Reiki gyógyító energia kezelés hatása és működése

 

A reiki behangolások után az életenergiát korlátlanul lehet kérni és befogadni. A reiki gyakorlás és a kezelések során felszabadulnak a zavaró energiablokkok, ezáltal szabad lesz az áramlás az energia rendszerben, az éltető erő a test összes sejtjéhez eljut, a gyógyító folyamatok felgyorsulnak. Ekkor a szervezet energiarendszere harmonikus kiegyensúlyozottá válik, és a beteg meggyógyul. Legtöbbször, a betegségek megjelenése előtt kijavítható, a kialakult energetikai zavar. Ez azt jelenti, hogy a reiki a betegség megelőzésre, az egészség fenntartására is kiváló. Ez nagyon fontos, mivel az egészséget nem megszerezni, hanem megtartani kell, vagy kellene. A reiki energiával, olyan egészségi problémán is lehet segíteni, ami gyógyíthatatlannak van kikiáltva. Ez úgy lehetséges, hogy a reiki együttműködik a nagyon fejlett orvoslással, más gyógyító módszerrel, minden hittel és vallással. Krónikus betegségek esetében legyünk türelmesek, ilyenkor hosszabb terápia szükséges. Világos kell, hogy legyen az is, hogy a beteget nem a reiki kezelő gyógyítja meg, hanem a reiki csodálatos energiája. Tehát a reiki kezelő olyan, mint egy antenna, vagy transzformátor, kéri és közvetíti a gyógyító reiki energiát. Tehát a reiki kezelőnek, jól meg kell tanulnia a Gendai reiki gyakorlatokat és be kell építenie a mindennapi életébe. A gyógyulási eredmény érdekében nagyon ajánlatos a betegnek is a reiki tanfolyamon megtanulni és önmagán alkalmazni a reiki módszert. Amikor megkezdődik a javulás akkor ezt már könnyen megérthető.

Ha az energiarendszerben, az aurában, a csakrákban és a meridiánokban, az életenergia akadálytalanul áramlik, akkor testi, lelki és szellemi szinten minden rendben van, kiegyensúlyozottan egészségesen élünk. Ha azonban bármelyik szinten problémánk van, akkor az energia áramlás, megakad, beszűkül, vagy elzáródik, energetikai blokkok jönnek létre, és ez betegséghez vezet. Gátolva van az energia szabad áramlása, így bizonyos szervekben energiahiány, míg máshol energiatöbblet alakul ki. Az életenergiánk áramlása hasonló a vízfolyáshoz, amely ha folyamatos, akkor a víz élő, ha az áramlás leáll, akkor megposhad.

Az egészség romlása általában lassú folyamat, észre se vesszük, a lelki, fizikai tünetek jelentkezését, hogy megbillent az egyensúly, csak akkor figyelünk fel rá, amikor a konkrét betegség megjelenik.

A rohanó életünkben túl sok az érzelmi feszültség, a stressz és nincs idő a lelki és testi pihenésre. Ezért először a szervezetünk energetikai rendszere merül le, ebből következik az immunrendszer legyengülése és megjelenik a betegség.

Meg kell említeni, hogy betegség esetén a káros földsugárzásokat minden esetben vizsgálni kell. Ezt a reiki klubnapon az aurából, illetve az elküldött egész alakos fényképről kérésre ingyen végezzük.  

Ismételten ki kell azonban hangsúlyozni, hogy a reiki energetikai kezelés nem helyettesíti az orvosi kezelést, de mivel együttműködik és erősíti azt, olyan betegségek is meggyógyulhatnak, amelyek a mai álláspont szerint gyógyíthatatlanok.

Például: a parkinzon kór, kialakulásának okai, ismeretlenek és orvosilag csupán enyhíteni, lassítani lehet a betegség folyamatait. A mai napig (2018-02-hó) tizenkét esetben fordultak hozzám ezzel a betegséggel, nyolc esetben lényeges javulás, illetve teljes gyógyulás történt, (lásd: vendégoldalon), (videók gyógyulásokról), sajnos, három személlyel kapcsolatom megszűnt és a 12. beteggel, még az út elején tartunk.

Comments are closed.