Reiki első fokozata, Shoden a kezdet.

öt éves reiki klub

A reiki tanfolyamon a legfontosabb, ami történik a diákkal, az energia rendszer behangolása, az energia rendszer megnyitása, ami korlátlan lehetőséget ad, az Univerzum nagy mennyiségű minőségi energiájának befogadására. Három behangolás után legtöbbször azonnal megindul a reiki energia áramlása, aminek a külső jele az, hogy a kezekből kisugárzik meleg formájában a gyógyító energia. Ezt az energiát a reikit eztuán korlátlanul tudja használni.

 

 1.  Kap a tanuló egy könnyen megérthető tanfolyami jegyzetet, amelyből akár évek után is fel tudja idézni a tanultakat. Kap igazoló oklevelet a tanfolyam elvégzéséről, segítő CD-t, Usui sensei és az életszabályok képét, víz feltöltését jelölő címkét, és egy emlékképet.   
 2. Megismeri a sallangoktól mentes reiki valódi történetét,
 3. Megtanulja a különböző fejlesztő gyakorlatokat magabiztosan használni önmagán és másokon, segítve az öngyógyító képesség felébresztését, helyreállítását.
 4. Tanulja a kéztartásokat és hogyan kell viselkedni a reiki kezelés alatt
 5. Megtanulja a gyógyulást segítő életszabályokat.
 6. A méregtelenítés fontos módszerét a helységek behangolását feltöltését energiával.
 7. Rossz szokások megszüntetésére is van lehetőség.
 8. Lehetősége lesz egy személynek küldeni gyógyító reiki energiát, ez a távkezelés.
 9. A tanfolyam után felismeri a tanuló, hogy nagy lehetőség nyílik meg a boldogabb élet elérésére.
 10. A tanfolyam két napos általában hétvégén tartjuk, de betegek esetében bármely időben egyénileg is segítünk.
 11. a tanítást a távol élőknek, legfőképpen betegeknek az interneten is megtartjuk, nekik a skypeon hetente tartunk gyakorlást és keressük a lehetőséget a személyes behangolás megismétlésére.
 • A tanfolyamon délelőtt van az elméleti előadás, és a behangolások, délután és másnap gyakorlati foglalkozás, ahol a hallgatók gyakorolnak tanári támogatás mellett. .
 • Sor kerül az energia érzékelés gyakorlatokra, a reiki meditáció elsajátítását és számos kezelés technika készség szintű megtanulását.
 • A tanfolyamhoz semmilyen előképzettség vagy előzetes előkészülés nem szükséges.
 • A reiki 1. tanfolyamot követően lehetőség van a hetenkénti reiki klubba járni, további fejlődés és támogatás érdekében. A tanulót addig segítjük amaddig szükséges, vagy ameddig igényli.

Minden e-mail / vagy telefon megkeresésre válaszolok, a segítés szándékával.

A hozzánk forduló reikit tanuló betegeket, akár évekig segítjük a közösségünk tagjaival, együtt.

Comments are closed.