Reiki kezelés ára, 0 forint.

Látogass el a Dunavarsányi reiki közösségünkbe, ahol minden szerdán 18 órakor kezdődik klubnapunk és ingyenesen kaphatsz reiki kezelést, a szeretet, a harmónia és a gyógyítás energiáját.    

Nem baj, ha nem hiszel a reiki hatásában. A reikit megalapító, Mikao Usui sensei, szerint, az emberek 90%-a nem hitt a reiki erejében, de amikor megtapasztalta, megváltozott a véleménye. A Reiki kezelés energiát visz be a szervezetbe, javítja az anyagcserét, segíti és gyorsítja a regenerációt. Mozgásba hozza a test saját elakadt életenergiáit, és a reiki a kozmikus életenergia helyreállítja az egészséges állapotot. Kiegészíti, harmonizálja a természetes gyógymódokat, csökkenti a gyógyszerek, orvosi kezelések mellékhatásait, és gyorsítja a regenerációt.

  • A rohanó világunkban elfáradtál, stresszes az életed?
  • Friss és nyugodt szeretnél lenni, fel szeretnéd ébreszteni az öngyógyító képességedet?
  • Betegségtől, vagy főleg krónikus betegségtől szenvedsz és jó lenne az orvosi gyógyítást, támogatni, hogy hamarabb helyre álljon az egészséged?
  • Akkor nálunk jó helyen jársz. A reiki megemeli az energia szintedet lelkileg-érzelmileg és testileg, aminek az eredmény, hogy a problémáid alulmaradnak.

A kezelés felöltözve, ruhában történik, mely általában egy rövid konzultációval kezdődik, majd kényelmesen elhelyezkedsz a kezelő masszázságyon. A reiki energiát, ha még nem ismered, akkor gyakorlott első fokozatú reikisektől kapod először, a hozzászokás miatt. Az energia adása legtöbbször az érintett területek érintésével, a kéz test fölé helyezésével történik. Nincs szükség mentális erőfeszítésre, sőt előkészületekre sem Valószínű, hogy a reiki csodálatos energiája, elvarázsol, és jó véleményed lesz róla. Különféleképpen érezheted a gyógyító energiát. A kezelt területen érezhetsz forróságot, bizgyógyító munkasergést és kellemes ellazult állapotba kerülsz. A gondolatok elcsitulnak, frissnek, valószínűleg, feltöltődve érzed magad a kezelés végére. Megérted azt is, hogy másokat csakis úgy tudsz szeretni, ha önmagadban is meglátod a csodát, tehát meg kell tanulni saját magadat kell szeretni. A Reiki energiaátadása, egy csodálatos lehetőség, hogy egy betegség sokat javuljon, vagy a beteg teljesen meggyógyuljon. Ha teljesen egészséges vagy akkor pedig a megelőzés, a méregtelenítés miatt ajánlom a reiki módszert. A reiki kezelés teljesen biztonságos, semmilyen mellékhatásai nincsenek. Mivel a reiki közösségünket sok beteg keresi fel, akik a gyógyulásuk folyamán reikisek, reiki gyakorlók lettek, az ő véleményük, gyógyulási történetük is segít neked megérteni a reiki hatását. El fogják mondani, hogy az egész életük megváltozott jó irányba a módszer hatására. Később folyamatos fejlődésre is nagy lehetőséged lesz, az áhított boldog élet felé, és ha többször eljössz hozzánk, a reiki kezelés után megérezheted, jobban érted a világ dolgait, fontos felismerésekhez juthatsz a nehézségeiddel kapcsolatban. Tehát a reiki abban is segít, hogy végrehajtsd a kellő változtatásokat, segít meghozni a megfelelő döntéseket. Ha már kaptál máshol behangolásokat a reikire, akkor is szívesen látunk, itt lehetőséged van gyakorolni és kiegészíteni az ismereteidet. A reiki klub foglalkozás befejezése legtöbbször meditációval történik, ami szintén segíti, hogy jól érezd magad és szívesen emlékezz a látogatásodra. A reiki kezelést bármilyen állapotú, korú emberen, eszközök és anatómiai ismeretek nélkül egyszerűen lehet eredményesen alkalmazni.

A reiki klubunkban az eredeti, tradicionális reiki módszert alkalmazzuk, amit 1922-ben Usui sensei kidolgozott, és rövid mestervonal útján érkezett el hozzánk. Így a gyógyító módszer mentes a kitalációktól, meséktől.  

A beteg aurájából, ha kéred, ingyenesen kimérem a fekvőhelyed földsugárzás terhelését. A súlyos betegek kivétel nélkül, nagyon rossz helyen fekszenek.

 

Comments are closed.