Reiki Tanfolyamok

 

Eredeti Gendai Reiki tanfolyam és kezelés eredeti japán tradíció szerint Reiki képzés és oktatás tiszta forrásból a teljes gyógyulásért.

GENDAI REIKI ELSŐ (SHODEN) FOKOZATÚ TANFOLYAMOT TARTUNK  MÁRCIUS 10-ÉN SZOMBATON. A tanfolyam kezdése 9 órakor, Dunavarsányban Viola utca 28 alatt a reiki klub helységben. A képzés ára 17000.- forint. A  gyakorlási nap 11-én vasárnap 9 órától, vagy más időpontban, amit megbeszélünk a szombati tanfolyamon.  

Gyakorlási lehetőségek: minden szerdán a reiki klubban, hetenkénti gyakorlás a skypeon, messengeren, vagy telefonon, amit a tanfolyamon beszélünk meg.

Shoden (Reiki-1) első fokozatú tanítás folyamatosan. A tanuló szerdánként 14 órára jön és 18 órától, már a Reiki klubban ő kezeli az érkezőket. A második napot megbeszélünk, illetve a Skypeon folytatjuk a tanulást a hetenkénti gyakorlónapon. A tanfolyam ára 17000.- forint. Kétnapos tanfolyamot hamarosan kiírunk.

Okuden (Reiki-2) tanfolyam lesz, hamarosan ára 22000.- forint.

A szombaton dolgozóknak van lehetőség arra is, hogy hétvégi oktatás esetén, megelőző szerdán 14 órára jönnek és 18 órától, már a Reiki klubban reikizhetik az érkezőket.  Ezután vasárnap folytatjuk a tanulást. Jelentkezni lehet a kapcsolat menüben lévő és az alábbi fekete mezőben lévő címeken és telefonon.

A reiki tanfolyamok

tananyaga megegyezik avval, ahogyan az alapító Mikao Usui sensei tanított, Japánban. Könnyen megérthető gyakorlatokat tanulhatsz, amelyek a mindennapokban használhatóak, az egészség megőrzése, illetve helyreállítása érdekében. A tanfolyam után, a reiki gyógyító módszert, önállóan képes leszel alkalmazni önmagadon és másokon.

A reiki képzésen, Hiroshi Doi sensei eredeti jegyzeteinek, hiteles magyar fordítását kapja a hallgató, amelynek alapján történik a tanítás. Három behangolás lesz és a befejezésekor a hallgató oklevelet kap. A nálam végzett diákok, ingyenesen ismételhetnek, a további alkalmakkor.    

reiki tanfolyam TANÍTOM a Nyugati Reikit (Shiki Ryoho Reiki) is, de sokkal szívesebben tanítom a Gendai Reiki Ho-t. Azért, mert a Gendai Reiki Ho, az eredeti Usui Reiki Ryoho erőteljesebb energiája és a könnyen megérthető, a mindennapokban, alkalmazható gyakorlatainak használatával a betegek, sokkal gyorsabban gyógyulnak meg és érik el a lelki növekedést. A tanulóimat, nyomon követem és támogatom tanulás után  is. Rendelkezésükre áll a minden szerdán 18 órakor kezdődő Reiki klub. A távol élők részére havonta a Skypeon gyakorlásokat tartunk. A betegek gyógyulását támogatom a képzettebb tanítványaimmal egyetemben, Reikienergia küldésével,  és konzultációval. 

 

Előre bocsátom, hogy nem szükséges a japán szavakat megtanulni. A távollévőket tanítom és a behangolom a Skype-on is. Eleinte tartottam tőle, de a gyógyulási eredmények igazolták a módszer hatásosságát és engem nagyon boldoggá tettek. Lásd Tanfolyamok Skypeon menüben. A tanítás, a Skype-on többszöri találkozással történik  a megbeszélés szerint. A tanítványoknak van lehetőségük ingyenesen gyakorlásra a Reiki klubunkban, a távollévőknek havonta tartok gyakorlást a Skype-on. A betegeket addig nem engedem el, addig, ameddig az egészségük helyre nem áll, illetve ameddig igénylik a segítséget.

A Gendai Reiki Shoden, Reiki-1 oktatáson, három behangolás után megnyílik a tanuló energiarendszere a nagyobb mennyiségű kozmikus energia előtt. Kialakul a képessége, hogy önmagát és másokat is feltöltsön többlet energiával.

