Reiki segít leszokni a dohányzásról

cigarettázás vége

DOHÁNYZÁSRÓL le akarsz szokni? Egyszerű segítő módszert ajánlok, ami nem kerül semmibe.

A módszer egyszerű: eldöntöd, hogy le akarsz szokni a dohányzásról kitalálod a leszokás idejét, ami több mind egy hónap távolságra legyen, az elhatározás idejétől és a képre felírod, felragasztod. Minden rágyújtásnál elmondod a varázsigédet, amit kitaláltál. Például: ÉN X Y 2018 JANUÁR 20-ÁN FOGOK LESZOKNI A BAGÓRÓL.  ha reiki energiával, reiki meditációval is tudod támogatni az elhatározásodat, akkor nagyobb a siker lehetősége.  A reiki tanfolyam, első fokozatán megtanulhatod a  MEGERŐSÍTÉS gyakorlatot, amely segít bevésni a tudatalattidba a dátumot és a célodat.

Nagy hiba, ha nagyon erősnek érzed magad és hamarabb nyomod el a szerinted utolsó cigit, mert valószínűleg el fogsz bukni. Az újévi fogadalmak sokszor nem vállnak be, és ez így szokott lenni a dohányzással is. Akaraterő kell minden szenvedély betegség leküzdéséhez, de ez a módszer nagy segítség. Az a lényege, hogy egy hónap alatt beírod a tudatodba, hogy mikor akarod abbahagyni, eldobni a bagót. Ha kibírod a hősi időszak utáni időket, akkor egyre könnyebb és könnyebb lesz. Ismétlem a reiki meditáció, ilyenkor is nagyon megerősíti az elhatározásodat. Később se gondolj arra, hogy csak egyet szívsz el, mert akkor elbuktál. A további nehézség, hogy nassolni akarsz a dohányzás helyett, aminek az a következménye, hogy a meghízol, ezért kerülni kell a lisztet, és a cukrot. Helyette javasolom szeress bele újra a párodba. A Dunavarsányi reiki klubban az évek során többen leszoktak a dohányzásról, igaz ők módszert reikivel együttesen használták. Ha eljössz a klubnapra, nyomtatok neked, névre szóló dohányzás táblát és megtapasztalhatod a reikit, a szeretet a harmónia és a gyógyítás energiáját, teljesen ingyenesen. Ha nem bízol magadban, vagy a sikerben, megtaníthatunk az önhipnózis módszerére is, hogy a tudatalattidból ki tudd törölni a dohányzást, mint élvezetet, és helyezd el helyette az undort.  Ismétlem már a Gendai reiki tanfolyam első fokozatán megtanulod az eredeti MEGERŐSÍTÉS gyakorlatot, amit Usui sensei 1922-ben dolgozott ki, és amely segíti ezt a célodat is elérni,

Hasonlóan tudunk segíteni, hasonló problémák: drogozás, kényszeres evés, stb. esetében is. Továbbá javasolom, azért is, ismerd meg a reiki módszert, mert felébreszti az öngyógyító képességeidet, a testi és lelki betegségek esetében. Ha teljesen egészséges vagy, akkor pedig a reiki remek lehetőség a megelőzés és a méregtelenítés miatt is. 

Comments are closed.