érezte azt az energiát, amit én is az emeletem. Hálás vagyok, hogy használhatom ezt a csodálatos Energiát.
Köszönettel:
Demkó János      demko58@gmail.com

 

Bécsben élek, és az online gyakorláson, távoli Reijut (hangolást) kaptam, ami nagy élmény volt. Ez után erősebb lett az energia áramlása. A Bécs mellett egy idős parkinzon betegnek adtam energiát, és zöld fénnyel teli szín áramlását láttam a kezemen át a beteg felé​​ 30 percig.

Ezt egy fantasztikus élmény volt amit hálásan köszönök.

Demeter Gizella      ziademeter@ymail.com

 

Személyes és távoli reiki behangolásokat kaptam, részt veszek az online gyakorlásokon. Olyan hálás vagyok, mert a módszer beépült a mindennapjaimba és megváltoztatta az életemet.

Pataki Bajza Judit.      pataki bajza.judit@gmail.com

 

A Reiki segítségével pánikbetegségből gyógyultam ki. Rátaláltam a honlapra, és kértem a közvetlen Reiki energia küldését. Majd online tanfolyamon a skype-on elvégeztem az I. fokozatú tanfolyamot, és később kaptam közvetlen személyes behangolást is. A gyógyulásért magam is sokat dolgoztam. Jelenleg elmondhatom, hogy jól vagyok, pánikbetegségre gyógyszert nem szedek. Egyébként naponta (általában reggel és este is) reikizek. Egy dolog lebeg előttem, nem akarok még egyszer olyan beteg lenni, mint voltam, mert az kibírhatatlan volt.

Irén     aminci@freemail.hu

 

Online tanultam. Másokat segítve küldöm a reiki energiát, mindenkinek, aki kéri, tehát azoknak, akiknek nagyon szükségük van rá. Ez nekem egy felemelő, boldogító érzés. A kisunokám nagyon beteg volt, és rajtam kívül az egész közösség segített energia küldéssel.

Nagy Lenke      lenke311lenke@gmail.com

 

Nagy Gabi apukájával telefonon tanultunk, és egy évig hetente küldtem reiki energiát neki.

 

Üdvözöllek benneteket, én hála a teremtőnek és a Reikinek nagyon jól vagyok. Minden reggel és este gyakorlok odáig jutottam, hogy kezd be indulni a belső érzés vagyis a hatodik érzék, ha jól mondom. Olyan valami ami segít könnyebben megoldani a feladataimat, ez nekem eddig nem működött. Meg aztán nagyon türelmes lettem, tudom minek mi az értelme, vagyis könnyebben reagálom le a dolgokat. Érzem, mindenek kell egy bizonyos idő. Június elsején haza jövök és akkor szeretném a második fokozatot is, ha egyet értesz és elég érett vagyok erre természetesen te fogod ezt meghatározni. Puszillak benneteket, kellemes tavaszt kívánok. Nagyon tetszik amit szoktál közretenni a facebookon tanulságos persze annak aki ezt meg is érti.

Derzsi Erzsébet Szicilia Tarpani.      erzsebet.derzsi@yahoo.ro 

 

Online tanultam a reiki második szintjét is. Olaszországban Szicíliában voltam ápolónő kevés pénzért, sokszor kértem a reikit, hogy jobb munkát kapjak. Ezután Firenzében kaptam állást, ahol nagyon jók a körülmények és dupla fizetést kapok.

Derzsi Erzsébet Szicilia Tarpani.      erzsebet.derzsi@yahoo.ro     

          

2015-02-02. Vinze Brigitta Brüsszelből kérdezte, milyen diéta kell a colitisz, krónikus vastagbél gyulladásra. Mivel én 44 éve gyógyultam meg a bioenergia segítségével ebből a betegségből, megkérdeztem, két gyógyult beteget: Dán Marcsit és Szentgyörgyi Annát, akik a Reiki segítségével gyógyultak meg a nehezen, vagy nem gyógyítható betegségből. Anna válasza érkezett meg előbb. Mellesleg azóta Brigi is teljesen meggyógyult.  

A levél ékezet nélkül érkezett, bemásoltam ide. 

Draga Lajos.  

Colitis betegsegemre En probaltam minden dieta es orvosi es termeszetgyogyaszat modszer.

En koltottem ezekre a szerek hiaba tobb even mindig, havonta cca. 200-300 dollar.

A dieta, nyilvanvalo hogy rostos es hurutkepez etelek ezek en nem ajanlom.

Nem ettem a kenyer (teszta sem) es tej, es cukor (mert erjed) es semmi, ami smirgli.

