Mit várhatsz a Gendai Reiki behangolások után.

gyógyítás enegia átadása

A reiki behangolások után korábban nem ismert tapasztalatok birtokába kerülsz, amelyek legtöbbször elvarázsolnak. A reiki használatától, a lelki és testi problémáid, gyors javulását várhatod. Ez úgy történik meg, hogy az energia szinted megemelkedik, a reiki beavatás után, korlátlan mennyiségű életenergiát tudsz kérni, befogadni. Az energiaáramlás akadályai feloldódnak, megemelkedik az energiaszinted és a problémáid alulmaradnak. Az öngyógyító képességed és az immunrendszer működése felerősödik, az és helyreállhat egy optimális egészséges állapot. A rossz hírem az, hogy neked kell dolgozni, gyakorolni a tanultakat, és beépítened a mindennapjaidba. Eleinte úgy érzed, hogy nem tudsz időt szakítani a gyakorlásra. Mégis erőlteted, mert a barátaid és tanuló társaid remek eredményekről számoltak be. Reméled, és azért foglalkozol a frissen tanult módszerrel, hogy segítségével megtalálhasd a belső nyugalmad. Van lehetőséged, a tudatalattiban eltárolt, feldolgozatlan érzések, gondolatok, beidegződött, rossz hiedelmek, és a KARMÁD, takarítására. Erre remek eredeti tisztító reiki gyakorlatok vannak, már az első Shoden fokozaton. Az energia gyűjtő gyakorlatokat összekötöd az életszabályokkal és elkezdődik a belső nagytakarítás.

Reiki gyakorlás

Reiki tanfolyamom

Jobban fogod érezni magad és már nem hozol létre újabb rossz karmát, javul a mérleged, közeledsz az egyensúly felé. Elindulsz egy ösvényen, aminek az eredményként megtapasztalod az valódi belső békét. A Gendai Reiki folyamatos gyakorlásával, az élmények és az eredmények hamar jönnek. Tapasztalni fogod, hogy könnyebb lesz, az életed, mert megérted hogyan kell elengedni a felesleges feszültségeket. A reiki közösségünkbe szinte folyamatosan érkeznek pánikbetegek, akiket a fejlett orvoslás nyugtatókkal kezel. A tapasztalatom szerint a reiki gyakorlása a felesleges aggodalmat nagyon hamar normális mederbe tereli. Megerősítheted a céljaidat reiki gyakorlattal, és elindulsz a boldogabb életed felé. Az ivóvized ételeid esetleges gyógyszereid tisztításával és feltöltésével, a fizikailag támogatást kapsz. Az alapító Mikao Usui sensei, azt mondta a reikiről, hogy „a boldogság elérésének a módszere”. Ha behangolásokat kapsz, megtanulod a Gendai Reiki használatát és főképpen, ha megindulnak a kedvező változások, a lelkileg és testileg, akkor egyetértesz majd ezzel.

A Gendai Reiki második Okuden fokozata után felerősödnek, megnövekednek, a képességeid. Az újabb behangolásokkal a szellemi fejlődés magasabb szintjére érkezel. A szimbólumok tanulásával, és használatával, újabb lehetőségekhez jutsz. Az életed megváltozik, és másképpen látod a problémákat. A problémáik okait könnyen felfedezed és fel tudod oldani. Saját magadon kívül, más embereken is jobban tudsz segíteni, és ha a segítségeddel gyógyulások történnek, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Régi barátaid közül néhány elmarad, de biztosan új barátokra teszel szert. Tapasztalod majd, hogy megváltozik a környezeted, mert Te változol, ha a Gendai Reikit beépíted az életedbe.

Javasolom, kattints az alábbi linkekre és olvass többet:

https://reikidunavarsany.hu/a-reiki-beavatas/

https://reikidunavarsany.hu/reiki-tanfolyamok/

https://reikidunavarsany.hu/gendai-reiki-ho/

 

 

2 responses on “Mit várhatsz a Gendai Reiki behangolások után.

  1. Győry Ilona szerint:

    Egy nagy műtét utáni kómás állapotomból Wagner Lajos reiki tanár gyógyító meditációs CD-felvételei és gyakorlatai segítettek ki. Az áttétek ellenére a kemoterápiát elutasítottam, ámde a felvételeket továbbra is rendszeresen hallgattam. 42 nap elteltével a CT-eredményem teljes gyógyulást mutatott ki! Ezért döntöttem úgy, hogy – bár 200 km-re lakom Dunavarsánytól -, reikis behangolásom csakis ott, a Tanár Úr klubjában történhet… És meg is történt! Nagyszerű élmény volt több társammal együtt Szent Karácsony ünnepe előtt elnyerni a Szeretet, a Harmónia és a Gyógyítás energiáját!
    Kívánom, hogy kísérje áldás Tanár Úr munkásságát és a Dunavarsányi Reiki Klub tevékenységét!
    Tisztelettel és hálás köszönettel:
    Győry Ilona

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük