Vonzás törvénye

A vonzás törvénye széles körben használt fogalom. Alapelve, hogy minden gondolat rezgéseket bocsát ki és a hasonló a hasonlót vonzza. A mai felfogás szerint a vonzás törvénye azt jelenti, hogy az emberek gondolatai irányítják életük valóságát, akár tudatában vannak ennek, akár nem. A gondolatoknak teremtő ereje van: amire gondolunk, és elhisszük, hogy lehetséges, az valósággá válik. A gondolatok lehetnek tudatosak vagy akár tudattalanok is.

Ahogy tapasztalatot gyűjtünk, és egyre emelkedünk mind a bölcsességben (tudatosságban), a szeretetben, az igazságosságban, a jóságban és rájövünk, hogy mi is hiányzik még. A spontán, gondolatok megvalósulása a pillanatok alatt megy végbe, amikor teremtő állapotban vagyunk. Úgy kell elképzelni, hogy hol teremtő állapotban vagyunk, hol nem. El lehet képzelni úgy is, hogy az isteni mivoltunk folyamatos teremtésben van, csak bennünket körülvevő káoszban ezt nem fogjuk fel. Ezért ritkán van meg a kapcsolatunk az isteni mivoltunkkal. 

A vonzás törvénye ugyanis azokat a körülményeket hozza az életedbe, amik a belső jó érzéseiddel összhangban vannak – ezek fenntartják, sőt fokozhatják jó érzéseidet – és ettől továbbra is, sőt még fokozottabban jóérzést okozó körülmények vonzódnak az életedbe és ez egy önmagát erősítő folyamat, ahol eláraszt valóban a bőség minden téren: anyagiakban, szellemiekben, egészségben-fittségben vagy kapcsolataid minőségében, attól függően, hogy éppen milyen vágyaid vannak.

A vonzás törvénye segítségével, hogyan tudod a céljaidat elérni?

Képzeleteddel, kapcsolatot tudsz létesítened az univerzummal. Az univerzummal való eszmefuttatásod, csak pozitív dolgokról szólhat, de a NEM szót tilos használnod. A negatív szót is rosszul értelmezi a képekkel működő tudatalatti nem érti. (negatív kép a fordított kép) A rossz dolgokat, vagy személyeket, bajt, betegséget és félelmeidet megnevezni, hiba lenne, mert bevonzod azokat. Másnak rosszat kívánni nagyon veszélyes, mert az visszaüt rád.

Fogalmazd meg, hogy miért vagy hálás, a teremtőnek, mi az, amit megköszönhetsz. Fogalmazd meg a kívánságaidat, kéréseidet az intelmek figyelembe vételével és mond el háromszor egymás után. Tanácsos átéléssel, de gyorsan mondani, hogy a gondolatai ne kalandozzanak más irányba. Lásd, hogy a kívánságok már teljesülnek is. Javasolom, hogy készíts magadnak Látványtáblát miért is vagy hálás és milyen kéréseid vannak. Többször át kell majd írnod, hogy helyes legyen és ami már megtörtént, áttehet a hálás vagyok részbe, vagy ki kell hagynod. A nagy nyeremény, hagyd utoljára, de tanácsos szelvényt venni. Amikor kezdenek a kisebb kívánságok teljesülni, lendületbe fogsz jönni.

Alfonz képzeletbeli látványtáblája.

Hálás vagyok, köszönöm, hogy szép családom van, szeretetben élek, sikeres vagyok, stb, stb és a korábbi kéréseim teljesültek, felsorolás:

  1. Egészséges vagyok, külső és belső látásom és a belátásom tökéletes, mindig jó döntéseket hozok.
  2. Mindent könnyedén ki tudok fizetni, nagyvonalú vagyok.
  3. Gondolkodásom mindig pozitív, szeretem az embereket, együtt érzek velük.
  4. Társammal, Pintyőkével boldogságban élünk, az Ő egészsége is tökéletes.
  5. Jó munkám van és lesz, amit örömmel végzek.
  6. A házam és autóm kitűnően szolgál bennünk, mindig rendelkezésünkre áll.
  7. A fentieket engedélyezem magamnak, megérdemlem, hálás vagyok és élvezem a boldog életemet.

Ez csak egy minta. Gondolataiddal és szavaiddal alkoss, akár 100 pontot. Kezdetben zöldségeket fogsz felírni, én is így tettem. Ezért alakítgasd, dédelgesd, változtasd és élvezettel használd, hogy a céljaidat, vágyaidat elérjed. Amikor a tételek közül egyik, másik megvalósul, akkor lendületbe jössz, szárnyakat kapsz. Nekem nagyon jók a tapasztalataim. Sok sikert kívánok.