Mi történik, ha a Reiki klubba, rákos beteg érkezik?

krónikus beteg gyógyítása

Először, két Gendai Reiki Shoden (reiki-1) fokozatú reikistől kap reiki kezelést, energiát a hozzászokás miatt, miközben egy képzett reikis, megvizsgálja. Mindenképpen kimérjük a káros földsugárzás terheléseit. Ezek teljes mértékben ingyenesek. Ezután legtöbbször a beteg megnyílik és elmondja a történetét. Ha szükséges ajánljuk, a földsugárzások elterelését és ajánlunk olcsó immunerősítő lehetőséget. Ezek a költségét, minden esetben a beteg valamilyen jótékony célra fizeti, vagy ajánlja fel. A beteg nagyon fontos étkezési tanácsokat kap  

A betegnek kérni kell, hogy az országos energia listára felírjuk, ekkor az ország sok legalább reiki-2, vagy magasabb fokozatú reikise küld gyógyító reiki energiát a kérésekre. Ha kéri, kap egy közvetlen reiki küldőtől öt alkalommal az előre megbeszélt időben reiki energiát.

A Reiki klubba addig járhat, ameddig én a kezeimet fel tudom emelni és az elmém épp marad, remélem sokáig.

Azonban mivel a rákbetegség nagy ellenfele az idő, ezért tanácsos a reiki első fokozatát megtanulni és a behangolásokat megkapni. Ezután, a beteg már képes saját magán korlátlanul, önkezelést végezni. Ez egy nagy lehetőség, hogy a nagyon fejlett orvosi gyógyítást támogatva, a reiki energia segítse az öngyógyító képességeinek felébresztését. Tapasztalatunk szerint a beteg lelkileg hamar kikerül az önsajnálat állapotából, elfogadja a betegségét és meg akar gyógyulni. Kell, hogy legyen élet célja. Nagyszerű életcél, ha a felgyógyulása után, hasonló betegeken szeretne segíteni.

A direkt, közvetlen reiki küldők csapata fog dolgozni érte, szinte éjjel nappal. Legtöbbször a gyógyuló beteg tovább tanulja a reikit. Hálát adok a Jóistennek, hogy a mai napig számítva, (2017-05-11) hat éve halt meg az utolsó hozzánk forduló rákos beteg, pedig sok nagyon rossz állapotban lévőt is felvállaltunk. Jelenleg is két súlyos áttétes ilyen betegért dolgozunk. Természetesen a más betegek gyógyulásáért is mindent megteszünk. Megemlítem, hogy a tizenkettedik parkinzon beteggel foglalkozunk és nagyon jók az eredmények. Néhányan megteszik, hogy a gyógyulásuk után levelet írnak nekünk. Ezzel segítenek elhitetni, más betegekkel, hogy ne adják fel, van lehetőség a gyógyulásra.

Comments are closed.