Az eredeti Reiki, Gendai Reiki Ho

Gyógyítás reikivel

A reiki japán eredetű gyógyító módszer, amit megpróbálok bemutatni. Remélem, sikerül felkeltenem az érdeklődésedet és találkozunk a klubnapokon, minden szerdán 18 órától, vagy a reiki tanfolyamon. A klubnapokon az ingyenes energia kezelés alkalmával megtapasztalhatod magát a reiki energiát, megértheted a módszer működését és biztosan pozitív tapasztalattal fogsz gazdagodni. A reiki klubba látogató, hogyha kéri kimérem a hálóhelye föld sugárzás ternelései úgyszinén ingyenesen. 

 A Gendai Reiki könnyen megtanulható japán kézrátételes gyógyítás és önfejlesztő módszer, melyet mindenki meg tud tanulni és alkalmazni. Naponta használva harmóniát és jó egészséget hoz létre önmagad és mások részére.

A japán eredetű tradicionális Gendai Reiki, eredményessége a reikit megalapító Mikao Usui sensei eredeti tanításának megőrzéséből fakad. Rendszerét Hiroshi Doi, aki az Usui által alapított Gakkai japán reiki szervezet élő tagja, úgy állította össze, hogy a ma embere könnyen megértse és mégis változatlanok maradjanak Usui sensei gyógyító technikái.

Gendai Reiki tanfolyamok tanítása a legközelebb áll az eredetihez mivel azt Doi sensei közvetlenül Kimikó Koyamától a Gakkai szervezet korábbi elnökétől tanulta. Az egyszerűen megérthető eredeti gyakorlatok ismeretlenek voltak a nyugati reiki tanárok számára, azonban Doi sensei a 1999-ben a Vancouveri reiki világtalálkozón 65 nyugati reiki mesternek bemutatta azokat. Azóta számos nyugati reiki tanár a gyakorlatokat beillesztette a tananyagába, azonban az erőteljesebb Gendai Reiki energiát, nem képviselik.  
A Gendai Reiki tanfolyamok jegyzetei Doi sensei hiteles pontos magyar fordításai, magas minőségű képzést kínálnak. A tanfolyamon megismerheted az Usui Reiki Ryoho tanításait, amely 1920.as években a elterjedt Japánban. Megtanulhatod azokat az eredeti japán technikákat, szimbólumokat és használatukat, ahogyan nem tanítanak a nyugati Reiki irányzatokban. Megismerheted a Reiki valódi történetét, a szimbólumok működését eredetét, megérted a reiki lényegét sallangoktól mentesen. A rövid mestervonal miatt erőteljes reiki energiához és az írásos eredeti tananyag miatt, a remek tanításhoz jut a tanuló. Mivel olyan betegek is felkeresnek, akik nem tudnak hozzánk utazni, ezért a távol lakók részére tanítok online a Skypeon, vagy néha telefonon is. Eleinte tartottan tőle, de mivel a gyógyulási eredmények igazolták a módszer helyességét. 

A behangolások kizárólag a célt, azaz az energia rendszered megnyitását szolgálják, nem akarnak elvarázsolni. Mivel nyugati Shiki Ryoho Reiki mester tanár is vagyok korábban azt tanítottam és használtam a különbséget főképpen az eredményeket közvetlenül látom.

Sok levelet kapunk, amelyekben segítséget kérnek, a közösségünk küld reiki gyógyító energiát a részükre, és csatlakoztunk az országos távgyógyító reiki rendszerhez is. A nagyon súlyos betegeknek közvetlenül küldünk reiki energiát. 

A vendégoldalon több mint 50 levél legtöbb címmel olvasható a kezelések és a tanfolyamok eredményeiReiki  gyógyulások menüben és láthatók a (Videók gyógyulásokról)

Amióta megismertem a Reikit, azóta gyökeresen megváltozott az életem. Rehák Zsuzsi bejegyzése. rehakzsu@gmail.com

Elvégeztem az I. fokozatú tanfolyamot. A Reiki segítségével pánikbetegségből gyógyultam ki. Irén  aminci@freemail.hu

Parkinzon betegségből gyógyultam meg (Videó és levél) Weindner Endre 4025 Debrecen Hatvan utca 22.  

A Reiki gyakorlatait mindenki képes vagy megtanulni és alkalmazni önmaga és mások egészségének megőrzésére, helyreállítására akár krónikus testi vagy lelki betegségek esetében. A krónikus betegségek azért gyógyulhatnak meg, mert a Gendai Reiki együttműködik az orvosi gyógyítással, ahogyan minden más módszerrel és a vallásokkal is.  

A Gendai Reiki önfejlődés segíti, a gondolkodás az érzelmek harmonizálásával belső békét visz a reikit gyakorlóba és helyreállítja testi lelki egyensúlyt.
Várunk a reiki klubnapon és már egy reiki kezelés alatt megtapasztalod a Gendai Reiki jótékony hatását!

Mi a reiki?

Bemutatkozás

Mi történik a reiki tanfolyamon

Mit várhatsz a Reiki behangolások után

Használd az életszabályokat

Vendégek írták névvel, címmel

Videók gyógyulásokról

Comments are closed.