Agykontroll a Reikivel együttműködik.

Wagner Lajos reiki mesterrel beszélget, Domján László az agykontroll Magyarországi elterjesztője. 

A videóval azt próbálom üzenni, hogy van lehetőség arra, hogy a saját kezedbe vedd a sorsodat. Úgy az Agykontroll, mint a Reiki támogatja az egészségedet. Energiát lehet kérni és kapni az Univerzumból, és a tudatalattiba üzeneteket küldeni a gyógyulásod érdekében.

Ezek a módszerek segítenek az orvoslásnak, de a módszereket meg kell megtanulni és gyakorlásokat neked kell végezni.

A fenti módszerek felhasználásával le tudtam fogyni. A bal oldali képen 96 kiló voltam a jobb oldalin pedig 81.

Készítettem videó felvételeket, majd azok alapján egy C AgykontrollD felvételt, amelyen 10 fajta betegség található és a hallgatása, velem együtt végzett gyakorlatok nagyon hatásosaknak Agykontrollbizonyultak. A demó példányok használói javaslatára elkészítettem a második CD felvételt, 18 problémát támogat és az elfoglalt, vagy lusta embereknek ajánlok. Én magam is használom mindkettőt és 2014 szeptemberéig 15 kilót sikerült lefogynom.  A baloldali képen 96 kiló voltam, a jobboldalin 81 kiló és jelenleg is tartom ezt a súlyt.  A CD-k kiadása folyamatban van, a Dunavarsányi klubban kaphatsz belőle.

A videókon a két módszert együttesen több betegségre alkalmaztam. 

 giszhu kútfúró írta: A fogyás ingyen videó alá.

Köszönöm Lajos! Én 28 kilót fogytam 5 hónap alatt. Az ajánlásod mellett csak nyers zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztottam – napi 3-3,5 liter vízzel – és nem hiányzott más étel.

 

Rák és immunrendszer gyakorlat. 

  

Ízület és gerincbetegség. Egészségjavító gyakorlat.

 

Reflux, crohn, colitisz, emésztőrendszeri betegségek. 

 

 Diabétesz gyakorlat. 

 

 Alacsony és magas-vérnyomás. 

 

Asztma, allergia, köhögés gyakorlat. 

  

Stressz, Pánikbetegség, Idegesség, Egészségjavító gyakorlat.

A rohanó világunk nem kedvez a békés nyugodt élet elérésének. Felhalmozódik a feszültség akkor az orvostudomány stresszes állapotnak nevezi, ahogyan Selye János magyar származású kutató orvos megfogalmazta. Ő az mondta, hogy minden betegség okozója, a stressz. Sejtbiológusok először Eric J. Nestler és követői megállapították, hogy az agyunk gondolkodásra képes területének csak mintegy 5% részét használjuk. Ennek a megváltoztatását javasolják. Az Agykontroll az agy intenzív koncentrált munkájával és a képzelet határtalan, erejével igyekszik hatni a feszült állapot csökkentésére és a betegség gyógyítására. Elsősorban nyugodt ellazult helyzetben az elme  hatni tud a fizikai testre, és immunrendszerre. Az elme segítségével életenergiát mozgósítva lehetséges az egészséges állapot létrehozása. A Reiki módszer célja a minőségi élet megteremtése, és mivel a betegségek, gátolják azt, igyekszik azokat meggyógyítani. A különbség a két módszer között, hogy az Agykontroll koncentrál a megoldás érdekében, a Reiki a test életenergiáját a mindenhol jelenlévő kozmikus energiát használja fel a gyógyulás érdekében. A reiki tanfolyamon lehet megtanulni ennek a módját. Mivel az így elérhető korlátlan energia, minden más hatékony módszert támogat együttesen alkalmazható az Agykontrollal is. Hasonlóan a reiki energia az orvosi gyógyítást is támogatja, segíti. Így lehetséges, hogy gyógyíthatatlan betegségek lényeges javulása is megtörténik. Erről olvashatsz hiteles leveleket, és akár írhatsz is nekik, mert az email címük is az aláírásoknál ott van. De találsz számos videót is, ahol elmondják az egészségük megjavulását élőszóban a volt betegek.

A fenti önfejlesztő videókon bemutatott gyakorlatok, lehetővé teszik, hogy a két stílus közös használata, nagyobb lehetőségeinkkel, segítse a közös célt: a betegség gyógyulását. A javasolt ellazult helyzet létrejötte, a fent említett romboló hatású stresszt is levezeti.

Ha mintának tekintjük a gyakorlatokat akkor kreatívan létre lehet hozni saját mondatokat, varázsigéket. Azokkal szinte bármit el lehet érni, vagy támogatni.  Ha jönnek a sikeres eredmények  lendületet adnak, minden esetben. 

Lehetőleg ne a sok pénz megszerzése legyen a cél, mert ennél sokkal fontosabb a belső nyugalom. Meg kell, hogyan tegyük az életünket élhetőbbé. 

A két módszer együttes hatásával nem nehéz a káros szenvedélyek elhagyása. A rossz szokásokat le lehet cserélni egészség tudatosokkal. A reiki közösségünkben sok hozzánk látogató szabadult meg a cigarettától, a sok evéstől, vagyis súlyfeleslegtől, és még drogoktól is. 

Én magam a 80. évemet élem, (2022 évben) nekem is sok betegségem szűnt meg. Kattints ide