Reiki kezelés hatása és működése.

A reiki behangolások után elkezdi a tanuló használni a módszert az egészsége és spirituális fejlődése érdekében. A reiki energiát csak kérnie kell és korlátlanul tudja befogadni. A reiki gyakorlás és a kezelések során felszabadulnak az energia elakadások, és  rendben lesz az energia áramlása a szervezetében. Az éltető erő a test összes sejtjéhez eljut, és az öngyógyító folyamat beindul, és az energiarendszerben egyensúly jön létre, és akkor elkezdődik a gyógyulás. Sok esetben már a kezdő reikis is megérzi a betegségek előtt megjelenő zavarokat, amelyek már a betegségek megjelenése előtt érzékelhetők, és ki tudja javítani azokat. Vagyis a reiki a prevencióra a betegségek megelőzésre, is kiváló. Ez nagyon fontos, mivel az egészséget nem megszerezni, hanem megtartani kell, vagy kellene. Nagy lehetőség, hogy olyan egészségi problémán is lehet segíteni, ami gyógyíthatatlannak van kikiáltva. A klubunkról itt olvashatsz. Idült makacs betegségek esetében több kezelésre van szükség ezért is ajánlatos a reiki klub látogatása. Meg kell érteni azt, hogy a reikivel kezelő csupán közvetíti a kozmikus energiát, tehát a beteget ez csodálatos energia gyógyítja meg. Tehát a reiki kezelő olyan, mint egy antenna, vagy transzformátor, kéri és közvetíti a gyógyító energiát. A kezelőnek, jól meg kell tanulnia a Gendai reiki gyakorlatokat és be kell építenie a mindennapi életébe. A gyógyulás érdekében a betegnek a reiki tanfolyamon lehet megtanulni a módszert. Amikor megkezdődik a javulás a beteg elhiszi, hogy nagy lehetőség került a birtokába és tenni tud saját magáért.

Amikor az aurában, a csakrákban és a meridiánokban, nadikban az életenergia áramlása optimális  akkor fizikailag és lelkileg egészségesek vagyunk. Ha ez a harmónia megbomlik megjelenik a betegség, mert akadályoztatva van az energia áramlása. Az életenergiánk áramlása hasonló a vízfolyáshoz, amely ha folyamatos, akkor a víz élő, ha az áramlás leáll, akkor a víz megposhad.

A betegségek kialakulása lehet gyors, de legtöbbször lassú folyamat. Lehetnek külső okok, például fertőzések egészségtelen életmód stb., de sok esetben lelki problémák okozzák a testi betegségeket. A feszültségek, az aggodalmak eredménye a folyamatos stressz, amelyek miatt megbillen az egyensúly, és a betegség megjelenik. Életmódunk miatt kevésnek bizonyul az energia, amit alvással szerez meg egy átlagember. Lemerül a szervezet, gyengül az ellenállóképesség, az immunrendszer már nem képes fenntartani az egészséges állapotot, és megjelenik a betegség. Ezután a testi betegség visszahat a lelkiállapotra, a lelki állapot ismét a testi állapotra, ami tovább romlik és az egy ördögi kőr.   

Meg kell említeni, hogy betegség esetén a káros földsugárzásokat minden esetben vizsgálni kell. Ezt a reiki klubnapon az aurából, illetve az elküldött egész alakos fényképről kérésre végezzük.  

Ismételten el kell mondanom, hogy a reiki kezelés nem az orvosi gyógyítást váltja ki, de mivel annak hatását javítja, együttesen olyan betegségek is meggyógyulhatnak, amelyek a mai álláspont szerint gyógyíthatatlanok.

Például: a parkinzon kór, kialakulásának okai, ismeretlenek és orvosilag csupán enyhíteni, lassítani lehet a betegség folyamatait. A mai napig (2018-02-hó) tizenkét esetben fordultak hozzám ezzel a betegséggel, nyolc esetben lényeges javulás, illetve teljes gyógyulás történt, (lásd: vendégoldalon), (videók gyógyulásokról), sajnos, három személy nincsen a látókörömben és a 12. beteggel, még az út elején tartunk. (2018.ban)

Comments are closed.