Reiki a méreganyagokat kivezeti a szervezetből.

reiki méregteleníti a szervezetet

A reiki remek megoldásokat kínál a méregtelenítésre:  

A reiki feloldja a méreganyagokat, és kivezeti a szervezetből, ami szintén a gyógyulási folyamat része. Jobb lesz a vér és a nyirokkeringés, és megkönnyebbül az egész szervezet.

Amikor jön a tavasz, dalra fakadnak a madarak! Ilyenkor, ránk fér a kiadós méregtelenítés. Mivel az élelmiszer adalékok, a gyógyszerek, amelyeknek majdnem mindegyike, alacsony dózisú méreg, ezek kivezetése viszont minden időszakban szükséges. A világon milliárdokat költenek az emberek a méregtelenítésre, a reiki alkalmazásával mindezt ingyen el tudod végezni.

Itt felsorolom milyen lehetőségek vannak a reikivel a méregtelenítésre:

Az általános a reiki kezelés, feloldja az energia blokkokat és a méreganyagokat is, amelyeket kivezeti a szervezetből, mindkettő a gyógyulási folyamat fontos része. Jobb lesz a vér és a nyirokkeringés, és megkönnyebbül az egész szervezet. A Gendai reiki tanfolyamon tanulunk eredeti, speciális gyakorlatokat, amelyeket a reikit megalapító Mikao Usui sensei dolgozott ki, és amelyek a méregtelenítést szolgálják, ilyen a Hara kezelés a Tanden Chiryo Ho és a Gedoku-ho, gyakorlatok. Nagyszerű lehetőség az ivóvíz tisztítása és feltöltése reiki energiával az Elvágás tisztítás Jakiri Joka Ho gyakorlattal. 

A gyakorlatok nagyon egyszerűen megérthetők, és az alkalmazásához csupán a hiteles reiki mester-tanár segíthet, aki az energia rendszer behangolásával, megnyitja a reiki energia előtt az utat, 

Reikis víz készítéséről itt láthatsz egy videót:

A reiki energiával feltöltött víz hatása, először úgy jelentkezik, hogy nagyon sokat kell kimenni a mosdóba, sötétebb lehet a vizelet és hígabb lehet, a széklet. A méregtelenítő zöldséges italodat, gyógyteádat is kezeld reiki energiával, mert fokozza a hatásukat. 

zöldséglevek reikizése

Ha rendszeresen iszod a reikis vizet (teát, zöldségleveket, és más italokat), egy két hét után visszatér, viselés gyakoriság a normálisra. Használhatod a módszereket magadon, akár másokon, segítve a méregtelenítés folyamatát.

A leghatékonyabb, lehetőség a toxinok kivezetésére, ha a reiki kezelés előtt és után a megiszol 1 -2 deci energiával feltöltött tiszta vizet. 

A gyakorlatok elvégezhetők egy normál kezelés részekén vagy önállóan használva.

reiki víz egészséges

Nagyon fontos a kellő mennyiségű tiszta víz fogyasztása.

Ahogyan a vizet feltöltöd reiki energiával, hasonlóan lehet eljárni az ételeiddel. Nagyon fontos a mikróban melegített (halott) ételek rezgéseinek visszarendezése, ismét élővé változtatása. Javaslat, melegítsd 60 fokra a maradék ételt, hogy a maradék ételen felszaporodott baktériumok nagy része elpusztuljon. Amíg az étel visszahűl, addig az Elvágás tisztítás reiki gyakorlatot el tudod végezni. A daganatos betegeknek, tilos lenne a maradék ételek fogyasztása, mivel az immunrendszerük erejét a betegség legyőzésére kell használni, azonban ezzel fenti ajánlással, (a felmelegítéssel és energia kezeléssel) ők is bátran elfogyaszthatják azokat. 

A méregtelenítést támogatja, a laikus talpmasszázs is, aminek fogásait, amikor igény van rá, a reiki klubban megmutathatom.  Ha ide kattintasz, megtekintheted a reiki klubról készült videót is.

Szintén egy remek megoldás a méregtelenítésre a szódabikarbónás lábfürdő, amelynek a vizét, kezelni kell reiki energiával. Egy kis lavórban 3-4 liter meleg vízben old fel 3- 4 evőkanál a bikarbónát. Készíts oda, egy törülközőt a kezed közelébe. Ezután helyezkedj el kényelmesen, és tedd mindkét lábad a vízbe. 20-30 perc alatt a sok salakanyag távozik, és friss leszel! Ha tovább szeretnéd végezni, készíts oda forró vizet és önts utána, amikor lehűlt a víz.

Comments are closed.