Gyógyító reiki energia küldés egyénileg

betegek segítése

Nagyon súlyos betegeknek küldünk reiki energiát, tehát csak neki, vagyis egy személynek. Ez történhet egyfelől úgy, hogy pontosan a megbeszélt időben a beteg telefonál, és utána 25 percig kapja a gyógyító energiát. Másfelől a nagyon elfoglalt reikiseink, amikor van idejük, akkor (sok esetben éjjel) küldenek gyógyító energiát. Természetesen, a kettő kombinációja is történik, tehát a fix időpont esetében is, kap különböző időkben támogatást a beteg. Mivel a cél az, hogy mindenkinek, aki hozzánk fordul, a legrövidebb idő alatt az öngyógyító képessége aktivizálódjon. Nagyon fontos, hogy a beteg az orvosi gyógyítást ne hanyagolja el, és a gyógyszereit, csakis az orvossal egyetértve csökkentse, illetve hagyja el. Az energia küldést a képeken látható reikisek végzik önkéntesen. A gyógyulás érdekében, nagyon javasolt a reiki megtanulása, behangolásokkal a gyógyító képesség megszerzése. Ha valaki máshol tanult reikit, és nagyon beteg, akkor is szívesen segítünk neki.

A jelentkező betegeknek igyekezünk helyet találni, de a korlátjaink nekünk is megvannak. Fontos, hogy a segítő reiki küldő szívesen végezze ezt a szolgálatot, ne legyen a terhére, az életvitelét, ne gátolja ez az elfoglaltság. Az energiát küldő reikis, pontosan tudja, hogy saját magának a legjobbat teszi ezzel a szolgálattal, mivel a világmindenséget megteremtő Isteni akarat megjutalmazza az önzetlen munkáját. A megbeszélt időpontot a betegnek be kell tartania, ha elfelejti, akkor elveszíti a lehetőséget.

A betegnek kérnie kell a segítséget és meg kell adnia a nevét, életkorát és a tartózkodási helyét. Fontos lenne, hogy a beteg küldjön egy egész alakos képet, egy semleges háttérrel, amelyről ki tudom mérni a káros földsugárzás terheléseit. Tanítóm Lajos atya 1986-ban azt mondta, hogy a gyógyító sötétben tapogatózik, a földsugárzások vizsgálata nélkül.

 

2017 – 08 – 30 Kedves Lajos!

Szeretnék anyukámnak, Nagy Gábornénak 59 éves, a reiki energiát kérni Egyedül él, apu halála óta, anyagi és egészségi problémák miatt, egész nap sír, és meg akart halni. Szeretném, ha tudna vele beszélni és lelket önteni bele.

Hálásan köszönöm Lánya, Nagy Klára nagyneklara@hotmail.com

Felírtam az országos energialistára és kedden 19 órakor kapja Anyuka a direkt reikit, (eddig 5 alkalommal). 

Az távreiki eredménye: alig várom a kedd estét, amikor a közvetlen reiki küldést kapom. Sokkal jobban érzem magam lelkileg és fizikailag is, a műtétem is jól sikerült és sokkal jobb a hangulatom.

Köszönöm szépen. Nagy Gáborné Anarcs Kölcsey utca 41

 

2017-05-09  Levél érkezett

Egy éve kerestem fel a Dunavarsányi Reiki klubot. A gerinc betegségem miatt folyamatosan fájdalomcsillapítókkal éltem, amiket nagyon hamar elhagytam. Reiki Okudenként (reiki-2) már én küldök gyógyító energiát rendszeresen egy kiemelt betegnek és az energialistára is. Többen végezzük ezt a munkát és nagyon jók az eredmények. Tudom a gyógyulásom útja, hogy másokon segítek.

Surányiné Erzsike <stte1956@gmail.com                    (alsó sorban a második)

 

2017-05-03

Szia drága Lajos ma meg kaptam az első közvetlen reiki küldést, nagyon csodálatos volt. Egyszer majd csak megtudom én is oldani, hogy tanuljak nálad.

Szeretettel. Váradi Aladárné valadarne@gmail.com

2017-03-15 

Bajban voltam, mert agyvérzés miatt nyolc éve deréktól lefelé béna voltam. Még ülni sem tudtam rendesen. Tavaly májustól kerültem be az energiaküldő rendszerbe, kapok közvetlenül reiki energiát négy reikistől és ismeretlenektől is. Tanultam és reiki behangolásokat kaptam, a tanár úrtól. A beszédem folyamatos és érthető lett, a lábaim görcsös szorítása enyhült, ülni jól tudok, felálltam tornázok, elkezdtem térd rugózásokat végezni, az izmokat nyújtani. A jobb lábamon állni tudok és a ballal támaszkodok. Szeretném meg köszönni mindenkinek az önzetlen segítséget. Napjainkban, már én is bekerültem a direkt reiki küldők közé. Két életcélom van: az egyik, hogy saját magamat el tudjam látni a másik, hogy betegeknek segítsek.

Csoboth Zoltán csoboth1@gmail.com          (A felső képen a második)

Comments are closed.