Rólam

 
Wagner Lajos reiki mesterA reiki megváltoztatta az életemet. Wagner Lajos Usui Shiki Ryoho Reiki és Gendai Reiki Ho mester-tanár és radiesztéta vagyok. A Gendai Reiki-t tanítom szívesebben, mert az eredmények a legjobbak a használatával. Korábban tanítottam, a Shíki Ryoho Reikit, ha ilyen tanítvány keres meg, akkor tovább tanulhatja nálam, illetve felajánlom, az áthangolását a Gendai módszerre.

Tagja vagyok a MaTURE Magyar Tradicionális Reiki Egyesületnek A kitűzött célom, hogy az eredeti gyógyító módszerrel az egyetemes életenergiával megismertessen a hozzám fordulókat Dunavarsányban Budapesten és ahová hívnak. A betegeket, addig segítsem, ameddig szükséges, lehetőleg a gyógyulásukig.

1942-ben születtem, átlagos életet éltem, de a természetgyógyászat mindig érdekelt. 1971-ben évek óta tartó, krónikus vastagbél gyulladásom volt. Ekkor találkoztam Jim Hislop skót bioenergikussal Birminghamban. Három meditációs kezelés után, a panaszaim megszűntek és hazaérkezésem után a labor leletemben a vérsüllyedésem normális lett. A kilátásba helyezett műtét elmaradt. 1985-ben találkoztam és tanultam Szabó Lajos atyától természetgyógyászatot és radiesztéziát. 1995-ben meghívásomra Budapesten járt a “skót” és tanított a bioenergetikára. Később német mestertől is tanultam rediesztéziát. Taplreflexológiát tanultam, majd a Cédrus centrumban, megismerkedtem az Usui Shiki Ryoho Reiki energiagyógyászattal, és 2007-ben a Reiki Shiki Ryoho mester tanára lettem. Később a szem íriszének vizsgálatát, is tanultam és gyakoroltam. 

Reiki tréning

Ezután Gendai Reiki Ho Gokuikaiden (mester-tanár) beavatásig is eljutottam, majd japán tanítótól Jikiden Reiki Shoden, Okuden beavatásban részesültem.

Több egészség-központban dolgoztam. Nagyon megfogott a sok gyógyíthatatlanak nevezett beteg jelentős javulása, vagy teljes gyógyulása, az energia kezeléseknek köszönhetően. Napjainkban Dunavarsányban, a családi házam vendégházában van a Reiki közösségem és klubom. Itt a tanítványaim segítségével igyekezünk minél több emberrel megismertetni a módszert. A közösségi napokon minden héten a gyakorlás és az energiaátadás ingyenes. A betegek, vagy aki kéri, szintén ingyenesen, Radiesztézia segítségével az aurából kimérem a hálóhelye föld sugárzás terhelését. A távollévők mérését egész alakos fénykép alapján tudom végezni, amely mindig megegyezik a helyszínen lévővel. Vizsgálom és fényképezem a szem íriszét, minek kiértékelésében segít Tamás János természetgyógyász tanárom és barátom.

A betegségeknek lelki okait is megpróbáljuk kibogozni. A távollévőknek gyógyító energiát tudunk küldeni, szerencsés, ha a beteg meg akarja tanulni a módszert és előbb saját magán, később másokon tud segíteni.

Bárhova elmegyek, tanítani, vagy induló közösséget segíteni. A Reikit máshol is tanulhatjátok, de felhívom a figyelmet, hogy nagyon sok olcsó, értéktelen, leszármazás nélküli üzleti reiki van forgalomban. Hasonló a helyzet a földsugárzás mérésekkel is.

Tanítóim, akiknek hálás vagyok: Szabó Lajos atya, és Tamás János természetgyógyászok, Jim Hislop (Anglia) és dr. Bíró Dénes bioenergetikusok. Wiltord Kullmann radiesztéta (Németország), Domján László agykontroll, Balázs Attila, Kálazi Ági, Habalin Gyula, Lőrincz Béla, Attila Kupi, és Masaki Nishina Jikiden mester tanárok és valamennyi tanítványom. Köszönöm a teremtőnek, hogy mindig küldött valakit, aki a fejlődésemet segítette. Mostani életem hálával tölt el, a Reiki felrepít oda, ahol régebben soha nem jártam. Megváltozott az életem, egészségem helyreállt, béke, rend, szeretet van bennem és körülöttem. Új barátokra leltem és olyan emberek vesznek körül, akiket szeretek. Ezt mindenki megtapasztalhatja, aki a Reikivel behatóan foglalkozik.