Tanfolyamok

Gendai Reiki Ho

Eredeti Usui Reiki tananyag.

Gendai Reiki tanfolyamok

Eredeti Usui Reiki, Gendai Reiki tanfolyamok, célja a lelki felemelkedés és a belső béke megteremtése. A Reiki nagyon egyszerű, de remek hatásokat eredményez, hogy jobban megbirkózz az élet nehézségeivel. A fő célja a lelki és a fizikai problémák megoldása. Ha megtanulod ezt az egyszerűen megérthető módszert, megtapasztalod ezeket az előnyöket.

A reiki egyszerű módszer a szellem és a test jobbítására, amelyet mindenki meg tud tanulni és használni. Az alapító Usui sensei szerint minden betegség szellemi gyógyszere, amely az orvosi vagy más terápiás gyógyítással együttműködik, valamint méregtelenít és enyhíti a mellékhatásokat.

reiki energia

 

A tanfolyamok időpontja:

Mindig az igényeknek megfelelően, és hozzád igazítva, egyeztetve állapítjuk meg, hétvégeken, vagy a szerdai napon  a reiki klub előtt tanulunk. Tehát, csak  jelentkezni kell, és megbeszéljük.

 

A tanfolyamok helyszíne:

Dunavarsány Viola utca 28 alatti a reiki klub helység, de 4-5 fős csoport jelentkezése esetén, a tanfolyamot máshol is szívesen megtartjuk.  

 

GENDAI REIKI ELSŐ (SHODEN) FOKOZAT,

HÉTVÉGÉN, VAGY SZERDÁNKÉNT:

  1. – A HÉTVÉGI tanfolyamok kezdése szombaton 9 órakor, és a további gyakorlást megbeszélünk.
  2. – A SZERDAI TANÍTÁS: a tanuló 14 órától 20 óráig tart. Remek gyakorlási lehetőség, a reiki klub és a további gyakorlást megbeszélünk.
  3. A képzés ára 17000.- forint.

GYAKORLÁSI LEHETŐSÉGEK:

1.- hetenként a skypeon, messengeren, vagy telefonon, egyénileg és csoportosan hosszú ideig folyamatosan lehetséges.

2.-minden héten, a reiki klubnapon.

Jelentkezni lehet a kapcsolat menüben lévő és az alábbi fekete mezőben lévő címeken és telefonon.

 

OKUDEN második fokozatú (Reiki-2) tanfolyamokat hétvégeken tartjuk. Időpontját szintén a jelentkezőkkel egyeztetve állapítjuk.

Az Okuden képzés ára 22000.- forint.

A reiki tanfolyamok tananyaga a legközelebb áll ahhoz, ahogyan az alapító Mikao Usui sensei tanított.

Mindenki meg tudja tanulni az egyszerű megérthető gyakorlatokat, amelyek segíteni fognak a mindennapokban. Legtöbbször már a tanfolyam alatt is a nagyobb mennyiségű energiát tudod használni.

A tanfolyamon, Hiroshi Doi sensei eredeti jegyzeteinek, hiteles magyar fordítását kapja a hallgató, amelynek alapján történik a tanítás. Három behangolás lesz és a befejezésekor a hallgató oklevelet kap. A nálam végzett diákok, ingyenesen ismételhetnek, a további alkalmakkor.    

reiki gyakorlat

TANÍTOM a Nyugati Reikit (Shiki Ryoho Reiki) is, de sokkal szívesebben tanítom a Gendai Reiki Ho-t. Azért, mert a Gendai Reiki Ho, az eredeti Usui Reiki Ryoho erőteljesebb energiája és a könnyen megérthető, a mindennapokban, alkalmazható gyakorlatainak használatával sokkal gyorsabban érik el a lelki növekedést. A tanulóimat, nyomon követem és támogatom tanulás után  is. Rendelkezésükre áll a minden szerdán 18 órakor kezdődő Reiki klub. A távol élők részére havonta a Skypeon gyakorlásokat tartunk. A hozzánk fordulókat támogatom a képzettebb tanítványaimmal egyetemben, reiki-energia küldésével,  és konzultációval. 

