Reiki, megváltoztatja az életedet. Hogyan? Úgy, ahogyan az enyémet.

reiki mesterek beteget kezelnek

A REIKI, nemcsak egy kézrátétes gyógyító módszer, hanem egy nagy lehetőség, hogy az életünk megváltozzon. Az évtizedek távlatából én ezt, mint életmódként látom, amely beépült a mindennapjaimba, tudom, hogy a reiki a boldog életet megteremtő lehetőség. Kezdetben foglalkozni kellett vele, időt kellett szakítani rá, de mivel hamar észrevettem az eredményeket, része lett az életemnek. Lényeges lelki és testi, egészségi változásokat tapasztaltam. Ha a behangolások után, valaki azt várja, hogy nem kell semmit tenni, mert a tanfolyammal megvette a behangolásokat és, így a boldogságot, akkor semmi nem fog megváltozni. A reikit minél többet kell használni azért, hogy a lelki és testi változások, eredmények legyenek.   

Magam példája, a változások röviden:

 • Lelkileg: a korábban folyamatosan zűrös magánéletem volt, és ahogy visszatekintek, majdnem mindig bennem volt a hiba. A reiki hatására, kaptam egy ajándékot több mint egy évtizede, a jelenlegi páromat, akivel az életem legboldogabb éveit élem.  

 

 • Kigyógyultam az alábbi fizikai problémákból:

 

 1. Sorozáson 1960-ban alkalmatlan voltam, ritmuszavar és szív elégtelenség miatt. A nagyképű katonaorvos azt mondta, hogy ne számítsak hosszú életre. 76 éves vagyok, remélem a doki is élt ennyi ideig.
 2. Colitis, fájdalmas fekélyes vastagbél gyulladás, megszűnt.
 3. Cukorbetegség, (gyógyíthatatlan) normális értékű lett.
 4. Magas vérnyomás, (gyógyíthatatlan), normális lett. 
 5. Aranyér, eltűnt.
 6. Gerincbetegség több csigolyát érintett, 1998-ban az orvos le akart százalékoltatni. Panaszmentes vagyok.
 7. Allergia évekig kínozott, nem okoz problémát.  
 8. Alkohol probléma, napi szinten jelen volt, megszűnt. (nem lettem antialkoholista)
 9. Dohányzásról, könnyű volt leszokni.
 10. Lefogytam 15 kilót, tartósan.

Reiki előadás, kezeléssel

Mindenkinek ajánlom a reiki megtanulását (erről ITT olvashatsz) és mindennapos használatát, mert óriási lehetőség van benne. Bárki, a reiki behangolások után képes megváltoztatni, az életét, saját kezébe venni, a sorsát, felébreszteni a saját öngyógyító képességet, és ezek után másoknak is tud segíteni. Az egészség zavara esetén, vagy akár megelőzésképpen a testi, vagy lelki bajok jelentősen javulhatnak, illetve teljesen meggyógyulhatnak, az orvoslással együttműködve, a reiki energia támogatásával.

Hivatalosan a törvény a reikit közérzet javításnak tekinti, tehát nem nevezhető gyógyításnak.  Ez rendben is van, mivel nem a reiki terapeuta, aki meggyógyítja a beteget, hanem a reiki, az univerzumot megteremtő Isteni akarat energiája. Felerősíti az immunrendszert, felébreszti az öngyógyító képességeket, és megemeli az energiaszintet. A reiki kezelés, vagy önkezelés során feloldódnak, távoznak a méreganyagok a szervezetből. Megszűnnek az energetikai blokkok, amelyek akadályozzák az életenergia áramlását és kialakul a harmonikus egészséges állapot. A reiki módszer használatához, nem kellenek eszközök, nincsenek mellékhatások és minden embernél, (élő szervezetnél) működik a reiki behangolások után. Fontos, hogy a gyógyszereket és az orvosi, gyógyítást ne hagyjuk el, mert a reiki erősíti azok hatását.

A levélíróktól kapunk hiteles leveleket, (a címüket, vagy telefonszámukat is megadják). Akik beszámolnak nagyon sok betegség, sikeres gyógyulási eredményéről. Ezek között van több a krónikus, gyógyíthatatlan betegség. Itt videókat láthatsz ezekről is.

Reiki közösségünk Budapesti működés után 2008 januárjában alakult meg, és minden szerdán, a klubnapokon 18 órától a reiki kezelést, és a földsugárzások (erről itt olvashatsz) mérését az aurából, minden érdeklődő ingyenesen igénybe veheti. Ezenkívül kívül rendszeresen bemutatjuk a reiki módszert, reiki találkozókon, egészségnapokon, művelődési házakban, hogy minél többekhez eljusson az információ. Ilyenkor a tanítványok segítenek, hogy a reiki kezelésben minden résztvevő részesüljön, ellazulva és megérezzék az energia áramlást.

 

Hogyan kell használni a módszert a mindennapokban?

Ha a tanfolyamon, a diák behangolásokat kap, meg kell értenie, hogy gyakran kell használnia az új tudását. Ha rálép a erre az útra, és elindulnak a változások az életébe, ráébred, hogy egy nagy lehetőséghez jutott. Aki a az egyszerű gyakorlatokat naponta használja, az életszabályokat (ITT olcashatsz) elmondja, megérti, az szerint gondolkodik, és érez, a felesleges aggodalmai csökkennek. Később a haragtól is megválik, és a tudatalattiban megkezdődik a tisztulás. Evvel párhuzamosan a béke, a harmónia is beköszönt az életébe és ekkor kezdődik az egészség helyreállása. A folyamat során a már nagyon jól érzi magát, és azt is észre veszi, hogy a kisugárzása hatására, az őt körülvevő emberek is megváltoznak.     

Az étkezésre, az életvitelre nem adunk útmutatást, mégis több változásra számíthatunk. A rossz szokásainkat, függőségeinket szinte észrevétlenül elhagyjuk, ahogyan velem is megtörtént.

ősi japán írásHogyan működik a reiki energia?

Kérni kell az univerzum energiáját, amely belép a fejtetőn, lehalad a hara (köldök) csakrába, a gyakorló feltöltődik, majd az energia kiáramlik a kezeiken keresztül, kezelheti önmagát, vagy másokat.

Amióta a Gendai Reikit (olvass erről többet) alkalmazom és tanítom, elég rá gondolnom, azonnal működik, és ez így van a tanítványaimnál is. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk a magasabb dimenziókkal. Sokszor előfordul, hogy csupán beszélünk egy gyógyuló betegről, aki felhív a telefonon és megkérdezi, küldtél nekem energiát?

Usui sensei által kidolgozott eredeti gyakorlatokkal és az energia küldés, alatt a reikis gyakran meditáció állapotába kerül. Ekkor korábban nem ismert, boldog kegyelmi állapotot tapasztalhat meg. Utána, másként látja az életét és az esetleges problémáit, harmóniába kerül a nagy univerzummal. Ez a gyógyító módszer összeegyeztethető minden vallással, és még az ateista is jobban megtalálja a helyét.

Azt ajánlom, látogass el a reiki klubunkba, amit minden szerdán 18 órától a Dunavarsány Viola utca 28 alatt tartunk és tapasztald meg az erőteljes Isteni energiát, amely mindenkinek, aki megtanulja, megváltoztatja az életét.

Igen, ez a módszer megváltoztatja az életed, ez a reiki lényege.

 

 

 

 

 

Comments are closed.