Kezelés gyógyítás reiki energiával

gyógyítás enegia átadása

 

A REIKI GYÓGYÍTÁS.

A kezelés lényege abban áll, hogy a reikis (a kezelő) kéri az univerzum Isteni energiáját a befogadó (a kliens) részére, tehát a reikis egy eszköz, egy antenna, vagy transzformátor, a gyógyító munka esetében. A kezelés gyógyítás szavak nem lennének használhatók az alternatív módszerek esetében, mivel csak a szakképzett orvos, illetve ápoló gyógyíthat. Mivel nem a reikis, hanem maga a reiki energia gyógyítja a betegeket, nem kezel, hanem a reikivel kezel, így a reiki kezelés, gyógyítás helyes kifejezés. A reiki kezeléssel a hetenkénti reiki klubnapon a reiki küldésekor és a tanfolyamok során találkozom. A reiki energia kezelés egy kiváló lehetőség, az emberek gyógyítására. A reiki használata a betegség megelőzésére az egészség helyreállítása miatt fontos. Ha megtapasztalja a reikis, hogy saját és a vele kapcsolatban kerülő személyek egészsége, lelki egyensúlya javul, akkor nagyon boldog érzéseket hoz benne létre benne.

MINDEN TESTI ÉS LELKI BETEGSÉGET GYÓGYÍT A REIKI

Ez csakis úgy lehetséges, hogy a reiki támogat minden olyan segítő lehetőséget, aminek a gyógyulás a célja. Ezért olyan krónikus betegségek lényeges javítására, vagy teljes meggyógyítására is van lehetőség, amelyek a mai tudomány szerint reménytelenek.

Ma a rákbetegség gyógyítása a nagyon fejlett orvoslás segítségével napról napra sikeresebb, de 1936-ban, amikor az akkor 36 éves Havayo Takata gégerákban szenvedett, akkoriban ez halálos betegség volt, a reiki segítségével meggyógyult és 80 évig élt. Azonban vannak kudarcok, amikor a reiki nem tud segíteni, ezt tudomásul kell venni. Előfordult az is, hogy egy szeretett személyt reiki, masszázs és minden más módszerrel, hosszú ideig életben tartottunk. Ettől az összes segítő résztvevővel egyre rosszabbul éreztük magunkat. Felismertük a korlátainkat és együttesen elengednünk a beteget, aki gyorsan eltávozott. Ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy a legjobb reiki mester is meghal.

A REIKI GYÓGYÍTÁS EREDMÉNYEI.

A reiki gyógyító ki kell, hogy kapcsolja a saját akaratát és alázattal forduljon a beteghez. Amikor kéri a felsőbb dimenziókból a segítséget, le kell állítania a zavaró gondolatait. Ez egyszerűnek látszik, de nem az ezért gyakorolni kell a reikivel együttesen az alázatot. A legjobbak az eredmények akkor, ha a beteg megtanulja a reiki módszert, elfogadja a betegségét, nem érzi áldozatnak magát és azért is akar meggyógyulni, hogy később más betegeket már ő tudjon gyógyítani.

A reiki megtalálja a gyógyulás akadályait, létrehozza az energia folyamatos áramlását, felébreszti a természetes az öngyógyító képességet. Ha megkezdődik a javulás, amitől a beteg lendületbe jön, elhiszi, hogy van lehetőség a gyógyulására, amitől még jobbak lesznek az eredmények.

Nehezebb a szkeptikusok gyógyulása. Van, aki kezdetben még az érintéstől is irtózik, de később ráébred, hogy a félelmei alaptalanok, megnyugszik és elfogadja a kiváló lehetőséget. A reiki energia közvetítése addig tart, ameddig a betegnek szüksége van rá, a reikit közvetítő kezelő, megérzi, amikor az áramlások leállnak. Ekkor lezárja a beteg auráját és befejezi a kezelést. A hozzánk forduló beteget addig segítjük, ameddig igényli, illetve a teljes gyógyulásig.

Comments are closed.