Előre bocsátom, hogy nem szükséges a japán szavakat megtanulni. A távollévőket tanítom és a behangolom a Skype-on is. Eleinte tartottam tőle, de az eredmények igazolták a módszer hatásosságát és engem nagyon boldoggá tettek. Lásd Tanfolyamok Skypeon menüben. A tanítás, a Skype-on többszöri találkozással történik  a megbeszélés szerint. A tanítványoknak van lehetőségük ingyenesen gyakorlásra a Reiki klubunkban, a távollévőknek havonta tartok gyakorlást a Skype-on. A reikiseket addig nem engedem el addig, ameddig igénylik a segítséget.

 

A GENDAI REIKI SHODEN Reiki-1 oktatáson, három behangolás után megnyílik a tanuló energiarendszere a nagyobb mennyiségű kozmikus energia előtt. 

A Shoden, (reiki-1) első fokozat tanfolyam tananyaga:

– A Reiki öt alapelve (Gokai), amely, jobbá teszi a mindennapokat

– A Reiki hiteles története, amely mentes a kitalált meséktől

– Bevezetés a Shoden, első fokozathoz

– Az aura letisztítása, száraz fürdő (Ken Yoku Ho)

– Fény légzése (Hikari no Kokiyu Ho)

– Légzés tenyéren át (Gassho – Kokyu Ho)

– Reiki zuhany

-.Elvágás tisztítás – (Jakiri Joka Ho) használatával feltölthető, programozható az ivóvíz, az ételek (mikró hullámon melegített halott ételek) és a gyógyszerek.

– Aura tisztítás és a – 12 nyugati Reiki pozíció

– Megerősítés (Nentetsu Ho) gyógyító üzenetek, káros szokásokra, pozitív megerősítések küldése..

– Energia távküldése fénykép segítségével (Edoku Ho)

– Csakra légzés (Chakra Kassei Kokyu Ho)

A GENDAI REIKI OKUDEN (reiki-2) tanfolyam tananyaga:

Általános áttekintés. A második fokozat általános leírása és célja.

Hogyan használjuk a Reikit, erőteljesebben és változatosabban.

A szimbólumok leírása, működésük és használatuk.

A tanfolyami jegyzetben a szimbólumok benne vannak.

Az energiaminőségek érzékelése és alkalmazásuk

Kezelés téren és időn túl. (Távkezelés, a múlt és a jövő kezelése a szimbólumok használatával.)

A nyugati- és a japán reiki jól működő, változatos technikái.

Öntisztító és meditációs módszerek (légzőgyakorlatok, hogyan „emeljük fel önmagunkat”)

Hogyan használjuk a reikit a mindennapi életben a második fokozat elvégzése után

Usui Reiki Ryoho eredeti technikái:

 Hatsurei-ho ( meditációs gyakorlatsor tudatossági szintünk emeléséhez )

 Köldökkezelés, Tanden méregtelenítő kezelés

 Pozitív megerősítés szimbólummal

 Fény küldése sejtjeinknek (kifejezetten hatásos technika)

 Kezelés téren és időn át, távkezelés magasabb színvonalon.

 Öntisztító légzés

 Újraprogramozási technika ( a rossz beidegződések, szokások, gondolkodási minták megszüntetése.

Ha nem nálam tanultad a Shodent (reiki 1-est), netán nem is Gendai Reikit végeztél, akkor a 2-es tanfolyam előtt egyeztetnünk kell, hogy milyen alapokkal rendelkezel, illetve hogyan zárkózhatsz fel. 

A Reiki-I (Shoden) képzést, bárki elvégezheti. Alsó korhatár 12-14 év, felső nincsen

A Reiki-II (Okuden)-hez Reiki-1 (Shoden) beavatás szükséges ismert mester-tanártól. Lehetőség van a Shiki Ryoho Reiki-1 tanfolyamot végzett tanuló, áthangolására is, és tovább tanulására a Gendai Reiki Okuden szinten. A tanfolyamon az vehet részt, akinek a felkészültségéről meggyőződtem és érzem, hogy alkalmas rá.

A Reiki-III/a (Shinpiden) képzéshez, Reiki-II beavatás, elhivatottság, velem együtt végzett reiki munka, vagy eredményes múlt, klub vezetése, vagy más általam ismert reiki mester-tanár ajánlása szükséges.

A Reiki-tanár (Gokuikaidan) képzéshez, Reiki III/ Shinpiden a beavatás, velem együtt végzett reiki munka és megítélésem szerinti alkalmasság, vagy általam ismert mester-tanár ajánlása szükséges. 

Ezen felül a Skype gyakorlások vezetése a távollévő első és második fokozatú diákoknak, vagy a reiki klub vezetése. Az ár egyéni.