Reiki és az Isten hit kapcsolata

kápolna
reiki megvilágosodás eszköze

Mikao Usui sensei

Reiki alapítója Mikao Usui japán buddhista vallású ember, egy géniusz volt. Nem tette a reikihez a saját vallását, mondván legyen mindenkié. A harag, a félelem és a gyűlölet, rengeteg energiát emésztenek fel. Hatékony védelem a krisztusi tanítások betartása. Itt nem vallásról van szó, hanem a szeretetről, a jóságos érzelmekről. A Jézusi tanítások mindegyike, útmutatás számunkra. Energetikai rendszerünk fejlesztésével meríthetünk az isteni tanításokból. Reiki tanárként nem tanítom, hogy a reikivel együtt alkalmazzuk a hitünket, de mint a reiki gyakorlója úgy tapasztalom, hogy nagy lehetőség, a jobb eredmények elérésére.

Reiki mester-tanárként, az Isten hit az életem része, és sokat segít nekem. Hiszem, hogy Isten mindenütt jelen van, így az én szívemben is. A tudósok szerint egy pontból keletkezett a hármasság, majd az ősrobbanással a kozmikus világ, az univerzum. Hiszem, hogy ez a pont Isten, aki magából teremte meg az Atya fiú szentlélek hármasságot, amely után következett a világ teremtése. Ez a hármasság a hinduknál Vishnu Shiva Brahma és más vallásokban is megvan. Mi emberek sajnos félünk szembenézni saját magukkal. Ehhez csupán a belső csend a kulcs, amivel az ember közelebb kerül az egész világmindenséget megteremtő erőhöz, az Istenhez. Az Isten hit és az ima gyógyító ereje egyértelmű, bizonyítják márványtáblák, amelyeket a templomokban helyeznek el, a hálás gyógyult betegek.

Tanító

Lajos atya tanító és gyógyító.

1986-ban Szabó Lajos atyától tanultam, aki egy gyógyító lazarénus pap volt. Ő azt mondta, hogy többlet energiám van, és legyek gyógyító. Felhívta a figyelmemet a káros földsugárzásokra és tanultam tőle azok mérését is. Azt mondta a gyógyító a

sötétben tapogatózik azok vizsgálata nélkül.

Az atya hatására próbálkoztam, saját energiámmal, majd később tanultam két bio-energetikustól. Ezután már az energiát a Teremtő Isteni akarattól kértem és hoztam le kissé bonyolultan, amit mások gyógyítására igyekeztem alkalmazni. Később a reiki tanulásakor, az egyszerűsége elvarázsolt. Reiki tanáraként tanítom, hogy a reiki minden más gyógyító módszerrel, az orvoslással, és minden vallással és hittel együttműködik.

 

 

Erre néhány példa: A reikivel ivóvizet kezeltem, amelyhez ozmózissal tisztított vizet használtam.

A lengyel pálcával mérhető víz aurája, amit bárki könnyen kipróbálhat. 

Mérő pálca

    

Mérő pálca készítése egyszerű. Hajlíts meg egy 3 milliméter vastag drótot, például egy bicikli küllőt 87 fokban, ahogyan a képen látható. Egy golyóstoll házát vágd le, a képen a kis és a gyűrűs ujjam között tartom. A pálcát a nyélbe illesztve gyakorolj, mert nagyon fontos hogy jól tartsd.

Távolról közelíts úgy, hogy a pálca hegye a vizes üvegre mutasson. Az energiával kezelt víz esetében a víz aurája elfordítja a pálcádat.

A kísérletnél a natúr víz, aurát nem mutatott. Utána saját energiával, ahogyan az agykontroll tanítja , tíz perc koncentrációval feltöltöttem a vizet, és a pálca 40 centi átmérőjű aurát jelzett.

mérő pálca

      

 

Harmadszor, felrajzoltam a keresztet és imádkoztam: a miatyánk, az üdvözlégy és Jézushoz is. Az eredmény, a víz aurája mintegy 55 centis volt. A reikivel kezelt vizet nagyon sokszor ellenőriztem, ez 80 centi szokott lenni.

Ezután az Isteni imákat és a reikit együttesen alkalmaztam. Amikor a pálcával megmértem a vizes-palack auráját, ami meglepő módon több mint 2 méter volt.

 

 

Tehát a hit és a reiki együttes alkalmazásával remek eredmény született. Nézd meg az alábbi videót:  

Az energiával kezelt víz, 24 óra után, ha nincs zavaró körülmény, energiát veszít. Az imával és reikivel feltöltött víz mérése mutatta a legjobb, legtartósabb eredményt.

Ha nincsen Istenhited, ez az együttműködés nem fog működni. Viszont ha reikis vagy, akkor javasolom azt, amit a videó után elkészülte után végeztem el a következőképpen:

Kapcsolódj a nagy Univerzumhoz, kérj reiki energiát – Kenyoku Ho, majd Hatsurei Ho – utána mond el háromszor a GOKAI-t, az életszabályokat – söpörd le kézzel a palack auráját háromszor – töltsd fel az ivóvized öt percig reiki energiával.

Az eredmény kiváló, mert ha jó végzed, a víznek több mint két méteres átmérőjű aurája lesz.   

A reiki kezeléseknél, is hasonlóan fokozza az eredményt a hittel való együttműködés. Orvosilag a parkinzon betegség gyógyíthatatlan, 2006-ban a velem egykorú Dunabogdányi hölgy, Jelesné Ica, aki 20 évig volt parkinzon beteg, már járni, öltözködni sem tudott egyedül. Reiki kezelések alatt folyamatosan imádkozott és tanulta a reiki módszert, és behangoltam az energia rendszerét. Jelenleg is rendszeresen kezeli magát a hitével együttesen, jól van, a levele a reiki gyógyulások menüjében, az övé a legrégebbi levél, legalul olvasható. A honlap videók gyógyulásokról menüben két video interjú is található, ahol mindkét gyógyult, volt parkinzon beteg Istenhívő ember és tanácsomra a fenti módszert alkalmazta.

Rendszeresen küldök gyógyító reiki energiát, közvetlenül betegek részére, ilyenkor nekem lehunyt szemeim mögött több alkalommal megjelent Jézus néhány percre.

Nyilatkoznak a reikiről a vallások képviselői, akiknek halvány segéd fogalmuk sincsen a reikiről és tiltják, vagy lebeszélik róla a hívőket. Ha Isten teremtette meg az Univerzumot, és a reiki gyakorló onnan kéri az energiát, akkor egyértelmű, hogy a Teremtő Istentől származik ez az energia. A korabeli látók szerint a szeretet zöld színe, akkor jelent meg a Föld aurában, amikor Jézus vére a földet érte. A reiki pedig a szeretet a béke, a harmónia, és a gyógyítás energiája, amely mindenkinek rendelkezésre áll. 

gyógyító klub

                 reiki klub

 

Mikao Usui sensei, akinek a reikit köszönhetjük, azt mondta, hogy az emberek addig nem hisznek a reiki módszerben, amíg ki nem próbálják, sokszor utána elvarázsolja őket. Javasolom, látogass el a Dunavarsányi reiki klubnapra, ahol kaphatsz reiki energiát, és ha kéred, az aurádból kimérjük a hálóhelyed káros földsugárzásait ingyenesen.    

 

 

              

Comments are closed.