Mi a Reiki? Hogyan gyógyít a reiki kezelés?

 

Reiki kezelés működése és a várható eredmények.

Mikao Usui 1922-ben Japánban, a Kiotó melletti Kurama Yama hegyen, 21 napos elvonulást tartott és megtapasztalta a megvilágosodás állapotát. Megérezte, hogy a világmindenség benne van. Az ekkor kapott energiát Reikinek, vagyis az univerzum életenergiájának nevezte el. Kidolgozta a módszerét, a kézrátételes gyógymódot és önfejlesztő módszert, amelynek lényege a reiki kezelés és a behangolás.

reiki módszer alapítója

Bővebben olvashatsz az alábbi linkekre kattintva:

Mi a reiki?

A reiki lényege egyszerűen

Kezelés gyógyítás reiki energiával

A reiki kezelés gyógyítási protokoll

A reiki gyakorláshoz sok időre van szükség?

A Gendai Reiki működése és hatásai  

A reiki együttműködik az orvoslással és a vallásokkal

Reiki klub reiki kezelések

 

A reiki kezelés segít az embernek, a lelki és testi betegségek gyógyításában és azok megelőzésében, megteremti a békét, harmóniát és a belső egyensúlyt. Sajnos az emberek 90%-a inkább szenved a krónikus betegség miatt és nem hisz a reiki kezelés eredményességében. Aki mégis kipróbálja, a reiki kezelést legtöbbször megváltozik a véleménye.  

A Dunavarsányi Reiki közösségünkben a klubnapokon szeretettel várunk reiki kezelésre. Néhányan, akik meggyógyultak írnak a vendégoldalunkra, legtöbben az elérhetőségüket is megadják, illetve hasonló betegnek én megadhatom az elérhetőségüket. A 2006-ban parkinzon betegségből meggyógyult hölgy telefon számát, több mint 50 parkinzon betegnek adtam meg. 

A reiki gyógyulás folyamata

A reiki kezelés először a betegség lelki okait számolja fel hatásosan, megszűnteti az aggodalmat, a félelmeket és az önpusztító haragot. Miközben az energiarendszer blokkjainak feloldásával felébreszti az öngyógyító képességeket és az eredmény regenerálódás és a gyógyulás. Az energia rendszerben: az auránkban, a csakráinkban a meridiánokban és a nadikban folyamatosan és jobban áramlik az életenergia. Ha ez elakad és hiányos felbomlik az egyensúly különböző fizikai tünetek, betegség formájában jelentkeznek. Az ember mélyalvásban kapja az energia feltöltést az univerzumból. A stressz, feszültségek és a nyugtalan pihenés és főleg mélyalvás hiánya miatt az energia rendszere, mint egy akkumulátor lemerül. Ekkor jelenik meg a betegség. A reiki kezeléssel pótolni lehet a hiányzó energiát, feltölthetjük az energia rendszert.

A reiki kezelés hatásai, miben segít a reiki kezelés?

A reiki kezelés teljes mértékben együttműködik a nagyon fejlett orvoslással, kiegészíti azt és ezért lehetséges, hogy a gyógyíthatatlannak nevezett krónikus betegségek is sikeresen gyógyíthatóak, vagy lényeges javulások történnek. A reiki kezelés a méreganyagok, az energia zavarok feloldásával az öngyógyító képességet felébreszti, a lelki problémák feloldásával, a karma tisztításával a betegség oka szűnik meg. A reiki gyógyítással a védekező rendszer pedig nagyon aktívvá válik. Az egészségtelen táplálkozás és gyógyszerek mellékhatásai miatt sok toxin lerakódik le a szervezetben, az immunrendszer legyengül. A reiki kezelések segítenek eltávolítani a méreganyagokat, és javítják az immunrendszer működését.  

Gendai Reiki tanfolyamon megtanulod az ivóvized kezelését reiki energiával és a méregtelenítő önkezelő gyakorlatokat, kezdetben nagyon megnővekszik a vizelet mennyisége és távoznak a méreganyagok a szervezetedből.  Célzott reiki kezeléssel gyors a közérzet javulása. Krónikus betegségek esetében hosszabb idő szükséges. A távol élőknek főképpen betegeknek online Gendai reiki tanfolyamot is tartok, letöbb esetben a Skypeon. Eleinte tartottam ettől, de a gyógyulási eredmények igazolták a módszer eredményességét. 

reiki képzés előadás

Ha teljesen egészségesnek érzed magad, akkor a reiki kezelés segít megelőzésben, hogy fenntartsd az egészséges állapotot. A rendszeres reiki (ön) kezeléssel, folyamatosan egyensúlyban lehet lenni. A betegség megjelenése előtt a reiki kezeléssel érzékelhetőek az energetikai hányok és blokkok, a méreganyagok jelenléte, mielőtt a tünetek megjelennének. Sokan küszködnek mentális eredetű problémákkal, gyakori és elterjedt a pánikbetegség, ezeknek a legjobb gyógyszere a reiki kezelés. Ilyen gyógyulásokról is olvashatsz a vendégoldalon, és ide kattintva videó üzenetek láthatók.  A reiki kezelésnek semmilyen mellékhatása nincsen, mindössze az első reiki kezelést kevesebb energiával kell végezni a hozzászokás miatt. A reiki kezelés teljesen biztonságos.

