A Gendai Reiki segíti a tudatosságod kialakulását.

Gendai Reiki segíti a tudatosságod kialakulását.

A Gendai Reiki behangolások és az egyszerű módszer, gyakorlása után megkezdődik a lelki és testi problémáid javulása.  Előfordul, hogy valami fölkavarodik és a felszín felé tart, hogy fel tudjon szabadulni. Lehetőséged van, hogy tudatlanul, nem veszel tudomást róla, de javasolt azok tisztítása. A tudatalattinkban lévő téma tudatossá válik, akkor lehet, hogy kellemetlen érzéseket, nyugtalanságot, zavarodottságot tapasztalsz. Ezt, azt jelzi, hogy a karmádat takarítja, tisztítja a Reiki energia és megszabadulsz, az életedet megrontó problémáktól.

Amikor tudatosan megértetted, hogy többé nem elnyomni kell azokat, (harag, sérelem, bánat stb.), akkor megkezdődik a lelked, illetve a tested gyógyulási folyamata. Nagyon fontos, hogy ne a dolgok tagadását válaszd. A belső kavarodás egyértelműen a változásból fakad, ez egyfajta belőled jövő válasz.

Az egyik lehetőség, hogy az előkerülő érzéseket, újra átéled. Kellemetlenséged, haragod, stb., és amikor lejátszódik benned az esemény, mindenképpen mond a másik (okozó) személynek, hogy elengedlek, örömöt és boldogságot kívánok. Nem a társadat, ismerősödet, vagyis egy másik személyt kell okolni és nem is az adott helyzetet. Ezek az, te érzéseid, az te válaszaid, amelyek saját, magadból fakadnak. A tudatos odafigyelés érdekében, ne válj újra tudatosság nélkülivé, ne keress kifogásokat. Az alkohol, a drog, de még a dohányzás is alkalmas arra elnyomd, hogy a szőnyeg alá söpörd az életedet megrontó eseményeket, de nem a megoldás útja. A Gendai Reiki azonban alkalmas arra, hogy az események boncolgatása nélkül is megtisztítja, a karmádat. A legnagyobb titok azonban az, hogy ezután, úgy éld az életedet, hogy ne hozzál létre új karmát.

Azonban, amikor felfedted azt, hogy mi áll hátterében, képes vagy a múltbeli tapasztalataiból és a jövőbeli elképzelt helyzetekből felismerni azt, mi hozta létre a szenvedéseidet. A boldogtalan kapcsolatok hátterében mindig az áll, hogy nem szereted saját magadat. Az első feladatod lecserélni a megrögzött érzelmedet. Javasolom, akkor kapcsolódj a nagy Univerzumhoz, állj a tükör elé és mosollyal az arcodon, jelentsd ki „szeretem magamat” és már át is vetted érzelmeid irányítását. A belső káosz állapotát átlépted és már képes vagy arra, hogy magasabb szintre lépj. Eléred, hogy a sérelmeket nem önmagadon kívül keresd, megérted a tükröződés törvényét, vagyis a mások hibáját mindig önmagadban kell keresned.

A tudatosság a teljes felvállalása annak, hogy ami történik, annak az oka magadban keresendő. Lehetséges külső szemlélőként figyelni, teljes tudatossággal mindet. A Gendai Reiki segít megtalálni önmagadat és nem kell erőfeszítéseket tenni, csak kapcsolódj a nagy Univerzumhoz, lazulj el és ürítsd ki a gondolataidat. Ha ez nem sikerül, alkalmazd bármelyik tisztító gyakorlatot. Rövid idő után rájössz, hogy nem kell időt szakítanod a Gendai Reiki használatához, mert beépül az életedbe.

Rendelkezésedre áll az újraprogramozás gyakorlat, amellyel változást beépítheted lényed mélyébe. A káoszából kivezető úton után másképpen lehet élni. Könnyen megbirkózol, anélkül, hogy bármivel is meg kellene küzdened, az nélkül, hogy újra „termelnéd” az egészséggel összefüggő lelki problémádat.

A Gengai Reiki alkalmazásával, a változás fokozatosan fog bekövetkezni. Amikor elkezdődik a lelked, a tested, illetve mindkettő gyógyulása, szárnyakat kapsz és tarts ki a mindennapos használat mellett. A Gendai Reiki Ho gyakorlatai könnyen megérthetőek. Jelentkezz a Gendai Reiki tanfolyamra, tanuld meg a módszerét, amelyekhez nem szükséges semmilyen különleges képesség. A jegyzetek, az eredeti tanításokat tartalmazzák!

 

 

Comments are closed.