Reiki módszer segít lefogyni.

A reiki módszer segítségével, minden célunkat könnyebben érhetjük el. A reiki megerősítés gyakorlat, segíti a fogyásunkat és minden más elhatározásunkat, szándékunkat is. A Karácsonyi időszak, a bőséges étkezések, sütemények, és sok esetben több alkoholfogyasztás ideje. A vendégjáráskor trakta, és a szilveszteri bulizás, sem az önmegtartóztatásról szól. Vagyis a korábbi testsúly néhány kilóval növekszik. A kissé kitágult gyomor pedig, szinte követeli a finom ételeket. Hasonlóan a dohányzásról leszokást is sokan elhatározzák.

Az alkohol elhagyása, a fogyás sikere érdekében nagyon kívánatos, utána néhány nappal a szervezet a visszatartott folyadékot elengedi, főképpen, ha reikivel kezelt vizet iszol. Ezt már a Gendai Reiki Shoden, első fokozatán megtanulod. A távozó visszatartott víz, lehet akár két, vagy több kiló is. Nagy segítség lehet a Fogyás ingyen videó, amit a reiki és agykontroll menüben megtalálsz. Amikor ezt 2013-ban készítettem és később CD-ket is, sikerült 15 kilót lefogynom. A lényege, hogy az Isteni energiával, a programozó mondatokat bevésed a tudatalattidba és megváltoznak a szokásaid. Ez akkor is jól működik, ha nem tudod mi a reiki. Az egyik reikis barátom költött egy remek bökverset, és ezt használja:

Egészéges súly

Ég a zsírom ég a hájam,

teljesül a régi vágyam,

a testsúlyom csökkenő,

egészségem kitűnő.

 

Ha a megunhatatlan töltött-káposzta, kocsonya és a sütik elfogynak, lehet például két-három napos krumpli diétát tartani. A krumpli diéta, nagyon egyszerű, kevés kalória, laktató nem leszel éhes, főleg ha acélos az akaratod, három nap alatt 3-4 kiló is lemehet:

 

  1. NAP,
    egészséges testsúly

    Nordic Walking (északi séta) egészséges mozgás

REGGELI: 1 főtt burgonya (kevés sóval), 2.5 deci joghurt

EBÉD: 2 főtt burgonya (kevés sóval), 2.5 deci joghurt

VACSORA: 2 csésze joghurt

  1. NAP,

REGGELI: 2.5 deci joghurt

EBÉD: 2 főtt burgonya, 2.5 deci joghurt

VACSORA: 1 főtt burgonya, 2.5 deci joghurt

  1. NAP,

REGGELI: 1 főtt burgonya (kevés sóval)

EBÉD: 1 főtt burgonya. 2.5 deci joghurt 

VACSORA: 2.5 deci joghurt.

Az év elején sokan a dohányzást is abba akarják hagyni, a segítő módszerről itt olvashatsz. Tehát a leszokáshoz is sok segítséget tudunk adni a reiki klubban, ahogyan a fogyáshoz is. A reiki tanfolyam, első fokozatán megtanulhatod a  MEGERŐSÍTÉS gyakorlatot, amely segít bevésni a tudatalattidba a dátumot és a célodat. Ez a gyakorlat minden célod elérését támogatja.

Többen elhatároztuk, hogy mozogni fogunk, a konditermek és az uszodák megteltek. Jómagam felálltam a karosszékből, a Nordic Walking botokat elővettem, (biztos láttál „őrülteket” akik síbotokkal, döngetnek a tájban). 2016.-ban kezdtem, és ha a jó idő engedi, idén is szeretnék gyakran szánni rá időt. Szervezzük a partnereket egy rendszeres helyi SÉTÁLÓ csoport létrehozásához.   

Comments are closed.