HOGYAN GYÓGYÍT A REIKI ENERGIA?

„Az Usui reiki gyógymód tanítása, a lélek és a test gyógyítása, a boldogság meghívásának titkos módszere, minden betegség szellemi gyógyszere”. Az idézet az alapító Usui Mikao sírfeliratán olvasható

A betegségek fizikai megjelenése előtt minden esetben, szellemi, lelki, tudati szinten, vagy a szellemi lényünkben egyensúlyzavar jelenik meg, és ezeket kell először meggyógyítani.

Olvass többet a reikiről: https://reikidunavarsany.hu/2018/11/29/mi-a-reiki/

ISMERJÜK MEG AZ EMBER RÉSZEIT. emberi test

AZ EMBER örök és hallhatatlan, a legfőbb része a szellemi mivolta. Amikor fizikailag megszületünk a Földre, a szellemi lényünk érkezik, ami megteremti a tudatot, a lelket és a testet.

Az élet végéig a szellemi lény vezeti, kontrollálja, amely átjárja a lényünket. A halál után távozik a felsőbb dimenziókba és készül újjászületésre. Ez a körforgás a Szamszára, amit helytelenül lélekvándorlásnak neveznek.

A LÉLEK, amit szellemi lény hoz létre, kihelyezi magából, hogy kapcsolat tartson a fizikai világunkkal, ennek közvetítője az elme. Az ujjászületéseknél a szellemi lény a lelket nem viszi magával, hanem mindig újat alkot.

A lélek (és az elme) a testet körülvevő Aura energiamezőben, és a testben tartózkodik, amelyeket teljesen átjár.

A TUDAT, egy olyan intelligencia, tároló rendszer, amely képekben gondolkodik, vele képesek vagyunk előhívni bármit, amit eredendően tudtunk, mivel a memória is a tudat része.

A TEST a forma, amellyel a szellemi lény észrevehetővé válik, vagyis megmutatja magát.

AZ ÉN, (az EGO) tehát nem az elme és a test, hanem a szellemi lény, ami ezeket létrehozta.

reiki gyakorlóA REIKI BEAVATÁS: Olyan kapuk nyílnak meg a testben, a lélekben, a tudatban, és az energia rendszerben, a reiki behangoláskor, amelyek önmaguktól zárva maradnak. A reikire beavatott egyén képes lesz korlátlanul hozzájutni a hatalmas Univerzum Isteni energiájához, amelyek segítségével megjavíthatja az életét, és magasabb nézőpontból fog önmagára tekinteni.

Amikor a lélek, a tudat vagy esetleg a legfelső szellemi lényünk szintjén is problémák vannak, azok átjárják a testet és fizikai betegségségekké válnak,

Ezért kell mindig a testi betegségeket, legelőször lelki-szellemi szinten keresni. Meg kell keresni az alapot, a kiindulási okot, ami a betegséget okozza, és azt kell először gyógyítani. Ki kell tisztítani, a múlt lenyomatai, szennyeződéseit, eltávolítani, feldolgozni az úgynevezett karmát és traumát. Tehát nemcsak a jelen, hanem a múlt, (és a jövő) tisztítása nagyon fontos. Mivel a lélek egy átjátszó rendszer a szellemi lényünk és a testünk között. A test érzéseit közvetíti a szellemi lény felé és fordítva, a szellemi lény érzéseit a lélek transzformálja a test számára.

A REIKI GYÓGYÍTÓ HATÁSA, tehát úgy kezdődik, hogy mindennapi használatával, a lelki okokat automatikusan elkezdi tisztítani. Ez a szellemi lényünkre, a betegség testi tüneteire, megnyilvánulására kedvező hatással lesz. A reiki gyakorlások, a kezelések, a távkezelések alatt az energia folyamatosan keresi a betegség kiváltó okait, tisztítja azokat és törli hatásukat, főképpen, ha a kérésünk és a szándékunk is az.

Azonban. ha a beteg nem változtat a rossz életvitelén, vagy legyint a fentiekre, a betegség ismételten visszatérhet.

gyógyítás reikivel

beteg kezelés

A Reiki módszer, először a lelki okokra, hatva együttműködök az orvoslással, ezért történhet meg, hogy még a

jelenlegi fogalmaink szerint nem gyógyítható betegségek is lényegesen javulnak, illetve teljesen meggyógyulhatnak.

Az orvoslás például a pánikbetegség esetén csaknem hatástalan. A hozzánk, illetve a Reiki módszer felé forduló pánikbetegek, a mai napig, kivétel nélkül meggyógyultak.

A nagyon fejlett orvosi gyógyítás nélkül talán sokan nem is élnénk, a fizikai tünetekre összpontosítva, oltóanyaggal, megelőzi a betegségeket, és műtéttel, gyógyszerrel gyógyítja a beteget.

A Reiki nem fizikai gyógyító energia, amely az életerő-energiából áll (nem bioenergia), hanem a Magasabb Intelligencia (Isten), által szellemileg irányított életerő-energia. Ahol szükség van rá, megteremti a gyógyító feltételeket. Nem lehet az elmével irányítani, ezért nem korlátozza semmi a hatását.

Betegség esetén a tudatban (elmében) a tudatalattiban, és a testben lévő negatív gondolatokat érzéseket kijavítja, így lehetővé válik a normális egészséges áramlás folytatása

Továbbá, a nem, vagy nehezen gyógyítható: magas-vérnyomás, cukorbetegség, parkinzon betegség, colitisz és crohn (krónikus bélgyulladások) és más betegségek esetén is várható nagyon jó eredmény.

Ezekről olvashatsz https://reikidunavarsany.hu/vendegkonyv/

Videókat is láthatsz: https://reikidunavarsany.hu/videok-gyogyulasokrol/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük