Reiki megváltoztatta az életemet és mindenkiét képes megjavítani.

A REIKI, meghaladja a kézrátétes energia módszer nevet, mert egy nagy lehetőség, hogy az életünk megváltozzon. Az évtizedek távlatából én ezt, mint életmódként látom, amely beépült a mindennapjaimba, tudom, hogy a reiki a boldog életet megteremtő lehetőség.

A történetem röviden:

  • A magánéletemben sok hibát követtem el. A reiki használata jelentős eredménye, hogy rátaláltam arra a hölgyre aki mindig a közelemben volt. Hálás vagyok a mostani boldog életemért.   

 

  • Megjavultak az alábbi fizikai problémáim:

  1. Sorozáson 1960-ban alkalmatlan voltam, ritmuszavar és szív elégtelenség miatt. A nagyképű katonaorvos azt mondta, hogy ne számítsak hosszú életre. 77 éves múltam, remélem a doki is élt ennyi ideig.
  2. Colitis, fájdalmas fekélyes vastagbél gyulladás, minden tünete megszűnt.
  3. Cukorbetegségem volt, napjainkban normális értékű.
  4. Magas vérnyomásom értéke normális lett. 
  5. Aranyér, nyomtalanul eltűnt.
  6. Gerincbetegség több csigolyát érintett, 1998-ban le akartak százalékoltatni. Évek óta panaszmentes vagyok.
  7. Allergia évekig kínozott, napjainkban nem okoz problémát.  
  8. Alkohol probléma, napi szinten jelen volt, megszűnt. (nem lettem antialkoholista)
  9. Dohányzásról, könnyű volt leszokni.
  10. Lefogytam 15 kilót, tartósan.

Reiki megváltoztatta az életemet

Mindenkinek ajánlom a reiki megtanulását és mindennapos használatát, mert óriási lehetőség van benne.

Bárki, a reiki behangolások után képes megváltoztatni, az életét, saját kezébe venni, a sorsát,  Az egészség megromlása esetén, vagy akár megelőzésképpen a testi, vagy lelki bajok jelentősen javulhatnak, az orvoslással együttműködve, a reiki energia támogatásával.

 

Az első időkben gyakorolni kellett, azonban, amikor jöttek a jó változások a módszer beépült a minden napokba.  Megváltoztak az érzelmeim, a környezetemet másképpen láttam. Ha valaki áhítattal nézi a szép oklevelét és nem csinál semmit, hiába várja az eredményeket. A napi használat az, amitől elkezdődik az utazása a jobb boldogabb élet felé. 

Hivatalosan a törvény a reikit közérzet javításnak tekinti, tehát nem nevezzük gyógyításnak. A reiki gyakorló tudja azt, hogy ő maga nem tud meggyógyítani senkit, mert csupán a közvetíti a kozmikus energiát. A reiki közvetítése javítja az ellenálló képességet és elhárítja az akadályokat az energia rendszerben. A feloldódnak, távoznak a méreganyagok a szervezetből. Az energia áramlásának akadályai feloldódnak és az életenergia szabaddá válik. A reiki módszer használatához, nem kellenek eszközök, nincsenek mellékhatások és minden embernél, (élő szervezetnél) működik a reiki behangolások után.

Fontos, hogy a gyógyszereket és az orvosi, gyógyítást ne hagyjuk el.

A levélíróktól kapunk hiteles leveleket, (a címüket, vagy telefonszámukat is megadják). Akik beszámolnak, nagyon sok jó eredményéről. 

Itt videókat láthatsz ezekről is.

Reiki közösségünk Budapesti működés után 2008 januárjában alakult meg, és minden szerdán, a klubnapokon bejelentkezés alapján kérheted a földsugárzások (erről itt olvashatsz) mérését az aurából, ingyenesen.

Keressük a lehetőséget, hogy előadásokkal terjesszük a reiki hírét, hogy minél több ember megismerje ezt a remek lehetőséget. Örömmel veszem, hogy a reikis tanulóim eljönnek velem bemutatni reiki energiát. Az energia hatására legtöbbször komoly az érdeklődés és késöbb többen eljönnek a reiki klubunkba. 

Hogyan kell használni a módszert a mindennapokban?

A tanfolyamon, a tanuló megkezdi a reiki megismerését lépésről lépésre. Min tanárnak igyekeznem kell, hogy minden felmerülő kérdésre világos választ adjak. Nagy lehetőség nyílik meg a diák előtt, amikor megindul az energia áramlása. Ez először a kezek melegedésével kezdődik, amivel saját magát kezelheti. Be kell építeni az  életszabályokat az életébe, a gyakorlatokba, mert az is a változás fontos része. Hatására lecsökkennek a haragos gondolatok, ami a belső béke kialakulását eredményezi. A reikis érzelmeinek változása, kisugárzik és a környezetre is jó hatással van.      

Reiki megváltoztatta az életemet A reiki energia működése.

A reikis kéri az energiáját, amely belép a testébe, tisztítja és kijavítja az energia rendszerét, ezután a kezeikből áramlik ki a kiválasztott célra. 

Az eredeti Usui Reiki Ryoho (olvass erről többet) tanítom.  Ez van a legközelebb ahhoz amit az alapító O sensei tanított. A általa létrehozott módszer lehetővé teszi, a folyamatos kapcsolatot az Isteni energiával. Ennek hatására minden probléma megoldása egyszerűbbé válik. Ez a módszer összeegyeztethető minden más gyógyító módszerrel és minden vallással, és még az ateistára is jó hatással van.

Lehetőség van a a reiki klubunkban kipróbálni magát az energiát. A jobb oldali képen a reiki ősi írással láthat