Az kell megragni etelek haromszor mindig. Ma mar en vagyok csaknem minden evo. Paleos

A gyogyulas: a hazunk alaprajza es a fenykep alapjan elterelted a foldsugarzasok es online behangoltal a Skypeon a Reiki ketto fokozatara, amit naponta tobb orat hasznaltam es gyakorolok ma is, meg sok munka kozben, auto drive is. A legjobban segito Reiki gyakorlat, nekem a koldok kezeles (onkezeles). A gondolat van az univerzum es vagyok halas nagyon. A magan elet, lett nekem teles boldog, van nekem hejes fiu három ev igaz te megmondtad elore, hogy ez lesz.

Kulonben kuld el a beteg-nonek az elso fokozat mellekletet ami a Dan Marcsirol szol. Az Marcsi gyogyulasi eredmeny nekem sokat segitet. Akarj jonni hozzam egy ketto honap en szervezni neked reiki tanulokat es en lenni a te tolmacs tanulo es behangolni engem a reiki harmadik fokozatra. imadkozok te érted minden nap.

Much kisses Ann Szentgyorgyi Canada          

A mail cimem kiadhatod a hasonlo betegnek.

 

Boros Tibor vagyok Veszprémből 27 éves

Az egész ott kezdődött, hogy rátaláltam Wagner Lajos Reikis honlapjára az interneten. Két hónapja kaptam behangolást és online tanultam a Skypeon a Gendai Reiki Shoden (első) fokozatát. Azóta, a napi rendszeres önkezeléseknek köszönhetően megszabadultam az allergia gyötrelmeitől és az asztmámtól is. Már sem gyógyszert, sem az asztma pipát nem kell használnom hála a Reikinek.

Köszönettel Tibor      littlefuhrer@freemail.hu

 

Kedves Tanár úr! A betegségeim 1989-ben kezdődtek. Egy fertőző betegséget kaptam el, a Toxoplasmózist. Hosszú évekig szedtem rá a gyógyszert, nem sok eredménnyel, mert nem füstölte ki a kórokozót. Ekkor leszázalékoltak. A betegségnek a parazitái, betokozódtak a hasnyálmirigyembe, ahol cisztát okoztak. Négyszer műtöttek és nem vették észre, hogy több apró ciszta is van mellette. Meg amúgy is, olyan sebészeten műtöttek meg, ahol se fölszereltsé , se szaktudás nem volt ehhez a műtéthez. Ezt a klinikán mondta a professzor aki aztán végre rendesen meg műtött. Közben le állt a hasnyál mirigyem működése és ezért inzulinos cukor beteg lettem és az emésztő enzimeket is kívülről viszem be 97-óta. A magas cukor miatt fájni kezdtek a lábaim, amire újabb gyógyszert kaptam. A látásom romlott, ki derült, hogy a cukor miatt, glaukómás is lettem , erre szemcseppet kaptam . A sok altatástól, rendetlen légvételektől asztmás lettem. Erre újabb gyógyszereket kaptam. Lassan a rengeteg feszültségtől magas lett a vérnyomásom tartósan. Erre újabb gyógyszert kaptam. Közben hang hallásaim lettek, skizofréniásnak nyilvánítottak, erre két gyógyszert adtak. 15 évvel ezelőtt el kezdtem vérezni alulról. Ekkor ismét négy műtét következett, ki vettek a beleimből 2x 20 centit . A pontos diagnózist nem tudták felállítani, mert bizonytalan vérzés volt. Legalább félévi kórházi, klinikai fekvés után “gyógyultan” haza engedtek. Másnap reggel itthon újra véreztem. Ekkor valaki onnan ” fentről ” a kezembe adta Trében asszony füves könyvét és abból néztem ki, hogy melyik gyógynövény jó vérzésre. Így kötöttem ki a pásztortáskánál és azóta nem tért vissza a vérzés. Hála Istennek. A hasnyálmirigy betegsége miatt cukor, zsír és fűszer mentes diétán voltam vagy 25 évig . A sok hasnyál mirigygyulladás miatt elmeszesedett , nagyon szűk lett az epevezetékem, amit egy kis csővel tágítottak ki. Ez szájon át történt, de az egyik cserénél bele szakadt a vezetékbe nem tudták ki venni. Ezért újabb műtét következett, hogy ki vegyék ezt a csövet, de nem találták meg! Ez teljesen haszontalan műtét volt. Az ultrahang ki mutatta és azóta is azzal élek . Amikor egyszer az asztmámmal mentem ellenőrzésre az orvos egy gyógyszert ki cserélt háromra. Ekkor el kezdtem gondolkodni, hogy tényleg ennyire beteg vagyok? Aztán egy téli estén szörföztem itt az interneten és rá találtam a Mesterem honlapjára, ott is az energiaküldésre. Valaki ekkor is fogta “fentről” a kezemet, mert én egyedül nem mertem volna rá kattintani! Hála Lajos tanár úrnak kaptam az energiát és fokozatosan jobban és jobban éreztem magamat. Nagyon energikus lettem. Aztán 2012-ben online, a Skypeon voltunk kapcsolatban, a fényképemről és a házunk alaprajából megállapította a káros földsugárzásokat, és eltereltük azokat és bevezetett a Reiki csodálatos világába. Tanított és behangolt rá. Már meg van a második / Okuden / Reiki fokozatom is. Ezekért járó tandíjakat és más fizetséget nem a Tanár úrnak, hanem a Máltai Szeretet szolgálatnak kellett adományként befizetnem. A Tanár úr küldött egy CD-t, amelyen gyógyító programozó mondatok vannak. Ezeket a Reikivel együtt használom. Ezt a módszert alkalmaztam magamon minden hajnalban, kezeltem magamat gyakran és lassan még jobban lettem. A betegségek szép lassan visszavonulót fújtak. A cukorbetegségem stabilizálódott, a lábfájásom el múlt teljesen, meg tanultam levegőt venni, sokkal jobb a légzésem az asztmára már csak egy gyógyszer van. A /a gyógyíthatatlan!/ zöld-hályog teljesen elmúlt. Hasnyálmirigyem már évek óta nem volt be gyulladva, pedig már mindent eszek, csak persze még kevesebb szénhidrátot, mert a cukorbetegség még meg van, de szelíd formában. Az energiám a felhőket súrolja néha, olyan energikus vagyok. 20 év óta szingli voltam, de egy éve Makón, megismerkedtem egy hozzám illő hölggyel, akivel nagyon boldogok vagyunk. Erről már nem is álmodtam. Apátfalván lakom, biciklivel tekerek át Makóra, ami 10 kilométer. Korábban a közeli boltig is nehezemre esett eljutni. Mindig a fülembe cseng, amit Lajos tanár úr mondott még meg ismerkedésünkkor. Misi nagyon sok bajod lesz, mert a környezetedben levők nem fogadják el, hogy a beteg emberből gyógyult, illetve „gyógyító” lesz! De az is igaz, hogy a Reiki a boldogság elérésének módszere. A Skizofrénia hanghallásait korábban sikerült megszüntetni. De mostanában kizárólag az otthoni házban visszajöttek. Lajos tanár úr megígérte, hogy leutazik hozzám és segít megszüntetni azokat. Isten áldását kérem a Tanár úrra, aki tanított engem és a Reiki alapítójának Mikao Usui sensei emlékére, aki evvel a módszerrel megajándékozta az emberiséget.

