A REIKI, nemcsak egy kézrátétes energiaátadó módszer, hanem egy nagy lehetőség, hogy az életünk megváltozzon. Az évtizedek távlatából én ezt, mint életmódként látom, amely beépült a mindennapjaimba, tudom, hogy a reiki a boldog életet megteremtő lehetőség.

   

Magam példája, a változások röviden:

 • Lelkileg: a korábban folyamatosan zűrös magánéletem volt, és ahogy visszatekintek, majdnem mindig bennem volt a hiba. A reiki hatására, kaptam egy ajándékot jóval több mint egy évtizede, a jelenlegi páromat, akivel az életem legboldogabb éveit élem.  

 

 • Megjavultak az alábbi fizikai problémáim:

 

 1. Sorozáson 1960-ban alkalmatlan voltam, ritmuszavar és szív elégtelenség miatt. A nagyképű katonaorvos azt mondta, hogy ne számítsak hosszú életre. 77 éves múltam, remélem a doki is élt ennyi ideig.
 2. Colitis, fájdalmas fekélyes vastagbél gyulladás, minden tünete megszűnt.
 3. Cukorbetegségem volt, napjainkban normális értékű.
 4. Magas vérnyomásom értéke normális lett. 
 5. Aranyér, nyomtalanul eltűnt.
 6. Gerincbetegség több csigolyát érintett, 1998-ban le akartak százalékoltatni. Évek óta panaszmentes vagyok.
 7. Allergia évekig kínozott, napjainkban nem okoz problémát.  
 8. Alkohol probléma, napi szinten jelen volt, megszűnt. (nem lettem antialkoholista)
 9. Dohányzásról, könnyű volt leszokni.
 10. Lefogytam 15 kilót, tartósan.

Reiki előadás, kezeléssel

Mindenkinek ajánlom a reiki megtanulását: (erről ITT olvashatsz) és mindennapos használatát, mert óriási lehetőség van benne.

Bárki, a reiki behangolások után képes megváltoztatni, az életét, saját kezébe venni, a sorsát,  Az egészség megromlása esetén, vagy akár megelőzésképpen a testi, vagy lelki bajok jelentősen javulhatnak, az orvoslással együttműködve, a reiki energia támogatásával.

 

Kezdetben foglalkoztam vele, időt kellett szakítani rá, de mivel hamar észrevettem az eredményeket, része lett az életemnek. Lényeges lelki és testi változásokat tapasztaltam. Ha a behangolások után, valaki azt várja, hogy nem kell semmit tenni, mert a tanfolyammal megvette a behangolásokat és, így a boldogságot, akkor semmi nem fog megváltozni. A reikit minél többet kell használni azért, hogy a lelki és testi változások, eredmények legyenek.

Hivatalosan a törvény a reikit közérzet javításnak tekinti, tehát nem nevezhető gyógyításnak.  Ez rendben is van, mivel nem a reikis, hanem a reiki, az univerzumot megteremtő Isten energiája, segít. Felerősíti az immunrendszert, megemeli az életenergiát. A feloldódnak, távoznak a méreganyagok a szervezetből. Megszűnnek az energetikai blokkok, amelyek akadályozzák az életenergia áramlását és kialakul a harmonikus egyensúlyi állapot. A reiki módszer használatához, nem kellenek eszközök, nincsenek mellékhatások és minden embernél, (élő szervezetnél) működik a reiki behangolások után.

Fontos, hogy a gyógyszereket és az orvosi, gyógyítást ne hagyjuk el.

A levélíróktól kapunk hiteles leveleket, (a címüket, vagy telefonszámukat is megadják). Akik beszámolnak, nagyon sok jó eredményéről. 

Itt videókat láthatsz ezekről is.

Reiki közösségünk Budapesti működés után 2008 januárjában alakult meg, és minden szerdán, a klubnapokon bejelentkezés alapján kérheted a földsugárzások (erről itt olvashatsz) mérését az aurából, ingyenesen.

Ezenkívül kívül rendszeresen bemutatjuk a reiki módszert, reiki találkozókon, egészségnapokon, művelődési házakban, hogy minél többekhez eljusson az információ. Ilyenkor a tanítványok segítenek, hogy a reiki energiában minden résztvevő részesüljön, ellazulva és megérezzék az energia áramlást.

 

Hogyan kell használni a módszert a mindennapokban?

Ha a tanfolyamon, a diák behangolásokat kap, meg kell értenie, hogy gyakran kell használnia az új tudását. Ha rálép a erre az útra, és elindulnak a változások az életébe, ráébred, hogy egy nagy lehetőséghez jutott. Aki a az egyszerű gyakorlatokat naponta használja, az életszabályokat (ITT olvashatsz a lap alján) elmondja, megérti, az szerint gondolkodik, és érez, a felesleges aggodalmai csökkennek. Később a haragtól is megválik, és a tudatalattiban megkezdődik a tisztulás. Evvel párhuzamosan a béke, a harmónia is beköszönt az életébe. A folyamat során a már nagyon jól érzi magát, és azt is észre veszi, hogy a kisugárzása hatására, az őt körülvevő emberek is megváltoznak.     

Az étkezésre, az életvitelre nem adunk útmutatást, mégis több változásra számíthatunk. A rossz szokásainkat, függőségeinket szinte észrevétlenül elhagyjuk, ahogyan velem is megtörtént.

ősi japán írásHogyan működik a reiki energia?

Kérni kell az univerzum energiáját, amely belép a fejtetőn, lehalad a Hara (köldök) csakrába, a gyakorló feltöltődik, majd az energia kiáramlik a kezeiken keresztül önmaga, vagy mások részére

Amióta a Az eredeti Usui Reiki Ryohot (olvass erről többet) alkalmazom és tanítom, elég rá gondolnom, azonnal működik, és ez így van a tanítványaimnál is. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a magasabb dimenziókkal. Sokszor előfordul, hogy csupán beszélünk egy személyről, aki felhív a telefonon és megkérdezi, küldtél nekem energiát?

Usui sensei által kidolgozott eredeti gyakorlatokkal és az energia küldés, alatt a reikis gyakran meditáció állapotába kerül. Ekkor korábban nem ismert, nyugodt állapotot tapasztalhat meg. Utána, másként látja az életét és az esetleges problémáit, harmóniába kerül a nagy univerzummal. Ez a módszer összeegyeztethető minden vallással, és még az ateistára is jó hatással van.

Azt ajánlom, jelentkezz be a reiki klubunkba, keresünk neked alkalmat hogy megtapasztald az erőteljes Isteni energiát, amely mindenkinek, aki megtanulja, megváltoztatja az életét.