Reiki kezelés, Reiki gyógyítási protokoll.

 

A reiki megalapítója, Usui sensei 1922-ben Tokióba költözött, ahol megnyitotta első reiki klinikáját a külvárosban Harajukuban, majd később egy nagyobbat Nakaóban. A fekvő beteget két képzett reiki gyógyító vizsgálta meg és kezelte reiki energiával, a gyógyulásáig.

A hozzánk reiki kezelésre érkező betegeket hasonlóan fogadjuk.

  1. Reiki felmérő kezeléssel, elkezdjük az energia blokkokat feloldani, amely legtöbbször a beteget elvarázsolja, és reményt ad neki, hogy meg lehet gyógyulni akár még a krónikus betegségekből is. Ez természetesen csakis úgy lehetséges, hogy a reiki energia maximálisan együttműködik a nagyon fejlett orvosi gyógyítással. Tapasztaljuk, hogy a beteg legtöbbször megnyílik és elmondja a történetét, amely sok esetben rávilágít a betegség lelki okaira is. Ha zárkózott a beteg, a reiki akkor is megtalálja és feloldja ezeket lelki és a karma által létrejött okokat.
  2. A reiki gyógyítási protokoll szerves része, hogy a káros földsugárzásokat mérjük a beteg aurájából, és ha kell, földsugárzás elterelést javasolunk, illetve elvégezzük.
  3. Ha a beteg kéri, felírjuk az országos és saját energia listákra, ahol reiki csoportok küldenek reiki energiát a betegeknek. Azonnal kaphat egy képzett reikist, aki rendszeresen küld részére közvetlen gyógyító energiát. Rákos beteg esetén, ahol az idő múlása is az ellenfél, az egész reiki közösség bevetésre kerül.
  4. Készítünk a betegnek, reiki energiával feltöltött ivóvizet, hogy lehetőleg csak azt fogyassza.
  5. A legjobb esély a gyógyulásra, ha meg akarja tanulni reiki tanfolyamon a módszert, hogy saját magát is képes legyen reikivel kezelni.
  6. Nagy lehetőség a gyógyulására, ha van jó életcélja, ha például a reiki gyakorlása után, már ő is kezel más betegeket segítve mások gyógyulását.  
  7. Távol éló betegeken is tudunk segíteni, reiki küldéssel, direkt reiki küldéssel és a földsugárzások távoli elterelésével. 

Tudjuk azt, hogy az eredményeket a hatalmas Univerzum energiájának, illetve az azt megteremtő Isteni Akaratnak köszönhetjük, mi csupán alázatos eszközök vagyunk. Mégis amikor meggyógyulnak a betegek, az olyan magasságba repít bennünket, amiről korábban nem is álmodtunk.

Comments are closed.