Nem kell hinni a reiki kezelésben:

Mindenki megtapasztalhatja reiki pozitív hatását. A reiki együttműködik a minden vallással és még az ateista is megtalálja a helyét a világban. Állatok és növények esetében is nagyon is hatásos, a reiki kezelés ahol eleve kizárható a hit. Aki a kezelés előtt szkeptikus volt, legtöbbször utána örömmel áradozik az élmény hatására.

Egyéb gyógyító módszerek, a gyógyszerek, és reiki kezelés

A reiki az orvoslással, valamint minden vallással és minden más gyógyító módszerrel együttműködik, felerősíti azok hatását így gyógyulhatnak meg a krónikus betegségek. Ahogyan az ivóvíz kezelhető reiki energiával, a gyógyszereknél is javasolt alkalmazni. Lecsökkenthetők a gyógyszerek mellékhatásai és a reikivel feltöltött gyógyszer eredményesebbé válik.

Reiki kezelés a reiki klubunkban.

A reiki klubunkat 90%-ban betegek és azok hozzátartozói keresik fel. A betegeket először energetikailag felmérjük, majd ha még nem kapott soha reiki kezelést Shoden első fokozatú reikisektől kap energiát. A kezelés kényelmes körülmények között, masszázságyon hanyatt fekve kezdődik, a kliensnek csak cipőjét kell levennie. Legjobb, ha a befogadó gondolatai lecsendesednek, ahogyan a kezelőkké is. Az aura lesöprése után, az energia adása két kézzel történik. Már az első fokozatú reiki kezelők is gyorsan megtalálják a problémás területeket, megérzik azokat.

Gyógyító energia

Megtalálják az energia blokkokat, harmonizálják azokat, a toxinokat igyekeznek feloldani. A kezelés legtöbbször a fejnél kezdődik, majd a haladnak a testen végig, majd megkérik a befogadót, hogy forduljon hasra, és a kezelés a háton folytatódik. A terápia vérfrissítő masszázs technikával zárul, majd a kliens megoszthatja a tapasztalatait, ha szükségesnek érzi. Amikor a kliens már kapott valahol, vagy nálunk reiki energiát, akkor magasabb fokozatú reikisek végzik a reiki kezelést. A kezelés után a kliens és kezelők meg tudják mondani, hogy hol éreztek nagy energia áramlásokat, azonban diagnózist nem állítunk fel. A kliens, a kezelés után, vagy más alkalommal legtöbbször megnyílik és elmondja az érzéseit és a problémáit is, amelyeket teljes diszkrációval kezelünk. Az energiát befogadó érezhet, meleget, ellazul, sok esetben elalszik. A kezelés után frissnek, kipihentnek és egészségesebbnek érzi magát, jobban, mint korábban. A reiki klubban, ha a kliens kéri, ingyenesen kimérem az aurájából a hálóhelye földsugárzás terheléseit, amelyek mindig megegyeznek a helyszínivel. Tanítóm, Lajos atya még 1986-ban mondta nekem: „Fiam a gyógyító sötétben tapogatózik, a földsugárzások vizsgálata nélkül”

A reiki önkezelést akkor tudsz végezni, ha elvégzed a reiki tanfolyamot. Ekkor megnyílik a lehetőség először önmagad kezelésére, majd ezt kiterjesztve a segíteni tudsz a családtagjaidon és a barátaidon. Önmagunk reiki kezelésére adunk egy CD-t is amely segíti az elindulásodat. Reiki kezeléshez nem kellenek drága kellékek, csak gyakorolni kell a tanult egyszerűen megérthető reiki gyakorlatokat.  

Reiki a minden napokban

A reiki használatához sok idő kell?

Amikor tanulod a reiki, időt kell szakítani a tanultak gyakorlására. Később, beépül az életedbe és főképpen mikor az egészséged javulni kezd, vagy valakinek a lelki, testi problémáján segíteni tudsz, akkor szárnyakat kapsz. Krónikus betegség, vagy hosszan tartó lelki feszültség stressz esetén, légy türelmes, több idő szükséges. Később nem idő kell a reiki gyakorlásra, hanem sok időt takarítasz meg a jó döntéseid és a boldogabb életed miatt. A reikit használhatod akkor is, ha emberek vesznek körül.