Reiki kezelés ára, 0 forint,

ugyanis a reiki kezelés, a reiki klubunkban ingyen kipróbálható mindenki számára.

Olvass többet a  klubnapról,  

A reiki hatását megtapasztalva elmúlnak a kétségeid a módszerrel kapcsolatban. A reikit megalapító, Mikao Usui sensei, szerint, az emberek 90%-a nem hitt a reiki erejében, de amikor megtapasztalta, megváltozott a véleménye. A Reiki alkalmazása energiát visz be a szervezetbe, javítja az anyagcserét, segíti és gyorsítja a regenerációt. Mozgásba hozza a test saját elakadt életenergiáit, és a kozmikus életenergia helyreállíthatja az egészséges állapotot. Kiegészít, harmonizál minden gyógymódot, csökkenti a gyógyszerek, és minden mellékhatásait, és gyorsítja a regenerációt.

 

  • A rohanó világunkban elfáradtál, stresszes az életed?
  • Friss és nyugodt szeretnél lenni, fel szeretnéd ébreszteni az öngyógyító képességedet?
  • Testi vagy lelki zavaroktól szenvedsz és jó lenne az orvosi gyógyítást, támogatni, hogy hamarabb helyre álljon az egészséged?
  • Akkor próbáld ki a reiki módszert. A reiki megemeli az energia szintedet lelkileg-érzelmileg és testileg, aminek az eredmény lehet, hogy jobban fogod érezni magad.

Reiki kezelés ára, 0 forint reiki mindenkinek ingyenes

Az energia átadás

menete, átadása felöltözve, ruhában történik, kényelmesen elhelyezkedsz egy masszázságyon.

A reiki energiát, ha még nem ismered, akkor gyakorlott első fokozatú reikisektől kapod, a hozzászokás miatt. Az energia átadása legtöbbször az érintett területek érintésével, a kéz test fölé helyezésével történik. Nincs kell koncentrálni csak el kell lazulni. Valószínű, hogy a reiki csodálatos energiája, elvarázsol, és jó véleményed lesz róla. Különféleképpen érez heted az energiát.

 

Érezhetsz forróságot, bizsergést és kellemes ellazult állapotba kerülsz. A gondolatok elcsitulnak, frissnek, valószínűleg, feltöltődve érzed magad a kezelés végére. Megérted azt is, hogy másokat csakis úgy tudsz szeretni, ha önmagadban is meglátod a csodát, tehát meg kell tanulni saját magadat kell szeretni. A Reiki energiaátadása, egy csodálatos lehetőség, hogy az állapotod sokat javuljon, egyenesbe kerülj. Ha teljesen egészséges vagy akkor pedig a megelőzés, a méregtelenítés miatt ajánlom a reiki módszert. A reiki energia teljesen biztonságos, semmilyen mellékhatásai nincsenek. A közösségünben sokan azért tanulták meg a módszert mert az energiától jól érezték magukat és reiki gyakorlók lettek.

Az ő véleményük, történetük is segít az érdeklődőnek megérteni a reiki hatását. Sokszor elmondják, hogy az egész életük megváltozott jó irányba a módszer hatására. Később folyamatos fejlődésre is nagy lehetőséged lesz, az áhított boldog élet felé, és ha többször eljössz gyakorolni a tanult tudásodat megérezheted, jobban érted a világ dolgait. Fontos felismerésekhez juthatsz a nehézségeiddel kapcsolatban. A várható és elérhető nyugalom abban is segít, hogy végrehajtsd a kellő változtatásokat, segít meghozni a megfelelő döntéseket.

Ha már kaptál máshol behangolásokat a reikire, akkor is szívesen látunk, itt lehetőséged van gyakorolni és kiegészíteni az ismereteidet. A reiki klubban a gyakorlások után legtöbbször meditáció van, ami szintén segíti, hogy jól érezd magad és szívesen emlékezz a látogatásodra. A reiki energia átadását bármilyen állapotú, korú emberen, eszközök és anatómiai ismeretek nélkül egyszerűen lehet eredményesen alkalmazni.

Mi az eredeti, tradicionális reiki módszert alkalmazzuk, amit 1922-ben Usui sensei kidolgozott, és rövid mestervonal útján érkezett el hozzánk. Így a gyógyító módszer mentes a kitalációktól, meséktől.  

A beteg aurájából, ha kéred, ingyenesen kimérem a fekvőhelyed földsugárzás terhelését. Nagyon sokan rossz helyen fekszenek, amit ajánlatos tisztázni.

Levél a kezelésekről:

A Dunavarsányi reiki közösséget megkerestem, mert évek óta a vérnyomásom váltakozó volt- Tehát, amikor 200 volt a felső érték, akkor bevettem a csökkentő gyógyszert, akkor lement az érték 80 értékre és akkor elájultam. A házasságom is megromlott. Válófélben voltam és a munkahelyem nem tudtam helyt állni ezek miatt nagyon feszült voltam a pánikbetegség is kialakult. Ezek miatt munkaképtelen lettem. Bejelentkeztem a reiki klubba ahol szeretettel fogadtak és a kapott energia nagyon megnyugtatott. Az engem kezelő és a többi reikisek vigasztaltak és meggyőztek, hogy kilábalok a helyzetemből. A tanár úr mosolygott és hasonló betegségből gyógyultak telefonszámát adta meg. Telefon beszélgetés után elhittem, hogy ez egy remek lehetőség. Eldöntöttem sürgősen meg akarom tanulni a reikit.

Szőnyí Gabriella gabriellaszonyi@gmail.com