Trényi Mihály Apátfalva     mihalytrenyi@gmail.com  

Itt látható az általa készített és elküldött videó.

Kedves Lajos!

Megváltozott az életem attól kezdve, hogy megírtam az első levelemet, majd a távoli tanításban részesültem. Korábban nem láttam semmilyen lehetőséget, hogy kilábaljak a reménytelen helyzetemből. Csak a betegségeimmel foglalkoztam, és nagyon el voltam keseredve. Kértem energia küldéseket, amit hosszú időn át kaptam, ami nagy hatással volt rám. Megtanultam magamat kezelni. Másképp látom a világot. Boldog vagyok. Köszönöm az összejöveteleket is amelyek online, a Skypeon két hetente van. Jók a meditációk és egymástól is sokat tanulunk. Az ország több részéből sőt külföldről is vannak résztvevők. Mind ezt egy fillér nélkül csinálod. Csodálkoztam azon is, hogy a Reiki tanfolyami díjat nem neked, hanem a Málta-i Szeretet Szolgálat számlájára kellett befizetnem.

Az energiaküldő listán továbbra is szeretnék, fent lenni. Nekem biztonságot jelent.

Üdvözlettel Tuboly Irén      tuboly.iren@gmail.com

 

 

Kedves Lajos 

Egymással jól tudunk kommunikálni, sőt, nagyon jól online tanulhattam tőled a Skype-on. Amikor megismertelek, attól kezdve már éreztem, hogy a Reiki melegíti föl a kezeim, pedig még be sem avattál. Aztán később félreérthetetlen volt a Reiki, a csodás Isteni gyógyító energia áramlása. Ezért is gondolok arra, hogy mivel most jönnek a jó idők, gyakrabban fogunk hazajönni Németországból és akkor személyesen is el tudok menni hozzád. Mindenesetre a kezem remegése alábbhagyott, a lábam is biztonságosabban jár. A  „gyógyíthatatlan parkinzon betegség” mégiscsak befolyásolható, pláne, ha az embernek van egy olyan jó Tanára, mint Te. Szóval köszönöm Neked még egyszer, hogy foglalkoztál velem, az idődet, amit rám szántál.

 Üdvözlettel Stamf Irma            03inci@gmail.com