Mi a Reiki? Hogyan gyógyít a reiki kezelés?

Reiki kezelés működése és a várható eredmények.

A reiki kézrátételes gyógymód nagyon sok embernek segített és segít ma is az egészségesebb és boldogabb élet eléréséhez.

segíteni a betegekenBővebben olvashatsz az alábbi linkekre kattintva:

Mi a reiki?

A reiki lényege egyszerűen

Kezelés gyógyítás reiki energiával 

Reiki klub reiki kezelések

 

A reiki kezelés ingyenesen rendelkezésre áll a reiki klubunkban segítünk az embernek úgy, hogy a közvetített energia megteremti a békét, harmóniát és az egészséget. Sajnos az emberek 90%-a inkább szenved a krónikus betegség miatt és nem hisz a reiki kezelés eredményességében. Aki mégis kipróbálja, a reiki kezelést legtöbbször megváltozik a véleménye.  

Tehát a Dunavarsányi Reiki közösségünkben a klubnapokon mindenkit szeretettel várunk. Néhányan, akik meggyógyultak írnak a vendégoldalunkra (olvass erről  kattints ide), legtöbben az elérhetőségüket is megadják, illetve hasonló betegnek én megadhatom az elérhetőségüket. Néhányan videón mondják el a történetüket. (Ide kattintva videók láthatók)

A reiki gyógyulás folyamata.

A reiki először a betegségek lelki okait feloldja. Azután az energiarendszer hozza jobb állapotba. Az eredmény, hogy az energia rendszerben: az auránkban, a csakráinkban a meridiánokban és a nadikban jobban áramlik az életenergia. Az ember mély alvásban kapja az energia feltöltést az univerzumból. A stressz, feszültségek és a nyugtalan pihenés és főleg mély alvás hiánya miatt az energia rendszere, mint egy akkumulátor lemerül. Ekkor jelenik meg a betegség. A reiki kezeléssel pótolni lehet a hiányzó energiát, feltölthetjük az energia rendszert.

A reiki kezelés hatásai, miben segít a reiki kezelés?

A reiki kezelés teljes mértékben együttműködik a minden életet támogató módszerrel és ezért lehetséges, hogy a gyógyíthatatlannak nevezett krónikus betegségek is sikeresen gyógyíthatóak, vagy lényeges javulások történnek. Az energia zavarok feloldásával az öngyógyító képességet felébreszti. Az immunrendszer aktívvá válik. A mai ember táplálkozása és a szükséges  gyógyszerek sok terhelő anyagot tartalmaznak, amelyek eltávolítását segíti a reiki kezelés.  

Gendai Reiki tanfolyamon megtanulod az ivóvized ételeid feltöltését reiki energiával. Minden reiki gyakorlat eredménye a szervezet tisztítása, de a speciális tisztító gyakorlatok hatására távoznak az idegen anyagok a szervezetedből. A reiki kezeléssel megtörténik a közérzet javulása. Krónikus betegségek javításához több reiki munka szükséges. A távol élőknek főképpen betegeknek online Gendai reiki tanfolyamot is tartok, legtöbb esetben a Skypeon. Eleinte tartottam ettől, de a gyógyulási eredmények igazolták a módszer eredményességét. 

reiki képzés előadás

Ha úgy gondolod, hogy teljesen egészséges vagy, akkor a reiki kezelés segít abban, hogy ez úgy is maradjon. A rendszeres reiki munka, a kezelések, hatására harmónia alakul ki minden vonatkozásban. Sokan keresnek bennünket mentális problémákkal. A  pánik rémisztő betegség. Ez és más lelki problémák megszüntetésre kiváló a reiki energia.  A reiki kezelésnek mellékhatása nincs, mindössze az első reiki kezelést kevesebb energiával kell végezni a hozzászokás miatt. A reiki kezelés teljesen biztonságos.

Nem kell hinni a reiki kezelésben:

A kutyám 19 évig élt, és háromszor sikerült visszahozni reménytelen betegségből a reikivel, nála nem volt elképzelhető a hit. Hasonló a helyzet növények esetében. A kiskertemben reikivel kezelt vízzel locsolok és kevés permetezéssel jók az eredmények. Aki a kezelés előtt nem hitt a módszerben gyakran megváltozik a véleménye. A klubunkat nagyrészt betegek és azok hozzátartozói keresik fel. Amikor érzik a lehetőséget a gyógyulásra, majd javulás történik az állapotukban akkor hinni fognak. A reiki kezelést a, tanfolyamon tanulhatod meg. Ezután tudsz segíteni magadon, és másokon is.  Önmagad reiki kezelésére adunk egy CD-t is amely segíti az elindulásodat. Reiki kezeléshez csak gyakorolni kell az egyszerű reiki gyakorlatokat.  

A reiki használatához sok idő kell?

Amikor tanulod a reiki, időt kell szakítani a tanultak gyakorlására. Később, beépül az életedbe és főképpen mikor az egészséged javulni kezd, vagy valakinek a lelki, testi problémáján segíteni tudsz, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Később nem idő kell a reiki gyakorlásra, hanem sok időt takarítasz meg a jó döntéseid és a boldogabb életed miatt. A reikit használhatod akkor is, ha emberek vesznek körül.