A Shoden, (reiki-1) első fokozat tanfolyam tananyaga:

– A Reiki öt alapelve – (Gokai), amely, jobbá teszi a mindennapokat

– A Reiki hiteles története, amely mentes a kitalált meséktől

– Bevezetés a Shoden, első fokozathoz

– Az aura letisztítása, száraz fürdő – (Ken Yoku Ho)

– Fény légzése – (Hikari no Kokiyu Ho)

– Légzés tenyéren át – (Gassho – Kokyu Ho)

– Reiki zuhany

-.Elvágás tisztítás – (Jakiri Joka Ho) használatával feltölthető, programozható az ivóvíz, az ételek (mikróhullámon melegített halott ételek) és a gyógyszerek.

– Aura tisztítás és a – 12 nyugati Reiki pozíció

– Intuitív, megérzésen alapuló energia átadás – (Reiji Ho)

– Energiaátadás kézérzékeléssel – (Byosen Rejkan Ho)

– Csoportos energiaátadás – Sushu Reiki

– Megerősítés – (Nentetsu Ho) gyógyító üzenetek, káros szokásokra , , pozitív megerősítések küldése..

– Energia távküldése fénykép segítségével – (Edoku Ho)

– Reiki meditáció – (Reiki Undo)

– Csakra légzés – (Chakra Kassei Kokyu Ho)

A Gendai Reiki Okuden (reiki-2) tanfolyam tananyaga:

Általános áttekintés. A második fokozat általános leírása és célja.

Hogyan használjuk a Reikit, erőteljesebben és változatosabban.

A szimbólumok leírása, működésük és használatuk

Az energiaminőségek érzékelése és alkalmazásuk

Kezelés téren és időn túl. (Távkezelés, a múlt és a jövő kezelése a szimbólumok használatával.)

A nyugati- és a japán reiki jól működő, változatos technikái.

Újabb öntisztító és meditációs módszerek (légzőgyakorlatok, hogyan „emeljük fel önmagunkat” …)

Hogyan használjuk a reikit a mindennapi életben a második fokozat elvégzése után

Usui Reiki Ryoho eredeti technikái:

 Hatsurei-ho ( meditációs gyakorlatsor tudatossági szintünk emeléséhez )

 Kezelés simítással,  Kezelés ujjbeggyel, Kezelés ütögetéssel, Kezelés fújással, Kezelés nézéssel, 

 Köldökkezelés, Tanden méregtelenítő kezelés

 Pozitív megerősítés szimbólummal

 Fény küldése sejtjeinknek ( kifejezetten hatásos technika, súlyos betegségek esetén )

 Kezelés téren és időn át, távkezelés magasabb színvonalon.

 Öntisztító légzés

 Újraprogramozási technika ( a rossz beidegződések, szokások, gondolkodási minták megszüntetése )

Ha nem nálam tanultad a Shodent (reiki 1-est), netán nem is Gendai Reikit végeztél, akkor a 2-es tanfolyam előtt egyeztetnünk kell, hogy milyen alapokkal rendelkezel, illetve hogyan zárkózhatsz fel. 

A Reiki-I (Shoden) képzést, bárki elvégezheti. Alsó korhatár 12-14 év, felső nincsen A Reiki-II (Okuden)-hez Reiki-1 (Shoden) beavatás szükséges ismert mester-tanártól. Lehetőség van a Shiki Ryoho Reiki-1 tanfolyamot végzett tanuló, áthangolására is, és tovább tanulására a Gendai Reiki Okuden szinten. A tanfolyamon az vehet részt, akinek a felkészültségéről meggyőződtem és érzem, hogy alkalmas rá.

A Reiki-III/a (Shinpiden) képzéshez, Reiki-II beavatás, elhivatottság, velem együtt végzett gyógyító munka, vagy eredményes Reiki gyógyító múlt, Reiki klub vezetése, vagy más általam ismert Reiki mester-tanár ajánlása szükséges.

A Reiki-tanár (Gokuikaidan) képzéshez, Reiki III/a beavatás velem együtt végzett gyógyító munka és megítélésem szerinti alkalmasság, vagy a ismert Reiki mester-tanár ajánlása szükséges. Ez hosszabb folyamat, az ár egyéni.

A harmadik és a tanári fokozaton további eredeti tanítás, velem közösen végzett gyakorló munka és elegendő tanulás történik. A Skype gyakorlások vezetése a távollévő első és második fokozatú diákoknak.  Az ár egyéni.